deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

δεν μπορω με τπτ να κανω καμπινγκ...δεν εχω κανει ποτε βεβαια αλλα και ουτε θελω. δεν μπορω να σκεφτω καν οτι θα χω κοινοχρηστο χωρο wc με τοσο κοσμο...αδυνατον!!! γι αυτο και θελω το δωματιακι μου με αποκλειστικο wc και ολες τις ανεσεις μου.
![]()
Κοινόχρηστο wc;

Στο ελεύθερο κάμπινγκ αντί για wc, υπάρχουν τα δέντρα και οι θάμνοι, ε τώρα μπορεί να δεις και κανένα ζωάκι να το χρησιμοποιεί κι αυτό, αλλά αυτό δεν είναι κακό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πέρσι έκανα διακοπές σε πεντάστερο στο ν. Λειβαδιάς (πώς το λέγαν το μέρος;

Ε, μετά απ' αυτό καλόμαθα. Πειράζει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

εγώ ναι!
τέλεια εμπειρία αν και τα κουνούπια των βουνών είναι πελώρια και μας γ...σαν
adespoto
Περιβόητο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Για 3 μήνες επί 3 χρόνια........έχει κοιμηθεί κανείς από εσάς μέσα σε ένα σλιπινγ μπαγκ (μόνο) σε βουνό?
εγώ ναι!

Isiliel
Επιφανές μέλος

έχει κοιμηθεί κανείς από εσάς μέσα σε ένα σλιπινγ μπαγκ (μόνο) σε βουνό?
εγώ ναι!
Σε βουνό, σε θάλασσα, σε μπαλκόνι

Λατρεύω να χαζεύω τα αστέρια όλη νύχτα.. Ειδικά στην επαρχία που ο ουρανός είναι καθαρότερος και με πολύ λιγότερα φώτα!
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

*** Επειδή παίζει καθοριστικό ρόλο "η τσέπη" του καθένα θεωρώ ότι ίσως πολλοί θα μπορούσαν να επιλέξουν το ένα ή το άλλο αν 1. δεν το έχουν δοκιμάσει λόγω οικονομικής δυσχέρειας 2. δεν το έχουν δοκιμάσει λόγω οικονομικής ευχαίρειας και συνάμα άλλης ποιότητας ζωής
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Που να δεις ένα μήνα σχεδόν και μάλιστα όχι στο κάμπινγκ, αλλά ελεύθερο, κάτω από τα δέντρα.Και όμως μου αρέσουν και τα δύο άκρα..Κάποτε θεωρούσα ότι διακοπές είναι μόνο υπερπολυτελή ξενοδοχεία των 5***** και τίποτε άλλο. Πλέον δεν θα έλεγα 100% όχι σε ένα συνδιασμό και των δύο όπως και έκανα το Καλοκαίρι ξανά που μας πέρασε. 7 μέρες στο camping στην Ελαφόνησο..πέρασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ μετά από 8 μέρες σχεδόν στη Μύκονο και μέσα στη χλίδα. Πράγμα που το έχω ξανακάνει. Βέβαια να ΤΟΝΙΣΩ ότι ο κόσμος δεν είναι ότι καλύτερο αν θέλεις να κάνεις γνωριμίες ιδιαίτερου τρόπου ζωής..οπότε μάλλον θα έλεγα και εγώ ΣΟΥΙΤΑ...
*** Επειδή παίζει καθοριστικό ρόλο "η τσέπη" του καθένα θεωρώ ότι ίσως πολλοί θα μπορούσαν να επιλέξουν το ένα ή το άλλο αν 1. δεν το έχουν δοκιμάσει λόγω οικονομικής δυσχέρειας 2. δεν το έχουν δοκιμάσει λόγω οικονομικής ευχαίρειας και συνάμα άλλης ποιότητας ζωής

Πάντως σε τέτοιο ξενοδοχείο, δεν θα μπορούσα να πάω για διακοπές.
Οσες φορές έχω βρεθεί για συνέδρια και τέτοια, κάτι μου κάθεται στραβά στο στομάχι.
Σαν να φοράω κουστούμι και γραβάτα ένα πράγμα....

zanin
Διάσημο μέλος

καλέ εσύ έκανές πολύΓια 3 μήνες επί 3 χρόνια........![]()
ερωτηση: δεν είχες γεμίσει τσιμπήματα από κουνούπια?

εγώ ένα βράδυ κοιμήθηκα στη φυση με το σλιμπινγ μπαγκ μονο και γέμισα
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εμ, που πας ξυπόλιτη στα αγκάθια....καλέ εσύ έκανές πολύ
ερωτηση: δεν είχες γεμίσει τσιμπήματα από κουνούπια?
εγώ ένα βράδυ κοιμήθηκα στη φυση με το σλιμπινγ μπαγκ μονο και γέμισα
Δεν έχεις ακούσει για τη σιτρονέλλα;

