Συνελήφθη 18χρονη για βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μας ενδιαφέρει η στύση του. Ο νόμος το Όχι του πάνω κεφαλιού δεν λαμβάνει υπόψιν; Το όχι δεν είναι όχι στην περίπτωση των αντρών;

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μας ενδιαφέρει η στύση του. Ο νόμος το Όχι του πάνω κεφαλιού δεν λαμβάνει υπόψιν; Το όχι δεν είναι όχι στην περίπτωση των αντρών;
Μωρέ καθολου δεν μας ενδιαφέρει. sex without consention is rape end of story. Δεν μας νοιαζει το φύλο σε τέτοια θέματα

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

Ποινικά όλα μας ενδιαφέρουν γιατί υπάρχει όπως βλέπεις διάσταση απόψεων. Και δεν είναι λογικό ο άλλος να μη θέλει και να έχει στυση.

Δεν υπάρχει καμία περιπτωση κάποιος να είναι σε πληρη άρνηση να κάνει κάτι να νιώθεις απέχθεια και να έχει σηκωμαρες.

Ακόμη κ το παραμικρο άγχος να έχεις λειτουργεί ως ανασταλτικό στο να έχεις στυση.

Αυτό μαζί με το ότι αυτός ένιωθε αδιαθεσία αλλά δέχθηκε να παει μαζί της σε ένα εγκατελελειμενο σπίτι είναι θέματα που θα απασχολήσουν το δικαστήριο αν γίνει.

Όταν νιώθεις αδιαθεσία δεν πας βόλτα πας σπίτι σου η σε νοσοκομείο δεν δέχεσαι να ακολουθήσεις καποια ώστε να ξεμοναχιαστειτε.

Μωρέ καθολου δεν μας ενδιαφέρει. sex without consention is rape end of story. Δεν μας νοιαζει το φύλο σε τέτοια θέματα

Εσένα που είσαι απλά ένας άγνωστος σχολιαστής του Ιντερνετ θα σχολιάσεις και μετά θα συνεχίσεις τη ζωή σου μπορεί να μη σε ενδιαφέρει. Τους δικηγόρους της κοπέλας για να βγάλουν άκρη με αυτό το κελεπουρι που της έλαχε μια χαρά τους ενδιαφέρει πιστεψε με.

Devil…

Ο βιασμός μπορεί να πραγματοποιηθεί κι από γυναίκα σε άντρα όπως και το ανάποδο.

Όπως είχα εξηγήσει η σεξουαλικη πράξη είναι η μέγιστη εισχώρηση στο προσωπικό και στη ψυχή δυο ατόμων. Για να το θέσω καλύτερα είναι η ένωση μεταξύ δυο ψυχών.

Είναι κάτι τόσο όμορφο αν πραγματοποιηθεί σωστά αλλά επισης καταστροφικό.

Ο άντρας όπως και η γυναίκα είναι άνθρωποι γεμάτο συναισθήματα. Το να πραγματοποιείται σεξουαλικη πράξη παρά την θέληση του είναι Επισης παραβίαση του ίδιου του το είναι. Πράγμα επώδυνο που σίγουρα θα φέρει ψυχιατρικά προβλήματα στο μέλλον. Το άτομο θα πάψει να βλέπει τον έρωτα με το ίδιο μάτι και θα πάψει να εμπιστεύεται.

Τώρα πάμε στο ιατρικό κομμάτι.

Η στύση του αντρικού μορίου ακολουθαει κάποια στάδια. Απο το να μην είναι καθόλου σε στύση, ημι στύση και τελική στύση. Για να γίνει εισχώρηση τπυ αντρικού μορίου μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο μεσαίο στάδιο

Για αυτό είναι υπεύθυνο το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα. Με οποιοδήποτε εξωτερικό ερέθισμα μπορεί να φτάσει σε αυτό το στάδιο και να γίνει αυτή η αποτρόπαια πράξη.

(αυτό το καιρό διαβάζω Ουρολογία όποτε τα έχω πρόσφατα)

Αλλά μακάρι να έχεις δίκιο και να μην έγινε ο βιασμός αλλά αν έχει γίνει η γυναίκα δικαιούται την ύψιστη ποινική τιμωρία που σχετίζεται με τον βιασμό.

