Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
οι ερευνες παλι:P
λενε οτι οι γυναικες στη δεκαετια των 40 εχουν την μεγαλυτερη επιθυμια για σεξ,,και εχουν και βιολογικα τη δυνατοτητα..

μεχρι να ερθει η εμμηνοπαυση βεβαια στα 50 συνηθως..;)

βασικα πιστευω οτι τα 40 ειναι η κορυφη της γυναικας ,, και της ωριμοτητας,γοητειας,,...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rosa azul

Πολύ δραστήριο μέλος

Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,945 μηνύματα.
οι ερευνες παλι:P
λενε οτι οι γυναικες στη δεκαετια των 40 εχουν την μεγαλυτερη επιθυμια για σεξ,,και εχουν και βιολογικα τη δυνατοτητα..

μεχρι να ερθει η εμμηνοπαυση βεβαια στα 50 συνηθως..;)

βασικα πιστευω οτι τα 40 ειναι η κορυφη της γυναικας ,, και της ωριμοτητας,γοητειας,,...
Απο που κι ως που συνδεεις την εμμηνοπαυση με την σεξουαλικοτητα ; στηριζεται επιστημονικα ;Δεν το εχω ψαξει αλλα μου κανει εντυπωση καταρχην γιατι δεν νομιζω οτι οι γυναικες μετα τα 50 παυουν να ειναι σεξουαλικα ενεργες και δευτερον η εμμηνοπαυση σε εξαιρετικες περιπτωσεις μπορει να χτυπησει και ηλικιες κατω των 40 ετων; αυτες οι γυναικες πεθαινουν σεξουαλικα;Μηπως το συγχεεις με την ικανοτητα τεκνοποιησης ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
οι ορμονες πεφτουν,, τοσο απλο,,και σε ανδρες και σε γυναικες γινεται αυτο οσο μεγαλωνουν και πατανε τα 50,,
απλα στις γυναικες γινεται πιο αποτομα,,ενω στους ανδρες σταδιακα..

πεφτουν οι ορμονες ,πεφτει και η σεξουαλικη ορμη των ανθρωπων,,και η δυνατοτητα η σωματικη,
https://fe-mail.gr/pages/posts/sex/sex1814.php

Εχθρός του sex η εμμηνόπαυση

27 Αυγούστου 2007 | 08:08 π.μ.



Όταν μια γυναίκα μπαίνει στην εμμηνόπαυση, η σεξουαλική της ζωή καθώς επίσης κι αυτή του συντρόφου της μπορούν να υποφέρουν.
Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε γυναίκες που βρίσκονται σ’ αυτό το στάδιο, οι περισσότερες από τις μισές, ομολόγησαν ότι άρχισαν να αποφεύγουν την σεξουαλική επαφή από την στιγμή της εισόδου τους στην εμμηνόπαυση.

Συνολικά, 46 % των γυναικών από την ομάδα αυτή που ερεύνησαν, δήλωσαν ότι έρχονται σε σεξουαλική επαφή λιγότερο από μια φορά το μήνα και οι περισσότερες γυναίκες ομολόγησαν ότι αυτό έβλαψε τη σχέση τους.



Η Karen Giblin, ιδρυτής της οργάνωσης “Red Hot Mamas”

Η Karen Giblin, ιδρυτής το 1991 της οργάνωσης “Red Hot Mamas” που προσφέρθηκε, προκάλεσε και βοήθησε με τα μέλη της για να πραγματοποιηθεί η έρευνα δήλωσε:
«Είμαστε η γενιά που μπαίνει τώρα στην εμμηνόπαυση είμαστε οι γυναίκες που έζησαν την σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του '60 και τώρα έχουμε τη σεξουαλική μας επανάστασή, για ένα νέο διαφορετικό λόγο».
Η έρευνα υποστηρίχτηκε από την Duramed Pharmaceuticals και πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Harris Interactive.




Τετρακόσιες εξήντα εννέα από αυτές τις γυναίκες, περίπου το 44 %, ανέφεραν ότι πάσχουν από κολπικά συμπτώματα όπως η κολπική ατροφία (στένεμα του κόλπου ή συρρίκνωση), η οποία συνδυαζόμενη με την κολπική ξηρότητα, έχει σαν αποτέλεσμα τον πόνο κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
Το 88 % των γυναικών που παρουσιάζουν την κολπική ατροφία, είπαν ότι τους προκαλούσε προβλήματα και το 47% είπαν ότι έχουν αποφύγει ή πρόβαλαν μια δικαιολογία, ή σταμάτησαν την σεξουαλική επαφή ολοκληρωτικά εξαιτίας της φυσικής ταλαιπωρίας κατά τη διάρκεια της επαφής.




Η κολπική ξηρότητα, ήταν και η βασική αιτία για μολύνσεις σε περισσότερες από τις μισές γυναίκες που ερευνήθηκαν και αυτό οδήγησε τα δύο τρίτα απ’ αυτές να έρχονται σε λιγότερη σεξουαλική επαφή.
«Εβδομήντα τοις εκατό των γυναικών δεν ήξεραν ότι υπάρχει θεραπεία για να ανακουφίσει την κολπική ξηρότητα» σημείωσε η Giblin.
«Υπάρχουν φαρμακευτικά προϊόντα για να καταπολεμήσουν την ξηρότητα και ο γυναικολόγος σας έχει τρόπους να σας βοηθήσει σ’ αυτήν την περίπτωση» πρόσθεσε.
Η Giblin θεωρεί αναγκαία την εκπαίδευση σχετικά με τα προβλήματα της εμμηνόπαυσης και από την πλευρά των ανδρών ακριβώς όπως και των γυναικών. «Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα, να έχει σαφή εικόνα της διαδικασίας της εμμηνόπαυσης. Οι άντρες, πρέπει εξίσου να γνωρίζουν, διότι τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, μπορούν να είναι πολύ σκληρά για την σχέση τους.




