Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

29-08-24

20:00
Ο αριθμός συνευρέσεων είναι άστοχο επιχείρημα. Οι προσωπικές εμπειρίες είναι ο χειρότερος τρόπος για να βγάλεις γενικό συμπέρασμα. Θέλεις να σου παραθέσω στατιστικές έρευνες και για την εξαναγκασμένη στύση και για τους ομοφυλόφιλους, γιατί μπορώ να βρω ουκ ολίγες. Επίσης αν διάβασες είπα ότι το θύμα θα ήταν η παλαίστρια όχι εγώ.
Α ειναι άστοχο επιχείρημα οκ.... δηλαδη μιλάς για κάτι με σιγουρία με στατιστικές μελέτες και ιστορίες απο το ίντερνετ γιατι εγω ξέρω να σ πω οτι το παραμικρό άγχος να έχεις και να θέλεις μπορεί να μην έχεις καλή στύση επισης και στύση να έχεις αν δεν θές γενικά και ξενερωνεις με τη φάση θα σ πέσει μέσα στο κόλπο της γυναικας γιατι θα βρει αντίσταση..... λόγω του άγχους ειδικά σε αυτες τις ηλικίες εντάξει μεγαλύτερος πχ > 30 ετών μια χαρά το ελέγχεις γιατι ελέγχεις και το άγχος σου καλύτερα. Αλλα οκ αφου ψάχνεις στατιστικές αναλυσεις και θεωρεις αυτα τα επιχειρημαστα άστοχα δεν σε ενδιαφέρει και η αποψη μου οποτε κανενα πρόβλημα.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

29-08-24

20:01
Δεν έχω πάρει τη θέση του, μιλάω γενικά για τον αντρικό βιασμό, ότι μπορεί να έχει στύση κάποιος (και να ολοκληρώσει) ακόμα και αν δε θέλειΩραια ναί.... σίγουρα εχεις κάθε δικαιωμα.... οποτε σηκωσε το παντελόνι σου λοιπόν και φυγε... έχει κανα σημάδι πάλης ο τύπος με τη κοπέλα ; ειχε παραπανω σωματική δυναμη αυτη απο αυτον και τον αναγκασε.... η πλακα θα ειναι να τελειωσε κιολας αυτος κ μετά να ειπε "α δεν ηθελα με βιασες" χαχα απιστευτη καταγγελια εντάξει.
έχυσε καλα καλα
α μωρε αντανακλαστικο ήτανε... δεν ηθελα κρατιομουν με νυχια και με δόντια να μη τελειώσω και ειχα και αυτη τη στυση πωπω. Αυτος θα πηδηξει και εμάς στο τέλος σε κανα μετρό.
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορώ να ξέρω τι έγινε, το μόνο που μου βρωμάει είναι ότι είχε κάνει απόπειρα πρόσφατα και ίσως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα από πίσω. Πάντως προς υπεράσπιση του ήταν μεθυσμένος...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

29-08-24

20:03
Αυτο ειναι η βασικη αρχη για τον βιασμο.Βιασμος υφισταται στις γυναικες ακομα και αν ξεκινησουν..και μετα δεν θελουν.Εχουν καθε δικαιωμα να σταματησουν.Το μαθαινουμε στα παιδια και στα εργαστηρια δεξιοτητων στην σεξουαλικη διαπαιδαγωγιση.Προφανως αυτο ισχυει και για τον αντρα.Τι σημασία έχει η ψυχική κατάσταση; Αν κάποιος δε θέλει, δε θέλει, τέλος.
Έτσι, ενημερωτικά, μπορώ να φανταστώ και άλλους λόγους, όπως το να νιώθεις απότομα αδιαθεσία, να πονάς, να μη σαρεσει κλπ κλπ Πάντως σίγουρα αν ξεκινήσεις δε χρειάζεται σώνει και ντε να ολοκληρώσεις
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

