Guest 010239
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marysdmsp
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Θέλω να έχω κοντά μου κάποιον που να με σέβεται να με αγαπά και να με κανει ευτυχισμένη οχι επειδη κολλάνε οι ηλικίες μας,αλλά εμείς.
λολ

καλά μοναχικά γεράματα

Πάλι τρομοκρατείς τον κόσμο;;;;λολ
καλά μοναχικά γεράματα

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

xrhstoszzn
Νεοφερμένο μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Προσωπικά το βρίσκω αηδιαστικό να ερωτεύσαι έναν άνθρωπο 20-30-40 χρόνια μεγαλύτερο σου.
Γιατί βάζετε στεγανά ακόμη και σε αγνά συναισθήματα, όπως είναι ο έρωτας & η αγάπη;

Ps. Δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις, που πουλάει κάποιος έρωτα, για προσωπικά συμφέροντα. Αυτό, όντως, είναι αηδιαστικό.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί βάζετε στεγανά ακόμη και σε αγνά συναισθήματα, όπως είναι ο έρωτας & η αγάπη;
Ps. Δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις, που πουλάει κάποιος έρωτα, για προσωπικά συμφέροντα. Αυτό, όντως, είναι αηδιαστικό.
Ειλικρινά πες μου, πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει ερωτική έλξη ανάμεσα σε έναν 50/60αρη και μια 20αρα; Πιο πιθανό μου φαίνεται να εμπλέκονται συμφέροντα στην μέση παρά έρωτας

Guest 986132
Επισκέπτης

Το σποράκι υπάρχει παντού. Αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες (χημεία, κι άλλα στοιχεία), μεγαλώνει κι ευδοκιμεί. Από 'κει και πέρα, είναι στο χέρι του άλλου, αν θα ενδώσει σε έναν έρωτα, με μεγάλη ηλικιακή διαφορά, ή θα απομακρυνθεί.
Επειδή δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει καθημερινά, αλλά σποραδικά/σπάνια, δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει. Κι όχι μόνο να υπάρξει, αλλά να είναι κι αληθινό (με, ή χωρίς διάρκεια στο χρόνο). Κι, ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη άτομα, που κοιτάνε τον απέναντί τους αγνά και δεν προσπαθούν να τον απομυζήσουν.
marina289
Δραστήριο μέλος

Από 40 και άνω παίζει;;;Προσωπικά το βρίσκω αηδιαστικό να ερωτεύσαι έναν άνθρωπο 20-30-40 χρόνια μεγαλύτερο σου.

Έχω ερωτευτεί φίλη ceres άνθρωπο 45 χρόνια μεγαλύτερο από μένα....
Και τον έχω ερωτευτεί ΠΟΟΟΟΛΥ...
Και απλά ,πολύ απλά, όταν υπάρχει ΕΡΩΤΑΣ μεταξύ δύο ανθρώπων ,θεωρώ ότι τίποτα , μα τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αηδιαστικό....
Μπορεί να δείχνει ακατανόητο για κάποιους, ή ¨αηδιαστικό¨,ή ¨συμπλεγματικό¨, 'η ¨ανώμαλο¨, ή δεν ξέρω και γω τί, (ο καθένας δίνει την ερμηνεία του)
αλλά ας κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είναι και έρωτας...Χωρίς ιδιοτέλειες και γαρνιτούρες...
Το μόνο που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ¨αηδιαστικό¨ είναι
τα τσαπατσούλικα-αναμενόμενα συμπεράσματα-προχειρογραφήματα ¨του τα τρώει¨, ¨θα έχει λεφτά ο τύπος¨, και το τελικό αναπόφευκτο πόρισμα ¨γέμισε ο τόπος πουτάνες¨... (συνοδευόταν με ύφος απαξίωσης-υποτιμητικό)
Κοίτα, εγώ πολύ το διασκέδαζα και έσπαγα πλάκα, αλλά ξέρεις, όπως αυτοί θεωρούσαν ότι έχει γεμίσει ο κόσμος τσουλάκια,
έτσι και εγώ θεωρούσα ότι έχει γεμίσει ο κόσμος με ψυχολόγους της @ούτσας... άσε που πολλοί, οι πιο intellectuel και καλά ,που ήθελαν να ... εμβαθύνουν,
έψαχναν να δώσουν ψυχολογικές παραμέτρους και φροϋδικές ερμηνείες στην επιλογή σου...

Έπρεπε ντε και καλά να έχεις έλλειψη πατρικου προτύπου, ή...διαταραγμένη σχέση με τον πατέρα σου....

Να έχεις συναισθηματικά κενά, να έχεις σύνδρομο σταχτοπούτας και κοκκινοσκουφίτσας, και ...ο κάθε ψυχολογάρας έδινε την ...γνωμάτευσή του.....