Όταν ένας σύντροφος βλέπει την προσπάθεια για μείωση της συχνότητας της σεξουαλικής πράξης από το ταίρι του, συχνά αγανακτεί και θεωρεί ότι η γυναίκα έχει χάσει το ενδιαφέρον της γι’ αυτόν και αυτό δεν είναι απαραιτήτως αληθινό. Είναι επιπλέον πολύ κρίσιμο και σημαντικό για τις γυναίκες να βρίσκουν κατανόηση στο πρόβλημα αυτό και ν
Γυναίκες: Σεξουαλικά προβλήματα λόγω εμμηνόπαυσης
Τα προβλήματα που μπορεί μια γυναίκα να έχει μετά την εμμηνόπαυση περιλαμβάνουν:

  1. Μείωση του λίμπιντο δηλαδή της σεξουαλικής επιθυμίας
  2. Δυσκολίες για σεξουαλική διέγερση
  3. Δυσκολίες επίτευξης οργασμού ή μειωμένες οργασμικές αισθήσεις
  4. Ξηρότητα και λέπτυνση των τοιχωμάτων του κόλπου που προκαλούν πόνο κατά τη συνουσία
  5. Εξάψεις
  6. Αλλαγές της ψυχικής διάθεσης
  7. Μείωση του αισθήματος σεξουαλικής ελκυστικότητας
υπαρχει αμεση σχεση...


υπαρχουν και αυτες οι πληροφοριες βεβαια..
Σεξ μετά την εμμηνόπαυση
Μία στις πέντε γυναίκες έχει μείωση της ερωτικής επιθυμίας

Δημοσίευση: 18-9-2008, 20:00 Τελευταία ανανέωση: 18-9-2008, 09:35


Η εμμηνόπαυση αποτελεί μια νέα σελίδα στη ζωή των γυναικών, οι οποίες δεν πρέπει να απομακρύνονται απ' όσα έως τότε έκαναν και να απομονώνονται. Αντιθέτως, τα καλύτερα χρόνια μπορεί να βρίσκονται μπροστά τους, καθώς πολλά από τα εμπόδια που μέχρι πρότινος περιόριζαν τις δραστηριότητές τους έχουν πια χαθεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τάιμς» του Λονδίνου, παρ' ότι το προσδόκιμο επιβιώσεως έχει αυξηθεί, η ηλικία εκδηλώσεως της εμμηνόπαυσης μετά βίας έχει αλλάξει λίγο τα τελευταία 2.300 χρόνια.

Την εποχή του Αριστοτέλη οι γυναίκες την εκδήλωναν στα 50 τους - το ίδιο και στον Μεσαίωνα και κατά τη Βιομηχανική Επανάσταση. Μολονότι υπάρχουν διακυμάνσεις μεταξύ των γυναικών, η μέση ηλικία της εμμηνόπαυσης κατά τον τελευταίο αιώνα έχει μειωθεί κατά μόλις ένα έτος.

Τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης μπορεί να είναι σωματικά ή ψυχολογικά και συνήθως διαρκούν τρία ή τέσσερα χρόνια. Η έντασή τους διαφέρει σημαντικά από γυναίκα σε γυναίκα. Μερικές μόλις που αντιλαμβάνονται ότι κάτι έχει αλλάξει στο σώμα τους, αλλά το 90% παρατηρούν πως έχουν εμφανή οξυθυμία, κόπωση και ήπια κατάθλιψη.

Λιγότερες από μία στις πέντε γυναίκες παρουσιάζουν σοβαρή μείωση της ερωτικής επιθυμίας. Σε άλλες όμως, αυξάνεται πάρα πολύ, καθώς αλλάζει η αναλογία των ορμονών (της τεστοστερόνης και των οιστρογόνων) στον οργανισμό τους.
Η πιο εμφανής σωματική συνέπεια της εμμηνόπαυσης είναι ότι οι βλεννογόνοι του κόλπου και της ουρήθρας γίνονται πιο λεπτοί και πιο ευάλωτοι στη φλεγμονή και στις λοιμώξεις. Ο κόλπος είναι λιγότερο ελαστικός και πιο ευαίσθητος στη διάρκεια του σεξ και, αν τραυματισθεί, είναι πιθανό να υπάρξει κάποια μόλυνση, που όμως εύκολα αντιμετωπίζεται.

Το σημαντικό για τη γυναίκα είναι να μιλάει στον γιατρό της για τα μετεμμηνοπαυσικά σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ώστε να της χορηγεί την ενδεδειγμένη θεραπεία, που μπορεί να συνίσταται σε λήψη φαρμάκων από το στόμα ή σε τοπική αγωγή.
αλλα σαφως υπαρχει όχι σεξουαλικος θανατος,,αλλα πτωση,,φυσικη,,και σε ανδρα και γυναικα..
αλλα σε γυναικα χειροτερα..
ενω και 80 ανδρες εχουν τεκνοποιηση και "ασκουνται " γυναικες 80 χρονων,,εχουν μεινει εγγυες?
εμεις παραγουμε σερματοζωαρια μεχρι να πεθανουμε,,εσεις ωαρια μεχρι τα 50..