29-08-24

20:19
Δεν έχω πάρει τη θέση του, μιλάω γενικά για τον αντρικό βιασμό, ότι μπορεί να έχει στύση κάποιος (και να ολοκληρώσει) ακόμα και αν δε θέλει
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορώ να ξέρω τι έγινε, το μόνο που μου βρωμάει είναι ότι είχε κάνει απόπειρα πρόσφατα και ίσως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα από πίσω. Πάντως προς υπεράσπιση του ήταν μεθυσμένος...
Ειλικρινά τωρα δεν θα είχες διάθεση για σέξ και θα ακολουθούσες κάποιον σε ενα εγκαταλελειμένο σπίτι ; αν ηθελες απλά να μιλήσετε γιατι δεν πήγατε για έναν καφέ ωστε να μην ειστε μόνοι σας και επίσης εφόσον ένιωθες ντίρλα και ήσουν χάλια γιατι δε πηγες σπίτι σου ή σε καναν γιατρό ας πούμε ;
επειδη τα ρωτησα αυτα και δε πήρα απαντηση.
Η δική μου γνώμη ειναι οτι μερικοί ανθρωποι ειναι τελειως στο κοσμο τους και αυτο τους κάνει επικίνδυνους γιατι μπορούν πολυ ευκολα να παραστήσουν τα θύματα ενω δεν είναι.
Προσωπικα έχω την εμπειρία να τους καταλαβαινω κ να λακίζω η κοπελα ενταξει ηταν μικρή κ τη πάτησε.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

29-08-24

20:24
Μιλάτε στα τυφλά, και ιδίως ο @Devil που στο συγκεκριμένο κατά την εκτίμησή μου έχει 100% λάθος.
Ο νόμος είναι σαφής:
Από το γράμμα του νόμου κατευθείαν προκύπτουν τα εξής προφανή:
Θεωρώ πως το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερη δεν είναι ορθό, καθώς σε αντίστροφη περίπτωση ο αντίστοιχος φερόμενος δράστης κατά πάσα πιθανότητα θα βρισκόταν ήδη σε προφυλάκιση. Μακάρι να μπορούσα να διαβάσω το αιτιολογικό της αποφάσης για να διορθώσω -αν είναι εσφαλμένη- τη παρατήρησή μου αυτή.
Ο νόμος είναι σαφής:
Άρθρο 336 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Βιασμός
1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών.
2. Γενετήσια πράξη είναι η συνουσία και οι ίσης βαρύτητας με αυτήν πράξεις.
[...]
Άρθρο 13 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Έννοια όρων του Κώδικα
[...]
δ) Σωματική βία συνιστά και η περιαγωγή άλλου σε κατάσταση αναισθησίας ή ανικανότητας για αντίσταση με υπνωτικά ή ναρκωτικά ή άλλα ανάλογα μέσα.
[...]
- Άντρας γίνεται να είναι θύμα βιασμού.
- Εφόσον συντρέχουν τα πραγματικά περιστατικά του ότι το αγόρι ήταν μεθυσμένο και ως εκ τούτου ανίκανο να αντισταθεί, πράγμα που η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε για να τον εξαναγκάσει σε συνουσία, πληρείται η αντικειμενική υπόσταση του 336 παρ. 1,2 περί βιασμού.
- Μένει να φανεί αν η κοπέλα γνώριζε και επιδίωκε το αποτέλεσμα (υποκειμενική υπόσταση). Εφόσον ο βιασμός αποτελεί κακούργημα (καθώς η ποινή είναι κάθειρξη άνω της 5ετίας) και τα κακουργήματα τιμωρούνται εφόσον τελούνται μόνο με δόλο, πρέπει να αποδειχτεί για τη στοιχειοθέτηση κατηγορίας πως η κοπέλα τουλάχιστον πιθανολογούσε πως η πράξη της ήταν βιασμός και το αποδέχτηκε.
Θεωρώ πως το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερη δεν είναι ορθό, καθώς σε αντίστροφη περίπτωση ο αντίστοιχος φερόμενος δράστης κατά πάσα πιθανότητα θα βρισκόταν ήδη σε προφυλάκιση. Μακάρι να μπορούσα να διαβάσω το αιτιολογικό της αποφάσης για να διορθώσω -αν είναι εσφαλμένη- τη παρατήρησή μου αυτή.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-08-24

