Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Εγώ πάντως πιστεύω οτι κάθε νέος και νέα πρέπει μια φορά τουλάχιστον να κάνει σχέση με κάποιον μεγαλύτερο για την εμπειρία. Μαθαίνεις πράγματα, από κοινωνικά, σεξουαλικά μέχρι εμπειρίες ζωής κλπ. Εντάξει μπορεί ο μεγάλος να εκμεταλλευτεί τη νεανικότητα του νέου, αλλά μην τα δραματοποιούμε, σε μια σχέση ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον λίγο πολύ αν το δούμε πολύ κυνικά.

Γενικά είμαι κατά των κάθετων απαγορεύσεων. Να τα δοκιμάσει κανείς όλα στη ζωή και να δει τί του ταιριάζει (εννοείται μιλάω για νόμιμα πράγματα).
Εγω συμφωνώ με αυτή την άποψη. Δεν ειναι ολοι εκει εξω υαινες να εκμεταλλευτουν τον άλλο.

Δοκιμάζεις, κι αμα δεν σου αρέσει, πας καπου αλλού.

Γιατί τόση επιμονή στο θεμα της εκμετάλλευσης δεν μπορώ να καταλάβω πια.

Τώρα θες να τα ακούσεις λίγο, κακά τα ψέμματα.

Άντε και το γρια ειναι υποτιμητικό σου λεω εγω και δεν κανει να το ακούς. Άντε και ενας λογος παραπανω οτι δεν ισχυει, κι ενας ακόμα οτι σε στενοχωρεί.

Τι μπορει να παράγει βιολογικά όμως ένας 50άρης και μια 50άρα; Ξοφλημένοι δεν είναι, αλλά ειναι μεγάλοι πχ για να ξεκινησουν να κανουν μωρά και να έχουν διαφορά 50 ετων απο ενα μωρο που στα 15 θα χει μπαμπά και μαμα 65 και δε θα υπάρχει επικοινωνία.

Αυτο το πράγμα οτι "τα 50s ειναι τα καινουρια 30s και κοιτάχτε τι σεξουαλικά κατορθώματα κάνουμε ακόμα στα 50" αυτο δεν αφορά κανέναν άλλο πέρα απο τη δική σας αυτοπεποίθηση.

Για τους έξω, τους παρατηρητές, 50 θα είστε ακόμα και το οτι δουλεύετε το κορμί στα 50 μπράβο σας αλλά και πάλι η υπερσεξουαλικότητα δεν ειναι και ιδιαιτερο παράσημο ουτε και θα έπρεπε να ειναι, για άντρες και γυναίκες. Κάνουν οι ανθρωποι "πλιτς" στα 50 και κατι εγινε. Total of people who care: ()

Αυτά είναι προσωπικά σας, προσωπικά μας, προσωπικά του καθε ανθρωπου. Αλιμονο μην αρχισουμε να βγαινουμε στα φορα με επιχείρημα "μη με λέτε γέρο, ακόμα κανω τρελό σεξ". Who asked you? And why is this a valid argument?

Ειναι σα το επιχείρημα μη με λέτε χοντρό, ακόμα μπορώ και κάνω τρεξιματάκι.
Η παραγωγή καλό μου δεν ισοδυναμεί με ωάρια και σπερματοζωάρια για αναπαραγωγή... Δεν είναι η τεκνοποιηση μόνο και φυσικά ούτε το σεξ( στο οποιο εσκεμμένα εστίασες για να μου την πεις) που κάνουν έναν άνθρωπο ενεργητικό. Είναι η ενέργεια και η διάθεση για ζωή, η μη παραίτηση σε ένα καναπέ, η δημιουργικότητα αντί της θλίψης πωω με πήραν τα χρόνια αχ τι θα κάνω . Και για να σου το πω με παράδειγμα... Πάω συχνά πυκνα καμια πεζοπορια , εχω γνωρίσει λοιπόν ένα σωρό άνω των 60 ανθρώπους που έχουν ενέργεια και φυσική κατάσταση απίστευτη. Η μη παραίτηση καθυστερεί τη γήρανση.

ειναι κρυογοποιημενο σπερμα σε σιροπι
What The Hell Wtf GIF

Οχι δεν ειναι συμπληρωμα, ειναι κρυογοποιημενο σπερμα σε σιροπι ή καψουλα.
Δεν υπάρχει τέτοιο φάρμακο που το άκουσες αυτό; :laugh:
Και ούτε πρόκειται να βγει, το pH του στομάχου καταστρέφει την πλειοψηφία των βιολογικών υλικών.

Η παραγωγή καλό μου δεν ισοδυναμεί με ωάρια και σπερματοζωάρια για αναπαραγωγή... Δεν είναι η τεκνοποιηση μόνο και φυσικά ούτε το σεξ( στο οποιο εσκεμμένα εστίασες για να μου την πεις) που κάνουν έναν άνθρωπο ενεργητικό. Είναι η ενέργεια και η διάθεση για ζωή, η μη παραίτηση σε ένα καναπέ, η δημιουργικότητα αντί της θλίψης πωω με πήραν τα χρόνια αχ τι θα κάνω . Και για να σου το πω με παράδειγμα... Πάω συχνά πυκνα καμια πεζοπορια , εχω γνωρίσει λοιπόν ένα σωρό άνω των 60 ανθρώπους που έχουν ενέργεια και φυσική κατάσταση απίστευτη. Η μη παραίτηση καθυστερεί τη γήρανση.
Αυτο δεν ειναι παραγωγή, ούτε παραγωγικότητα, δεν έχει χαρακτήρα μεταβίβασης.

