_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

To κόλπο με την πούδρα το γνωρίζω και το εφαρμόζω εδώ και χρόνιαΤα batiste ξέρω,αλλά μη εγγυητά αποτελέσματα.Διαφορετικά η απλή λύση είναι μία. Την πούδρα που χρησιμοποιούν στα μωρά την ξέρεις; Ε,αν βάλεις λίγη στο χέρι σου και την τρίψεις στη ρίζα απορροφάει την λιπαρότητα. Απλώς πρόσεχε με την ποσότητα,αν σου ξεφύγει γύρνα το κεφάλι σου ανάποδα και τρίψε καλά στη ρίζα.
Θαύματα κάνει το σαμπουάν του Κορρέ για λιπαρά μαλλιά

Θα το ψάξω για το σαμπουάν του Κορρέ. Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

fashionista
Νεοφερμένο μέλος

Ενα tip που θα ηθελα να προσθεσω για τις τρεσσες ειναι :να ειναιαπο φυσικη τριχα και να βλεπετε παντα το βαρος και οχι τοσο το μηκος,γιατι μονο ετσι θα καλυπτει ολο το κεφαλι ομοιομορφα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό που λες ισχύει,τόσο μα τόσο πολύ.Μιας και βρηκα συζητηση για τριχες θα ηθελα να προτεινω κατι,βλεπω κοπελες τον τελυταικο καιρο που θελουν να παρουν τρεσσες ειτε extensions και τα αγοραζουν απο την Ελλαδα και πληρωνουν μεχρι και 200-300 ευρω,κατι που το βρισκω αισχρο γιατι οι καταστηματαρχες που τα παιρνουν και μαζικα τα παιρνουν 20-30 ευρω ,μιλαμε για τετραπλασια και πενταπλασια τιμη.Μπορειτε να τα παραγγειλετε απο αξιοπιστα σαιτ του εξωτερικου σε πολυ χαμηλες τιμες.8-9 κομματια που καλυπτουν ολο το κεφαλι με 50 ευρω.Δεν προωθω τις αγορες απο το ξωτερικο αλλα οταν βλεπω τις τιμες εδω στην Ελλαδα εξοργιζομαι.
Ενα tip που θα ηθελα να προσθεσω για τις τρεσσες ειναι :να ειναιαπο φυσικη τριχα και να βλεπετε παντα το βαρος και οχι τοσο το μηκος,γιατι μονο ετσι θα καλυπτει ολο το κεφαλι ομοιομορφα.