ο ασκητης ελεγε οτι το συνηθες στα ζευγαρια οταν μεγαλωνουν, ειναι να θελει σεξ ο ανδρας και να μην θελει η γυναικα..ειναι δυσκολο το σεξ για τη γυναικα τι να κανουμε..
https://ygeia-online.blogspot.com/2011/02/blog-post_9604.html
Οι άνδρες ζουν λιγότερο από τις γυναίκες, αλλά τουλάχιστον τις ξεπερνούν στην "ηλικία του σεξ". Οι άνδρες έχουν υπερδιπλάσια πιθανότητα σε σχέση με τις γυναίκες να είναι σεξουαλικά ενεργοί σε μεγάλη ηλικία,
Το "χάσμα" ανάμεσα στα δύο φύλα διαφέρει ανάλογα με την ηλικία. Η μεγαλύτερη απόκλιση παρατηρείται στην ηλικία των 75 - 85 ετών, στην οποία το 38,9% των ανδρών δηλώνουν σεξουαλικά ενεργοί έναντι 16,8% των γυναικών, ενώ -στην ίδια ηλικιακή γκάμα- το 41,2% των ανδρών αναφέρει ότι ενδιαφέρεται για το σεξ έναντι μόλις 11,4% των γυναικών. Από το 38,9% των σεξουαλικά δραστήριων ανδρών, η πλειονότητα (70,8%) δηλώνει ότι έχει ποιοτική σεξουαλική ζωή, έναντι 50,9% των σεξουαλικά ενεργών γυναικών.


ολα αυτα χωρις χαπακια ,και ορμονοθεραπειες εννοειται..
Όσα φέρνει η κολπική ξηρότητα
Μπαίνοντας η γυναίκα στην εμμηνόπαυση, οι ωοθήκες σταματούν να παράγουν οιστρογόνα και η ατροφία του κόλπου (λέπτυνση και απώλεια της ελαστικότητας των τοιχωμάτων του) είναι δεδομένη. Αυτό έχει συνέπεια ο κόλπος να μην αιματώνεται κανονικά, η φυσιολογική ύγρανσή του να μειώνεται και η σεξουαλική επαφή να είναι ιδιαίτερα επώδυνη. Επιπλέον, σταδιακά, μπορεί να ατροφήσει και η ουροδόχος κύστη, με αποτέλεσμα την εμφάνιση συχνουρίας ή και ελαφριάς ακράτειας. Η γυναίκα γίνεται επίσης πιο ευάλωτη στις παθήσεις του ουροποιητικού και τις κολπικές μολύνσεις.
Εφιάλτης και το σεξ
Είναι κοινό μυστικό πως η ξηρότητα του κόλπου μεταμορφώνει τη σεξουαλική επαφή σε μια... επώδυνη και δυσάρεστη πράξη! Μπορεί, π.χ., μια γυναίκα να νιώθει έντονη ερωτική επιθυμία, αλλά εξαιτίας της μειωμένης ή ανύπαρκτης κολπικής ύγρανσης η διείσδυση του πέους να είναι δύσκολη και ιδιαίτερα οδυνηρή γι αυτήν, με αποτέλεσμα ο πόνος να υπερισχύει της ερωτικής της διάθεσης.
Πώς θα την αντιμετωπίσετε
Η κλασική αντιμετώπιση της υποκατάστασης των οιστρογόνων στην εμμηνοπαυσιακή γυναίκα είναι η ορμονοθεραπεία, που σήμερα γίνεται με δισκία (από το στόμα), διαδερμικά αυτοκόλλητα, κολπικά ένθετα και αλοιφές.
Ανεξάρτητα από το αν θα υποβληθείτε ή όχι σε θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης, υπάρχουν και πολλά προϊόντα που διατίθενται στα φαρμακεία τα οποία μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στο πρόβλημα της κολπικής ξηρότητας. Πρόκειται για ειδικές λιπαντικές κρέμες και τζελ που διατηρούν την υγρασία στον κόλπο για αρκετές ώρες, αρκεί να εφαρμόζονται πριν από κάθε επαφή.
Για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε σαπούνια και αφρόλουτρα που δεν ερεθίζουν και δεν έχουν ισχυρή αντισηπτική δράση. Προτιμάτε επίσης τα βαμβακερά εσώρουχα.


βγηκα τελειως εκτος θεματος..το ξερω..
απλα εριξα πολλα μαζεμενα στοιχεια..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Irodis

Δραστήριο μέλος

Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα.
ποποπο τα ανελυσες ολα μου φαινεται
αλλα θα πω κατι αλλο εδω στο φορουμ πιστευω καθενας πρεπει να λεει τη γνωμη του το κατεβαζεις οτι λεει το google ειναι κατι που δε το λες εσυ αλλα αλλοι αρα πιο το νοημα ? φιλικα:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
ε,και μενα η γνωμη μου οτι διαβαζω απο τετοια αρθρα ειναι..:P
συγγνωμη αν το παρακανα..:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Irodis

Δραστήριο μέλος

Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα.
ημαστε Ελληναρεςςςςςςς!!!
αρα υπερβολικοι χαχα:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mariadrd

Νεοφερμένος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
καλησπεραααααααααααα... εγω παλι πιστευω πως δε μπορει να υπαρξει υγιης σχεση ανάμεσα σε 2 ατομα με πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας. Δηλαδη χασμα μεγαλυτερο των 15 ετών. Στην αρχη ειναι υποσχεση, μετα παει να γινει σχεση αλλα τελικα γινεται κατασχεση! Δεν υπαρχουν κοινες εμπειριες, ενδιαφεροντα, σκεψεις.... οποτε λειπουν σημαντικοι παραγοντες μια ομορφης σχεσης. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ομως!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rea_94

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 194 μηνύματα.
καλησπεραααααααααααα... εγω παλι πιστευω πως δε μπορει να υπαρξει υγιης σχεση ανάμεσα σε 2 ατομα με πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας. Δηλαδη χασμα μεγαλυτερο των 15 ετών. Στην αρχη ειναι υποσχεση, μετα παει να γινει σχεση αλλα τελικα γινεται κατασχεση! Δεν υπαρχουν κοινες εμπειριες, ενδιαφεροντα, σκεψεις.... οποτε λειπουν σημαντικοι παραγοντες μια ομορφης σχεσης. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ομως!!!

