Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

03-03-25

20:29
Δεν ξέρω. Φαίνονται πιο μπρουταλ.Γιατί ;;;; ειναι σαν γερόλυκοι;![]()
![]()
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.445 μηνύματα.

03-03-25

20:32
Αυτό που σας πιάνει κρίση των 40 ή κοντά σε αυτά και εμφανισιακά θέλετε να μοιάζετε με 30αρηδες και κάτω .. Τι να πω;
Προσέξτε θέματα υγείας, επενδύστε στην πρόληψη , ασκηθειτε, ελέγξτε το βάρος σας , διατηρήστε το σώμα ενεργητικό, το πνεύμα δραστήριο και μια χαρά ελκυστικοί θα είστε.
( μόνο εμένα οι ρυτιδούλες και οι γραμμές έκφρασης στο πρόσωπο μου φαίνονται ελκυστικές; )
Προσέξτε θέματα υγείας, επενδύστε στην πρόληψη , ασκηθειτε, ελέγξτε το βάρος σας , διατηρήστε το σώμα ενεργητικό, το πνεύμα δραστήριο και μια χαρά ελκυστικοί θα είστε.
( μόνο εμένα οι ρυτιδούλες και οι γραμμές έκφρασης στο πρόσωπο μου φαίνονται ελκυστικές; )
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

03-03-25

20:38
Οχι ρε απλά έχει πυκνά σαν εμένα (οντως αυτος ειναι πιο τσιμισκής - σμιχτοφρυδης απο μενα, εγω ειμαι ξεκαθαρα χωρισμενα πιο θηλυκο πρόσωπο) και τα πήρε μια μερα με την κουρευτική σε φάση χαχα σιγα μην κατσω να παιζω με ψαλίδια και ηρθε με κατι αχνα γκρι φρυδια στο χωριο του λεω που πήγανε μωρή τα φρύδια, τα εκανες αποτρίχωση; Και ηταν σε φάση μπρουταλο χα τα πηρα με τη μηχανη χα.Τι μονόφρυδος ;;;; γέφυρα ρίου- αντιρρίου και έτσι ;![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

03-03-25

20:39
Αυτό που σας πιάνει κρίση των 40 ή κοντά σε αυτά και εμφανισιακά θέλετε να μοιάζετε με 30αρηδες και κάτω .. Τι να πω;
Δεν κατάλαβες... εμένα με κάνουν κάποιοι και κάποιες και κάτω απο 35. Εχω ακούσει και 30... και πήγαν να μου φύγουν τα μαλλιά (ευτυχώς δεν έγινε - γιατι μετά δεν θα είχα να βάψω σε λίγο καιρό).
Για αυτό ρώταω που και πού... δεν εχω θέμα με την ηλικία μου... κάποια στιγμή όλοι μεγαλώνουμε και κάθε ηλικία έχει να σου δώσει διαφορετικά πράγματα. Πχ αυτη τη στιγμή είμαι τελείως ανεξάρτητος και μόνος μου... αυτο στα 25 μου δεν το είχα και δεν θα το είχα. Είχα άλλα ομως. It's ok.
Μια χαρά ειναι και οι ρυτίδες και οι ατέλειες και στις γυναίκες.... και εγω τις βρίσκω σέξι.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

03-03-25

Αυτά που αναφέρεις είναι τ' απολύτως απαραίτητα, βασικά και θεμελιώδη...δε νοείται άντρας ν' ασχολείται μ' αισθητικές επεμβάσεις, βαφές μαλλιών, προϊόντα περιποίησης προσώπου κ.ο.κ. χωρίς πρώτα να 'χει λύσει όλα τα παραπάνω!Αυτό που σας πιάνει κρίση των 40 ή κοντά σε αυτά και εμφανισιακά θέλετε να μοιάζετε με 30αρηδες και κάτω .. Τι να πω;
Είναι σα να λες ότι π.χ. δεν έχω βρακί να φορέσω και πάω να δοκιμάσω κοστούμι!