20:29
Μιλάτε στα τυφλά, και ιδίως ο @Devil που στο συγκεκριμένο κατά την εκτίμησή μου έχει 100% λάθος.
Ο νόμος είναι σαφής:
Όλα τα υπόλοιπα ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα περί στύσεως και λειτουργίας παρόλο που δεν θέλει ο άντρας κλπ. είναι νομικά και ποινικά αδιάφορα στο παρόν στάδιο. Και στεναχωριέμαι ιδιαιτέρως devil γιατί εξ' όσων θυμάμαι επαγγέλεσαι αστυνόμικος και γνωρίζω σίγουρα πως λίγο Γενικό Ποινικό έχετε κάνει.
- Άντρας γίνεται να είναι θύμα βιασμού.
- Εφόσον συντρέχουν τα πραγματικά περιστατικά του ότι το αγόρι ήταν μεθυσμένο και ως εκ τούτου ανίκανο να αντισταθεί, πράγμα που η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε για να τον εξαναγκάσει σε συνουσία, πληρείται η αντικειμενική υπόσταση του 336 παρ. 1,2 περί βιασμού.
- Μένει να φανεί αν η κοπέλα γνώριζε και επιδίωκε το αποτέλεσμα (υποκειμενική υπόσταση). Εφόσον ο βιασμός αποτελεί κακούργημα (καθώς η ποινή είναι κάθειρξη άνω της 5ετίας) και τα κακουργήματα τιμωρούνται εφόσον τελούνται μόνο με δόλο, πρέπει να αποδειχτεί για τη στοιχειοθέτηση κατηγορίας πως η κοπέλα τουλάχιστον πιθανολογούσε πως η πράξη της ήταν βιασμός και το αποδέχτηκε.
Θα τα διαβάσεις σύντομα. Εγω δεν χρειάζεται να σ απαντήσω γιατι και στη τελική πλέον απαντάω όταν με ρωτάνε και έχουν την ανάγκη της άποψης μου δεν τη λέω στο έτσι.
Απλα στο συγκεκριμένο θρέντ μου φάνηκε γελοίο και είπα να απαντήσω.
Αν εννοούμε οτι η καταναγκαστική στύση προκυπτει επειδη θα τη παίζεις κανα δεκάλεπτο για να τον αιματώσεις μετά μολις μπείς θα πέσει απευθειας αν δεν γουστάρεις τη φάση εστω κ λίγο.
Δέχομαι αντίθετη άποψη μόνο απο όποιον ειναι σεξουαλικά ενεργός γιατι πολύ απλά οταν θα γινει όποτε το κρίνει ο ίδιος θα τα θυμάται αυτα που έγραφε εδω γενικά και αόριστα και θα γελάει.
Αμα δεν το εξασκείς... πές δεν ξέρω. δεν ειναι καθόλου ντροπή και δεν χρειάζεται να έχουμε άποψη για όλα.
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

29-08-24

20:31
Ασφαλώς και μπορεί να βιαστεί ένας άντρας.
Νομίζω ότι κάπου πρέπει να ξεμπερδευτούμε με το τι είναι συναίνεση. Αν με δέσουν και μου κάνουν ένεση ηρωίνης με το ζόρι είναι κακοποιητική πράξη; Είναι αξιόποινη;
Κι αν ναι, μα πως. Αφού μετά μου άρεσε όλη η εμπειρία. Είναι κριτήριο λοιπόν αν είμαι σε σωματική διέγερση ή αν είναι ηδονικό; Είναι συναίνεση;
Ωστόσο και να τον είχε βιάσει η κοπελίτσα το αγοράκι δεν θα σκύλιαζα για ποινές εναντίον της. Όπως δεν το κάνω γενικά για κακουργήματα. ποτέ δεν βρίσκω ενδιαφέρον το να μοιραστώ το θυμικό μου με βάση κάποιο γεγονός. Προτιμώ τον προβληματισμό για το πως θα τελειώσουν τέτοια φαινόμενα.
Νομίζω ότι κάπου πρέπει να ξεμπερδευτούμε με το τι είναι συναίνεση. Αν με δέσουν και μου κάνουν ένεση ηρωίνης με το ζόρι είναι κακοποιητική πράξη; Είναι αξιόποινη;
Κι αν ναι, μα πως. Αφού μετά μου άρεσε όλη η εμπειρία. Είναι κριτήριο λοιπόν αν είμαι σε σωματική διέγερση ή αν είναι ηδονικό; Είναι συναίνεση;
Ωστόσο και να τον είχε βιάσει η κοπελίτσα το αγοράκι δεν θα σκύλιαζα για ποινές εναντίον της. Όπως δεν το κάνω γενικά για κακουργήματα. ποτέ δεν βρίσκω ενδιαφέρον το να μοιραστώ το θυμικό μου με βάση κάποιο γεγονός. Προτιμώ τον προβληματισμό για το πως θα τελειώσουν τέτοια φαινόμενα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-08-24