Συμφωνώ απόλυτα! Θα μπορούσα να δω ερωτικά κάποιον πολύ μεγαλύτερο μου, νομίζω και να τον ερωτευτώ ακόμα. αλλα για μια σοβαρή, μακροχρόνια σχέση... είναι αδύνατον!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Συμφωνώ απόλυτα! Θα μπορούσα να δω ερωτικά κάποιον πολύ μεγαλύτερο μου, νομίζω και να τον ερωτευτώ ακόμα. αλλα για μια σοβαρή, μακροχρόνια σχέση... είναι αδύνατον!

Δηλαδή θα έκανες με κάποιον μακροχρόνια κι ας μην ήσουν ερωτευμένη;
Αν δεν ''παλέψουμε'' να κρατήσουμε μια σχέση με έναν ανθρωπο που είμαστε ερωτευμένοι, για ποιον παλεύουμε;
Αν σου προσέφερε όσα δε σου έχει προσφέρει κανείς μέχρι σήμερα, θα τον απέρριπτες λογω ηλικίας;
Γεια σου, παρεπιπτόντως:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kιkή

Νεοφερμένος

Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα.
Γεια και απο μενα! Ειχα κανει σχεση με ενα παιδι 9 χρονια μεγαλυτερο μου. Στους περισσοτερους δεν εκανε εντυπωση το γεγονος οτι με περνουσε 9 χρονια αλλα οταν ελεγα εγω 16 και εκεινος 25 σκεφτονταν τι ηθελε μαζι μου. Τελος παντων η σχεση αυτη τελειωσε αδοξα με εμενα ερωτευμενη μεχρι αηδιας και εκεινον να λεει πως αν ηταν στην ηλικια μου θα με ερωτευοταν σιγουρα και μετα απο μενα πηγε και βρηκε μια κοπελα 1 χρονο μεγαλυτερη μου! χαχαχαχα!
Η αποψη μου περι του θεματος ειναι οτι καθε σχεση ειναι δεκτη αρκει να μην υπερβαινει καποια ορια. Οκ να δημιουργουνται σχεσεις με διαφορα ηλικιας αλλα να μην εχουν και 20 χρονια διαφορα! Μπορει να υπαρχει ερωτας αλλα απο ενα σημειο και μετα ο καθενας βιωνει καταστασεις μοναδικες που ισως δυσκολευεται να μοιραστει με καποιον που τις περασε ηδη ή εχει χρονια μπροστα του για να τις νιωσει και τωρα δεν τις καταλαβαινει οπως πρεπει.(τυπου φοιτητικη ζωη, επαγγελματικες υποχρεωσεις)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mariadrd

Νεοφερμένος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Η αποψη μου περι του θεματος ειναι οτι καθε σχεση ειναι δεκτη αρκει να μην υπερβαινει καποια ορια. Οκ να δημιουργουνται σχεσεις με διαφορα ηλικιας αλλα να μην εχουν και 20 χρονια διαφορα! Μπορει να υπαρχει ερωτας αλλα απο ενα σημειο και μετα ο καθενας βιωνει καταστασεις μοναδικες που ισως δυσκολευεται να μοιραστει με καποιον που τις περασε ηδη ή εχει χρονια μπροστα του για να τις νιωσει και τωρα δεν τις καταλαβαινει οπως πρεπει.(τυπου φοιτητικη ζωη, επαγγελματικες υποχρεωσεις)

Ετσι ακριβως... ;) Μα όταν ο αλλος για παραδειγμα ειναι 30 και μια κοπελα 18, ο 30αρης εχει πολυ περισσοτερες εμπειριες απο την κοπελα και μπορει να την παιζει στα δαχτυλα. Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. Και ναι ερωτας. Ο 30αρης θα μολις κοιταξει την 18χρονη θα σκεφτει τον ερωτα......???? :whistle: δε νομιζω να σκεφτει αυτο.... αλλα κι αν συμβει δεν εχουν κοινα αναμεσα τους. Ο ερωτας ειναι πολυ ομορφο συναισθημα, τοσο απροσδοκητο, αλλα μερικες φορες μπορει να ειναι απροσδοκητα προβλεψιμος... :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

rea_94

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 194 μηνύματα.
Δηλαδή θα έκανες με κάποιον μακροχρόνια κι ας μην ήσουν ερωτευμένη;
Αν δεν ''παλέψουμε'' να κρατήσουμε μια σχέση με έναν ανθρωπο που είμαστε ερωτευμένοι, για ποιον παλεύουμε;
Αν σου προσέφερε όσα δε σου έχει προσφέρει κανείς μέχρι σήμερα, θα τον απέρριπτες λογω ηλικίας;
Γεια σου, παρεπιπτόντως:)

