Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

03-12-21

15:30
Ποια είναι η αγαπημένη σας κεντρική συνοικία;
User2350
Δραστήριο μέλος
Ο Άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.

03-12-21

15:47
Πλάκα !!
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

03-12-21

15:52
Μοναστηράκι-Ψυρρή
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

03-12-21

16:22
Θησείο-Μοναστηράκι!
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

03-12-21

16:26
Μακράν οι χειρότερες συνοικίες προς Κυψέλη-Πεδίον Άρρεως

03-12-21

16:59
Ερμου- Μοναστηρακι- Θησειο
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

03-12-21

17:23
Ειδικά τώρα στις γιορτές Πλάκα-Μοναστηράκι-Θησείο-Ψυρρή είναι τέλεια, που είναι όλα στολισμένα
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

11-12-21

18:09
Ποιες είναι κατά τη γνώμη σας οι χειρότερες συνοικίες της Αθήνας;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

11-12-21

20:19
Περίξ του Μεταξουργείου, σταθμός Λαρίσης, πλατεία ΑμερικήςΠοιες είναι κατά τη γνώμη σας οι χειρότερες συνοικίες της Αθήνας;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.044 μηνύματα.

11-12-21

20:25
Η ΑθήναΠοιες είναι κατά τη γνώμη σας οι χειρότερες συνοικίες της Αθήνας;

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

11-12-21

20:36
Και ΛιόσιαΠερίξ του Μεταξουργείου, σταθμός Λαρίσης, πλατεία Αμερικής
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

11-12-21

20:39
Είναι στα δυτικά προάστια, εδώ λέμε για κεντρικές συνοικίες της ΑθήναςΚαι Λιόσια
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

11-12-21

20:40
Γενικά υπάρχουν διάφορα σημεία που κάνω λίγο κακάκια να περπατήσω μονάχος αφού πέσει το σκοτάδι, αλλά προσφάτως το ξανάνιωσα με τη Μιχαήλ Βόδα.
Από τότε με την Άννυ σ' αυτόν τον δρόμο απλά δεν.
Από τότε με την Άννυ σ' αυτόν τον δρόμο απλά δεν.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

11-12-21

20:49
μπερδεύτηκα Λιοσίων εννοούσαΕίναι στα δυτικά προάστια, εδώ λέμε για κεντρικές συνοικίες της Αθήνας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΧΑΧΑΧΑ πραγματικάΗ Αθήνα![]()
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

02-01-22

11:10
Σε λίγο που θα περάσουν οι γιορτές, θα είναι πολύ μελαγχολικά στο κέντρο της Αθήνας έχω την εντύπωση, μέσα στον Γενάρη-Φλεβάρη δε θα έχει ιδιαίτερη κίνηση
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.303 μηνύματα.

02-01-22

18:05
Δυτική μεριά Φιλοπάππου. Θησείο, Κεραμεικός, άνω Πετράλωνα. Νομίζω όλα θεωρούνται κέντρο
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

02-01-22

18:10
Κεραμεικός έχω ακούσει αξίζει φουλ για nightout ισχύει;Δυτική μεριά Φιλοπάππου. Θησείο, Κεραμεικός, άνω Πετράλωνα. Νομίζω όλα θεωρούνται κέντρο
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

02-01-22

18:28
Πετραλωνα και Πλάκα.Ποια είναι η αγαπημένη σας κεντρική συνοικία;
Ιερά οδός και πέριξ και Ομόνοια εκεί στη σωκρατους και πέριξ. Κι όσα είπαν οι προηγούμενοι συμφωνώ.Ποιες είναι κατά τη γνώμη σας οι χειρότερες συνοικίες της Αθήνας;
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

02-01-22

18:52
Πλάκα ισχύει είναι πολύ ωραία! Πετράλωνα δεν έχω πάει ακόμαΠετραλωνα και Πλάκα.
Επίσης, Εξάρχεια έχω ακούσει έχει ωραία μπαράκια για φοιτητές
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

02-01-22

19:05
Εχουν και τα Πετράλωνα κάποια ωραία στέκια αν ψάξεις.Πλάκα ισχύει είναι πολύ ωραία! Πετράλωνα δεν έχω πάει ακόμα
Επίσης, Εξάρχεια έχω ακούσει έχει ωραία μπαράκια για φοιτητές
Εξάρχεια ναι στη Μαυρομιχάλη κοντά και σχεδόν γύρω περιξ της πλατείας στα στενά θα τα βρεις.
Ένα χαρακτηριστικό είναι εκείνο στην Ναυαρίνου δεν ξέρω αν έκλεισε. Ναυαρίνου και Χαριλάου Τρικούπη εκεί κοντα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- despoina13
- American Economist
- Wonderkid
- giannhs2001
- User2350
- Μαυρίκιος
- camil
- charmander
- Ilma
- Δροσουλίτης
- johnsala
- fmarulezkd
- Ryuzaki
- Sevasti
- Joji
- J.Cameron
- thenutritionist
- tslef8
- Paragontas7000
- ggl
- Sosstoss
- taketrance
- grtt
- Viedo
- fockos
- Stelios725
- Meow
- korlef
- fretoe
- Scandal
- SweetGirl
- Αναστασία197
- Αντικειμενικός
- Kostis-Palamas
- Mhtrogoal
- SlimShady
- hirasawayui
- Εχέμυθη
- Nickx
- Libertus
- Johnny15
- Cupid
- ag97
- Mt73
- CiNeFiL
- Freddys
- tsiobieman
- Panos_02
- Memetchi
- Unboxholics
- physicscrazy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.