_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 22:34 Η _fairygirl_: #461 05-06-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεμόνι στα μαλλιά και κάτσεις στον ήλιο ανοίγει το χρώμα τους από δύο έως τρεις τόνους..Ξέρετε αν ισχύει ή είναι μύθος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που το δοκίμασα είναι μύθος. Άσε που: 1. το λεμόνι αν μπει στο δέρμα του κεφαλιού σου προκαλεί ερεθισμούς ενώ 2. στην τρίχα γενικά την ξηραίνει και την σπάει. Επίσης,ο ήλιος είναι βλαβερός. Αρχική Δημοσίευση από Tabby: έχω ακούσει ότι ισχύει, αλλά επίσης και ότι ξεραίνει την τρίχα. Αν το δοκιμάσεις μην φέρεις το λεμόνι σε επαφή με το δέρμα του κεφαλιού γτ μπορεί να σου προκαλέσει ερεθισμό. Αν θες τη γνώμη μου δοκίμασε χαμομήλι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Ή σε μιξ. Λεμόνι και χαμομήλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Η KeepDreaming!: #462 05-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ που το δοκίμασα είναι μύθος. Άσε που: 1. το λεμόνι αν μπει στο δέρμα του κεφαλιού σου προκαλεί ερεθισμούς ενώ 2. στην τρίχα γενικά την ξηραίνει και την σπάει. Επίσης,ο ήλιος είναι βλαβερός. Ή σε μιξ. Λεμόνι και χαμομήλι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!Απλώς βαριέμαι να μαζεύω χαμομηλια τώρα.. Και για ξίδι διάβασα κάπου αλλά δεν αντέχω την μυρωδιά του με τίποτα! Επίσης αν θες να τα κοκκινίσεις βάζεις κανέλα μέσα στο μαλακτικό.Αυτό ξέρετε αν ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 00:14 Η _fairygirl_: #463 06-06-14 00:14 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ευχαριστώ!Απλώς βαριέμαι να μαζεύω χαμομηλια τώρα.. Και για ξίδι διάβασα κάπου αλλά δεν αντέχω την μυρωδιά του με τίποτα! Επίσης αν θες να τα κοκκινίσεις βάζεις κανέλα μέσα στο μαλακτικό.Αυτό ξέρετε αν ισχύει; Click για ανάπτυξη... Ναι. Απλά την άφησα για 7ωρο στα μαλλιά.Την άφησα να δράσει όλο το βράδυ και κοιμήθηκα με πλαστικό σκουφάκι. Μου βγήκε κάτι σε πορτοκαλο-κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:47 Η KeepDreaming!: #464 07-06-14 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι. Απλά την άφησα για 7ωρο στα μαλλιά.Την άφησα να δράσει όλο το βράδυ και κοιμήθηκα με πλαστικό σκουφάκι. Μου βγήκε κάτι σε πορτοκαλο-κόκκινο. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:17 Η _fairygirl_: #465 07-06-14 12:17 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:25 Η KeepDreaming!: #466 07-06-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οκ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Κι εγώ σκεφτόμουν να μην βάλω πολύ στις ρίζες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 13:13 Η adele έγραψε: #467 07-06-14 13:13 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όσον αφορά το όμπρε στα σγουρά, είναι το ίδιο όμορφο με τα ίσια. Εγώ βτω σκέφτομαι να κάνω όμπρε να ξεκινάει από πολύ πάνω, θέλω να γίνω λίγο ξανθιά εν ολίγοις. Όπως τα' χει κάνει η Βανέσα. Έχω ήδη ομπρε, αλλά έχω 150 αποχρώσεις κόκκινου πάνω, 239 αποχρώσεις ξανθού, 34 αποχρώσεις καστανού. Πφφ. Κι άντε να γίνει το κόκκινο ξανθό-ξανθό. Click για ανάπτυξη... Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεμόνι στα μαλλιά και κάτσεις στον ήλιο ανοίγει το χρώμα τους από δύο έως τρεις τόνους..