20:33
Ασφαλώς και μπορεί να βιαστεί ένας άντρας.
Δεν ειναι κριτήριο αν είσαι σε διέγερση και νιώθεις ηδονή απο την φαντασίωση "Αχ τους λεω δε θέλω αλλα εγω καβλώνω ομως..."
στη τελική μπορεί να εισαι και εσυ ο ίδιος τρελός και να μη ξέρεις τι σου γίνεται και να τρολάρεις το κοσμο αυτο το δέχομαι. Η κοπελίτσα καλα να πάθει αφου πήγε κ έμπλεξε. Θα έκανε τα ίδια με κάποιον αλλο και ουτε γάτα ουτε ζημιά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-08-24

20:54
Μεθυσμένο και ανίκανο να αντισταθεί ναι.... Σηκωτο τον πηγε στο εγκατελελειμενο κτίριο... Makes sense

Το αστυνομικός που κολλάει τώρα εδώ ; με κάλεσε κανεις σαν αστυνομικο να γράψω την άποψη μου ; σαν Ντεβιλ σε ένα φόρουμ λέω τη γνώμη μου.
Δεν κλήθηκα να δώσω καμια συνέντευξη τύπου σαν εκπρόσωπος κάποιου σώματος.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

29-08-24

21:50

Arousal Non-concordance and Involuntary Sexual Response
Sex and Trauma Some trauma sufferers experience sexual arousal during a trauma. This can include: Many trauma survivors question these responses, sometimes concluding that it meant something about them, such as “I must have wanted it.” However physiological sexual response and desire for sex is...

“Arousal non-concordance is the well-established phenomenon of a lack of overlap between how much blood is flowing to a person’s genitals and how ‘turned on they feel’.”
Trauma survivors understanding that a sexual response can be about nerve endings being stimulated, not about desire is important.
One analogy that many people can relate to is being tickled. One can be tickled, despite not wanting to be tickled, yet will still laugh. This can happen despite struggling. If nerve endings are stimulated the result, is laughter.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

29-08-24

21:53
Βιάζονται απο μια κοπελιτσα ετων 18 ;
ΛΟΛ
Σεξ χωρις στύση. Οτι παραμυθι πάντως ρε φιλε το μασάτε προκειμένου πάλι να εισθε υπερ αυτου που καταγγέλει.
Η αλλη μ λέει ντροπή χωρις να ξέρει καν το σκηνικό εν τω μεταξύ. Οτι να ναι ως συνηθως.
ρε συ, βιασμός ή/και σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση. τι είναι αυτά που λες;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-08-24

22:00
ρε συ, βιασμός ή/και σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση. τι είναι αυτά που λες;
Η υπόθεση του τύπου ειναι ψυχιατρική..... ηταν λάθος της κοπελιάς να επιμένει σε εναν άνθρωπο που έχει προβληματα.
Εμενα πχ αμα μ έλεγε πάμε κάπου απόμερα και πήγαινα θα πήγαινα με τη προοπτική να κάνουμε σέξ. Προφανως δεν θα τη πίεζα αλλα ακομη και αν μ την έπεφτε αυτη κ δεν είχα αρχικά τόσο όρεξη θα μου ερχόταν μετά γιατι θα ήθελα να την ικανοποιήσω. Ηδονη έψαχνε η κοπέλα.... και έμπλεξε.
Οπότε νομίζω δεν υπάρχει κ λόγος να το αναλύουμε αλλο γιατι βλέπω εδω οτι σκεφτόμαστε διαφορετικά. Ο τύπος δε πηγε να κανει σέξ πήγε να δημιουργησει θέμα.
Άλλοι δημιουργουν ατμόσφαιρα και προδιαθέτουν θετικά τον εαυτό τους οπότε και έρχεται και η κάβλα και άλλοι δημιουργούν θέματα. Αμα θέλετε για το πρώτο σκέλος να μιλήσουμε... οι δευτερες μ ειναι αδιάφορες σαν περιπτώσεις. Τις θεωρώ προσωπικά ακατάλληλες και ηλίθιες (περιπτώσεις) δική μου άποψη εχω δικαιωμα να την έχω εφοσον δεν ενοχλώ καμία.
Για την υπόθεση τοποθετήθηκα.... νομίζω θα καταπέσει αλλα θέλει καλό δικηγόρο γιατι εγω πχ αν ήμουν συνηγορος του θα ζητούσα και ψυχιατρική εξεταση του παιδιού γιατι φαινεται οτι δε πατάει καλά. Και ενδεχομένως να την εξαπάτησε κιόλας νομίζοντας η κοπέλα οτι ειναι απλά ένα σκέρτσο και μετά αυτος να τα γύρισε.
Τωρα αμα δεν σ αρεσει η αποψη μου μη τη διαβάζεις τι να σ πω. Εγω δεν την αλλαζω πάντως γιατι αυτος ειμαι. Και παντα μ τη σπάγανε οι ξενέρωτοι. Που αντι να ψάχνουν ηδονή στη ζωή τους ψάχνουν να δημιουργούν θέματα και να ταλαιπωρούν κόσμο.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

