DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν τα έκανα τελικά περμανάντ και η αλλάγη είναι εντυπωσιακή!Άντε και... καλή επιτυχία!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Γιες ιτ ιζ.Κορίτσια επανέρχομαι μετα απο δοκιμη ενός σαμπουαν και μαλακτικης για σγουρα μαλλια που με άφησαν ενθουσιασμενη!! Ειναι της lorvern η σειρα chromacare curl lock σε γαλαζιο μπουκαλι το σαμπουαν και ασπρο η μαλακτική

Φίλε,σνόμπαρα τα Fructis επειδή δεν μ'αρεσε ένα δείγμα που είχα χρησιμοποιήσει και πάω τις προάλες σουπερμάρκετ γιατί χρειαζόμουν μάσκα. Είχε τις Fructis 1+1 δώρο 7.81,που είναι πολύ καλή τιμή δεδομένης της ποσότητας.

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Mήπως να το ψάξεις πρώτα μην είναι κάποιο πρόβλημα υγείας;Ξερει κανεις καποιο σαμπουαν ή ισως καποια φυσικη μεθοδο για αδυναμα μαλλια ?Απο μικρος ειχα αυτο το θεμα, με ενα χτενισμα χανω αρκετα. Υπαρχει καποιος τροπος ενδυναμωσης ?

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Αβοκάντο
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Να προσπαθείς να μη τα λούζεις κάθε μέρα.Τι έχετε να προτείνετε για μαλλιά που λαδώνονται εύκολα και γρήγορα;
DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

Υπαρχει ειδικο σαμπουαν για αυτη την περίπτωση, ρωτα σε καποιο φαρμακειοΤι έχετε να προτείνετε για μαλλιά που λαδώνονται εύκολα και γρήγορα;

Αβοκάντο
Νεοφερμένο μέλος

Να προσπαθείς να μη τα λούζεις κάθε μέρα.
Μέρα παρά μέρα τα λούζω, αν αρχίσω να τα λούζω κάθε τρεις μέρες τότε θα είναι λες και βάζω από μόνος μου λάδι.

Υπαρχει ειδικο σαμπουαν για αυτη την περίπτωση, ρωτα σε καποιο φαρμακειο![]()
Θα στείλω την μάνα μου. Εκτός και αν υπάρχει στο σούπερ μάρκετ.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι,αλλά περισσότερο "λαδοποντικός" (σόρρυ για την λέξη εΜέρα παρά μέρα τα λούζω, αν αρχίσω να τα λούζω κάθε τρεις μέρες τότε θα είναι λες και βάζω από μόνος μου λάδι.
Θα στείλω την μάνα μου. Εκτός και αν υπάρχει στο σούπερ μάρκετ.![]()

Επίσης,καλό θα΄ταν να μην εμπιστεύεσαι τα σαμπουάν του εμπορίου για λιπαρά μαλλιά. Ψάξε σε φαρμακείο καλύτερα.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Ανήκω στην κατηγορία των "σπαστών" μαλλιών!Κάθε χρόνο θέλω να κάνω μια αλλαγή και έτσι αποφασίζω να κόψω φράντζα!Καθώς, όμως, το μαλλί μου δεν "στέκεται"πρέπει να τα ισιώνω κάθε φορά πριν βγω απ'το σπίτι γιατί γίνονται χάλια από την υγρασία.Συνήθως κόβω φράντζα στο πλάι γιατί μου φαίνεται οτι την κουμαντάρεις σχετικά πιο εύκολα αλλά φέτος έκοψα κανονική πανω στο μέτωπο!Τώρα που μάκρυνε την πήγα πάλι στο πλάι αλλά περιμένω πότε θα μακρύνει αφού λόγω της σγουράδας του μαλλιού μου κάνει στην άκρη ενα μικρό "κερατάκι".