Τέλος πάντων...ποσώς με ενδιαφέρει τί μπορεί να λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις...
Απλά, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι ό,τι δεν συμβαίνει πλειοψηφικά, δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχει...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

γίνεσαι τώρα κι εσύ με τη σειρά σου κάπως δεικτική απέναντι στους άλλους.Από 40 και άνω παίζει;;;(προφανώς για να μην το αναφέρεις, θεωρείς ότι ¨δεν παίζει¨ το ενδεχόμενο)
Και απλά ,πολύ απλά, όταν υπάρχει ΕΡΩΤΑΣ μεταξύ δύο ανθρώπων ,θεωρώ ότι τίποτα , μα τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αηδιαστικό....
Μπορεί να δείχνει ακατανόητο για κάποιους, ή ¨αηδιαστικό¨,ή ¨συμπλεγματικό¨, 'η ¨ανώμαλο¨, ή δεν ξέρω και γω τί, (ο καθένας δίνει την ερμηνεία του)
αλλά ας κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είναι και έρωτας...Χωρίς ιδιοτέλειες και γαρνιτούρες...
Το μόνο που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ¨αηδιαστικό¨ είναι
τα τσαπατσούλικα-αναμενόμενα συμπεράσματα-προχειρογραφήματα ¨του τα τρώει¨, ¨θα έχει λεφτά ο τύπος¨, και το τελικό αναπόφευκτο πόρισμα ¨γέμισε ο τόπος πουτάνες¨... (συνοδευόταν με ύφος απαξίωσης-υποτιμητικό)
Κοίτα, εγώ πολύ το διασκέδαζα και έσπαγα πλάκα, αλλά ξέρεις, όπως αυτοί θεωρούσαν ότι έχει γεμίσει ο κόσμος τσουλάκια,
έτσι και εγώ θεωρούσα ότι έχει γεμίσει ο κόσμος με ψυχολόγους της @ούτσας... άσε που πολλοί, οι πιο intellectuel και καλά ,που ήθελαν να ... εμβαθύνουν,
έψαχναν να δώσουν ψυχολογικές παραμέτρους και φροϋδικές ερμηνείες στην επιλογή σου...(απλά αστείοι)
Έπρεπε ντε και καλά να έχεις έλλειψη πατρικου προτύπου, ή...διαταραγμένη σχέση με τον πατέρα σου....
Να έχεις συναισθηματικά κενά, να έχεις σύνδρομο σταχτοπούτας και κοκκινοσκουφίτσας, και ...ο κάθε ψυχολογάρας έδινε την ...γνωμάτευσή του.....
Τέλος πάντων...ποσώς με ενδιαφέρει τί μπορεί να λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις...
Απλά, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι ό,τι δεν συμβαίνει πλειοψηφικά, δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχει...
Παρόλο που όντως "ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά", θεωρείς ότι είναι παράλογο να προκαλεί εντύπωση όταν βλέπεις ένα ζευγάρι στο οποίο ο ένας όχι απλά θα μπορούσε να είναι παιδί του άλλου αλλά θα μπορούσαν χαλαρά τα παιδιά του ενός να είναι τα μεγαλύτερα αδέλφια του άλλου?
Δεν μου έχει τύχει [οι ηλικίες που μου "έτυχαν" να ερωτευτώ βρίσκονται στο εύρος -2 έως +6] και ποτέ δεν έχω προβεί σε χαρακτηρισμούς όταν βλέπω ζευγάρια γύρω μου [εκτός απο τον hefner και τα κουνελάκια του ομολογώ

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Yπάρχουν και τέτοιοι 70άρηδες! Εγώ τουλάχιστον αποστροφή δεν νιώθω.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Δεν νομίζω ότι αμφισβητεί κανένας τον έρωτά σου.Εξαρτάται όμως και πώς βλέπει ο καθένας τον έρωτα. Αν δίνεις στον έρωτα την ερμηνεία της πλατωνικής Ιδέας, και αυτή η έλξη είναι καθαρά πνευματική ή αν υπήρχε και η σωματική έλξη.Από 40 και άνω παίζει;;;(προφανώς για να μην το αναφέρεις, θεωρείς ότι ¨δεν παίζει¨ το ενδεχόμενο)
αλλά ας κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είναι και έρωτας...Χωρίς ιδιοτέλειες και γαρνιτούρες..

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

![]()
(κατά τη δική μου γνώμη και αισθητική) παρόλο που δεν νιώθω αποστροφη, εντουτοις με τπτ δεν θα μπορούσα να τον δω ερωτικά. crush (που λέει και η Cerres-viktoria παραπάνω) μπορεί, αλλά να μου βγάλει αισθήματα και σεξουαλικής φύσης ... δύσκολο
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

ο μεγαλυτερος ερωτας που εχω νοιωσει εως τωρα ηταν με εναν αντρα κατα 14 χρονια μεγαλυτερο μου,αλληθεια ποσες φορες δεν ευχηθηκα να ξανανοιωσω ετσι για καποιον!!!

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

![]()
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Απαίσιος είναι για σένα που είσαι φοιτήτρια, άρα σε περνάει τουλάχιστον 50 χρόνια. Για μια γυναίκα όμως από 40 και πάνω, θεωρώ ότι είναι μια χαρά.ειναι απαισιος
Rempeskes
Επιφανές μέλος

εάν είχε και μερικά εκατομμύρια δολλάρια,
δεν θα γύρναγε αυτός να σας κοιτάξει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- camil
- ROM32
- rafaela11
- Paragontas7000
- iew
- taketrance
- touvlo
- Kate1914
- giannhs2001
- fourkaki
- Μήτσος10
- charmander
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- American Economist
- Vasiliis
- Ωρορα
- Εριφύλη
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.