Είναι ενεργητικότητα και ειναι αυτοπροσδιοριστικό.

Πάντα θα υπάρχουν 40άρηδες με ενεργητικότητα 70άρη (βλ εγω που καθομαι), και 60άρηδες με ενεργητικότητα 30άρη οπως αυτοί στην πεζοπορία.

Αυτο ομως δεν αναιρει οτι ο 40άρης ειναι 40άρης και ο 60άρης ειναι 60άρης.

Είναι καλό να ασκείσαι και να καθυστερείς τη βιολογική φθορά όσο μπορείς; Βεβαίως! Αλλά στο τέλος όλοι μεγαλώνουμε.

Και να σου πω και κάτι άλλο, όλοι οι άνθρωποι έχουν στη διάρκεια της ζωής τους απογοήτευση οτι τους πήραν τα χρόνια, ότι δεν θα τους αγαπήσει κανείς, οτι δε θα ξαναταξιδέψουν, ότι δεν θα κανουν παιδιά, ότι δεν θα μπορούν να γυμναστούν ή να ανέβουν ένα βουνό κλπ. Τα χω δει σε ανθρωπους και τα χω ζήσει κι εγω. Υποψιάζομαι οτι εχω περάσει ανετα κατάθλιψη αν και ειδικος δεν ειμαι.

Αλλά αυτο το πράγμα που βλέπω, να έχει αυτογνωσία ο άνθρωπος πως ειναι μεγάλος ηλικιακά και να το λέει 9 στις 10 φορες απο μονος του, αλλά τη μια φορά που θα πεταξεις τη λέξη γρια να ανατινάζεται και να σου λεει "δεν τα ξερεις καλά, εγω ειμαι ξεπεταρόνι", δηλαδή οκ.

Αμα ησουν άνετη με την ηλικία σου 10 στις 10 φορές και άκουγες το γρια, θα λεγες "ελατε δω ρε να σας δειξω τι φρουτα έχει η γρια, αμόρε μιο και θα σου φυγει το κρανίο".

Αλλά το γεγονός οτι δεν το παίρνετε ριλάξ μπροστα στους άλλους το γρια, αλλα απο πίσω το αναγνωρίζετε και μόνοι σας, δείχνει απλά ότι δε σας αρέσει να το ακούτε. Και σε ποιον θα άρεσε βεβαια να το ακούει. Σε κανέναν.

Αλλά έλα ρε γλαύκη, δεν ειμαστε και 20 πια, ούτε συ, ουτε εγω. Δεν μπορει ο κοσμος να κανει cater στα αυτάκια μας για πάντα.

Γυρισε ο αδερφός μου πριν απο χρονια και μου λεει "πως εισαι ετσι ρε, ξυριζεις και το κεφάλι και εισαι σα χασάπης, ενα σβέρκο να".

Ντράπηκα! Ήμουν παχυδερμο. Είχε δίκιο!!

Τωρα αμα κατσω διπλα στον Πανθηρα ή τον Τζακ, θα γελαει το πανηγυρι με τις αρκούδες, που αυτοι έχουν κορμιά λαμπάδα κι εγω απο το σπλαχνικο λιπος και την κορτιζολη εχω το στραγάλι μπροστά να πηγαίνει.

Τι να μου πεις, ότι δεν εχω κοιλιά και οτι η 20άρα λιγουρεύεται το κορμί μου και ειμαι νέος και όλα καλά;

Δεν τις βλέπω τις άσπρες τρίχες μου; Δεν ξερω οτι μεγαλώνω; Δεν ξερω οτι μαλακίστηκα με την εμφάνιση;

Τι έχω κάνει για να την αξίζω τη γυμναστηριακή 20άρα; Τίποτα! Δεν βελτιώνομαι εμφανισιακά, αρα δε θα μου κατσει και δικιο θα χει. Στο λεω στα ίσα. Γυναικα να ήμουνα, δε θα με διάλεγα, εμφανισιακά.

Ετσι και ο 50άρης θέλει την 30άρα γιατι δεν έχει πράγματα που μπορει να έχουν οι 50άρες και να μη τα φτιάχνουν ή και να μην φτιάχνονται.

Πρέπει να χουμε μια αυτογνωσία για να ξεκινησουμε τη βελτίωση.

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτο δεν ειναι παραγωγή, ούτε παραγωγικότητα, δεν έχει χαρακτήρα μεταβίβασης.

Είναι ενεργητικότητα και ειναι αυτοπροσδιοριστικό.

Πάντα θα υπάρχουν 40άρηδες με ενεργητικότητα 70άρη (βλ εγω που καθομαι), και 60άρηδες με ενεργητικότητα 30άρη οπως αυτοί στην πεζοπορία.

Αυτο ομως δεν αναιρει οτι ο 40άρης ειναι 40άρης και ο 60άρης ειναι 60άρης.