Γεια σου και 'σενα :P Oταν ειπα οτι δε θα μπορουσα να κανω μια μακροχρονια σχεση με καποιον μεγαλυτερο ακομα και ημουν ερωτευμενη εννούσα ότι είμαι κατα κάποιο τρόπο πεποισμένη ότι δε θα γινόταν γιατί τα πράγματα θα κατέρεαν απο μόνα τους κάποια στιγμή. Καλός και ΑΓΙΟΣ ο έρωτας :P αλλά η μακροχρόνιεσ σχέσεις έχουν και πρακτικέσ προυποθέσεις, όπως κοινά εδιαφέροντα, παρόμοιο τρόπο σκέψης και να είσαι τέλοσπάντων στην ίδια φάση της ζωής σου με τον άλλον... Έτσι πιστεύω. Ας πούμε όταν είσαι 20 και ο άλλος 42, μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, αλλά όταν είσαι 30 και ο άλλος 52, αλλάζει το πράγμα, δεν ξέρω... :worry: Άλλες δυνατότητες, άλλες ανάγκες... Μπορεί ο ένας να θέλει να ξεκινήσει οικογένεια και ο άλλος να σκέφτεται πότε θα βγει στη σύνταξη ας πούμε. Δεν είναι ότι θα τον απέρριπτα, δε θα μπορούσα απλώς να λειτουργήσει η σχέση.

Όσο για το αν θα έκανα με κάποιον μακροχρόνια σχέση αν δεν ήμουν ερωτευμένη, εννοείται όχι, δεν μπορώ να καταλάβω τι από αυτά που είπα το υπονόησε αλλά ήταν σίγουρα κατα λάθος :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

evaggelia22

Νεοφερμένος

Η evaggelia22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα, είμαι και εγώ σε μία περίεργη περίπτωση, ειμαι 22 ετών, και εχω βρεθεί σε μία περίεργη περίπτωση οπου το αγόρι μου ειναι 8 χρόνια μεγαλύτερός μου. Και εχει αρχισει ευθέως να περνάει και την κρίση των 30. Έβαλα και εγώ βέβαια το χεράκι μου, γιατι είμαι εργαζόμενη και με άτακτα ωραρια ως δημοσιογράφος. οπότε μπορείτε να μου πείτε τι στάση να κρατήσω. Ενώ ταιριάζουμε και στις παρέες και στις απόψεις και έχουμε και κοινούς φίλους που τα βρήσκουμε πολύ καλά, γνωριζόμασταν σαν παρέα 2 μήνες και ειμαστε μαζι εδω και 3 μήνες και δεν έχουμε <<συνεβρεθεί>> τον τελευταίο μήνα, μονο μερικά Σαββατοκύριακα, περνάμε τον υπνο μας μαζι και τίποτα άλλο. Είναι σοβαρό αυτό? πρέπει να αρχήσω να αναθεωρώ αν πρεπει να συνεχίσω να είμαι μαζί του? Επειδη δεν ήξερα που να στείλω να με διαφωτήσετε σχετικά με την στάση μου.
Αναφέρω, οτι με έχει διαφωτίσει πλήρως με την φαση που περνάει, και εγω απο διακριτικότητα του παραχωρώ τον χρόνο που χρειάζεται, (το πολύ να περάσουμε ενα βράδυ την εβδομάδα μαζι) και του εδωσα περιθώριο να αραιώσει η επικοινωνία μας με δική μου προτοβουλία για να νιώσει πιο άνετα και να εχει χρόνο με τον εαυτό του.. μιας και ήταν ήδη σε μια 8 χρόνια σχέση. Είμαι λάθος?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MaryVeg

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα.
Πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει υγειής και όμορφη σχέση με έναν άνθρωπο μεγαλύτερο ή μικρότερο κατά 10 + χρόνια... Απλά έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του εκάστωτε ανθρώπου, τα βιώματα και τα θέλω του. Φυσικά και μπορεί να υπάρξουν κοινά βιώματα, εξάλλου τα βιώματα δεν τα γεννά η ηλικία, αλλά ο τρόπος και οι συνθήκες ζωής. Φυσικά και μπορούν να υπάρξουν κοινά ενδιαφέροντα, κοινά θέλω... Το ζητούμενο είναι σε μια σχέση να μην καταπιέζεται κανείς και να μην χάνει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Να μην καταπατούνται τα θέλω κάποιου εκ των 2, να μην καταπατούνται οι ελευθερίες του. Όταν υπάρχει αρμονία μεταξύ αυτών, τότε σαφώς και μπορεί να υπάρξει σχέση μακρόχρονη και υγειής... Απλά υπό αυτές τις πρυποθέσεις.

Βεβαίως δεν αναφέρομαι σε παθογεννής περιπτώσεις τύπου, ένα 16χρονο ερωτεύεται έναν/μία 35άρη/άρα + ... εκεί δεν το αποδέχομαι για άλλους λόγους.

Επίσης βασικό στοιχείο για να υπάρξει μια σχέση με ένα μεγαλύτερο άτομο, ή μικρότερο είναι και η εμπειρία ζωής του καθενός, καθώς και η "οριμότητα" που κατέχει. Αυτά τα 2 θεωρώ πως μπορεί να τα έχει τόσο ένα 18-19-20χρονο, όσο κι ένα 30-35-40χρονο άτομο...