Δεν υπάρχει καμία περιπτωση φίλε. Θα καταπέσει η κατηγορία. Ο άνθρωπος θέλει ψυχίατρο. Έμπλεξε η κοπελιτσα. Ο εισαγγελέας την άφησε χωρίς περιοριστικους όρους. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ; δεν μας λέει μέσα αν ορίστηκε καν δικάσιμος η υπόθεση μπορεί να τεθεί και στο αρχείο.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
Ο βιασμός πως μπορεί να γίνει και από γυναίκα όταν ο άντρας είναι πιο δυνατός εκ φυσεως και μπορεί να το αποτρέψει ;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.
Πραγματικά, το ότι βλέπω ακόμα ανθρώπους που πιστεύουν ότι ο άντρας πάντα θα θέλει σεξ και η γυναίκα είναι η μόνη που λέει όχι με ξεπερνά. Η στύση προξενείται από πολλούς παράγοντες ερωτογενείς ζώνες είναι όλα και ερεθίσματα κυρίως σωματικά. Πώς γίνεται δηλαδή οι ομοφιλοφυλοι να κάνουν έρωτα με γυναίκες γιατί μερικοί εξ' αυτών ντρέπονται την σεξουαλικότητά τους, αφού δεν τους έλκουν οι γυναίκες? Μια χαρά στύση μπορεί να προξενηθεί και χωρίς να θέλει ο άντρας και μια χαρά βιασμός μπορεί να γίνει από γυναίκα σε άντρα. Χρόνια τώρα υπάρχει νομοθεσία που το καλύπτει αυτό...
Σωστα τα λες...αλλα ο ιδιος ειπε οτι ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.Κατι αλλαζει..κατι βρωμαει.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.
Ειναι βρε/...αλλα αλλαζει τωρα τα δεδομεν.λεει δεν θυματαθ απολυτως τιποτα.Αυτο εμενα με βαζει σε σκεψεις.Αλλιως κατα τα αλλα σαφως μπορει να γινει βιασμος σε αντρα απο γυναικα..με καπποον τροπο.Αν και δεν καταννοω πως μπορει να αντιπαρελθει η δυναμη του ανδρος με τη γυναικα.Αν δεν θες την σταματας εστω με την δυναμη.

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν υπάρχει καμία περιπτωση κάποιος να είναι σε πληρη άρνηση να κάνει κάτι να νιώθεις απέχθεια και να έχει σηκωμαρες.

Many male victims, either because of physiological effects of anal rape or direct stimulation by their assailants, have an erection, ejaculate, or both during the assault. This is incorrectly understood by assailant, victim, the justice system, and the medical community as signifying consent by the victim.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.
Μπορεί να υπάρξει αναγκαστική στύση. Όσο περίεργο και αν ακούγεται.

Και επίσης το ότι είναι σε σχέση (εάν είναι επαληθευμένο) δεν λέει κάτι απαραίτητα. Το να είσαι σε σχέση δεν είναι συναινετικό-pass 24/7.

Καλό είναι πάντα και τα δύο φύλα να αποφεύγουν προσεγγίσεις όταν το άλλο άτομο είναι σε κατάσταση μέθης και δεν είναι νηφάλιο, είναι το καλλίτερο που μπορεί να κάνει κάποιος/α.

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Ποινικά όλα μας ενδιαφέρουν γιατί υπάρχει όπως βλέπεις διάσταση απόψεων. Και δεν είναι λογικό ο άλλος να μη θέλει και να έχει στυση.

Ακόμη κ το παραμικρο άγχος να έχεις λειτουργεί ως ανασταλτικό στο να έχεις στυση.

Αυτό μαζί με το ότι αυτός ένιωθε αδιαθεσία αλλά δέχθηκε να παει μαζί της σε ένα εγκατελελειμενο σπίτι είναι θέματα που θα απασχολήσουν το δικαστήριο αν γίνει.