Είναι καλό να ασκείσαι και να καθυστερείς τη βιολογική φθορά όσο μπορείς; Βεβαίως! Αλλά στο τέλος όλοι μεγαλώνουμε.

Και να σου πω και κάτι άλλο, όλοι οι άνθρωποι έχουν στη διάρκεια της ζωής τους απογοήτευση οτι τους πήραν τα χρόνια, ότι δεν θα τους αγαπήσει κανείς, οτι δε θα ξαναταξιδέψουν, ότι δεν θα κανουν παιδιά, ότι δεν θα μπορούν να γυμναστούν ή να ανέβουν ένα βουνό κλπ. Τα χω δει σε ανθρωπους και τα χω ζήσει κι εγω. Υποψιάζομαι οτι εχω περάσει ανετα κατάθλιψη αν και ειδικος δεν ειμαι.

Αλλά αυτο το πράγμα που βλέπω, να έχει αυτογνωσία ο άνθρωπος πως ειναι μεγάλος ηλικιακά και να το λέει 9 στις 10 φορες απο μονος του, αλλά τη μια φορά που θα πεταξεις τη λέξη γρια να ανατινάζεται και να σου λεει "δεν τα ξερεις καλά, εγω ειμαι ξεπεταρόνι", δηλαδή οκ.

Αμα ησουν άνετη με την ηλικία σου 10 στις 10 φορές και άκουγες το γρια, θα λεγες "ελατε δω ρε να σας δειξω τι φρουτα έχει η γρια, αμόρε μιο και θα σου φυγει το κρανίο".

Αλλά το γεγονός οτι δεν το παίρνετε ριλάξ μπροστα στους άλλους το γρια, αλλα απο πίσω το αναγνωρίζετε και μόνοι σας, δείχνει απλά ότι δε σας αρέσει να το ακούτε. Και σε ποιον θα άρεσε βεβαια να το ακούει. Σε κανέναν.

Αλλά έλα ρε γλαύκη, δεν ειμαστε και 20 πια, ούτε συ, ουτε εγω. Δεν μπορει ο κοσμος να κανει cater στα αυτάκια μας για πάντα.

Γυρισε ο αδερφός μου πριν απο χρονια και μου λεει "πως εισαι ετσι ρε, ξυριζεις και το κεφάλι και εισαι σα χασάπης, ενα σβέρκο να".

Ντράπηκα! Ήμουν παχυδερμο. Είχε δίκιο!!

Τωρα αμα κατσω διπλα στον Πανθηρα ή τον Τζακ, θα γελαει το πανηγυρι με τις αρκούδες, που αυτοι έχουν κορμιά λαμπάδα κι εγω απο το σπλαχνικο λιπος και την κορτιζολη εχω το στραγάλι μπροστά να πηγαίνει.

Τι να μου πεις, ότι δεν εχω κοιλιά και οτι η 20άρα λιγουρεύεται το κορμί μου και ειμαι νέος και όλα καλά;

Δεν τις βλέπω τις άσπρες τρίχες μου; Δεν ξερω οτι μεγαλώνω; Δεν ξερω οτι μαλακίστηκα με την εμφάνιση;

Τι έχω κάνει για να την αξίζω τη γυμναστηριακή 20άρα; Τίποτα! Δεν βελτιώνομαι εμφανισιακά, αρα δε θα μου κατσει και δικιο θα χει. Στο λεω στα ίσα. Γυναικα να ήμουνα, δε θα με διάλεγα, εμφανισιακά.

Ετσι και ο 50άρης θέλει την 30άρα γιατι δεν έχει πράγματα που μπορει να έχουν οι 50άρες και να μη τα φτιάχνουν ή και να μην φτιάχνονται.

Πρέπει να χουμε μια αυτογνωσία για να ξεκινησουμε τη βελτίωση.
Προσωπικά δε μου αρέσουν οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας . Βέβαια σέβομαι τις αρεσκειες του καθενός και τη φάση ζωής που βρίσκεται. Όμως ας μη γελιόμαστε ο άνθρωπος πχ των 50 που έχει αυτογνωσία θα πρέπει να αναλογιστεί το λόγο για τον οποίο έλκεται από νεαρούς ανθρώπους, άνδρες ή γυναίκες. Γιατί αν όντως ψάχνεις ας πούμε συντροφικότητα και έχεις επίγνωση του σωματος και της ηλικίας σου μια χαρά σου κάνει ένας άνθρωπος + - της ηλικίας σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί να αναζητάς μονίμως τη νεαρή σάρκα και το αψεγάδιαστο κορμί ; για να αναπληρώσεις την αίσθηση της χαμένης νεανικοτητας δίπλα σε μια μικρή κοπέλα που αντικειμενικά είναι σε αλλη φάση ζωής τελείως ; ή αυτό που πολλές φορές λέτε εδώ μέσα πως οι μικροί / ες δεν έχουν βαρίδια από το παρελθόν ;άρα θες έναν άγραφο πίνακα να τον διαμορφώσεις όπως θες ;

ες δεν έχουν βαρίδια από το παρελθόν ;άρα θες έναν άγραφο πίνακα να τον διαμορφώσεις όπως θες ;
Σε αυτή τη περίπτωση τι φταίει ο μικρότερος να φορτωθεί τα δικά σου βαρίδια; Γενικά μπάζει απο παντού το πράγμα.