Τέλος όταν βρίσκεται η χρυσή τομή της επικοινωνίας και του αμιβαίου σεβασμού στην προσωπικότητα και τα θέλω του άλλου, κάθε σχέση μπορεί να λειτουργήσει !!!:) - και δεν μιλώ εκ του ασφαλούς !!!;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xrisopsaro

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα.
επιτελους ενα θεμα κομενο και ραμενο για εμενα!!!!:P οι φιλοι μου κοροιδευουν επειδη εχω μια ταση να μπλεκω με μεγαλυτερους...(συγκεκριμενα ενας μου λεει οτι μου αρεσουν οι συνταξιουχοι!!!!:P)

λοιπον ας σοβαρευτω...με μια σχεση μου ειχαμε 3 χρονια διαφορα(καλο αυτο) και με εναν τυπο που κατι επαιζε 9....απο αυτες τις εμπειριες μου ενα εχω να πω...δεν ισχυει αυτο που λενε "μου αρεσουν οι μεγαλυτεροι επειδη ειναι πιο ωριμοι"...πιο εμπειροι ναι αλλα πιο ωριμοι οχι απαραιτητα...ενταξει υπραχει μια διαφορα ως προς το πνευματικο επιπεδο...αλλα σε οριμενα θεματα...σε καποια αλλα ειχα αποδηχτει πιο ωριμη(δεν ειμαι ψωναρα αληθεια!)επισης ειναι δυσκολο να τα πας καλα με καποιον που εχει εμπειριες ενω εσυ δεν εχεις...και το πιο σημαντικο ειναι δυσκολο οταν αυτος εχει πληρη ελευθερια κι εσυ οχι...πρεπει να υπαρχουν δυνατα συναισθηματα και να ειναι προετοιμασμενος ο αλλος...αλλιως bye bye!!
αν τωρα θα ειχα προβλημα με μεγαλυτερο...οπως καταλαβατε οχι....αλλα μεχρι ενος οριου...το πολυ(πααααρα πολυ μιλαμε τωρα) 15 χρονια....αλλα το 10 δεν μου φαινεται και ξενο γιατι και οι γονεις μου εχουν 9 χρονια διαφορα...αρκει να μπορεις να επικοινωνεις με τον αλλο και να αισθανεσαι ομορφα....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mariadrd

Νεοφερμένος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Καλησπέρα, είμαι και εγώ σε μία περίεργη περίπτωση, ειμαι 22 ετών, και εχω βρεθεί σε μία περίεργη περίπτωση οπου το αγόρι μου ειναι 8 χρόνια μεγαλύτερός μου.

8 χρονάκια δεν είναι άσχημα... Αν τα βρίσκετε 8 χρόνια ειναι μια χαρα...;)

Και εχει αρχισει ευθέως να περνάει και την κρίση των 30. Έβαλα και εγώ βέβαια το χεράκι μου, γιατι είμαι εργαζόμενη και με άτακτα ωραρια ως δημοσιογράφος. οπότε μπορείτε να μου πείτε τι στάση να κρατήσω.

Εσύ πως έβαλες το χεράκι σου? με τα άτακτα ωράρια ώστε να συμβάλλεις στην κρίση των 30 χρόνων του? Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν δουλεύει ο ίδιος, κι αν εσύ φάνηκες διαθέσιμη να του αφιερώνεις χρόνο αφού όπως είπες η δουλεια σου δεν εχει συγκεκριμενες ωρες. Μήπως (υποθετικα το λεω, σε ρωταω δηλαδη) εσυ εχεις φιλους λογικα δε μπορει, βγαινεις μαζι τους και γενικα δειχνεις ότι εισαι κοπελα της ηλικιας σου ρε παιδι μου, που δουλευει, βγαινει και με τα φιλαρακια και ειναι πιο ξεγνοιαστη.. ?Δεν ειναι κακο αυτο, ισα ισα. Αλλα σκεφτομαι πως μπορει να το βλεπει ενας αντρας στα 30 και τον πιανει κριση, καταλαβες ?


Ενώ ταιριάζουμε και στις παρέες και στις απόψεις και έχουμε και κοινούς φίλους που τα βρήσκουμε πολύ καλά, γνωριζόμασταν σαν παρέα 2 μήνες και ειμαστε μαζι εδω και 3 μήνες και δεν έχουμε <<συνεβρεθεί>> τον τελευταίο μήνα, μονο μερικά Σαββατοκύριακα, περνάμε τον υπνο μας μαζι και τίποτα άλλο. Είναι σοβαρό αυτό? πρέπει να αρχήσω να αναθεωρώ αν πρεπει να συνεχίσω να είμαι μαζί του? Επειδη δεν ήξερα που να στείλω να με διαφωτήσετε σχετικά με την στάση μου.

Ρε συ αυτο εμενα δε μου πολυαρεσε. Εισαι 22 χρονων κοπελα, σαν εμενα καλη ωρα. 3 μηνες πρεπει να ειστε ακομη στα μελια... Κι αυτος αντι να εχει ορεξη να σε χαρει απλα κοιμαστε μαζι μερικες φορες? Ντροπη του. Είναι σοβαρο νομιζω. Σκεψου σου αρεσει κατι τετοιο? Εγω με τη σχεση μου ειμαστε μαζι 7 μηνες και δε ξεκολλαμε ο ενας απο τον αλλον. Αυτος ειναι 26. Δεν εχει σημασια η κριση τοσο νομιζω. Στην τελικη οτε θα του φυγει η κριση? Κι αν φυγει θα εμφανιστει το παθος? Αμα δε πολυτρελενεται συζητησε το μαζι του πιο ανοιχτα δεν υπαρχει θεμα (εκτος αν εισαι καψουρα)... Αμα ειναι να κοιμαστε μαζι μονο κανα σαββατοκυριακο πες του εχω να βγαλω ενα θεμα στο Ποσειδι!!!! (καμπινγκ Αριστοτελειου...
)

Αναφέρω, οτι με έχει διαφωτίσει πλήρως με την φαση που περνάει, και εγω απο διακριτικότητα του παραχωρώ τον χρόνο που χρειάζεται, (το πολύ να περάσουμε ενα βράδυ την εβδομάδα μαζι) και του εδωσα περιθώριο να αραιώσει η επικοινωνία μας με δική μου προτοβουλία για να νιώσει πιο άνετα και να εχει χρόνο με τον εαυτό του.. μιας και ήταν ήδη σε μια 8 χρόνια σχέση. Είμαι λάθος?


