torry
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών.  Έχει γράψει 396 μηνύματα. 
		
			
			
		
		
	
			 
								30-09-06
								 
								21:25
		
							
						Μια ωραία συνταγή με μακαρόνια πολύ γρήγορη αλλά και νόστιμη είναι σκορδομακαρονάδα με λιαστή ντομάτα.
Μακαρονάκια(σπαγγγέτι ή σπαγγετίνι) αναλόγως τα άτομα
σκληρό τυρί για τρίψιμο(κεφαλογραβιέρα αμφιλοχίας=top)
1,5 κουτ.σούπας λιαστές ντομάτες(σε λάδι) ανα πιάτο
1-2 σκελίδες σκόρδο(αναλόγως το πόσο σας αρέσει) τριμένο ανα πιάτο
ελαιόλαδο(σε τηγάνι μεσαίο ίσα που να βρέχεται ο πάτος)
λίγο αλατι, πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκωμένο
Βράζουμε τα μακαρόνια και απλά σουρώνουμε. Λιώνουμε τις λιαστές ντομάτες σε ένα μπλεντεράκι με λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε το λαδάκι σε αντκολητικό τηγάνι και πριν αυτό κάψει ρίχνουμε το σκόρδο .Μόλις ψιλοροδίσει το σκόρδο ρίχνουμε περίπου 1-1.5 κουτ.σούπας πολτό από τις λιαστές ντομάτες και αλατοπίπερο, ανακατεύουμε λίγο,(αν είναι πολύ στεγνό ρίχνουμε 2κουτ.σούπας νερό)και βάζουμε 1μερίδα μακαρόνια. Ανακατεύουμε συνεχεια να μην κολήσουν και μόλις αρχίσει να τραβάει τα υγρά σβήνουμε το μάτι και ρίχνουμε μπόλικο τριμένο τυράκι. Ανακατεύουμε να πάει παντού και σερβίρουμε ρίχνοντας απο πάνω λίγο ψιλοκωμμένο μαϊντανό.
Άν τώρα δεν θέλετε κανονικό σκόρδο και προτιμάτε την σκόνη απλά το ρίχνετε πριν τα μακαρόνια για να μην προλάβει να βράσει πολύ.
								Μακαρονάκια(σπαγγγέτι ή σπαγγετίνι) αναλόγως τα άτομα
σκληρό τυρί για τρίψιμο(κεφαλογραβιέρα αμφιλοχίας=top)
1,5 κουτ.σούπας λιαστές ντομάτες(σε λάδι) ανα πιάτο
1-2 σκελίδες σκόρδο(αναλόγως το πόσο σας αρέσει) τριμένο ανα πιάτο
ελαιόλαδο(σε τηγάνι μεσαίο ίσα που να βρέχεται ο πάτος)
λίγο αλατι, πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκωμένο
Βράζουμε τα μακαρόνια και απλά σουρώνουμε. Λιώνουμε τις λιαστές ντομάτες σε ένα μπλεντεράκι με λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε το λαδάκι σε αντκολητικό τηγάνι και πριν αυτό κάψει ρίχνουμε το σκόρδο .Μόλις ψιλοροδίσει το σκόρδο ρίχνουμε περίπου 1-1.5 κουτ.σούπας πολτό από τις λιαστές ντομάτες και αλατοπίπερο, ανακατεύουμε λίγο,(αν είναι πολύ στεγνό ρίχνουμε 2κουτ.σούπας νερό)και βάζουμε 1μερίδα μακαρόνια. Ανακατεύουμε συνεχεια να μην κολήσουν και μόλις αρχίσει να τραβάει τα υγρά σβήνουμε το μάτι και ρίχνουμε μπόλικο τριμένο τυράκι. Ανακατεύουμε να πάει παντού και σερβίρουμε ρίχνοντας απο πάνω λίγο ψιλοκωμμένο μαϊντανό.
Άν τώρα δεν θέλετε κανονικό σκόρδο και προτιμάτε την σκόνη απλά το ρίχνετε πριν τα μακαρόνια για να μην προλάβει να βράσει πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
 Αρχική Forum
 Αρχική Forum
					 Νέα Δημοσίευση
 Νέα Δημοσίευση
					 Προσωπικές Συζητήσεις
 Προσωπικές Συζητήσεις
					 Πολυμέσα - Gallery
 Πολυμέσα - Gallery
						 Συνδεδεμένοι Χρήστες
 Συνδεδεμένοι Χρήστες
					 Λίστα Αποκλεισμένων
 Λίστα Αποκλεισμένων
					 Υπεύθυνοι του Forum
 Υπεύθυνοι του Forum
					 Chat and Fun
 Chat and Fun iSchool
iSchool 
	
	