Όταν νιώθεις αδιαθεσία δεν πας βόλτα πας σπίτι σου η σε νοσοκομείο δεν δέχεσαι να ακολουθήσεις καποια ώστε να ξεμοναχιαστειτε.
Τι λες? Είπα ξανά η στύση προκαλείται από πολλούς παράγοντες και ναι είναι λογικότατο ο άλλος να μην θέλει και να έχει στύση. Στα παλαιότερα χρόνια οι ομοφιλόφιλοι συνευρίσκονταν με γυναίκες γιατί ήταν αναγκασμένοι από την κοινωνία που δεν τους αποδεχόταν εντελώς, και παιδιά έκαναν και τα πάντα. Πώς γινεται αυτό από την στιγμή που οι γυναίκες δεν τους έλκουν σεξουαλικά.
Ο βιασμός πως μπορεί να γίνει και από γυναίκα όταν ο άντρας είναι πιο δυνατός εκ φυσεως και μπορεί να το αποτρέψει ;
Δηλαδή αν εγώ, που από δύναμη δεν έχω τίποτα κατηγορηθώ γαι βιασμό και το θύμα είναι ολυμιονίκης παλαίστρια, εκ φύσεως πιο δυνατή από εμένα μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το επιχείρημα στο δικαστήριο? Ότι να ναι πραγματικά διαβάζω εδώ...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Γενικα εγω θα ξαναπω οτι ναι...μπορει να υπαρξει βιασμος αντρα απο γυναικα..εξαιρετικα σπανιο βεβαια αλλα γινεται.Με καποιο τροπο.Αλλα για την συγκεκριμενη φαση εχω μια αμφιβολια..διοτι τωρα λεει οτι δεν θυμαται τιποτα και γενικα καπως περιεργα τα λεει.
Ετσι για να ξεκαθαρισω την θεση μου δηλαδη.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Τι λες? Είπα ξανά η στύση προκαλείται από πολλούς παράγοντες και ναι είναι λογικότατο ο άλλος να μην θέλει και να έχει στύση. Στα παλαιότερα χρόνια οι ομοφιλόφιλοι συνευρίσκονταν με γυναίκες γιατί ήταν αναγκασμένοι από την κοινωνία που δεν τους αποδεχόταν εντελώς, και παιδιά έκαναν και τα πάντα. Πώς γινεται αυτό από την στιγμή που οι γυναίκες δεν τους έλκουν σεξουαλικά.

Δηλαδή αν εγώ, που από δύναμη δεν έχω τίποτα κατηγορηθώ γαι βιασμό και το θύμα είναι ολυμιονίκης παλαίστρια μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το επιχείρημα στο δικαστήριο? Ότι να ναι πραγματικά διαβάζω εδώ...

Re file αυτα που λές για τη στυση μου τα λές απο τα βιβλία ;;;; γιατι εγω στα λέω απο την εμπειρία μου. Εδω και χρόνια είμαστε παίκτες του αθλήματος.... και σου λέω οτι αμα δεν θές στυση δεν έχεις και το παραμικρό άγχος να έχεις μπορει να την επηρεάσει ειδικα αμα δεν εισαι έμπειρος..... και το παλικαράκι το 19χρονο δεν ειναι μη τρελαθούμε ζητημα αν έχει φτάσει διψηφιο αριθμό συνερεύσεων.

για τους ομοφυλοφιλους τι μου λές τωρα ;;;; αυτο που λες προσωπικά δε το πιστεύω ειναι κάποιος αστικος μυθος που δεν αποδεικνυεται απο πουθενά.

εσυ θα πηγαινες με μια ολυμπιονίκη παλέστρα σε ενα εγκατελελειμένο κτίριο εάν δεν ηθελες κάτι μαζι της ; για ποιο λόγο ;

Guest 376555

Επισκέπτης

Το ενδεχόμενο να πήγε και στη πορεία να το μετάνιωσε; Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει σεξουαλική πράξη και κάποιος από τους 2 να σταματήσει γιατί δε θέλει δε παίζει;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Το ενδεχόμενο να πήγε και στη πορεία να το μετάνιωσε; Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει σεξουαλική πράξη και κάποιος από τους 2 να σταματήσει γιατί δε θέλει δε παίζει;
Σαφεστατα και υπαρχει το καθε δικαιωμα δεν το συζηταμε αυτο/

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

α δηλαδη εσυ ξεκινάς σέξ και ξαφνικά λες δε θελω άλλαξα γνώμη... οκ πολύ νορμάλ ψυχικά αυτό. Ανέλαβε και την ευθυνη ομως πές οτι εισαι πχ ανισορροπος και δεν θα το ξανακάνεις μη τρέχεις στις αστυνομιες μετά και κατηγορεις το κοσμο αμαρτία ειναι.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Σαφεστατα και υπαρχει το καθε δικαιωμα δεν το συζηταμε αυτο/

ελα ρε φίλε.. αμα δε θες κουμπωνεις το παντελονάκι σου κ φευγεις

τι ειχε βγαλει ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ και δεν μπορουσε να το αποτρέψει ;;;; στο εγκαταλελειμένο κτίριο ;;;;

οτι να ναι διαβαζουμε απο τον τύπο λογικο που έχεις αμφιβολίες.