Σκεφτόμουν, λοιπόν, μήπως την ξανακόψω πάνω στο μέτωπο αλλά πιο κοντή έτσι ώστε να μην έχει και πολλά περιθώρια να "γυρίσει"!Λέτε να στέκεται έτσι ή πάλι θα μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που το έκανα;
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

hue
Νεοφερμένο μέλος

Ισχυει οτι αν τα λουζεις καθε μερα μπορει να σου πεσουν? Για τα αγορια μιλαω παντα..βασικα δεν γινεται να φτιαχτει το μαλλι αν δεν ειναι λουσμενο οποτε ειναι αναγκαστικο καθε πρωι να λουσομαι..Δεν μπορω να τα φτιαχνω με λαδι![]()
Για εξηγεισαι λιγο τι εννοεις με το ''βασικα δεν γινεται να φτιαχτει το μαλλι αν δεν ειναι λουσμενο οποτε...'' γιατι δεν σε νιωθω ...καθολου ομως !
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν, να σας πω κι εγώ τον πόνο μου για τα μαλλιά μου...
Ανήκω στην κατηγορία των "σπαστών" μαλλιών!Κάθε χρόνο θέλω να κάνω μια αλλαγή και έτσι αποφασίζω να κόψω φράντζα!Καθώς, όμως, το μαλλί μου δεν "στέκεται"πρέπει να τα ισιώνω κάθε φορά πριν βγω απ'το σπίτι γιατί γίνονται χάλια από την υγρασία.Συνήθως κόβω φράντζα στο πλάι γιατί μου φαίνεται οτι την κουμαντάρεις σχετικά πιο εύκολα αλλά φέτος έκοψα κανονική πανω στο μέτωπο!Τώρα που μάκρυνε την πήγα πάλι στο πλάι αλλά περιμένω πότε θα μακρύνει αφού λόγω της σγουράδας του μαλλιού μου κάνει στην άκρη ενα μικρό "κερατάκι".
Σκεφτόμουν, λοιπόν, μήπως την ξανακόψω πάνω στο μέτωπο αλλά πιο κοντή έτσι ώστε να μην έχει και πολλά περιθώρια να "γυρίσει"!Λέτε να στέκεται έτσι ή πάλι θα μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που το έκανα;
Λυπάμαι, αλλά νομίζω μάλλον το δεύτερο...

Μια ιδέα πάντως (και με κάθε επιφύλαξη): μπορείς αντί να την κόψεις όλη σύριζα πιο κοντή, να την κοντύνεις μεν, αλλά σε διαφορετικά μήκη ώστε να μη φριζάρει. Εννοώ δεν θα κοντύνεις όλη τη φράντζα, αλλά ωρισμένα σημεία, έτσι ώστε να μη γυρίζει, ούτε να "πετάει". Ρώτησε σχετικά την κομμώτριά σου, αν όντως αυτό είναι εφικτό

Ισχυει οτι αν τα λουζεις καθε μερα μπορει να σου πεσουν? Για τα αγορια μιλαω παντα..βασικα δεν γινεται να φτιαχτει το μαλλι αν δεν ειναι λουσμενο οποτε ειναι αναγκαστικο καθε πρωι να λουσομαι..Δεν μπορω να τα φτιαχνω με λαδι![]()
Εξαρτάται το μαλλί και κυρίως το δέρμα που στηρίζει τις ρίζες.Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά, θα τα καταστρέψεις λούζοντας τα καθημερινά. Εκεί είναι χρήσιμα τα προϊόντα styling (jel, αφροί κλπ)
Αν πάλι είναι υπερβολικά λιπαρά και τα λούζεις λιγώτερο από 2 φορές την εβδομάδα..τότε η τρίχα θα "πνίγεται" στη λίγδα και προοδευτικά θα αδυνατίσει. Το ίδιο και η ρίζα, που όπου δεν θα "αναπνέει" δεν θα αιματώνεται σωστά με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αρχίσουν να πέφτουν και αυτό να φαίνεται, θα δείχνουν πολύ πιο αραιά