Προσωπικά δε μου αρέσουν οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας . Βέβαια σέβομαι τις αρεσκειες του καθενός και τη φάση ζωής που βρίσκεται. Όμως ας μη γελιόμαστε ο άνθρωπος πχ των 50 που έχει αυτογνωσία θα πρέπει να αναλογιστεί το λόγο για τον οποίο έλκεται από νεαρούς ανθρώπους, άνδρες ή γυναίκες. Γιατί αν όντως ψάχνεις ας πούμε συντροφικότητα και έχεις επίγνωση του σωματος και της ηλικίας σου μια χαρά σου κάνει ένας άνθρωπος + - της ηλικίας σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί να αναζητάς μονίμως τη νεαρή σάρκα και το αψεγάδιαστο κορμί ; για να αναπληρώσεις την αίσθηση της χαμένης νεανικοτητας δίπλα σε μια μικρή κοπέλα που αντικειμενικά είναι σε αλλη φάση ζωής τελείως ; ή αυτό που πολλές φορές λέτε εδώ μέσα πως οι μικροί / ες δεν έχουν βαρίδια από το παρελθόν ;άρα θες έναν άγραφο πίνακα να τον διαμορφώσεις όπως θες ;

Ο Τόνυ Δημητρίου τα έχει με 37αρα νομίζω και ειναι 57.

Θές να ρωτήσεις αυτόν πως την κατάφερε ; :P

Προσωπικά δε μου αρέσουν οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας . Βέβαια σέβομαι τις αρεσκειες του καθενός και τη φάση ζωής που βρίσκεται. Όμως ας μη γελιόμαστε ο άνθρωπος πχ των 50 που έχει αυτογνωσία θα πρέπει να αναλογιστεί το λόγο για τον οποίο έλκεται από νεαρούς ανθρώπους, άνδρες ή γυναίκες. Γιατί αν όντως ψάχνεις ας πούμε συντροφικότητα και έχεις επίγνωση του σωματος και της ηλικίας σου μια χαρά σου κάνει ένας άνθρωπος + - της ηλικίας σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί να αναζητάς μονίμως τη νεαρή σάρκα και το αψεγάδιαστο κορμί ; για να αναπληρώσεις την αίσθηση της χαμένης νεανικοτητας δίπλα σε μια μικρή κοπέλα που αντικειμενικά είναι σε αλλά φάση ζωής τελείως ; ή αυτό που πολλές φορές λέτε εδώ μέσα πως οι μικροί / ες δεν έχουν βαρίδια από το παρελθόν ;άρα θες έναν άγραφο πίνακα να τον διαμορφώσεις όπως θες ;
Αυτό σου λεω και δεν εννοείς να το καταλάβεις.

Εαν ο 50άρης εχει κορμάρα και ειναι κουκλος, βεβαίως έχει πολλες πιθανότητες να κερδίσει την γυμναστηριακή 20άρα. Οπότε γιατί να μην το κάνει, εαν αυτό θέλει;

Μπορεί η 20άρα να ξερει εναν 20άρη ο οποιος καθεται και παίζει όλη μερα Arc Raiders και τρώει KFC. Τι θα έπρεπε να κανει; Να παει με τον 20άρη για να μη την πουν ντιγκερού αμα πήγαινε με τον 50άρη;

Γιατί έλκεται. Αυτο της αρέσει.

Δηλαδή αμα εσένα σου αρεσουν οι ψηλοί και οι ξανθοί, πρέπει με το στανιό να σου πω "οχι, γιατι αν είχες οντως προθεση να ψάξεις αισθήματα, θα κοιταγες τον κοντό μελαχρινό"

Κάπως ετσι ακούγεσαι.

Και αναφορικά με το επιχείρημα: Δεν έχει βαριδια απο το παρελθόν = αρα θες εναν αγραφο πίνακα να τον διαμορφώσεις οπως θες, ειναι αθεμελίωτο επιχείρημα που μονο εσύ στο μυαλό σου τα ταυτίζεις αυτα τα δυο επειδή αποτυγχάνεις να δεις το εξής:

Δεν θέλουν αγραφο πίνακα όχι. Και καμια 20άρα δεν ειναι τελείως άγραφος πίνακας και το ξαναλέω σταματηστε να τους φέρεστε σα να ειναι ηλίθιες, γιατι ειναι πολύ πιο γεματες απο εμπειριες απ οτι δείχνουν.

Όταν ο άντρας λέει "δε θελω να χει βαρίδια", εννοεί τυχόν ψυχολογικά καταλοιπα απο προηγουμενους άντρες, γάμους, διαζύγια κλπ. Κυρίως δηλαδη η ψυχολογική συντήρηση (που εγω θα στο δωσω, και στην 20άρα δεν το γλιτωνεις καποιες φορές).