Ξέρετε αν ισχύει ή είναι μύθος; Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε καλύτερα χαμομήλι. Πάρε από το σούπερ μάρκετ τα φακελάκια που υπάρχουν, βάλτα σε ζεστό νεράκι και πέρνα το στο μαλλί. Ανοίγει πολύ το χρώμα αν το κάνεις σωστά, ανάλογα βέβαια και το μαλλί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Η Vivian. έγραψε: #468 07-06-14 18:48 Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Η _fairygirl_: #469 07-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: Spoiler τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Vivian. έγραψε: #470 07-06-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεμόνι στα μαλλιά και κάτσεις στον ήλιο ανοίγει το χρώμα τους από δύο έως τρεις τόνους..Ξέρετε αν ισχύει ή είναι μύθος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που το δοκίμασα είναι μύθος. Άσε που: 1. το λεμόνι αν μπει στο δέρμα του κεφαλιού σου προκαλεί ερεθισμούς ενώ 2. στην τρίχα γενικά την ξηραίνει και την σπάει. Επίσης,ο ήλιος είναι βλαβερός. Αρχική Δημοσίευση από Tabby: έχω ακούσει ότι ισχύει, αλλά επίσης και ότι ξεραίνει την τρίχα. Αν το δοκιμάσεις μην φέρεις το λεμόνι σε επαφή με το δέρμα του κεφαλιού γτ μπορεί να σου προκαλέσει ερεθισμό. Αν θες τη γνώμη μου δοκίμασε χαμομήλι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Ή σε μιξ. Λεμόνι και χαμομήλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2014 στις 22:43 Η KeepDreaming!: #462 05-06-14 22:43 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ που το δοκίμασα είναι μύθος. Άσε που: 1. το λεμόνι αν μπει στο δέρμα του κεφαλιού σου προκαλεί ερεθισμούς ενώ 2. στην τρίχα γενικά την ξηραίνει και την σπάει. Επίσης,ο ήλιος είναι βλαβερός. Ή σε μιξ. Λεμόνι και χαμομήλι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!Απλώς βαριέμαι να μαζεύω χαμομηλια τώρα.. Και για ξίδι διάβασα κάπου αλλά δεν αντέχω την μυρωδιά του με τίποτα! Επίσης αν θες να τα κοκκινίσεις βάζεις κανέλα μέσα στο μαλακτικό.Αυτό ξέρετε αν ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 00:14 Η _fairygirl_: #463 06-06-14 00:14 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ευχαριστώ!Απλώς βαριέμαι να μαζεύω χαμομηλια τώρα.. Και για ξίδι διάβασα κάπου αλλά δεν αντέχω την μυρωδιά του με τίποτα! Επίσης αν θες να τα κοκκινίσεις βάζεις κανέλα μέσα στο μαλακτικό.Αυτό ξέρετε αν ισχύει; Click για ανάπτυξη... Ναι. Απλά την άφησα για 7ωρο στα μαλλιά.Την άφησα να δράσει όλο το βράδυ και κοιμήθηκα με πλαστικό σκουφάκι. Μου βγήκε κάτι σε πορτοκαλο-κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:47 Η KeepDreaming!: #464 07-06-14 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι. Απλά την άφησα για 7ωρο στα μαλλιά.Την άφησα να δράσει όλο το βράδυ και κοιμήθηκα με πλαστικό σκουφάκι. Μου βγήκε κάτι σε πορτοκαλο-κόκκινο. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:17 Η _fairygirl_: #465 07-06-14 12:17 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:25 Η KeepDreaming!: #466 07-06-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οκ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Κι εγώ σκεφτόμουν να μην βάλω πολύ στις ρίζες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 13:13 Η adele έγραψε: #467 07-06-14 13:13 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όσον αφορά το όμπρε στα σγουρά, είναι το ίδιο όμορφο με τα ίσια. Εγώ βτω σκέφτομαι να κάνω όμπρε να ξεκινάει από πολύ πάνω, θέλω να γίνω λίγο ξανθιά εν ολίγοις. Όπως τα' χει κάνει η Βανέσα. Έχω ήδη ομπρε, αλλά έχω 150 αποχρώσεις κόκκινου πάνω, 239 αποχρώσεις ξανθού, 34 αποχρώσεις καστανού. Πφφ. Κι άντε να γίνει το κόκκινο ξανθό-ξανθό. Click για ανάπτυξη... Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεμόνι στα μαλλιά και κάτσεις στον ήλιο ανοίγει το χρώμα τους από δύο έως τρεις τόνους..Ξέρετε αν ισχύει ή είναι μύθος; Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε καλύτερα χαμομήλι. Πάρε από το σούπερ μάρκετ τα φακελάκια που υπάρχουν, βάλτα σε ζεστό νεράκι και πέρνα το στο μαλλί. Ανοίγει πολύ το χρώμα αν το κάνεις σωστά, ανάλογα βέβαια και το μαλλί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Η Vivian. έγραψε: #468 07-06-14 18:48 Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Η _fairygirl_: #469 07-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: Spoiler τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Vivian. έγραψε: #470 07-06-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ που το δοκίμασα είναι μύθος. Άσε που: 1. το λεμόνι αν μπει στο δέρμα του κεφαλιού σου προκαλεί ερεθισμούς ενώ 2. στην τρίχα γενικά την ξηραίνει και την σπάει. Επίσης,ο ήλιος είναι βλαβερός. Ή σε μιξ. Λεμόνι και χαμομήλι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!Απλώς βαριέμαι να μαζεύω χαμομηλια τώρα.. Και για ξίδι διάβασα κάπου αλλά δεν αντέχω την μυρωδιά του με τίποτα! Επίσης αν θες να τα κοκκινίσεις βάζεις κανέλα μέσα στο μαλακτικό.Αυτό ξέρετε αν ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2014 στις 00:14 Η _fairygirl_: #463 06-06-14 00:14 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ευχαριστώ!Απλώς βαριέμαι να μαζεύω χαμομηλια τώρα.. Και για ξίδι διάβασα κάπου αλλά δεν αντέχω την μυρωδιά του με τίποτα! Επίσης αν θες να τα κοκκινίσεις βάζεις κανέλα μέσα στο μαλακτικό.Αυτό ξέρετε αν ισχύει; Click για ανάπτυξη... Ναι. Απλά την άφησα για 7ωρο στα μαλλιά.Την άφησα να δράσει όλο το βράδυ και κοιμήθηκα με πλαστικό σκουφάκι. Μου βγήκε κάτι σε πορτοκαλο-κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:47 Η KeepDreaming!: #464 07-06-14 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι. Απλά την άφησα για 7ωρο στα μαλλιά.Την άφησα να δράσει όλο το βράδυ και κοιμήθηκα με πλαστικό σκουφάκι. Μου βγήκε κάτι σε πορτοκαλο-κόκκινο. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:17 Η _fairygirl_: #465 07-06-14 12:17 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:25 Η KeepDreaming!: #466 07-06-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οκ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Κι εγώ σκεφτόμουν να μην βάλω πολύ στις ρίζες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 13:13 Η adele έγραψε: #467 07-06-14 13:13 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όσον αφορά το όμπρε στα σγουρά, είναι το ίδιο όμορφο με τα ίσια. Εγώ βτω σκέφτομαι να κάνω όμπρε να ξεκινάει από πολύ πάνω, θέλω να γίνω λίγο ξανθιά εν ολίγοις. Όπως τα' χει κάνει η Βανέσα. Έχω ήδη ομπρε, αλλά έχω 150 αποχρώσεις κόκκινου πάνω, 239 αποχρώσεις ξανθού, 34 αποχρώσεις καστανού. Πφφ. Κι άντε να γίνει το κόκκινο ξανθό-ξανθό. Click για ανάπτυξη... Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεμόνι στα μαλλιά και κάτσεις στον ήλιο ανοίγει το χρώμα τους από δύο έως τρεις τόνους..