Το οτι ηταν σε 8 ετη σχεση δικο του προβλημα και οχι δικο σου, τα εχω περασει κι εγω γιαυτο σου λεω. Αν δε μπορουσε να μη ξεκινουσε ξανα σχεση. Εσυ δικαιουσε να εχεις τη σχεση που θελεις κι αν δε μπορει να την προσφερει και σου δινει απλα ψιχουλα απο τον εαυτο του μη χαλαλιζεσαι. Στα λεω με όλη τη συμπαθεια μου, εαν ειμαι σκληρη ειναι γτ δε ξερω τι νιωθεις. Παρτα απλα σαν μια αποψη ενος τριτου...:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xrisopsaro

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα.
Καλησπέρα, είμαι και εγώ σε μία περίεργη περίπτωση, ειμαι 22 ετών, και εχω βρεθεί σε μία περίεργη περίπτωση οπου το αγόρι μου ειναι 8 χρόνια μεγαλύτερός μου. Και εχει αρχισει ευθέως να περνάει και την κρίση των 30. Έβαλα και εγώ βέβαια το χεράκι μου, γιατι είμαι εργαζόμενη και με άτακτα ωραρια ως δημοσιογράφος. οπότε μπορείτε να μου πείτε τι στάση να κρατήσω. Ενώ ταιριάζουμε και στις παρέες και στις απόψεις και έχουμε και κοινούς φίλους που τα βρήσκουμε πολύ καλά, γνωριζόμασταν σαν παρέα 2 μήνες και ειμαστε μαζι εδω και 3 μήνες και δεν έχουμε <<συνεβρεθεί>> τον τελευταίο μήνα, μονο μερικά Σαββατοκύριακα, περνάμε τον υπνο μας μαζι και τίποτα άλλο. Είναι σοβαρό αυτό? πρέπει να αρχήσω να αναθεωρώ αν πρεπει να συνεχίσω να είμαι μαζί του? Επειδη δεν ήξερα που να στείλω να με διαφωτήσετε σχετικά με την στάση μου.
Αναφέρω, οτι με έχει διαφωτίσει πλήρως με την φαση που περνάει, και εγω απο διακριτικότητα του παραχωρώ τον χρόνο που χρειάζεται, (το πολύ να περάσουμε ενα βράδυ την εβδομάδα μαζι) και του εδωσα περιθώριο να αραιώσει η επικοινωνία μας με δική μου προτοβουλία για να νιώσει πιο άνετα και να εχει χρόνο με τον εαυτό του.. μιας και ήταν ήδη σε μια 8 χρόνια σχέση. Είμαι λάθος?

κοιτα εγω(χωρις να εχω περασει κατι τετοιο) νομιζω οτι εισαι πολυ λαθος...εχεις κι εσυ αναγκες...κι αν δεν το νιωθεις τωρα θα το νιωσεις μετα...δεν μπορεις να δινεις και να μην περνεις...ε και στην τελικη αμα θελει καποιον για να εχει παρεα οταν κοιμαται να παρει ενα αρκουδακι!!!!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

enrose

Δραστήριο μέλος

Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα.
Καλησπέρα, είμαι και εγώ σε μία περίεργη περίπτωση, ειμαι 22 ετών, και εχω βρεθεί σε μία περίεργη περίπτωση οπου το αγόρι μου ειναι 8 χρόνια μεγαλύτερός μου. Και εχει αρχισει ευθέως να περνάει και την κρίση των 30. Έβαλα και εγώ βέβαια το χεράκι μου, γιατι είμαι εργαζόμενη και με άτακτα ωραρια ως δημοσιογράφος. οπότε μπορείτε να μου πείτε τι στάση να κρατήσω. Ενώ ταιριάζουμε και στις παρέες και στις απόψεις και έχουμε και κοινούς φίλους που τα βρήσκουμε πολύ καλά, γνωριζόμασταν σαν παρέα 2 μήνες και ειμαστε μαζι εδω και 3 μήνες και δεν έχουμε <<συνεβρεθεί>> τον τελευταίο μήνα, μονο μερικά Σαββατοκύριακα, περνάμε τον υπνο μας μαζι και τίποτα άλλο. Είναι σοβαρό αυτό? πρέπει να αρχήσω να αναθεωρώ αν πρεπει να συνεχίσω να είμαι μαζί του? Επειδη δεν ήξερα που να στείλω να με διαφωτήσετε σχετικά με την στάση μου.
Αναφέρω, οτι με έχει διαφωτίσει πλήρως με την φαση που περνάει, και εγω απο διακριτικότητα του παραχωρώ τον χρόνο που χρειάζεται, (το πολύ να περάσουμε ενα βράδυ την εβδομάδα μαζι) και του εδωσα περιθώριο να αραιώσει η επικοινωνία μας με δική μου προτοβουλία για να νιώσει πιο άνετα και να εχει χρόνο με τον εαυτό του.. μιας και ήταν ήδη σε μια 8 χρόνια σχέση. Είμαι λάθος?

