Πολύ σωστά!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2024
Δεν θα μπορούσα ποτέ να μένω ΗΠΑ για Πάντα, ειλικρινά.
Να στέλνεις το παιδί σου σε σχολείο και να κάνεις τον σταυρό σου να έρθει ζωντανό (γίνονται school shootings κάθε εβδομάδα!! Άλλα σε μεγαλύτερο άλλα σε μικρότερο βαθμό σοβαρότητας, αλλά εξίσου απαράδεκτο)
Ως γυναίκα κι ολας θεωρώ η Ελβετία είναι ιδανική χώρα. Έχουν πολύ σοβαρό σύστημα που στηρίζει και την άδεια μητρότητας των γυναικών, και την φροντίδα του παιδιού για να μπορείς να γυρίσεις στην δουλειά μετά, όπως και δωρεάν επισκέψεις στον παιδίατρο, πέρα από το οικονομικό κομμάτι.
Αν θα φύγω από την Ελλάδα θέλω να είναι μια χώρα που ξέρω ότι όχι μόνο εγώ, αλλά και οι άνθρωποι που ενδεχομένως να έρθουν από εμένα (τα παιδιά μου), να ζούνε αξιοπρεπώς με ασφάλεια, καλή υγεία, καλό σύστημα εκπαίδευσης, ευκαιρίες, και εννοείται να είμαστε κοντά στην Ελλάδα ώστε να μπορούμε να την επισκεπτόμαστε συχνά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Οκτωβρίου 2024
Φίλε μου συγχαρητήρια αλλά βλέπω έχεις ακόμη αρκετές αποφάσεις να πάρεις. Ξεκάθαρα σε ενδιαφέρει η πληροφορική (φαντάζομαι), αλλά μας γράφεις και βαριά μηχανολογικά τμήματα , ένα οικονομικό τμήμα, και δύο γεωπονίας.
Να ξέρεις είναι όλες πολύ τίμιες σχολές που έχεις γράψει.
Το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον ως επάγγελμα;
Να ασχοληθείς με πληροφορική, να είσαι μηχανικός, ή γεωπόνος;