Δεν θελει να χει παιδιά
Δε θέλει να χει 100 κιλά ολα μαζεμένα στη σαμπρέλα.
Δε θέλει να χει απωθημενα επειδη καταπιεστηκε και ξαφνικά να ζει δευτερη εφηβεία.
Δε θέλει τη μουρμούρα της ηλικίας
Δε θέλει την ανεβασμενη τεστοστερονη της ηλικίας και τα "ακου να σου πω εγω ξερω καλύτερα" αλλά κατι πιο θηλυκό και ήπιο και "ναι να κατσουμε να το συζητήσουμε ήρεμα".
Δε θέλει να του σπανε τα νεύρα ολο μιχ μιχ μιχ με ανασφάλειες και αδυναμίες χαρακτηρα που πιθανον μια νεότερη ειτε να έχει είτε να μην έχει.

(Δεν σου λεω οτι απαραίτητα τα πιστευω όλα αυτά, αλλά σου λεω πως σκέφτονται)

Και να σου πω και κάτι και στα ίσα σε μια φράση;

Ειναι οτι λεγατε οι φεμινιστριες, όταν μιλαγατε για μικρότερους. Με τον μπαρμπα θα πάω; Θα χω τον 25άρη που θα με πηδάει ότι ωρα θέλω.

Ε ετσι κι ο άντρας. Μπορει να φάει 100 κιλά προβλήματα ψυχολογικά και απο την 20άρα, αλλά τουλάχιστον θα ξυπνάει διπλα σε μια γκομενάρα, όχι στον Jabba the Hutt.

Θα δεχτει πιο εύκολα να είσαι crazy, όταν είσαι και hot. Ειδάλλως αμα είσαι μονο crazy και οχι hot τι να το κάνει; (βλ εικόνα)

Να σε οδηγησει με ασφάλεια χεράκι χεράκι στη συνταξη ή να περιμενει να πεθανεις για να παρει κανα διαμέρισμα κληρονομιά συζύγου, ενω σε πήραν όλοι οι άλλοι τρένο στα καλύτερά σου χρόνια και τώρα "θέλεις ενα καλό παιδί να αράξεις" και άρα "αμα οντως ήθελε συντροφικότητα ο ψεύτης θα διάλεγε μια συνομήλικη, αλλά αυτοι ειστε οι άντρες παριστανετε πως θέλετε συντροφικοτητα αλλα θέλετε επιφανειακά."

Λες και η 20άρα δε μπορει να του δωσει συντροφικότητα. Μονο η 50άρα ειναι η απόδειξη η μεγαλη οτι ψαχνει ο αντρας συντροφικότητα, ειδάλλως ειναι ψεύτης.

*Το β ενικο ειναι ενδεικτικο, δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά

1770646067664.png

Δεν υπάρχει τέτοιο φάρμακο που το άκουσες αυτό; :laugh:
Και ούτε πρόκειται να βγει, το pH του στομάχου καταστρέφει την πλειοψηφία των βιολογικών υλικών.
Τσαμπα τα καταπινω.

Τεσπα υπαρχει, ειναι εισαγωγη απο την Κινα. Εχει ειδικη συσταση για να μην πληττεται απο τα στομαχικα οξεα.

Αυτό σου λεω και δεν εννοείς να το καταλάβεις.

Εαν ο 50άρης εχει κορμάρα και ειναι κουκλος, βεβαίως έχει πολλες πιθανότητες να κερδίσει την γυμναστηριακή 20άρα. Οπότε γιατί να μην το κάνει, εαν αυτό θέλει;

Μπορεί η 20άρα να ξερει εναν 20άρη ο οποιος καθεται και παίζει όλη μερα Arc Raiders και τρώει KFC. Τι θα έπρεπε να κανει; Να παει με τον 20άρη για να μη την πουν ντιγκερού αμα πήγαινε με τον 50άρη;

Γιατί έλκεται. Αυτο της αρέσει.

Δηλαδή αμα εσένα σου αρεσουν οι ψηλοί και οι ξανθοί, πρέπει με το στανιό να σου πω "οχι, γιατι αν είχες οντως προθεση να ψάξεις αισθήματα, θα κοιταγες τον κοντό μελαχρινό"

Κάπως ετσι ακούγεσαι.

Και αναφορικά με το επιχείρημα: Δεν έχει βαριδια απο το παρελθόν = αρα θες εναν αγραφο πίνακα να τον διαμορφώσεις οπως θες, ειναι αθεμελίωτο επιχείρημα που μονο εσύ στο μυαλό σου τα ταυτίζεις αυτα τα δυο επειδή αποτυγχάνεις να δεις το εξής:

Δεν θέλουν αγραφο πίνακα όχι. Και καμια 20άρα δεν ειναι τελείως άγραφος πίνακας και το ξαναλέω σταματηστε να τους φέρεστε σα να ειναι ηλίθιες, γιατι ειναι πολύ πιο γεματες απο εμπειριες απ οτι δείχνουν.

Όταν ο άντρας λέει "δε θελω να χει βαρίδια", εννοεί τυχόν ψυχολογικά καταλοιπα απο προηγουμενους άντρες, γάμους, διαζύγια κλπ. Κυρίως δηλαδη η ψυχολογική συντήρηση (που εγω θα στο δωσω, και στην 20άρα δεν το γλιτωνεις καποιες φορές).

