invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
 Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 39 ετών.  Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 
		
			
			
		
		
	
			
								01-07-08
								
								04:24
		
							
						Και έφτασε η μέρα που η "εσφαλμένη" αποφάσισε να κάνει σνίτσελ αλα κρεμ και να το μοιραστεί μαζί σας, αφού το πείραμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και μια κουζίνα άνω κάτω (κλασικά πράγματα
)
Υλικά:
4 σνίτσελ κοτόπουλο ή χοιρινό η γαλοπούλα (δοκίμασα το τελευταίο και τα 'σπασε)
4 αυγά
τριμμένη φρυγανιά
αλάτι - πιπέρι
Για την κρέμα:
1 κρέμα γάλακτος light κατά προτίμηση
λίγο βούτυρο (φυτικό)
1 μικρό τενεκεδάκι μανιτάρια
αλατοπίπερο
Εκτέλεση (στα 3 μέτρα!):
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ. Σπάμε τα αυγά, ανακατεύουμε μαζί κρόκους και ασπράδια και βάζουμε τα σνίτσελ στο πιάτο με το μίγμα. Αφού "νοτίσει" το σνίτσελ και από τις 2 πλευρές ρίχνουμε με το κουτάλι τριμμένη φρυγανιά για να κολλήσει πάνω. Προθερμαίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει αρκετά αλλά όχι να καεί.
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και θερμαίνουμε έχρι να κάψει λίγο. Βάζουμε τα μανιτάρια, σωτάρουμε και αμέσως μετά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για κανα πεντάλεπτο και ανακατεύουμε αρκετά συχνά.
Ταντάμ!!!!
								
)Υλικά:
4 σνίτσελ κοτόπουλο ή χοιρινό η γαλοπούλα (δοκίμασα το τελευταίο και τα 'σπασε)
4 αυγά
τριμμένη φρυγανιά
αλάτι - πιπέρι
Για την κρέμα:
1 κρέμα γάλακτος light κατά προτίμηση
λίγο βούτυρο (φυτικό)
1 μικρό τενεκεδάκι μανιτάρια
αλατοπίπερο
Εκτέλεση (στα 3 μέτρα!):
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ. Σπάμε τα αυγά, ανακατεύουμε μαζί κρόκους και ασπράδια και βάζουμε τα σνίτσελ στο πιάτο με το μίγμα. Αφού "νοτίσει" το σνίτσελ και από τις 2 πλευρές ρίχνουμε με το κουτάλι τριμμένη φρυγανιά για να κολλήσει πάνω. Προθερμαίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει αρκετά αλλά όχι να καεί.
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και θερμαίνουμε έχρι να κάψει λίγο. Βάζουμε τα μανιτάρια, σωτάρουμε και αμέσως μετά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για κανα πεντάλεπτο και ανακατεύουμε αρκετά συχνά.
Ταντάμ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
 Αρχική Forum
					
 Νέα Δημοσίευση
					
 Προσωπικές Συζητήσεις
					
 Πολυμέσα - Gallery
						
 Συνδεδεμένοι Χρήστες
					
 Λίστα Αποκλεισμένων
					
 Υπεύθυνοι του Forum
					
 Chat and Fun
iSchool
	
	