Καλήμερα σου, κατ'αρχάς το αγόρι σου δεν είναι μεγάλος και ουτε η διαφορά ηλικίας που έχετε είναι τραγική! Όσον αφορά την κρίση των 30, ειδικά στους άνδρες ποτέ δεν την κατάλαβα και ποτέ δεν την πίστεψα! Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση και μου προκαλεί περιέργεια είναι πως ενώ είστε λιγο καιρο μαζι, και τα στρωμματα θα έπρεπε να παίρνουν φωτιά, δεν συνηπαρχετε ερωτικά. Αυτό όντως το βρίσκω ανησυχητικό!:hmm:
Για μένα καλό θα ήταν να συζητήσετε τι τον προβλημματίζει και είναι ετσι. Απο που προέρχεται όλο αυτό.

Ποτέ μου δεν έκανα σχέσεις βάσει ηλικίας, αλλα με γνώμονα την "χημεία"
Εξαλλου ο αντρας οσο μεγαλώνει τοσο πιο ελκυστικός γίνεται.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MaryVeg

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα.
Καλησπέρα, είμαι και εγώ σε μία περίεργη περίπτωση, ειμαι 22 ετών, και εχω βρεθεί σε μία περίεργη περίπτωση οπου το αγόρι μου ειναι 8 χρόνια μεγαλύτερός μου. Και εχει αρχισει ευθέως να περνάει και την κρίση των 30. Έβαλα και εγώ βέβαια το χεράκι μου, γιατι είμαι εργαζόμενη και με άτακτα ωραρια ως δημοσιογράφος. οπότε μπορείτε να μου πείτε τι στάση να κρατήσω. Ενώ ταιριάζουμε και στις παρέες και στις απόψεις και έχουμε και κοινούς φίλους που τα βρήσκουμε πολύ καλά, γνωριζόμασταν σαν παρέα 2 μήνες και ειμαστε μαζι εδω και 3 μήνες και δεν έχουμε <<συνεβρεθεί>> τον τελευταίο μήνα, μονο μερικά Σαββατοκύριακα, περνάμε τον υπνο μας μαζι και τίποτα άλλο. Είναι σοβαρό αυτό? πρέπει να αρχήσω να αναθεωρώ αν πρεπει να συνεχίσω να είμαι μαζί του? Επειδη δεν ήξερα που να στείλω να με διαφωτήσετε σχετικά με την στάση μου.
Αναφέρω, οτι με έχει διαφωτίσει πλήρως με την φαση που περνάει, και εγω απο διακριτικότητα του παραχωρώ τον χρόνο που χρειάζεται, (το πολύ να περάσουμε ενα βράδυ την εβδομάδα μαζι) και του εδωσα περιθώριο να αραιώσει η επικοινωνία μας με δική μου προτοβουλία για να νιώσει πιο άνετα και να εχει χρόνο με τον εαυτό του.. μιας και ήταν ήδη σε μια 8 χρόνια σχέση. Είμαι λάθος?

Βασικά πράγματι, δεν έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας... ούτε πιστεύω στην κρίση των 30 !!! το θέμα είναι να σκεφτείς τι έχει αλλάξει και περνάτε απλά τον ύπνο μαζί. Τι θέλει αυτός στην παρούσα φάση και τι θες εσύ. από κει και πέρα, κουβεντιάστε και αναλόγος πράξε !!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mariadrd

Νεοφερμένος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Κορίτσια άσχετα με την περίπτωση της Ευαγγελίας που δεν είχαν ιδιαίτερη διαφορά ηλικίας, έχω ένα παράδειγμα που βλέπω καθημερινά και αναρωτιέμαι.
Μία κοπελίτσα 16 χρονών έκανε σχέση με έναν 32 άρη. Έχουν περάσει 3 χρόνια και τώρα αυτός είναι 35 κι αυτή 19. Αυτός ήταν γοητευτικός μέχρι τα 30 του. Απο εκεί και πέρα άρχισε να παραφαίνεται η ηλικία του και το πρόσωπο του έσπασε σε σχέση με συνομήλικους του είναι μέσα στη ρυτίδα. Δίπλα της φαίνεται σαν πατέρας της. Δε ξέρω αν εγώ είμαι συντηρούκλα αλλά εμένα δε μου αρέσει αυτό το θέαμα. Αναρωτιέμαι τι είδους έρωτας μπορεί να υπάρχει.
Εκτός απο αυτό το παράδειγμα έχω άλλο ένα, απο τη φίλη της κολλητής μου. Είναι 23 σαν εμένα κι αυτός είναι 45. Η κοπέλα είναι σαν τα κρύα τα νερά, όμορφη γενικά. Αυτός είναι τουλάχιστον 150 κιλά και συνηθίζουν να βγαίνουν τα σαββατα σε ταβέρνες. Όταν για κάποιο κοινωνικό γεγονός βρεθηκαμε όλοι μαζι στο ιδιο τραπεζι, αναρωτιομουν αν μου κανουν πλακα.
Είναι ο έρωτας όντως τυφλός? Εγώ γιατί δεν τυφλώθηκα ποτέ με αυτή την έννοια ενώ έχω ερωτευτεί τρελά?
Κι αν παραβλέπεις πράγματα στον έρωτα το δέχομαι, αλλά δε θα με ελκυε ποτέ ένας 45 άρης (εκτός Johny Depp κτλ) 150κιλών, γτ δε θα το θεωρουσα ελκυστικο. οποτε και δε θα εκανα την αρχη ποτε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top