Από εκεί και πέρα, ο καθένας κι η καθεμιά θα ήθελε ιδανικά να μοιάζει 25-30 για όλη του τη ζωή...επειδή όμως αυτό δε γίνεται, όπως επίσης δε γίνεται κι όλοι όσοι είναι 40 να μοιάζουν με 30 (για ν' ακριβολογούμε, ελάχιστοι μπορούν να το πετύχουν αυτό) απλώς φροντίζουμε τον εαυτό μας όσο καλύτερα μπορούμε για να δείχνουμε όσο νεανικότεροι μπορούμε (πρώτα απ' όλα για μας κι έπειτα για τους υπόλοιπους)...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

03-03-25

Αφου ξέρεις οτι δεν μοιάζω με 40 αλλά με 30, γιατί να μην ξαναγινω οπως ήμουν;Αυτό που σας πιάνει κρίση των 40 ή κοντά σε αυτά και εμφανισιακά θέλετε να μοιάζετε με 30αρηδες και κάτω .. Τι να πω;
Στενοχωριόμαστε οπως κι εσεις, για το χρονο που περνάει. Εκτος αν τα δικά σας τα ξεχνάτε.

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.445 μηνύματα.

03-03-25

20:49
Μια χαρά μπορεί κάποιος να ασχολείται με τα θεμελιώδη που ανέφερα( γιατί πρόσεξε με δεν είναι καθόλου δεδομένα.. Ρίξε μια ματιά γύρω σου στο μέσο 35-50+ Έλληνα άνδραΑυτά που αναφέρεις είναι τ' απολύτως απαραίτητα, βασικά και θεμελιώδη...δε νοείται άντρας ν' ασχολείται μ' αισθητικές επεμβάσεις, βαφές μαλλιών, προϊόντα περιποίησης προσώπου κ.ο.κ. χωρίς πρώτα να 'χει λύσει όλα τα παραπάνω!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έκανες την αρχή.. Σε βάθος χρόνου με προσπάθεια θα προσεγγίσεις την ιδανική εκδοχή σουγιατί να μην ξαναγινω οπως ήμουν;

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.533 μηνύματα.

03-03-25

21:06
Καλά, δεν είναι και αναπτυξιακή κρίση, φυσιολογικό είναι. Τι να κάνουμε, δηλαδή, να αφεθούμε και να γίνουμε κουραδομηχανές; Ειδικά η γυμναστική, εκεί στα 20-25 πιάνει πάρα πολύ, μετά τα τριάντα και ειδικά τα σαράντα θες να κάνεις διπλάσια και τριπλάσια δουλειά για να έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Και είναι κάτι που το κάνεις πάνω από όλα για εσένα, κομμάτι της αυτοβελτίωσης είναι και αυτό.Αυτό που σας πιάνει κρίση των 40 ή κοντά σε αυτά και εμφανισιακά θέλετε να μοιάζετε με 30αρηδες και κάτω .. Τι να πω;

03-03-25

21:22
Δύο σελίδες εν τω μεταξύ που αν δεν υπήρχαν τα ονόματα, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι και συζήτηση γυναικών.

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.533 μηνύματα.

03-03-25

21:42
Ούτε εγώ δεν λέω τέτοια σεξιστικά, κυρία ΛένωΔύο σελίδες εν τω μεταξύ που αν δεν υπήρχαν τα ονόματα, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι και συζήτηση γυναικών.![]()

Άντρας, δηλαδή, που φροντίζει τον εαυτό του είναι γυναίκα;
Δεν είπαμε να κάνουμε μανικιούρ και πεντικιούρ ή να βάζουμε κρέμες και να κάνουμε κούρα ομορφιάς, να μην είμαστε ουρακοτάγκοι, είπαμε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

03-03-25

22:01
Είμαστε αδερφές και τον παίρνουμε και κανουμε γυναικωτά πράγματα που θα ντρεπόσασταν να τα πείτε στη μαμά σας.Δύο σελίδες εν τω μεταξύ που αν δεν υπήρχαν τα ονόματα, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι και συζήτηση γυναικών.![]()
Το βράδυ ντυνομαστε και κροσσάκια, ξες, στρινγκ κραγιον και μπατ-πλαγκζ.

