Guest 712911
Επισκέπτης

Εγώ ψηφίζω κοντό μαλλί πάντως.![]()
Και εγώ!
@Nelliel
Αφού λες ότι τα μαλλιά σου μεγαλώνουν γρήγορα, ακόμη και να το μετανιώσεις, θα ξέρεις ότι δε θα αργήσουν να φτάσουν σε ένα "ικανοποιητικό" ας πούμε επίπεδο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Σκεφτομαι να κανω κατι τετοιο:

Μου αρεσει πολυ και το χρωμα, αλλα με τον ρυθμο που μεγαλωνει το μαλλι μου θα πρεπει να βαφω τις ριζες καθε 2-3 βδομαδες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Γεια σας κορίτσια θέλω να κάνω μία ερώτηση (όχι για μένα)![]()
Η ξαδέρφη μου έχει πράσινα μάτια και είναι ανοιχτόχρωμη το φυσικό μαλλί καστανόξανθο και θέλει να το βάψει.. Τι πάει με τέτοια χαρακτηριστικά; Από ανταύγιες ξέρω γω μέχρι ολόκληρο να το βάψεις..
Διφωτήστε μας.![]()
Ξανθό πολύ ανοιχτό σαντρέ.
ΑΑΑΑΑΑχ κ γω θέλω να το κόψωωωω. Έχω γεμίσει ουρίτσες. Κλίνω προς καρέ μαακρύ αυστηρό, αλλά μετά σκέφτομαι ότι έρχεται καλοκαίρι και θέλω μακριά μαλλιά, αλλά θέλω και αλλαγή. Πφφφ δε ξέρω......

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Κι επίσης, κάποια καλή φυσική βαφή στα ξανθά ξέρετε?
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Έχω δοκιμάσει να κόψω φράντζα(αφέλειες) αλλά δεν βολεύει καθόλου επειδή πρέπει να τα ισιώνω συνέχεια και βαριέμαι!

Σκέφτηκα να τα κόψω μακρύ καρέ αλλά τα λυπάμαι λίγο μωρέ.

Απ'την άλλη θα μπορούσα να επιχειρήσω μια αλλαγή στο χρώμα.
Τι προτείνετε;
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Να μην τα λυπάσαι καθόλου! Μαλλιά είναι, μακραίνουν. Πιστεύω πως θα μπορούσες να τα κόψεις πιο κοντά ή γενικά να δοκιμάσεις κάποιο ιδιαίτερο κούρεμα, εφόσον πιστεύεις πως μπορείς να το υποστηρίξεις βέβαια. Και η αλλαγή χρώματος είναι μια καλή ιδέα αλλά έχε στο νου σου ότι θέλει πιο συχνή περιποίηση π.χ συχνό βάψιμο ρίζας και ιδιαίτερα αν πας σε πιο ανοιχτούς τόνους το οξυζενέ αδυνατίζει και καταστρέφει την τρίχα κλπ.Θέλω να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου αλλά δεν ξέρω τι.Αρχικά, να πω ότι είναι καστανό σχετικά ανοιχτό, σπαστά και μήκος μέχρι το μέσο της πλάτης.
Έχω δοκιμάσει να κόψω φράντζα(αφέλειες) αλλά δεν βολεύει καθόλου επειδή πρέπει να τα ισιώνω συνέχεια και βαριέμαι!
Σκέφτηκα να τα κόψω μακρύ καρέ αλλά τα λυπάμαι λίγο μωρέ.
Απ'την άλλη θα μπορούσα να επιχειρήσω μια αλλαγή στο χρώμα.
Τι προτείνετε;
Εγώ είχα μακριά μαλλιά, ένα μήκος αν θυμάμαι καλά, που έφταναν κάτω από το στήθος αλλά τα είχα βαρεθεί τρο-με-ρά. Μου την έδωσε μια μέρα, πήγα στην κομμώτρια και της λέω "κάνε μου όοοτι θες". Και μου τα έκοψε πάνω από τους ώμους. Ήταν κάπως έτσι στην αρχή.

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Οσο περισσοτερη πρωτεινη προσλαμβανεις τοσο πιο γρηγορα μεγαλωνουν. Η συχνοτητα του κουρεματος δεν εχει καμια σχεση με τον ρυθμο αναπτυξης της τριχας.
Ευχαριστω πολυ! Τσαμπα φοβηθηκα

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Ό, τι θυμάμαι χαίρομαι...Το ξέρω! :p
Έχω καστανό ανοιχτό μαλλί και μελαχρινή επιδερμίδα.Τι χρώμα λέτε να ταίριαζε;
Είχα κάτι σε απόχρωση του μοβ στο μυαλό μου.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σήμερα σκεφτόμουν να κάνω ντεκαπαζ το μαλλί μου αλλά μόνο τις άκρες και να τις βάψω κανένα περίεργο χρωματάκι.Έτσι κι αλλιώς με έχουν κουράσει επειδή έχουν παραμακρύνει και σε κανένα δίμηνο λέω να τα κόψω.
Είχα κάτι σε απόχρωση του μοβ στο μυαλό μου.![]()
Και εγώ μοβ θα έλεγα. Ή μπλε;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ίου.Ή μπλε;

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Σήμερα σκεφτόμουν να κάνω ντεκαπαζ το μαλλί μου αλλά μόνο τις άκρες και να τις βάψω κανένα περίεργο χρωματάκι.Έτσι κι αλλιώς με έχουν κουράσει επειδή έχουν παραμακρύνει και σε κανένα δίμηνο λέω να τα κόψω.
Είχα κάτι σε απόχρωση του μοβ στο μυαλό μου.![]()
μωβ ή ίσως κόκκινο μιας και είσαι μελαχρινή και στην επιδερμίδα, θα σου ταίριαζε περισσότερο πιστεύω. το μπλε καλύτερα όχι... γενικά όμως τέτοιες δοκιμές στα μαλλιά πάνε σε αυτές που μπορούν να το υποστηρίξουν οπότε σκέψου το καλά πριν το κάνεις. άμα είναι να ντρέπεσαι και να φοβάσαι τι θα πουν οι άλλοι άσ' το

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως!

fani.ker
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Τώρα δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις (δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου) αλλά πιστεύω για να μην ξαναβάψεις και ταλαιπωρήσεις πάλι τα μαλλιά σου μπορεί με πολλά λουσίματα κάπως να γίνει πιο ήπιο το αποτέλεσμα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fani.ker
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.