Θα μιλησω απο προσωπικη πειρα.Οι δυο μου τελευταιες σχεσεις,ηταν με μικροτερους.Καθολου δεν το επιδιωξα..απλα ετυχε.Στην προπροηγουμενη,ειχαμε διαφορα 6 χρονια(ομως μαλλον αυτος εδειχνε μεγαλυτερος,)και στην τελευταια...9 χρονια παρακαλω.

Θα σας πω κατι...κανενα προβλημα δεν υπηχε οσον αφορα ωριμοτητας σκεψεις και στη συμπεριφορα.Η πλακα ειναι οτι εγω ηθελα να βγαινουμε εξω και να διασκεδαζουμε...ενω αυτος ηταν εντελως σπιτογατος..Η σχεση ηταν πολυ σοβαρη,5 χρονια ημαστταν μαζι,3 προτασεις γαμου,τις οποιες και απερριψα,για καποιους λογους,αλλα ο πιο σημαντικος ηταν οτι εγω δεν ηθελα να κανω παιδι( κατι,που του το ειχα πει απο την αρχη παρακαλω,μαλιστα πριν ακομα γινουμε ζευγαρι..στη φαση που ειμασταν φιλοι-μαλλον θα νομιζε οτι θα αλλαζα γνωμη..ελα ομως που γω δεν..)
Αυτα τα λεω γιατι:Η διαφορα ηλικιας μας...δεν φαινοταν καθολου σε συμπεριφορα και στον τροπο σκεψης,μαλιστα ηταν κατι που το ειχαν δεχτει και οι γονεις του(μην ξεχναμε..στην επαρχια ζω).Ο λογος που χωρισαμε ειχε να κανει με την αποφαση του παιδιου..καθαρα και μονο,και καποια αλλα,αλλα υποδυεστερα(οπως το που θα μεναμε)Βεβαια,δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις το ιδιο..αυτο ειναι σιγουρο.Επισης να πω και κατι αλλο...σαφεστατα και θελω να ειμαι με καποιον,που να εχουμε πιο κοντινη ηλικια...οταν ομως σου τυχει,και δεν υπαρχει καποιο ουσιωδες προβλημα,σε καμια περιπτωση δεν θα εκανα πισω,επειδη το κατεστημενο και η γιαγια μου λεει οτι ο αντρας πρεπει να ειναι μεγαλυτερος.

ΥΓ..δεν μιλω για υπερβολικα μεγαλες διαφορες ηλικιας..αλλα εκει,υπαρχουν καποια θεματακια,που ισχυουν και στις 2 περιπτωσεις,και οταν ο αντρας ειναι παρα πολυ μεγαλυτερος..και οταν ειναι η γυναικα.