03-03-25

22:02
Ασφαλώς δεν μιλάω για την φροντίδα.Ούτε εγώ δεν λέω τέτοια σεξιστικά, κυρία Λένω
Άντρας, δηλαδή, που φροντίζει τον εαυτό του είναι γυναίκα;
Δεν είπαμε να κάνουμε μανικιούρ και πεντικιούρ ή να βάζουμε κρέμες και να κάνουμε κούρα ομορφιάς, να μην είμαστε ουρακοτάγκοι, είπαμε.
Για την υπερβολή μιλάω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
΄Οταν βγεις έτσι, στείλε μου μια φωτογραφία με πμ.Το βράδυ ντυνομαστε και κροσσάκια, ξες, στρινγκ κραγιον και μπατ-πλαγκζ.
Σου υπόσχομαι ενώπιον όλων ότι δεν θα διαρρεύσει.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

03-03-25

22:06
Εχω ροζ στρινγκ με ομοκεντρες καρδούλες στο συρτάρι, γέλα εσυ.΄Οταν βγεις έτσι, στείλε μου μια φωτογραφία με πμ.
Σου υπόσχομαι ενώπιον όλων ότι δεν θα διαρρεύσει.![]()
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

03-03-25

22:13
Οι ομόκεντρες καρδούλες με αποτελειωσανΕχω ροζ στρινγκ με ομοκεντρες καρδούλες στο συρτάρι, γέλα εσυ.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

03-03-25

22:24
Μικροδείχνετε παιδιά μου, μπράβο σας 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

03-03-25

22:27
Είμαστε αδερφές και τον παίρνουμε και κανουμε γυναικωτά πράγματα που θα ντρεπόσασταν να τα πείτε στη μαμά σας.
Το βράδυ ντυνομαστε και κροσσάκια, ξες, στρινγκ κραγιον και μπατ-πλαγκζ.
Μια και αρχίσαμε τις παπαριές..... ένα θα σ πώ... και το μαλλί να ασπρίσει δε πειράζει γιατι ως γνωστόν...
μαλλί μπαμπάκι... πσλη φαρμάκι !

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

03-03-25

22:56
Κακώς!...γιατί πρόσεξε με δεν είναι καθόλου δεδομένα..
Καταλαβαίνω που το πας αλλά, συμπάθα με, δε με αφορά......Ρίξε μια ματιά γύρω σου στο μέσο 35-50+ Έλληνα άνδρα...
Εχμ...όχι!Μια χαρά μπορεί κάποιος να ασχολείται με τα θεμελιώδη που ανέφερα και να δείχνει σφριγηλος, ενεργητικός χωρίς να βάφει μαλλιά ή να ασχολείται με αισθητικές επεμβάσεις .

Πέρα από φιλοφρονήσεις, κομπλιμέντα κ.λπ. που μπορεί ν' ακούει στην καθημερινότητά του κάποιος από διάφορους/ες (είτε γιατί τον αγαπάνε, είτε γιατί θέλουν κάτι από εκείνον κ.λπ.) όσο καλά γονίδια, baby face κ.λπ. κι αν έχει, το γκριζαρισμένο μαλλί ή/και μούσι ή/και φρύδι ή/και bodyhair όχι απλά είναι dead giveaway της ηλικίας του αλλά συνήθως «προσθέτει» χρόνια...
glayki
Περιβόητο μέλος