Guest 376555

Επισκέπτης

α δηλαδη εσυ ξεκινάς σέξ και ξαφνικά λες δε θελω άλλαξα γνώμη... οκ πολύ νορμάλ ψυχικά αυτό. Ανέλαβε και την ευθυνη ομως πές οτι εισαι πχ ανισορρίοπος και δεν θα το ξανακάνεις μη τρέχεις στις αστυνομιες μετά και κατηγορεις το κοσμο αμαρτία ειναι.
Τι σημασία έχει η ψυχική κατάσταση; Αν κάποιος δε θέλει, δε θέλει, τέλος.

Έτσι, ενημερωτικά, μπορώ να φανταστώ και άλλους λόγους, όπως το να νιώθεις απότομα αδιαθεσία, να πονάς, να μη σαρεσει κλπ κλπ Πάντως σίγουρα αν ξεκινήσεις δε χρειάζεται σώνει και ντε να ολοκληρώσεις

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.
Είχα διαβάσει πριν χρόνια μια ιστορία από έναν ομοφυλόφιλο ενεργητικό ζιγκολό.
Συγκεκριμένα περιέγραφε ότι είχε βιαστεί από πελάτη του ως εξής: ο πελάτης τον είχε δέσει και γινόταν η πράξη. Στην πορεία αυτό δεν άρεσε στον τύπο και του έλεγε να σταματήσει, ενώ εκείνος δεν σταμάταγε.
Ξεκάθαρα βιασμός.

Σίγουρα στο δικαστήριο θα τεθεί ως επιχείρημα η στύση, γιατί και οι δικηγόροι τέτοια επιχειρήματα ψάχνουν, δυνατά ή αδύναμα τεκμήρια.

Το θέμα είναι ότι όταν ο άλλος λέει όχι, εσύ σταματάς, αλλιώς είναι σεξουαλική εκμετάλλευση και βιασμός.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Τι σημασία έχει η ψυχική κατάσταση; Αν κάποιος δε θέλει, δε θέλει, τέλος.

Έτσι, ενημερωτικά, μπορώ να φανταστώ και άλλους λόγους, όπως το να νιώθεις απότομα αδιαθεσία, να πονάς, να μη σαρεσει κλπ κλπ Πάντως σίγουρα αν ξεκινήσεις δε χρειάζεται σώνει και ντε να ολοκληρώσεις

Ωραια ναί.... σίγουρα εχεις κάθε δικαιωμα.... οποτε σηκωσε το παντελόνι σου λοιπόν και φυγε... έχει κανα σημάδι πάλης ο τύπος με τη κοπέλα ; ειχε παραπανω σωματική δυναμη αυτη απο αυτον και τον αναγκασε.... η πλακα θα ειναι να τελειωσε κιολας αυτος κ μετά να ειπε "α δεν ηθελα με βιασες" χαχα απιστευτη καταγγελια εντάξει.

έχυσε καλα καλα

α μωρε αντανακλαστικο ήτανε... δεν ηθελα κρατιομουν με νυχια και με δόντια να μη τελειώσω και ειχα και αυτη τη στυση πωπω. Αυτος θα πηδηξει και εμάς στο τέλος σε κανα μετρό.

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Re file αυτα που λές για τη στυση μου τα λές απο τα βιβλία ;;;; γιατι εγω στα λέω απο την εμπειρία μου. Εδω και χρόνια είμαστε παίκτες του αθλήματος.... και σου λέω οτι αμα δεν θές στυση δεν έχεις και το παραμικρό άγχος να έχεις μπορει να την επηρεάσει ειδικα αμα δεν εισαι έμπειρος..... και το παλικαράκι το 19χρονο δεν ειναι μη τρελαθούμε ζητημα αν έχει φτάσει διψηφιο αριθμό συνερεύσεων.

για τους ομοφυλοφιλους τι μου λές τωρα ;;;; αυτο που λες προσωπικά δε το πιστεύω ειναι κάποιος αστικος μυθος που δεν αποδεικνυεται απο πουθενά.

εσυ θα πηγαινες με μια ολυμπιονίκη παλέστρα σε ενα εγκατελελειμένο κτίριο εάν δεν ηθελες κάτι μαζι της ; για ποιο λόγο ;

Ο αριθμός συνευρέσεων είναι άστοχο επιχείρημα. Οι προσωπικές εμπειρίες είναι ο χειρότερος τρόπος για να βγάλεις γενικό συμπέρασμα. Θέλεις να σου παραθέσω στατιστικές έρευνες και για την εξαναγκασμένη στύση και για τους ομοφυλόφιλους, γιατί μπορώ να βρω ουκ ολίγες. Επίσης αν διάβασες είπα ότι το θύμα θα ήταν η παλαίστρια όχι εγώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια