Όχι ειναι η δική σου πεποίθηση και θα το κανεις όταν βρεις τον αντίστοιχο συντροφο και φτιάξετε το δικό σας μοτίβο σχέσης!!!
Τιποτα δεν ει αι περίεργο οταν γίνετε αποδεκτό από τους δυο που το πλαισιώνουν ..
Για εμένα απλα αυτό ουτε στα πιο τρελα του ονειρα αλλιώς δεν υπάρχει λόγος σχέσης εφόσον δεν υπάρχει το δικο μου μοτίβο
Ακριβώς!
Να δουλευεις πολύ...
Πιστεψε με αν και οι δυο σας έχετε τις δουλειες σας και δεν βρίσκεται ωρες μεσα στη μερα για να βρεθειτε περιμενεις πως και πως οσα χρονια και να περασουν να συναντηθειτε ..
μην πω όταν έρθουν και τα παιδιά τι γίνετε...
Ραντεβουδακι δινεις και μαλιστα δεν βλεπεις την ωρα που θα βρεθειτε οι δυο σας
Άσε που επιστρατεύεις παπουδογιαγιαδες ν αναλάβουν κάνα βράδυ τα παιδιά να βρεθείς σαν ζευγάρι μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και αυτό αντιλαμβανεσαι ότι δεν μπορείς να το κάνεις και συχνά, άρα είναι πολύτιμο!!!
Δεν υπάρχει λόγος και φυσικά εδώ πλέον μιλάμε ότι ένα ζευγάρι δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα του ενός σπιτιού όχι να έχουν δύο..
επειτα γιατι να εχω δυο αντι για ενα ;
σκεψου μονο τι ταξιδια και τι δρασεις μπορεις να καβεις σαν ζευγαρι αν μειωθουν τα εξοδα και αυτο απο μονο του ενας πολυς καλος λόγος να μένετε μαζί,ι !
Δεν είναι παλαιό ούτε φυσικά το δικό σου ειναι καινούργιο..
Το πλαίσιο και το μοτίβο της προσωπικής σου σχέσεις εξαρτάται άμεσα από την κάλυψη των δικών σου συναισθηματικων αναγκών..!!!
Έχει η συναισθηματική ανάγκη διάκριση σε παλιό και καινούργιο;