mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αν και μου αρέσει το πάνω απο τα μπούτια ενώς άντρα![]()
Εμένα πάλι μου αρέσει αυτό που είναι ανάμεσα από τα μπούτια!

(Ε, σόρρυ, αλλά ήταν πολύ προκλητικό, δεν κρατιόμουν να μην γράψω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

παντα προτιμουσα τους μελαχρινους κλπ.

Τωρα για το συγκεκριμενο....χμ...θα ψηφισω μπουτι. (και λαιμο, και κωλο)
(για κοτοπουλα δε μιλαμε ;

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποτε δεν εχει σημασια ενα σημειο , μια περιοχη αλλα το συνολο και οι αναλογιες.
Τωρα για το συγκεκριμενο....χμ...θα ψηφισω μπουτι. (και λαιμο, και κωλο)
(για κοτοπουλα δε μιλαμε ;)
Ναι ναι για κοτόπουλα
Εγώ πάλι σαν ντροπαλό κοριτσάκι (το λέω μπας και το πιστέψω) κοιτάω περισσότερο το στήθος. Μην είναι σαν αρκούδα ή πλαδαρόοοοο. Ούτε όμως να βγάζει μάτι από χιλιόμετρα η κατανάλωση κρεατίνης και τα πολύωρα γυμναστήρια
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

αλλα κ κατι παλι απλο να με ξενερωσει π.χ. δενμ'αρεσει καθολου η μεγαλη μυτη
κ τα χαλασμενα η πολυ βρομικα δοντια μπλιαχχχχχχχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Απο εκει και περα προσωπικα ειναι πολυ πολυ πολυ σπανιο να μου αρεσει σε γυναικα το μεγαλο στηθος...

Guest 990498
Επισκέπτης

Δε αναφέρομαι σε μεγάλο στήθος αλλά σε ωραίο στήθος, εγώ τουλάχιστον.Kακως εχει παραγκωνιστει (πσσσσσ!!!) ο ποπος ή ποοοοοοοπος....
Απο εκει και περα προσωπικα ειναι πολυ πολυ πολυ σπανιο να μου αρεσει σε γυναικα το μεγαλο στηθος...![]()
Φυσικά και δε παραγκονίζουμε το εξαιρετικό (το θαύμα της φύσης θα έλεγα...

billaras60
Νεοφερμένο μέλος

ε και αν ικανοποιηθούμε κοιτάμε και όλα τα υπόλοιπα!

Κι εγω δεν ενθουσιαζομαι ιδιαιτερα με το μεγεθος του στηθους. Περισσοτερο σημασια εχει σχημα,συσταση,θηλή. Ομοιως για τον πισινό. Αν δεν υπαρχει το ιδανικο, προτιμω μεγαλυτερο αλλα σφιχτο, παρα μικρο και πλαδαρο.
Και μια μπυρα παρακαλω !
Neraida
Επιφανές μέλος

Όχι δεν θα φάμε κοτόπουλο. Ποιό σημείο του σώματος τραβάει το βλέμμα σας πρώτο. Με τι ξενερώνετε η τι είναι αυτο που σας αποθεί σε ένα γυναικείο/αντρικό σώμα.![]()
Χμμ..ισως φανταζει περιεργο αλλα πριν απο ολα παρατηρω τα δαχτυλα των χεριων..μετα το βλεμμα και μετα τον κ@λο..

(ειπα να ξεθαψω και εγω ενα θεματακι, γιατι μια ψυχη με αποκαλεσε "chicken"

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Χμμ..ισως φανταζει περιεργο αλλα πριν απο ολα παρατηρω τα δαχτυλα των χεριων..μετα το βλεμμα και μετα τον κ@λο..
(ειπα να ξεθαψω και εγω ενα θεματακι, γιατι μια ψυχη με αποκαλεσε "chicken")
και για να επιβεβαιωσω τον pirate ακριβως τα ιδια, με ακριβως την ιδια σειρα κοιταζω κι εγω!!

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

(πού το θυμήθηκα αυτό το ποστ)Εγω σε μια γυνεκα κοιταω
1) Στηθος, Ποδια, Πισινο- αναλογα με απο που την βλεπω
2) Προσωπο, οσο ωραιο κολο και να εχει ενα ασχημο προσοπω την εχει κανει ολοιδια με την νταλικα των 200 κιλων
3) χερια (απο την αρχη του μπρατσου μεχρι την ακρη του νυχιου, ολοκλιρο) και μου αρεσει να εχουν λεπτα χερια (οχι κοκαλο ομως) και ωυχια οχι τεραστια αλλα ουτε και κομενα σαν του αντρα
4)φωνη- μυαλο ( γιατι συνιθος πανε μαζι, παιδικη φωνη-παιδικο μυαλο...)
(bold)Δεν ισχύει αυτό αλλά τέσπα

squall
Νεοφερμένο μέλος

squall
Νεοφερμένο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Δεν ειπα neraida οτι δεν εχει καθολου αλλα ειναι το πισω μερος ολοισιο.Δεν ξεχωριζει καθολου.
Ναι βρε...σε πειραζω!

squall
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.