DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.310 μηνύματα.

28-04-10

13:30
Ριγκατόνι
Βράζεις τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό 1 κουταλιά της σούπας αλάτι. Μετά τα στραγγίζεις. Κόβεις σε μικρούς κύβους 1 ολόκληρο τυρί τσένταρ, 1 τρικαλινό και το μπέικον όσο προθερμαίνεται ο φούρνος (για πόση ώρα θυμήστε μου). Ρίχνεις μετά σε ένα ταψί μια στρώση ριγκατόνι κι από πάνω τα τυριά και το μπέικον, κι από πάνω κρέμα γάλακτος, κι ύστερα άλλη μία στρώση ριγκατόνι, κι απο πάνω τυριά, μπέικον και την κρέμα και το βάζεις στο φούρνο για (40 λεπτά ; θυμήστε μου) περίπου στους (180 βαθμούς ; θυμήστε μου)
Βράζεις τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό 1 κουταλιά της σούπας αλάτι. Μετά τα στραγγίζεις. Κόβεις σε μικρούς κύβους 1 ολόκληρο τυρί τσένταρ, 1 τρικαλινό και το μπέικον όσο προθερμαίνεται ο φούρνος (για πόση ώρα θυμήστε μου). Ρίχνεις μετά σε ένα ταψί μια στρώση ριγκατόνι κι από πάνω τα τυριά και το μπέικον, κι από πάνω κρέμα γάλακτος, κι ύστερα άλλη μία στρώση ριγκατόνι, κι απο πάνω τυριά, μπέικον και την κρέμα και το βάζεις στο φούρνο για (40 λεπτά ; θυμήστε μου) περίπου στους (180 βαθμούς ; θυμήστε μου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.310 μηνύματα.

29-04-10

14:58
Λαχανόριζο
Στον πάτο της κατσαρόλας βάζουμε το λάδι, ίσα ίσα ένα δάχτυλο (ξαπλωμένο εννοείται
'Οταν αρχίζει να βράζει ρίχνουμε 3 κρεμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Μετά καθαρίζουμε μισό λάχανο πάνω απ'την κατσαρόλα, ρίχνουμε πιπέρι, αλάτι και ύστερα αφού ανακατέψουμε το λάχανο, ρίχνουμε το ρύζι, 1 κουταλιά της σούπας πελτέ με 1 ποτήρι νερό, και 1 δάφνη.
(ελπίζω να τα θυμάμαι αωστά, αν κάνω λάθη ας με διορθώσει καμμιά προκομένη κυρά)
Στον πάτο της κατσαρόλας βάζουμε το λάδι, ίσα ίσα ένα δάχτυλο (ξαπλωμένο εννοείται

(ελπίζω να τα θυμάμαι αωστά, αν κάνω λάθη ας με διορθώσει καμμιά προκομένη κυρά)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.310 μηνύματα.

29-04-10

20:24
Mετά το Ριγκατόνι και το λαχανόριζο, σας έχω και γλυκάκι.
Κρεμ καραμελέ
Σε τρία κύπελα νερό χύνουμε το περιεχόμενο του φακέλου με την καραμέλα Γιώτη, έτσι ώστε να καλυφθεί ο μισός πάτος των κυπέλων με καραμέλα. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, ρίχνουμε 700 (
- δεν θυμάμαι σίγουρα - γάλα (από το δοχείο με τη μεζούρα) και όταν πάει να φουσκώσει, ρίχνουμε το περιεχόμενο του φακέλου με την σκόνη Γιώτης. Ανακατεύουμε περίπου πέντε λεπτά, και όση ώρα η στάθμη της κατσαρόλας ανεβαίνει και πάει να χυθεί, ανεβάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι μέχρι να υποχωρήσει η στάθμη, κι ύστερα την κατεβάζουμε ξανά στο μάτι. Στο τέλος μοιράζουμε το γάλα στα κύπελα και το αφήνουμε να κρυώσει για μερικές ώρες.
Τις υπόλοιπες συνταγές που έχω κάνει πρακτική θα τις αποκαλύψω μετά το γάμο.
Κρεμ καραμελέ
Σε τρία κύπελα νερό χύνουμε το περιεχόμενο του φακέλου με την καραμέλα Γιώτη, έτσι ώστε να καλυφθεί ο μισός πάτος των κυπέλων με καραμέλα. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, ρίχνουμε 700 (

Τις υπόλοιπες συνταγές που έχω κάνει πρακτική θα τις αποκαλύψω μετά το γάμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.

05-07-10

04:33
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...