29-08-24

22:06
Η υπόθεση του τύπου ειναι ψυχιατρική..... ηταν λάθος της κοπελιάς να επιμένει σε εναν άνθρωπο που έχει προβληματα.
Εμενα πχ αμα μ έλεγε πάμε κάπου απόμερα και πήγαινα θα πήγαινα με τη προοπτική να κάνουμε σέξ. Προφανως δεν θα τη πίεζα αλλα ακομη και αν μ την έπεφτε αυτη κ δεν είχα αρχικά τόσο όρεξη θα μου ερχόταν μετά γιατι θα ήθελα να την ικανοποιήσω. Ηδονη έψαχνε η κοπέλα.... και έμπλεξε.
Οπότε νομίζω δεν υπάρχει κ λόγος να το αναλύουμε αλλο γιατι βλέπω εδω οτι σκεφτόμαστε διαφορετικά. Ο τύπος δε πηγε να κανει σέξ πήγε να δημιουργησει θέμα.
Άλλοι δημιουργουν ατμόσφαιρα και προδιαθέτουν θετικά τον εαυτό τους οπότε και έρχεται και η κάβλα και άλλοι δημιουργούν θέματα. Αμα θέλετε για το πρώτο σκέλος να μιλήσουμε... οι δευτερες μ ειναι αδιάφορες σαν περιπτώσεις. Τις θεωρώ προσωπικά ακατάλληλες και ηλίθιες (περιπτώσεις) δική μου άποψη εχω δικαιωμα να την έχω εφοσον δεν ενοχλώ καμία.
Για την υπόθεση τοποθετήθηκα.... νομίζω θα καταπέσει αλλα θέλει καλό δικηγόρο γιατι εγω πχ αν ήμουν συνηγορος του θα ζητούσα και ψυχιατρική εξεταση του παιδιού γιατι φαινεται οτι δε πατάει καλά.
ξέρουμε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα; και να ξέρουμε λίγη σημασία έχει να την διαλευκάνουμε εδώ στο φόρουμ.
σημασία έχει, ότι ΓΕΝΙΚΑ, γίνονται και βιασμοί αντρών, με διάφορους τρόπους, και χωρίς στύση.
εσύ απλά θες τώρα να πεις τα δικά σου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-08-24