Για το κάθε πρωί, μόνο και μόνο για να "στρώνουν" καλύτερα.. Μόνο αν βρεις ένα πολύ απαλό σαμπουάν, σαν βρεφικό κάτι..Αλλά αν γίνεται να τα λούζεις μέρα παρά μέρα, θα ήταν πιο ασφαλές.
Όπως και να'ναι, όταν βρεις ευκαιρία ρώτα κι ένα δερματολόγο. Για μια έγκυρη και υπεύθυνη γνώμη

CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Λυπάμαι, αλλά νομίζω μάλλον το δεύτερο...Επειδή κι εγώ έχω σπαστά μαλλιά, κάποτε είχα κάνει το ίδιο και το σκυλομετάνιωσα. Μπορεί να μην έχει περιθώρια να γυρίσει, αλλά (τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση) είχε περιθώρια να φουντώσει (όσο πιο κοντό... τόσο πιο φουντωτό) και με τη χωρίστρα στη μέση (στο πλάι δεν μ'έπαιρνε λόγω μήκους της αφέλειας) έμοιαζε σαν να είχα στο μέτωπο κακο-περιποιημένα, φουντωτά... μουστάκια!
![]()
Μια ιδέα πάντως (και με κάθε επιφύλαξη): μπορείς αντί να την κόψεις όλη σύριζα πιο κοντή, να την κοντύνεις μεν, αλλά σε διαφορετικά μήκη ώστε να μη φριζάρει. Εννοώ δεν θα κοντύνεις όλη τη φράντζα, αλλά ωρισμένα σημεία, έτσι ώστε να μη γυρίζει, ούτε να "πετάει". Ρώτησε σχετικά την κομμώτριά σου, αν όντως αυτό είναι εφικτό
Εξαρτάται το μαλλί και κυρίως το δέρμα που στηρίζει τις ρίζες.Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά, θα τα καταστρέψεις λούζοντας τα καθημερινά. Εκεί είναι χρήσιμα τα προϊόντα styling (jel, αφροί κλπ)
Αν πάλι είναι υπερβολικά λιπαρά και τα λούζεις λιγώτερο από 2 φορές την εβδομάδα..τότε η τρίχα θα "πνίγεται" στη λίγδα και προοδευτικά θα αδυνατίσει. Το ίδιο και η ρίζα, που όπου δεν θα "αναπνέει" δεν θα αιματώνεται σωστά με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αρχίσουν να πέφτουν και αυτό να φαίνεται, θα δείχνουν πολύ πιο αραιά
Για το κάθε πρωί, μόνο και μόνο για να "στρώνουν" καλύτερα.. Μόνο αν βρεις ένα πολύ απαλό σαμπουάν, σαν βρεφικό κάτι..Αλλά αν γίνεται να τα λούζεις μέρα παρά μέρα, θα ήταν πιο ασφαλές.
Όπως και να'ναι, όταν βρεις ευκαιρία ρώτα κι ένα δερματολόγο. Για μια έγκυρη και υπεύθυνη γνώμη![]()
Δεν νομιζω να εχω ξηρα μαλλια..θα ελεγα οτι γινονται "λαδερα" ευκολα..
Για εξηγεισαι λιγο τι εννοεις με το ''βασικα δεν γινεται να φτιαχτει το μαλλι αν δεν ειναι λουσμενο οποτε...'' γιατι δεν σε νιωθω ...καθολου ομως !
Δεν γινεται να σηκωθει το μαλλι αν δεν ειναι λουσμενο..Τι ακριβως δεν καταλαβες?
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με τα μαλλιά μου, θέλουν κάθε μέρα λούσιμο αλλιώς την επομένη είναι λαδωμένα. ναι, το ξέεερω πως θα βοηθούσε να μην τα λούζω κάθε μέρα αλλά λόγω προγράμματος δεν γίνεται και φυσικά εγώ με μαλλί λαδωμένο να βγώ έξω δεν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.