fashionista
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό που λες ισχύει,τόσο μα τόσο πολύ.Και δεν αφορά μόνο τρέσες,αλλά και πολλά άλλα προϊόντα μαλλιών όπως σαμπουάν,μαλακτικές,βαφές κλπ. Γενικά,αν κανείς το ψάξει λίγο ακόμη και σε site στυλ asos,beautybay,feelunique βρίσκει πολύ φθηνότερα και πιο ποιοτικά πράγματα.
![]()
Ακριβως,και οχι μονο προιοντα μαλλιων,ρουχα,παπουτσια,αξεσουαρ.Συγκεκριμενα ειχα δει φορεμα με 15 ευρω στο E-bay και στη Θεσσαλονικη ,σε ενα μαγαζι το ιδιο ακριβως φορεμα με 60 ευρω.Καταλαβαινω οτι ο καταστηματαρχης πρεπει να βγαλει και ενα κερδος αλλα δεν γινεται να πενταπλασιαζει την αρχικη τιμη.Ζουμε και σε εποχες που το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων προσπαθουν να αγοραζουν οικονομικα.Τι να κανουμε δεν ειμαστε ολες πλουσιες,αν τα βρισκουμε απο το εξωτερικο φθηνοτερα θα τα αγορασουμε και ας κανουμε κακο στην οικονομια της χωρας μας.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν είναι θέμα είμαι πλούσιος ή όχι. Αν κάποια κοπέλα θέλει να δίνει για το εκάστοτε πράγμα 60 ευρώ αντί για 15 μεγειά της με χαρά της. Όμως,λυπάμαι αλλά στο χωριό μου αυτό το λένε "Με πιάνει κότσο" ο κάθε καταστηματάρχης.Όπως ως καταναλωτής απαιτώ το καλύτερο για εμένα και επιλέγω ανάλογα έτσι οφείλω να φροντίζω και την τσέπη μου. Σαφώς,δεν κατακρίνω όποια κοπέλα έχει τόσα λεφτά και τα δίνει αλλά ξέρω περιπτώσεις από κοπέλες που έδωσαν τόσα λεφτά σε διάφορα προϊόντα τους και τους βγήκε μάπα.Ακριβως,και οχι μονο προιοντα μαλλιων,ρουχα,παπουτσια,αξεσουαρ.Συγκεκριμενα ειχα δει φορεμα με 15 ευρω στο E-bay και στη Θεσσαλονικη ,σε ενα μαγαζι το ιδιο ακριβως φορεμα με 60 ευρω.Καταλαβαινω οτι ο καταστηματαρχης πρεπει να βγαλει και ενα κερδος αλλα δεν γινεται να πενταπλασιαζει την αρχικη τιμη.Ζουμε και σε εποχες που το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων προσπαθουν να αγοραζουν οικονομικα.Τι να κανουμε δεν ειμαστε ολες πλουσιες,αν τα βρισκουμε απο το εξωτερικο φθηνοτερα θα τα αγορασουμε και ας κανουμε κακο στην οικονομια της χωρας μας.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Η ξαδέρφη μου έχει πράσινα μάτια και είναι ανοιχτόχρωμη το φυσικό μαλλί καστανόξανθο και θέλει να το βάψει.. Τι πάει με τέτοια χαρακτηριστικά; Από ανταύγιες ξέρω γω μέχρι ολόκληρο να το βάψεις..
Διφωτήστε μας.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Γεια σας κορίτσια θέλω να κάνω μία ερώτηση (όχι για μένα)![]()
Η ξαδέρφη μου έχει πράσινα μάτια και είναι ανοιχτόχρωμη το φυσικό μαλλί καστανόξανθο και θέλει να το βάψει.. Τι πάει με τέτοια χαρακτηριστικά; Από ανταύγιες ξέρω γω μέχρι ολόκληρο να το βάψεις..
Διφωτήστε μας.![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Κόκκινα λέει δεν τα κάνει γιατί μετά φεύγουν δύσκολα.![]()
Δίκιο έχει

Ένα γλυκό καστανό που να κοκκινίζει λίγο (ή όχι?)?

Gate4
Επιφανές μέλος

Και εμένα αλλά λέει δεν θέλει.. Χμμ καστανό που να κοκκινίζει ίσως έκανε..Δίκιο έχειαπλά πράσινο μάτι και αλλαγή στο μαλλί αυτή μου ήρθε στο μυαλό αμέσως.
Ένα γλυκό καστανό που να κοκκινίζει λίγο (ή όχι?)?![]()
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Και εμένα αλλά λέει δεν θέλει.. Χμμ καστανό που να κοκκινίζει ίσως έκανε..
Kαι αυτό πολύ ωραίο και πιο εύκολο από το κόκκινο υποθέτω.

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ προτείνω ένα καστανό. Γενικά μ'αρέσει ο συνδυασμός ανοιχτόχρωμο μάτι-σκούρο μαλλί. Είναι πιο ιδιαίτερο και τονίζει καλύτερα τα μάτια γιατί κάνει αντίθεση.Γεια σας κορίτσια θέλω να κάνω μία ερώτηση (όχι για μένα)![]()
Διφωτήστε μας.![]()
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Μετα βέβαια εαν θελει η ξαδερφη σου μπορει να κανει ξανθες ανταυγειες (σε γλυκούς τόνους) για αρχη εαν τις αρεσουν τα πιο ανοιχτα χρωματα
Jolene
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Βασικά,εγώ τις ανταύγειες δεν τις συστήνω σε κανέναν,μου φαίνονται βαρετές και old fashioned.Καλησπερα κοριτσια!!!Θελω να κανω μια αλλαγη στα μαλλια μου ως προς το χρωμα και σκεφτομουν να δοκιμασω την τεχνικη bronde ή balayaze δεδομενου οτι το φυσικο μου χρωμα ειναι ξανθο σαντρε σκουρο...ειχα κανει ανταυγειες τα χριστουγεννα αλλα δεν μου αρεσαν τελικα,οποτε λεω να δοκιμασω κατι διαφορετικο..

Μα δεν ήταν κόκκινο αυτό που έδειξε,στην κατηγορία με τα χάλκινα εντάσσεται καλέ.Κόκκινα λέει δεν τα κάνει γιατί μετά φεύγουν δύσκολα.![]()

Αν πάλι θέλει να παίξει με τα χάλκινα και κανά μελο-καροτο-ξανθό δε θα΄ταν κακό.

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.