Ξέρετε αν ισχύει ή είναι μύθος; Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε καλύτερα χαμομήλι. Πάρε από το σούπερ μάρκετ τα φακελάκια που υπάρχουν, βάλτα σε ζεστό νεράκι και πέρνα το στο μαλλί. Ανοίγει πολύ το χρώμα αν το κάνεις σωστά, ανάλογα βέβαια και το μαλλί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Η Vivian. έγραψε: #468 07-06-14 18:48 Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Η _fairygirl_: #469 07-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: Spoiler τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Vivian. έγραψε: #470 07-06-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Ευχαριστώ!Απλώς βαριέμαι να μαζεύω χαμομηλια τώρα.. Και για ξίδι διάβασα κάπου αλλά δεν αντέχω την μυρωδιά του με τίποτα! Επίσης αν θες να τα κοκκινίσεις βάζεις κανέλα μέσα στο μαλακτικό.Αυτό ξέρετε αν ισχύει; Click για ανάπτυξη... Ναι. Απλά την άφησα για 7ωρο στα μαλλιά.Την άφησα να δράσει όλο το βράδυ και κοιμήθηκα με πλαστικό σκουφάκι. Μου βγήκε κάτι σε πορτοκαλο-κόκκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 11:47 Η KeepDreaming!: #464 07-06-14 11:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι. Απλά την άφησα για 7ωρο στα μαλλιά.Την άφησα να δράσει όλο το βράδυ και κοιμήθηκα με πλαστικό σκουφάκι. Μου βγήκε κάτι σε πορτοκαλο-κόκκινο. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:17 Η _fairygirl_: #465 07-06-14 12:17 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:25 Η KeepDreaming!: #466 07-06-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οκ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Κι εγώ σκεφτόμουν να μην βάλω πολύ στις ρίζες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 13:13 Η adele έγραψε: #467 07-06-14 13:13 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όσον αφορά το όμπρε στα σγουρά, είναι το ίδιο όμορφο με τα ίσια. Εγώ βτω σκέφτομαι να κάνω όμπρε να ξεκινάει από πολύ πάνω, θέλω να γίνω λίγο ξανθιά εν ολίγοις. Όπως τα' χει κάνει η Βανέσα. Έχω ήδη ομπρε, αλλά έχω 150 αποχρώσεις κόκκινου πάνω, 239 αποχρώσεις ξανθού, 34 αποχρώσεις καστανού. Πφφ. Κι άντε να γίνει το κόκκινο ξανθό-ξανθό. Click για ανάπτυξη... Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεμόνι στα μαλλιά και κάτσεις στον ήλιο ανοίγει το χρώμα τους από δύο έως τρεις τόνους..Ξέρετε αν ισχύει ή είναι μύθος; Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε καλύτερα χαμομήλι. Πάρε από το σούπερ μάρκετ τα φακελάκια που υπάρχουν, βάλτα σε ζεστό νεράκι και πέρνα το στο μαλλί. Ανοίγει πολύ το χρώμα αν το κάνεις σωστά, ανάλογα βέβαια και το μαλλί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Η Vivian. έγραψε: #468 07-06-14 18:48 Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Η _fairygirl_: #469 07-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: Spoiler τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Vivian. έγραψε: #470 07-06-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι. Απλά την άφησα για 7ωρο στα μαλλιά.Την άφησα να δράσει όλο το βράδυ και κοιμήθηκα με πλαστικό σκουφάκι. Μου βγήκε κάτι σε πορτοκαλο-κόκκινο. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:17 Η _fairygirl_: #465 07-06-14 12:17 Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:25 Η KeepDreaming!: #466 07-06-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οκ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Κι εγώ σκεφτόμουν να μην βάλω πολύ στις ρίζες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 13:13 Η adele έγραψε: #467 07-06-14 13:13 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όσον αφορά το όμπρε στα σγουρά, είναι το ίδιο όμορφο με τα ίσια. Εγώ βτω σκέφτομαι να κάνω όμπρε να ξεκινάει από πολύ πάνω, θέλω να γίνω λίγο ξανθιά εν ολίγοις. Όπως τα' χει κάνει η Βανέσα. Έχω ήδη ομπρε, αλλά έχω 150 αποχρώσεις κόκκινου πάνω, 239 αποχρώσεις ξανθού, 34 αποχρώσεις καστανού. Πφφ. Κι άντε να γίνει το κόκκινο ξανθό-ξανθό. Click για ανάπτυξη... Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεμόνι στα μαλλιά και κάτσεις στον ήλιο ανοίγει το χρώμα τους από δύο έως τρεις τόνους..Ξέρετε αν ισχύει ή είναι μύθος; Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε καλύτερα χαμομήλι. Πάρε από το σούπερ μάρκετ τα φακελάκια που υπάρχουν, βάλτα σε ζεστό νεράκι και πέρνα το στο μαλλί. Ανοίγει πολύ το χρώμα αν το κάνεις σωστά, ανάλογα βέβαια και το μαλλί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Η Vivian. έγραψε: #468 07-06-14 18:48 Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Η _fairygirl_: #469 07-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: Spoiler τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Vivian. έγραψε: #470 07-06-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Αλήθεια;Βασικά εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου!Απλώς μου φαίνεται περίεργο γιατί νομίζω ότι δεν κάνει να αφήνεις για πολλή ώρα το μαλακτικό στα μαλλιά.. Click για ανάπτυξη... Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 12:25 Η KeepDreaming!: #466 07-06-14 12:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οκ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Κι εγώ σκεφτόμουν να μην βάλω πολύ στις ρίζες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 13:13 Η adele έγραψε: #467 07-06-14 13:13 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όσον αφορά το όμπρε στα σγουρά, είναι το ίδιο όμορφο με τα ίσια. Εγώ βτω σκέφτομαι να κάνω όμπρε να ξεκινάει από πολύ πάνω, θέλω να γίνω λίγο ξανθιά εν ολίγοις. Όπως τα' χει κάνει η Βανέσα. Έχω ήδη ομπρε, αλλά έχω 150 αποχρώσεις κόκκινου πάνω, 239 αποχρώσεις ξανθού, 34 αποχρώσεις καστανού. Πφφ. Κι άντε να γίνει το κόκκινο ξανθό-ξανθό. Click για ανάπτυξη... Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεμόνι στα μαλλιά και κάτσεις στον ήλιο ανοίγει το χρώμα τους από δύο έως τρεις τόνους..Ξέρετε αν ισχύει ή είναι μύθος; Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε καλύτερα χαμομήλι. Πάρε από το σούπερ μάρκετ τα φακελάκια που υπάρχουν, βάλτα σε ζεστό νεράκι και πέρνα το στο μαλλί. Ανοίγει πολύ το χρώμα αν το κάνεις σωστά, ανάλογα βέβαια και το μαλλί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Η Vivian. έγραψε: #468 07-06-14 18:48 Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Η _fairygirl_: #469 07-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: Spoiler τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Vivian. έγραψε: #470 07-06-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι ξέχασα να κάνω μία διευκρίνηση. Επειδή σκόπευα να το αφήσω τόση ώρα γιατί τόσην έλεγε η συνταγή και είχα τον ίδιο φόβο με αυτόν που αναφέρεις είχα χρησιμοποιήσει condioner που είναι τα παιδικά (Johnson ήταν) που είναι πιο απλά στη σύνθεση των συστατικών τους και γενικά είναι πιο κιούτ. Επίσης προσπάθησε να βάλεις τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στις ρίζες. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα οκ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Κι εγώ σκεφτόμουν να μην βάλω πολύ στις ρίζες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 13:13 Η adele έγραψε: #467 07-06-14 13:13 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όσον αφορά το όμπρε στα σγουρά, είναι το ίδιο όμορφο με τα ίσια. Εγώ βτω σκέφτομαι να κάνω όμπρε να ξεκινάει από πολύ πάνω, θέλω να γίνω λίγο ξανθιά εν ολίγοις. Όπως τα' χει κάνει η Βανέσα. Έχω ήδη ομπρε, αλλά έχω 150 αποχρώσεις κόκκινου πάνω, 239 αποχρώσεις ξανθού, 34 αποχρώσεις καστανού. Πφφ. Κι άντε να γίνει το κόκκινο ξανθό-ξανθό. Click για ανάπτυξη... Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεμόνι στα μαλλιά και κάτσεις στον ήλιο ανοίγει το χρώμα τους από δύο έως τρεις τόνους..Ξέρετε αν ισχύει ή είναι μύθος; Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε καλύτερα χαμομήλι. Πάρε από το σούπερ μάρκετ τα φακελάκια που υπάρχουν, βάλτα σε ζεστό νεράκι και πέρνα το στο μαλλί. Ανοίγει πολύ το χρώμα αν το κάνεις σωστά, ανάλογα βέβαια και το μαλλί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Η Vivian. έγραψε: #468 07-06-14 18:48 Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Η _fairygirl_: #469 07-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: Spoiler τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Vivian. έγραψε: #470 07-06-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Όσον αφορά το όμπρε στα σγουρά, είναι το ίδιο όμορφο με τα ίσια. Εγώ βτω σκέφτομαι να κάνω όμπρε να ξεκινάει από πολύ πάνω, θέλω να γίνω λίγο ξανθιά εν ολίγοις. Όπως τα' χει κάνει η Βανέσα. Έχω ήδη ομπρε, αλλά έχω 150 αποχρώσεις κόκκινου πάνω, 239 αποχρώσεις ξανθού, 34 αποχρώσεις καστανού. Πφφ. Κι άντε να γίνει το κόκκινο ξανθό-ξανθό. Click για ανάπτυξη... Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Αρχική Δημοσίευση από KeepDreaming!: Έχω ακούσει ότι αν βάλεις λεμόνι στα μαλλιά και κάτσεις στον ήλιο ανοίγει το χρώμα τους από δύο έως τρεις τόνους..Ξέρετε αν ισχύει ή είναι μύθος; Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε καλύτερα χαμομήλι. Πάρε από το σούπερ μάρκετ τα φακελάκια που υπάρχουν, βάλτα σε ζεστό νεράκι και πέρνα το στο μαλλί. Ανοίγει πολύ το χρώμα αν το κάνεις σωστά, ανάλογα βέβαια και το μαλλί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 18:48 Η Vivian. έγραψε: #468 07-06-14 18:48 Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Η _fairygirl_: #469 07-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: Spoiler τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Vivian. έγραψε: #470 07-06-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:07 Η _fairygirl_: #469 07-06-14 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: Spoiler τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Vivian. έγραψε: #470 07-06-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: Spoiler τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:46 Η Vivian. έγραψε: #470 07-06-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Περιττό