Δεν θελει να χει παιδιά
Δε θέλει να χει 100 κιλά ολα μαζεμένα στη σαμπρέλα.
Δε θέλει να χει απωθημενα επειδη καταπιεστηκε και ξαφνικά να ζει δευτερη εφηβεία.
Δε θέλει τη μουρμούρα της ηλικίας
Δε θέλει την ανεβασμενη τεστοστερονη της ηλικίας και τα "ακου να σου πω εγω ξερω καλύτερα" αλλά κατι πιο θηλυκό και ήπιο και "ναι να κατσουμε να το συζητήσουμε ήρεμα".
Δε θέλει να του σπανε τα νεύρα ολο μιχ μιχ μιχ με ανασφάλειες και αδυναμίες χαρακτηρα που πιθανον μια νεότερη ειτε να έχει είτε να μην έχει.

(Δεν σου λεω οτι απαραίτητα τα πιστευω όλα αυτά, αλλά σου λεω πως σκέφτονται)

Και να σου πω και κάτι και στα ίσα σε μια φράση;

Ειναι οτι λεγατε οι φεμινιστριες, όταν μιλαγατε για μικρότερους. Με τον μπαρμπα θα πάω; Θα χω τον 25άρη που θα με πηδάει ότι ωρα θέλω.

Ε ετσι κι ο άντρας. Μπορει να φάει 100 κιλά προβλήματα ψυχολογικά και απο την 20άρα, αλλά τουλάχιστον θα ξυπνάει διπλα σε μια γκομενάρα, όχι στον Jabba the Hutt.

Θα δεχτει πιο εύκολα να είσαι crazy, όταν είσαι και hot. Ειδάλλως αμα είσαι μονο crazy και οχι hot τι να το κάνει; (βλ εικόνα)

Να σε οδηγησει με ασφάλεια χεράκι χεράκι στη συνταξη ή να περιμενει να πεθανεις για να παρει κανα διαμέρισμα κληρονομιά συζύγου, ενω σε πήραν όλοι οι άλλοι τρένο στα καλύτερά σου χρόνια και τώρα "θέλεις ενα καλό παιδί να αράξεις" και άρα "αμα οντως ήθελε συντροφικότητα ο ψεύτης θα διάλεγε μια συνομήλικη, αλλά αυτοι ειστε οι άντρες παριστανετε πως θέλετε συντροφικοτητα αλλα θέλετε επιφανειακά."

Λες και η 20άρα δε μπορει να του δωσει συντροφικότητα. Μονο η 50άρα ειναι η απόδειξη η μεγαλη οτι ψαχνει ο αντρας συντροφικότητα, ειδάλλως ειναι ψεύτης.

*Το β ενικο ειναι ενδεικτικο, δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά

1770646067664.png
Θα σε ρωτησω κατι στα ίσα έτσι όπως με ξέρεις πως θα σου φαινόταν η εικόνα μου δίπλα σε έναν 25 αρη / 30 αρη; ποσο γελοίο θα ήταν να θεωρώ πως ένας τόσο νέος άνθρωπος θέλει να ζήσει δίπλα μου; ε κατι ανάλογο θεωρώ και για τον άνδρα ναι οκ την κατάφερε τη μικρή για ποσο όμως ; ποσο συχνά βλέπεις μικρά κορίτσια να μακροημερευουν ως συντροφοι δίπλα σε ανθρώπους με 20/30 χρόνια διαφορά;

Βαρίδια έχει και ο μεσήλικας άνδρας και ένα σωρό ψυχολογικά, γιατί να τα υποστεί ένα νεαρο κορίτσι; τέλος παντων δε βγάζει πουθενά η κουβέντα . Ο καθένας είναι υπευθυνος για τον εαυτό του και οι άνθρωποι δεν είναι αντικείμενα χρήσης. Και όσο για μένα ανθρωπο της ηλικίας μου ψάχνω καθετι άλλο θα ήταν μακροπρόθεσμα μη βιώσιμο.

Τσαμπα τα καταπινω.

Τεσπα υπαρχει, ειναι εισαγωγη απο την Κινα. Εχει ειδικη συσταση για να μην πληττεται απο τα στομαχικα οξεα.
Ζουκ δεν θέλεις να πω αυτό που θέλω να πω αλλά τεσπα :laugh:

Τζακ, μιλάμε για το σπέρμα των 50+.
Εσείς ναι, οι φεμιnazούδες έχουν κατεβάσει τον πήχη σε άλλα επίπεδα!;)
Τα τελευταία χρόνια εμφανίζουν περισσότερα θέματα οι άνδρες λόγω κακής ζωής. Δηλαδή και παλιά κάπνιζαν και έπιναν αβερτα αλλά το φαγητό ήταν φρέσκο και είχαν λιγότερο καθιστική ζωή.
Σε διάλεξη της ανδρολογίας που είχαμε μας είπε ανδρολογος τα παθολογικά σπερματογραφηματα έχουν αυξηθεί ραγδαία (κυρία παθολογία η χαμηλή ταχύτητα σπέρματος), και συμβουλεψε τους νεαρους στο ακροατήριο να μην φοράνε στενά παντελόνια, να μην κρατάνε συσκευές ασύρματων (ορισμένα επαγγέλματα) στην τσέπη, και να προσέχουν το βάρος τους.
Ο γιατρός ήταν άνδρας μεγάλης ηλικίας οπότε δεν υπάρχει καμία bias πρόθεση σε αυτά που είπε.
Αφενός το σχόλιό μου που παραθέτεις αφορά τη στύση (άλλο πράγμα η στύση, άλλο η γονιμότητα), αφετέρου δε διαφωνώ σ' αυτά, απλώς έκανα ένα ήπιο call out στο πως τέτοια δεδομένα γίνονται banner από τις απανταχού φεμιnazούδες και χρησιμοποιούνται σαν εργαλεία προπαγάνδας/χειραγώγησης των νεαρών γυναικών (για να καταλήξουν κι αυτές πικραμένες μαγκούφες όταν μεγαλώσουν) σε φάση «τι δουλειά έχεις εσύ μικρό παιδί με τον μπάρμπα» (όπου «μπάρμπας» άντρες στα 30+ και όπου «μικρό παιδί» γυναίκες στα 20+ που μέχρι πριν λίγες δεκαετίες οι περισσότερες στην ίδια ηλικία είχαν παιδιά και κουμαντάρανε ολόκληρο νοικοκυριό), «μην τυχόν και κάνεις παιδί με μεγάλο άντρα γιατί θα βγει αυτιστικό» κ.ο.κ.!
Εγω είπα εχθες τη λεξη γρια διπλα στον αριθμό 27 (επίτηδες, δεν το εννοουσα πραγματικά).
Το χιούμορ δεν είναι για όλους, είναι skill και προνόμιο!
β) Η μάνα μου "γρια να πεις τη μούρη σου, εγω δεν είμαι γριά".
Άμα κάτσεις πάντως κι αναλογιστείς ότι όλο αυτό το bitterness (που αρχίζει και τις πιάνει συνήθως από τα 30 και μετά) δεν τις αφήνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ζωή τους είναι πάρα πολύ δύσκολη (αν δεν έχουν κάποιο σοβαρό ποιοτικό κ.λπ. άντρα στη ζωή τους, οριακά ανυπόφορη) και θα έπρεπε να τις λυπόμαστε...

Τελευταία επεξεργασία:
Άμα κάτσεις πάντως κι αναλογιστείς ότι όλο αυτό το bitterness (που αρχίζει και τις πιάνει συνήθως από τα 30 και μετά) δεν τις αφήνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ζωή τους είναι πάρα πολύ δύσκολη (αν δεν έχουν κάποιο σοβαρό ποιοτικό κ.λπ. άντρα στη ζωή τους, οριακά ανυπόφορη) και θα έπρεπε να τις λυπόμαστε...
Νταξει μάνα μου ειναι την αγαπάω τι να κανω, ειναι μικρο παιδι παραπονιάρικο μέσα της και άκακο. Υπομονη κανει ο πατερας μου, αγάπη και όλα τα καλά, ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος που ηξερε παντα να κραταει το σπίτι του και να ειναι διπλα της σε όλα. Και γω απλά αφου ξερω οτι την τσιτώνει, απλά δεν της λεω τη λεξη γρια. Και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.

Αφου σε καποια στιγμη πριν απο 3-4 χρονια μου λεει "αμα τολμήσεις και ξαναμιλήσεις με υφος στη μανα σου και τη στενοχωρήσεις, θα με δεις πολύ αλλιώς. Πρώτη και τελευταια φορά που στο λεω, τη μάνα σου θα της μιλάς όμορφα και δε θα τη στενοχωρείς."

Είναι αυτο που λεμε σα τη μικρή σου αδερφή, θα σου πει ανοησίες αλλά θα τις δεχτείς γιατι ειναι μικρή σου αδερφή και δε μπορεις να την αρχίσεις στα καφριλίκια οπως τον κολλητο σου το μάκη.

Με τον αντρα ειναι αλλιώς, φεύγουν και πυρηνικα και την επομενη μερα πινουμε μπύρες. Η γυναικα δε μπορει να το δεχτεί ομοίως. Θα αρχίσει τα μιμιμιμι μιμιμι θα κλεισεις την πορτα θα φυγεις απο το δωματιο, δε μπορεις να κατσεις να το συζητησεις λογικά.

Εδω μια κουβέντα λες και το παίρνει η άλλη τόσο προσωπικά που φοράει την πανοπλία και ειναι ετοιμη να πολεμησει ως τα Γαυγάμηλα ασούμε. "Αααα είπες αυτό, δεν ξερεις τι άλογο είμαι στο κρεβάτι, όχι σαν και σας τους αντρες τα ψοφίμια που τη σηκώνετε με κλαρκ".

Και μονο που βλέπεις τη γυναίκα να ψάχνει τη ρεβανς μέσα στην ίδια πρόταση, κάνει κρότο από το γέλιο η ανασφάλειά τους. Δε χρειάζεται να κατσεις να τσακωθείς, έχει ήδη ανατιναχτεί μέσα της, βασανίζεται απο μια λέξη, τόσο εύκολα.