22:10
ξέρουμε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα; και να ξέρουμε λίγη σημασία έχει να την διαλευκάνουμε εδώ στο φόρουμ.
σημασία έχει, ότι ΓΕΝΙΚΑ, γίνονται και βιασμοί αντρών, με διάφορους τρόπους, και χωρίς στύση.
εσύ απλά θες τώρα να πεις τα δικά σου.
Εσυ τι θές να πείς δηλαδη... τα δικα σου δεν θές να πεις και εσυ ; οταν μας λές σε όλα τα θρέντ οτι γουστάρεις που εισαι μονος σου κτλ τα δικά σου δεν λές ; εσυ λες αυτα και εγω λέω τα άλλα λοιπόν καθενας λέει τα δικά του.
εγω δεν μιλησα ΓΕΝΙΚΑ εγω μιλησα ΕΙΔΙΚΑ και ειτε σ αρεσει είτε οχι θα εχω άποψη γιατι ειμαι και λάτρης του αθλήματος....
αυτου του αθλήματος που ξέρετε.... να χαρίζεις ηδονή σε γυναικες και στον εαυτό σου ταυτοχρονα. Τα υπολοιπα ειναι να έχουμε να λέμε....
ειναι αστείο τωρα να κλαίνε και οι άντρες για βιασμούς.... μονο αν αυτη φώναζε άλλους άντρες και του την έπεφταν εκει ναί. Αλλα τωρα να βιάσει μια γυναίκα εναν άντρα ειμαστε σοβαροί ; για πες μου εναν βιασμό εκτος απο αυτον το σημερινό που ειναι φερόμενος βιασμος δεν εχει αποδειχθεί ακομη.
Οι γυναικες οντως κινδυνεύουν απο βιασμούς .... πιστευεις ειλικρινα οτι κινδυνεύει και ενας άντρας ; πιστευεις οτι θα μπορούσε μια γυναικα να με κάνει καλά και να με βιάσει ;
η ερωτική πράξη σαν πράξη προϋποθέτει ΣΤΥΣΗ άλλο αν ο νομοθέτης εχει περιλάβει και τις χειρονομίες στον βιασμό.
Και η ΣΤΥΣΗ επέρχεται συνηθως όταν εισαι φτιαγμένος και εγκεφαλικά... τοσα χρόνια φούρναρης μη ξεχάσουμε κ αυτα που ξέρουμε παιδιά... εντάξει.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

29-08-24

22:12
NAI. Γιατί περνάμε τους βιασμούς εις βάρος των ανδρών στο ντούκου; Είναι γελοίο αυτό που λες. Οι άνδρες δεν έχουν πάντα όρεξη για σεξ, οι άνδρες δεν είναι όργανα ηδονής των γυναικών. Τι απόψεις είναι αυτές που κουβαλάτε μερικοί ρε φούστη μου;Αλλα τωρα να βιάσει μια γυναίκα εναν άντρα ειμαστε σοβαροί ;
dum dum boy
Διάσημο μέλος

29-08-24

22:13
Εσυ τι θές να πείς δηλαδη... τα δικα σου δεν θές να πεις και εσυ ; οταν μας λές σε όλα τα θρέντ οτι γουστάρεις που εισαι μονος σου κτλ τα δικά σου δεν λές ; εσυ λες αυτα και εγω λέω τα άλλα λοιπόν καθενας λέει τα δικά του.
εγω δεν μιλησα ΓΕΝΙΚΑ εγω μιλησα ΕΙΔΙΚΑ και ειτε σ αρεσει είτε οχι θα εχω άποψη γιατι ειμαι και λάτρης του αθλήματος....
αυτου του αθλήματος που ξέρετε.... να χαρίζεις ηδονή σε γυναικες και στον εαυτό σου ταυτοχρονα. Τα υπολοιπα ειναι να έχουμε να λέμε....
ειναι αστείο τωρα να κλαίνε και οι άντρες για βιασμούς.... μονο αν αυτη φώναζε άλλους άντρες και του την έπεφταν εκει ναί. Αλλα τωρα να βιάσει μια γυναίκα εναν άντρα ειμαστε σοβαροί ; για πες μου εναν βιασμό εκτος απο αυτον το σημερινό που ειναι φερόμενος βιασμος δεν εχει αποδειχθεί ακομη.
Οι γυναικες οντως κινδυνεύουν απο βιασμούς .... πιστευεις ειλικρινα οτι κινδυνεύει και ενας άντρας ; πιστευεις οτι θα μπορούσε μια γυναικα να με κάνει καλά και να με βιάσει ;
η ερωτική πράξη σαν πράξη προϋποθέτει ΣΤΥΣΗ άλλο αν ο νομοθέτης εχει περιλάβει και τις χειρονομίες στον βιασμό.
Και η ΣΤΥΣΗ επέρχεται συνηθως όταν εισαι φτιαγμένος και εγκεφαλικά... τοσα χρόνια φούρναρης μη ξεχάσουμε κ αυτα που ξέρουμε παιδιά... εντάξει.
παραλήρημα.
τι να απαντήσω σε αυτά τώρα; σοβαρά;
μπορώ να σκεφτώ ένα σωρό περιπτώσεις που ένας άντρας μπορεί να πέσει θύμα βιασμού από γυναίκα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-08-24

22:14
παραλήρημα.
Δεν σε συμφέρει να απαντησεις γιατι δεν έχεις και τι να πείς... εκτος απο μερικά στάνταρ τσιτάτα ... για αυτό.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-08-24

22:15
NAI. Γιατί περνάμε τους βιασμούς εις βάρος των ανδρών στο ντούκου; Είναι γελοίο αυτό που λες. Οι άνδρες δεν έχουν πάντα όρεξη για σεξ, οι άνδρες δεν είναι όργανα ηδονής των γυναικών. Τι απόψεις είναι αυτές που κουβαλάτε μερικοί ρε φούστη μου;
Για δείξε μου μερικούς βιασμούς αντρών..... οχι ομοφυλόφιλων μιλάμε τωρα για στρέητ περιπτώσεις.
Ειδαμε και τις δικές σου απόψεις... που καθε λιγο εισαι μέσα στο άγχος.
Αμα θές να μπουμε σε αυτο το τρυπάκι μπορω να αρχισω κ εγω να κρίνω....
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

29-08-24

22:23
Εε;Ειδαμε και τις δικές σου απόψεις... που καθε λιγο εισαι μέσα στο άγχος.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-08-24

22:23
παραλήρημα.
τι να απαντήσω σε αυτά τώρα; σοβαρά;
μπορώ να σκεφτώ ένα σωρό περιπτώσεις που ένας άντρας μπορεί να πέσει θύμα βιασμού από γυναίκα.
Να πέσει άντρας.... θύμα βιασμού απο γυναίκα. οκ.
Με συγχωρεις αλλα με έχουν πιάσει τα γέλια. Να ειναι δηλαδη ενας αντρας μονος και μια γυναικα μονη της και να τον βιάσει με στυση κανονικά και να έχουμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.
Οκ.
μπορω να μη συνεχίσω τη κουβέντα ; πιστεψτε οτι θέλετε δεν εχω πρόβλημα και εντάξει μην απαντάτε κ στις παραθέσεις που σας έκανα.
Φτιαξτε εκει μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης αφου εισθε τοσο ευαισθητοποιημένοι και ασχολείστε με αυτά και ολα οκ εγω δεν πέφτω σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν ξέρω κιολας αλλους να πέφτουν.
Εγω ειπα τι θα έκανα.... καταρχας δεν εχω μεθυσει ποτέ στη ζωή μου και κατα δευτερον αν δεχόμουν να πάω σε ενα έρημο μέρος με κάποια θα ειχα και κατα νού οτι κατα πάσα πιθανοτητα θα κάνουμε σέξ.
Τωρα ποιος ειναι αντικειμενο ηδονης ποιος δεν ειναι γιατι το ενα γιατι το άλλο δεν ... βαριέμαι να αναλύω.
Εννοείται πάντως οτι θα ενιωθα κ υποχρέωση να την ικανοποίησω την άλλη σα σωστός άντρας !!!
Κοροιδεψτε δεν με ενδιαφέρει....
Τωρα τα αλλα δεν τα καταλαβαινω ειναι κινέζικα και δεν θα συνεχισω τη συζητηση. Να εισθε καλά και να προσέχετε απο οτι φαινεται κυκλοφορουν πολλες λυσάρες αλλα δεν πέφτουν σε εμάς ρε γαμώτο να γίνει γλέντι κανονικότατο.

* Αν κάποια μου έλεγε όχι εκει που θα είμασταν μόνοι μας εννοειται θα σταματουσα σαν σωστός επισης άντρας αλλά θα έδινα μια ακομη ευκαιρία... μετα δεν θα ασχολιόμουν ξανά. Το αποσαφηνίζω κ αυτο γιατι στις παρερμηνείες ειναι πρώτοι μερικοί και δεν εχω κ πολύ εμπιστοσύνη εδω μέσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- chester20080
- Μήτσος10
- johnsala
- Debugging_Demon
- A350
- linuxman
- giannhs2001
- jj!
- Paragontas7000
- fourkaki
- Joji
- charmander
- Unboxholics
- Scandal
- gegeorgiou90
- fockos
- Εριφύλη
- rafaela11
- iew
- camil
- Hased Babis
- Reader
- fmarulezkd
- Nameless Ghoul
- Δροσουλίτης
- Dr. Gl. Luminous
- Kate1914
- Wonderkid
- Libertus
- kalhkardia
- GeorgePap2003
- vasilis123321
- pinkheart
- ROM32
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.