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Εδώ και αρκετά χρόνια από ότι ξέρω δεν επιτρέπεται το ελεύθερο camping στην Ελαφόνησο.Που να δεις ένα μήνα σχεδόν και μάλιστα όχι στο κάμπινγκ, αλλά ελεύθερο, κάτω από τα δέντρα.
Πάντως σε τέτοιο ξενοδοχείο, δεν θα μπορούσα να πάω για διακοπές.
Οσες φορές έχω βρεθεί για συνέδρια και τέτοια, κάτι μου κάθεται στραβά στο στομάχι.
Σαν να φοράω κουστούμι και γραβάτα ένα πράγμα....![]()
Όχι, εγώ τη βρίσκω τρελλά σε όλα τα χλιδάτα μέρη, πάντα και παντού είμαι ο εαυτός μου και συμπεριφέρομαι το ίδιο παντού. Είτε είμαι στο καλύτερο εστιατόριο είτε τρώω σουβλάκια και έχω γεμίσει τζατζίκι παντού

zanin
Διάσημο μέλος

την επόμενη φορά(εάν υπάρξει) θα το έχω κατά νου.....
δυστυχώς δεν έχω με ποιον να πάω

Εμ, που πας ξυπόλιτη στα αγκάθια....
Δεν έχεις ακούσει για τη σιτρονέλλα;![]()
Πάντως αν δεν την έχεις ακούσει, σίγουρα την έχεις μυρίσει...
Κακή φάση!
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

To ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύεται παντού.Εδώ και αρκετά χρόνια από ότι ξέρω δεν επιτρέπεται το ελεύθερο camping στην Ελαφόνησο.
Όχι, εγώ τη βρίσκω τρελλά σε όλα τα χλιδάτα μέρη, πάντα και παντού είμαι ο εαυτός μου και συμπεριφέρομαι το ίδιο παντού. Είτε είμαι στο καλύτερο εστιατόριο είτε τρώω σουβλάκια και έχω γεμίσει τζατζίκι παντού![]()
Στην ελαφόνησσο μια δυο φορές την εβδομάδα έρχονταν αστυνομικοί από τη Νεάπολη και έκοβαν πρόστιμα σε όσους έβρισκαν μέσα στις σκηνές τους.
Αλλά αν ξέρεις που να βάλεις τη σκηνή δεν σε βρίσκουν, κα ειδικά 10 με 11 το πρωί που έρχονται.
Δεν την πήρα για αποσμητικό, για κουνουποδιώχτη την πήρα.Πάντως αν δεν την έχεις ακούσει, σίγουρα την έχεις μυρίσει...
Κακή φάση!
Αλλωστε το κίτρο είναι το αγαπημένο μου άρωμα.

Αλλά ότι κάθε φορά που τη χρησιμοποιώ χρειάζομαι διάστημα προσαρμογής της μύτης μου είναι μία αλήθεια.
Και για το ερώτημα: Είμαι του κάμπινγκ γενικά από τον 2ο περίπου χρόνο της γέννησης μου. Τις όμορφες εποχές που είχα πολύ χρόνο πήγαινα για ένα τουλάχιστον μήνα. Κόσμος έφευγε, κόσμος ερχόταν, εμείς... εκεί! Βέβαια κάπου στο ενδιάμεσο κάνω μία-δυο πάυσεις για μία βραδία "πολιτισμού" με ζεστό νερό και μαλακό στρώμα, αλλά ίσα ίσα για να αποφύγω τους μύκητες κοκ.
Αυτό βεβαίως δε σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω ένα περιποιημένο δωμάτιο με όλες τις ανέσεις του σε ένα τέλειο ξενοδοχείο, αλλά σίγουρα το καλοκαίρι μου το έχω συνδυάσει με άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα και ατελείωτες ώρες ανυπαρξίας κάτω από τον ήλιο και δίπλα στο φορητό μου σπίτι (μαζί με το φορητό μου ενίοτε

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αυτά είναι ......Καλέ δε διαφωνώ, κι εμένα με έχει σώσει η σιτρονέλα, λάτρης του κάμπινγκ γαρ.
Αλλά ότι κάθε φορά που τη χρησιμοποιώ χρειάζομαι διάστημα προσαρμογής της μύτης μου είναι μία αλήθεια.
Και για το ερώτημα: Είμαι του κάμπινγκ γενικά από τον 2ο περίπου χρόνο της γέννησης μου. Τις όμορφες εποχές που είχα πολύ χρόνο πήγαινα για ένα τουλάχιστον μήνα. Κόσμος έφευγε, κόσμος ερχόταν, εμείς... εκεί! Βέβαια κάπου στο ενδιάμεσο κάνω μία-δυο πάυσεις για μία βραδία "πολιτισμού" με ζεστό νερό και μαλακό στρώμα, αλλά ίσα ίσα για να αποφύγω τους μύκητες κοκ.
Αυτό βεβαίως δε σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω ένα περιποιημένο δωμάτιο με όλες τις ανέσεις του σε ένα τέλειο ξενοδοχείο, αλλά σίγουρα το καλοκαίρι μου το έχω συνδυάσει με άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα και ατελείωτες ώρες ανυπαρξίας κάτω από τον ήλιο και δίπλα στο φορητό μου σπίτι (μαζί με το φορητό μου ενίοτε) μαζί με καλή παρέα που ζει επίσης την ανυπαρξία της δίπλα στη θάλασσα.

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αν πρόκειται για ελέυθερο κάμπινγκ, εκτός από ελαφόνησο που αναφέρθηκε ήδη, τα κουφονήσια είναι must, το Αγκίστρι υπέροχο, καθώς επίσης και το γαϊδουρονήσι νότια της Κρήτης.Βρε παιδιά αντε προτείνετε και κανα μέρος όμως γιατί για φέτος έχουμε στερέψει από ιδέες!!!![]()

Για Γαύδο τι λέτε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.