Τελευταία επεξεργασία:
Με τον αντρα ειναι αλλιώς, φεύγουν και πυρηνικα και την επομενη μερα πινουμε μπύρες. Η γυναικα δε μπορει να το δεχτεί ομοίως.
Με τον άντρα είναι αλλιώς γιατί ο (μέσος) άντρας δεν είναι σε καμία φάση της ζωής του entitled σε τίποτα, σε αντίθεση με τη (μέση) γυναίκα που όταν είναι νεαρή είναι 10 βήματα μπροστά απ' τον αντίστοιχο άντρα κι έχει αξία σε κοινωνικό κ.λπ. επίπεδο απλά και μόνο γιατί ζει και υπάρχει (και είναι όμορφη, γόνιμη κ.ο.κ.)...κι αυτός είναι και ο λόγος που προσωπικά δε λυπάμαι γυναίκες που φτάνουν στο στάδιο της «ωρίμανσης» και γίνονται bitter, γιατί σχεδόν όλες τους είχαν αρκετές ευκαιρίες όσο ήταν νέες να ευτυχίσουν και να κάνουν ό,τι ονειρεύονταν αλλά τις κλώτσησαν (γιατί τις θεώρησαν δεδομένες, δεν τις εκτίμησαν κ.λπ.)...

Με τον άντρα είναι αλλιώς γιατί ο (μέσος) άντρας δεν είναι σε καμία φάση της ζωής του entitled σε τίποτα, σε αντίθεση με τη (μέση) γυναίκα που όταν είναι νεαρή είναι 10 βήματα μπροστά απ' τον αντίστοιχο άντρα κι έχει αξία απλά και μόνο γιατί ζει και υπάρχει (και είναι όμορφη, γόνιμη κ.ο.κ.)...κι αυτός είναι και ο λόγος που προσωπικά δε λυπάμαι γυναίκες που φτάνουν στο στάδιο της «ωρίμανσης» και γίνονται bitter, γιατί σχεδόν όλες τους είχαν αρκετές ευκαιρίες όσο ήταν νέες να ευτυχίσουν και να κάνουν ό,τι ονειρεύονταν αλλά τις κλώτσησαν (γιατί τις θεώρησαν δεδομένες, δεν τις εκτίμησαν κ.λπ.)...
Θα συμφωνησω με χέρια και με πόδια σε αυτό όσο δεν πάει.

Γι αυτο και ειμαι επιφυλακτικος οταν ακουω πόσο κακός σατανάς ήταν ο καθε πρώην τους. Εχουν ετοιμη τη δικαιολογία. Και αύριο οταν θα είσαι εσυ ο πρωην, θα είσαι εσυ αυτη η δικαιολογία για τον επόμενό τους.

Δεν πιστευω τίποτα πλέον.

Μα πήδηξε τη γραμματέα του και μενα με ξεχναγε στο σπίτι να μαγειρεύω.

Κι αμα ριξεις μια προσεκτική ματιά, ειναι μουρλή, υστερική, εγωίστρια, ξερόλα, ανταγωνιστική...

Που ειναι το λάθος σου και η ευθυνη σου αμα τη ρωτήσεις θα σου πει "το λαθος μου ειναι οτι ανέχτηκα να αγαπώ έναν μαλάκα".

Δε θα σου πει ειμαι υστερική. Οχι. Θα σου πει το λαθος μου ειναι οτι ανεχτηκα πολλά.

Σα τις συνεντευξεις στις εταιρίες που λέγαμε ποιο ειναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά σου και απαντουσαμε "ειμαι εξαιρετικά εργατικος πολλες φορές σε βαρος της προσωπικής μου ζωής".

ΜΠΑΜ! Να τρελαίνεσαι!

χμ, δεν είναι τόσο πολύ, δυστυχώς

IMG_5455.jpeg

IMG_5456.jpeg
Ναι στα 35 αρχίζει αλλά τα πολύ πολύ έντονα συμπτώματα είναι σε πιο μεγάλη ηλικία.
Εννοείται ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που τα θέματα γονιμότητας υπάρχουν από πιο μικρές ηλικίες.

Οχι βρε Χιμελα, μου θυμίζει αυτο που λενε "σε όποιον δάσκαλο καθίσεις αυτο θα μάθεις" ή κατι τετοιο, μιλάμε για δυο διαφορετικά ατομα με διαφορετικές εμπειρίες, μια νεα κοπέλα ή ενα νεαρό αγόρι πρεπει να μάθουν μαζι με ατομα απο την ηλικία τους.
Ένας με περισσότερη εμπειρια μπορει ευκολα να εκμεταλλευτει το νεαρό ατομο οπως ειπες και να βγει στο τελος με ψυχολογικά προβλήματα.
ΟΧΙ
Καλά γενικά οι μικροί δεν είναι πάντα αθώοι . Γιατί και ο μικρός μπορεί να είναι πιο προσβλητικός, να προσπαθεί να σε πληγώσει, να είναι εκδικητικός, να σε εκθέσει στον περίγυρο, να μη μαζεύει την οργή του, το στόμα του, τον εγωισμό του.. Ο μεγαλυτερος υποτίθεται του κόβει παραπάνω ,αν είναι και λίγο καλός άνθρωπος να μη σου προκαλέσει πρόβλημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back