να πω ότι το δικό σου μαλλί είναι υπέροχο αλλά και κοντό με λίγη μπούκλα θα μου άρεσε το ίδιο. Για διαφώτισέ με περί ombre. Click για ανάπτυξη... ωωω θενκ γιου βερυ μουτς Το έκανα στο σπίτι και με βαφή ξανθιά, αυτήν που βάφει η μάνα μου τα μαλλιά της Βγήκε πολύ ωραίο και δεν ξανθαίνει απότομα απλά ανοίγει προς το καστανό ανοιχτό προς ξανθό σκούρο στις άκρες... Aυτή είναι η βαφή που χρησιμοποίησα: Σοβαρά, θα μου την δώσει και θα πάω να τα κόψω Τα είχα καρέ μικρή στην 1η δημοτικού και ήταν πολύ γούτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dora_B Νεοφερμένο μέλος Η Dora_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2014 στις 19:49 Η Dora_B έγραψε: #471 07-06-14 19:49 κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοριτσια μου εγω παντως λεω να κανετε υπομονη ως τον σεπτεμβρη και μετα να τα κουρεψετε πολυ σε μηκος, να τα βαψετε κλπ. και αυτο γιατι το καλοκαιρι ετσι κι αλλιως θα ταλαιπωρηθουν παρα πολυ τα καημενα, και τον σεπτεμβρη θα θελουν μια καλη ανανεωση οι ακρες. μην ξχνατε οτι και το πιο ωραιο χρωμα να καταφερετε, αν η ποιοτητα της τριχας δεν ειναι καλη, το αποτελεσμα δεν θα ναι ωραιο. υπομονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jolene Νεοφερμένο μέλος Η Jolene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 11:50 Η Jolene έγραψε: #472 08-06-14 11:50 Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατ'εμε το ombre ταιριαζει περισσοτερο σε ισια και μακρια μαλλια..επισης,πιο φυσικο και καλαισθητο φαινεται σε κοπελες με ανοιχτο χρωμα μαλλιων..αν ειναι σκουρο καστανο και ombre ξανθο,μου φαινεται λιγο out. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 14:04 Η Vivian. έγραψε: #473 08-06-14 14:04 ^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
^^ Το κατάξανθο όμπρε σε καστανό σκούρο είναι όντως λίγο περίεργο Αλλά εγώ χρησιμοποίησα τόσο μεγάλο νούμερο στην βαφή γιατί δεν άνοιγε με τίποτα το σκασμένο το μαλλί. Φαντάσου, με 10αρι ξανθό βγήκε ανοιχτό καστανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:02 Η prinCess.: #474 08-06-14 15:02 Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adele: Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπαστό μαλλί, δεν έχει σγουρό. Αν το μαλλί σου είναι έτσι, το ομπρέ θα δείχνει ωραίο. Αλλά αν είναι πολύ σγουρό -που συνήθως συνοδεύεται και με φούντωμα- τότε το ομπρέ δεν ταιριάζει. Click για ανάπτυξη... Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω μονίμως ίσιο μαλλί κι έχω ήδη όμπρε οπότε ξέρω ότι το λίγο παραπάνω θα' ναι οκ, αλλά και σε μπούκλα ατελείωτη το όμπρε μ' αρέσει. @_fairygirl_ επειδή έχω δει το μαλλί σου ότι είναι εκ του φυσικού του καστανόξανθο, απορώ γιατί ΑΚΟΜΑ δε το' χεις κάνει όμπρε. Θα φαίνεται τέλειο και τελείως φυσικό, μη το φοβάσαι καθόλου. Όσον αφορά τις βαφές του σούπερ μάρκετ με 20άρι οξυζενέ, και 10-12 νούμερο βαφής να πάρετε, αν είστε καστανές δε θα πιάσει. Πάρτε 30άρι οξυζενέ για να πιάσει, αλλά προσοχή στα πειράματα. Επίσης υπάρχει κι αυτή η σειρά που' ναι ειδικά για ombre. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:06 Η _fairygirl_: #475 08-06-14 15:06 Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πειράζει που δεν σκαμπάζω γρι από βαφές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 15:10 Η prinCess.: #476 08-06-14 15:10 Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουλίου 2014 Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσύ που' χεις ανοιχτό μαλλί, δε χρειάζεσαι 30άρι οξυζενέ, ένα 20άρι είναι οκ (όπως αυτό που πόσταρε η Vivian. σε κουτάκι, που το βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ) , αλλά αν το φοβάσαι να πας σε κομμωτή καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Spoiler Εμένα που εδώ και ένα μήνα περίπου μου έχει καρφωθεί να κόψω τα μαλλιά μου έτσι: τι έχετε να πείτε? Έχω αρκετά μακρύ μαλλί περίπου σε αυτό το μήκος: αλλά θέλω να κάνω μια αλλαγή και να τα κόψω So, what do you think? πι.ες. έχω κάνει και όμπρε στα μαλλιά και όταν τα κόψω θα ξανακάνω Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2014 στις 16:05 Η Vivian. έγραψε: #477 08-06-14 16:05 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: ΤΕΛΕΙΟ κούρεμα. Το σκεφτόμουν από πέρυσι να το κάνω, αλλά φοβάμαι ότι θα κλαίω. Πολύ ωραίο πάντως, αν θες αλλαγή κάντο,αλλά να' σαι 100% σίγουρη. Click για ανάπτυξη... Παιδί μου, πεθαίνω για αυτό το μαλλί...Αλλά και εγώ φοβάμαι οτι θα κλαίω μετά Είμαι ακόμα στην φάση "μου αρέσει πολύ αλλά αν δεν μου πηγαίνει?" και μετά σκέφτομαι: "Σιγά μωρέ, ένα απλό κουρεματάκι είναι, ας το τολμήσω..." Θα το κάνω όμως, που θα πάει; Σε κανα μήνα με βλέπω με κοντά μαλλιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2014 στις 21:20 Η Μπλε. έγραψε: #478 09-06-14 21:20 εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Piskantrila Joji AggelikiGr touvlo charmander Scandal Libertus ghоul iew rafaela11 fourkaki Jack of Spades many of Filip taketrance tomftw ChristosM89 Paragontas7000 Ilma chester20080 Memetchi globglogabgalab Kate1914 Μήτσος10 MarcoReus Ωρορα Maria23667 A350 Unboxholics Εριφύλη Dr. Gl. Luminous bibliofagos johnsala Leo komm Wonderkid misi michaela.fl Adamkonstantinidhs phleidhs Viedo marww jj! Lathy Jim175 Kely1234567 camil Helen06 Abiogenesis Στεφανος56 Anastasia_01 spring day ggl tsiobieman Meow Μαυρίκιος Εχέμυθη Δροσουλίτης epan Zelina Idontknoww Sosstoss louminis Dna7991 oups Ariana2018 snowy J.Cameron Ace of Spades Kitana Fey CiNeFiL Dora140303 American Economist Ermioni89 Sense An_uknown_world sunsetpp giannhs2001 igeorgeoikonomo leo41 Earthquake T C Eleanna7 Unseen skygge Αναστασία197 VasoGrimes Jocaste Ria99 KaterinaL SlimShady Kassiopi m.kannavia3 fmarulezkd Thundergirl Johnny15 Glorious26 Slytherin orchidea Chradms12 malenaaa Nickx Luke. daeriel Liza19 Πρίνσες Λέια Χαρουβιάν ougka pougka Alma Libre grtt Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω να παω σε βαπτιση και γαμο. τα μαλλια μου ειναι μεσαιου μηκους ισια με αηδιαστικο σπασιμο.anyway,θελω να παω κομμωτήριο και να κσνω ελαφρη σπασιμο αλλά και πλεξουδα. κατι σαν μιξ των παρακατω φωτο τι λετε; καμια αλλη προταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:21 Η Μπλε. έγραψε: #479 10-06-14 22:21 καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καμια ιδεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2014 στις 22:33 Η prinCess.: #480 10-06-14 22:33 Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πφφφ δε ξέρω, πολύ κλασσικά και λίγο ξεπερασμένα μου φαίνονται. Εγώ θα πρότεινα κάτι πιο απλό, ή έστω ένα από τα δύο που λες, κι όχι και τα δύο μαζί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.