03-03-25

23:23
Με νευριάζεις, γιατί μιλάς υποκειμενικά .το γκριζαρισμένο μαλλί ή/και μούσι ή/και φρύδι ή/και bodyhair όχι απλά είναι dead giveaway της ηλικίας του αλλά συνήθως «προσθέτει» χρόνια...
Για σένα και άλλους είναι dead giveaway, πως εξηγείς πως ένα σωρό γυναίκες έλκονται από άνδρες μέσης ηλικίας που έχουν γκριζαρει φυσικά και μάλιστα φαίνονται ωραιοτατοι ( δεδομένου πως έχουν προσέξει και όλα τα υπόλοιπα που λέγαμε σε προηγούμενο μήνυμα) .
δλδ εσυ jack μέχρι να τεθείς εκτός σεξουαλικής δράσης λόγω ηλικίας ( να μη σου σηκώνεται κοινώς ούτε με γερανό) θα βάφεις μαλλί;

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

03-03-25

23:49
Δε μιλάω υποκειμενικά, είναι η αντικειμενική πραγματικότητα, όπως π.χ. όταν έξω βλέπεις το φως του ήλιου ξέρεις ότι είναι μέρα, έτσι κι όταν βλέπεις (αρκετές) άσπρες τρίχες σ' έναν άντρα ξέρεις ότι δεν είναι πιτσιρικάς/τα 'χει τα χρονάκια του...τι σχέση έχει αυτό με την έλξη και το τι γουστάρουν οι γυναίκες (που ναι, προφανώς κι αρκετές νεαρές γυναίκες γουστάρουν ώριμους άντρες για Χ, Υ λόγους και το γκριζαρισμένο μαλλί είναι ένδειξη ωριμότητας);Με νευριάζεις, γιατί μιλάς υποκειμενικά .
Για σένα και άλλους είναι dead giveaway, πως εξηγείς πως ένα σωρό γυναίκες έλκονται από άνδρες μέσης ηλικίας που έχουν γκριζαρει φυσικά και μάλιστα φαίνονται ωραιοτατοι ( δεδομένου πως έχουν προσέξει και όλα τα υπόλοιπα που λέγαμε σε προηγούμενο μήνυμα) .
Προς το παρόν δε μ' απασχολεί το θέμα, αλλά αν κρίνω απ' τ' ότι δε βλέπω καμία διαφορά στον εαυτό μου σε σχέση με 10+ χρόνια πριν ή π.χ. τον πατέρα μου που στα 70 ετοιμοθάνατος στο κρεβάτι είχε σηκωμάρες, μάλλον δεν είναι λογικό όριο το «μέχρι να μην σηκώνεται»...θα έλεγα καλύτερα «μέχρι να σταματήσω ν' ασχολούμαι με γυναίκες κάτω των 30»!δλδ εσυ jack μέχρι να τεθείς εκτός σεξουαλικής δράσης λόγω ηλικίας ( να μη σου σηκώνεται κοινώς ούτε με γερανό) θα βάφεις μαλλί;![]()
Αν διαπιστώσω ότι μπορώ να έχω «φυσικό» αποτέλεσμα με κάποιο προϊόν χωρίς πολύ κόπο τότε ναι, μέχρι τότε θα έκανα μια «συντήρηση» αν προέκυπτε ανάγκη...
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

04-03-25

07:29
Ματαιοδοξία, απόρριψη, φοβος μοναξιάς και στο βάθος ένας μισογυνισμος ....Αυτό που σας πιάνει κρίση των 40 ή κοντά σε αυτά και εμφανισιακά θέλετε να μοιάζετε με 30αρηδες και κάτω .. Τι να πω;
Ας αναγνωριζουμε ότι και οι άνδρες όσο μεγαλώνουν κάνουν σαν την "γεροντοκορη"(αγ@μ@τ@ λενε αλλά...

Απλά αυτοί παίρνουν σκύλο και όχι γάτα

Ακόμα και εκεί το τραύμα της εγκατάλειψης από άλλη-ες γυναίκ@ δεν μπορεί να κρυφτεί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.