Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Ο μεγαλυτερος υποτίθεται του κόβει παραπάνω ,αν είναι και λίγο καλός άνθρωπος να μη σου προκαλέσει πρόβλημα.
Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο.

Τι σε ενδιαφέρει τι πιστευει μια γυναίκα για την ηλικία σου ;

Εγώ πιστευω άνετα ένας άντρας μπορεί να βρει μια δέκα και δεκαπέντε χρόνια νεότερη του αρκετό να το επιθυμεί και να συγκεντρώσει την θετική του σκέψη σε αυτό.

Συνημμένα

• IMG_20260209_172131.jpg
    IMG_20260209_172131.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 12
Άμα κάτσεις πάντως κι αναλογιστείς ότι όλο αυτό το bitterness (που αρχίζει και τις πιάνει συνήθως από τα 30 και μετά) δεν τις αφήνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ζωή τους είναι πάρα πολύ δύσκολη (αν δεν έχουν κάποιο σοβαρό ποιοτικό κ.λπ. άντρα στη ζωή τους, οριακά ανυπόφορη) και θα έπρεπε να τις λυπόμαστε...
Συμφωνω απολυτως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ πιστευω άνετα ένας άντρας μπορεί να βρει μια δέκα και δεκαπέντε χρόνια νεότερη του αρκετό να το επιθυμεί και να συγκεντρώσει την θετική του σκέψη σε αυτό.
οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει.

Συμφωνω απολυτως.

οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει.

Τα λεφτά είναι μόνο ;;; εδώ οι μισοί κ οι μισές έχουν θέματα κοινωνικότητας και καλλιέργειας.

Νομίζεις ότι με ένα πτυχιο πανεππιστημιου ξεμπερδευεις ;

Ναι μεν είναι ένα επίπεδο μόρφωσης αλλά θέλει να το εξελίσεις.

Βγαινεις εξω ακους τα ίδια και τα ίδια... Δεν υπάρχει βαθειά επικοινωνία που θα ξυπνήσει και κανα ένστικτο...

Και αυτά μετά βγαίνουν στο γάμο... Τα προβληματα γιατί δεν έχουν μάθει να επικοινωνουν... Νευρα φασαρίες... Οξυθυμοι χαρακτήρες κτλ.

Πάντως οι γυναίκες τρελαίνονται πολύ περισσότερο με το «γριά» από ό,τι οι άντρες με το αντίστοιχο «μπάρμπας» ξέρω' γω. Το βλέπεις κι εδώ μέσα.

Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ.
Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό.

Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο.
Το εδω δεν ειναι απαραίτητα και το καλύτερο παράδειγμα.

Μπορεί εδω, να έχουμε ερεθισματα αναλογα και να μιλαμε έτσι με αυτα που διαβάζουμε, και έξω να είμαστε εξαιρετικοί στις γυναίκες μας.

Ότι μου βγαζει ο άλλος, αυτό και θα εισπράττει.

Και όχι. Στα μάτια μου δεν ειναι ολες οι γυναίκες ίσες. Υπάρχει η δική μου γυναικα που ειναι η καλύτερη και μετα υπάρχει το τίποτα.

Εκει που πρέπει να μιλήσω καλά, μιλάω, και τα πιστευω κι όλας τα λογια μου. Αλλου δεν εχω να πω κουβέντα.

Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ.
Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό.
Να τα λες. Μη διστάζεις επειδή έχουμε σφυγμό. Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής.

Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής.
Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε:P) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί...

Η συζήτηση εντωμεταξυ..

-Στα 50 θα είσαι μια άχρηστη στέρφα.
- Και εσένα δεν θα σου σηκώνεται

Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε:P) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί...
Εχεις δίκιο.

Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα.

Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει!

Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! :yes:

Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! :yes:
Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά...

Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ;

Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα...

Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές...

Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω...

Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις :beee:Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο :give_rose::bleh:

Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! :yes:
Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι.
Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ.

Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς.

Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ.

Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς.
Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε;

Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός.

Να είναι. Cool εννοώ...

Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο...

Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει...

Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα...

Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε;
Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες .

Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ.

Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες .

Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ.
Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις.

Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα.

Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς.

Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα;

Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση;

Εχεις δίκιο.

Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα.

Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει!

Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ

.

Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back