Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Συγκινούνται συγκινούνται, αλλα πιο κοντά στην ηλικία μου.

Οι πιο μικρές το καταλαβαίνω γιατί να μην θέλει κάποια να ασχοληθεί, ειδικά αν δεν έχει ζήσει τον άλλο να καταλαβει οτι δεν ειναι ψοφιο άλογο, αλλά δεν έχω ξαναδει τόση διάκριση ηλικιών. Παλιά δεν μίλαγαν έτσι οι 20άρες για τους 40άρηδες.

Τώρα βλέπεις κανουν κατι σχόλια "πφφφ με το μπαμπά μου θα τα φτιάξω, που πας ρε παππού τι θες απο μια μικρή".

Οκ δε θέλετε, σεβαστό, αλλά τι σχόλια ειναι αυτά; Καταρχάς δοκιμάσατε και σας χάλασε; Οχι.
Αμα δε θέλετε να δοκιμάσετε, κανενα πρόβλημα, δε σας ζητήσαμε να ρθειτε με το ζόρι.
Αμα έρθετε ομως, καλά θα σας φερθουν οι της ηλικιας μου 35-40.

Ναι ναί ο παππους... πήγαινε με το κοκορίκο των 20 μαϊων πές της.... και λέγε μας μετά "εχω εμπειρια στο σέξ"

Ουαου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι σας ενοχλεί κυρίως αν σας φαίνεται ενδιαφέρων ένας μεγάλος άνδρας ;;;

Η αντίδραση των οικείων σας, η αίσθηση ότι δε μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας; το ότι βαδίζει προς τη μέση ηλικία για καλά και αυτό θα φανεί στο σώμα ; μήπως το ότι θα σας υποβάλλει σε ένα στερητικό για την ηλικίας σας τρόπο ζωής;

Θα της άρεσε κάποιος 40αρης λογικά θα τη γοήτευε αλλα δεν θα μπορουσε να κανει σχέση μαζι του γιατι μπορει αυτος να ήθελε παιδιά και γάμους αυτο εννοει η κοπέλα και έχει δικιο.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Να πω κάτι; Δεν έχω τόσο το θέμα της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, όσο με το σκεπτικό ενός 40αρη.

Γιατί ο 40αρης να θέλει την 20χρονη και όχι μια 35αρα; Για απαντήστε μου

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Τι λες ρε Ντέβιλ; Δηλαδή για να μη φάω κέρατο θα πρέπει να τα φτιάξω με κάποιον κοντά στην ηλικία των γονιών μου;
Εννοεί πως αυτοί που είναι στην ηλικια μας σκέφτονται λιγο περισσότερο με το λάθος κεφάλι.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Ναι ναί ο παππους... πήγαινε με το κοκορίκο των 20 μαϊων πές της.... και λέγε μας μετά "εχω εμπειρια στο σέξ"

Ουαου.
Νταξει δε θα κατσω να κανω το αντιθετο ντροπιασμα γιατι ειναι 20 μαιων το παλικάρι, αμα μπορει να το υποστηριξει ας κανει σχέση με την κοπελίτσα.

Γενικά ότι γουσταρει κι αγαπάει ο καθένας.

Αλλά αυτό το πράγμα να εισαι 25-30 να στην εχω πέσει στα 40, να μου λες δε θέλω ευχαριστώ, να σε αφηνω στην ηρεμία σου να πας εκει που θες και μετα να βγαινεις και να λες ειστε παππουδια και μπαρμπάδια και παππουδια και μπαρμπάδια, ε τραβα πανε στον συνομήλικο να παρακαλέσει να σου σπάσει την παρθενιά κανα χρόνο.

Δεν το λεω για την Εκλιπς αυτο που ειπε οτι ειναι 22, γενικά μιλάω. Ίσα ίσα η αετοκόρη είναι φίνο θήλυ, μια χαρά για γλυκοκοιταγμα ειναι. Μιλάω όμως για άλλες 20άρες γενικα, που τους την πέφτεις και σκουζουν σα χαλασμενη καραμούζα. Και οχι μονο 20άρες αλλά και 30 παρα κάτι. Νταξει μωρη παρθένα πως κάνεις ετσι;

Ντάξει μας έπεισες, ειμαστε στην ηλικια του παππού σου. Τραβα μαθε να τηγανιζεις κανα αυγό, γιατι μεχρι και το ποτηρι το νερό η μαμά σας το φέρνει σε μερικές.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Τι σας ενοχλεί κυρίως αν σας φαίνεται ενδιαφέρων ένας μεγάλος άνδρας ;;;

Η αντίδραση των οικείων σας, η αίσθηση ότι δε μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας; το ότι βαδίζει προς τη μέση ηλικία για καλά και αυτό θα φανεί στο σώμα ; μήπως το ότι θα σας υποβάλλει σε ένα στερητικό για την ηλικίας σας τρόπο ζωής;
Η αληθεια είναι πως αν έλεγα στους γονείς μου οτι ειμαι με καποιον 40χρονο θα πάθαιναν εγκεφαλικό.
Αλλά πράγματα έχεις εσυ στο μυαλό σου και αλλά εκείνος. Διαφορετικά θελω από την ζωη και εννοείται είναι αρκετά διαφορετικοί οι ρυθμοί σας σε πολλά πράγματα. Υπάρχει ένα hotness με τέτοια διαφορα ηλικίας, αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει πιο σοβαρά θεωρώ. Οχι τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Η αληθεια είναι πως αν έλεγα στους γονείς μου οτι ειμαι με καποιον 40χρονο θα πάθαιναν εγκεφαλικό.
Η αλήθεια είναι ότι τους δικούς μου δεν τους νοιάζει και τόσο η διαφορά ηλικίας.. Η αδερφή μου είναι 26 και είναι αρραβωνιασμένη καιρό τώρα με έναν 37αρη.

Το θέμα δεν είναι τι λένε οι γονείς. Αλλά το ότι εγώ το θεωρώ μεγάλη διαφορά για εμένα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Να πω κάτι; Δεν έχω τόσο το θέμα της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, όσο με το σκεπτικό ενός 40αρη.

Ήθελε. Πλέον δεν θέλει. Γιατι μας σπάσατε τα νευρα στο τουπέ και στο περίμενε.

Θέλει άλλες.

Εδω δεν έχεις καταλάβει εσυ γιατι ο 40άρης να θελει 20-25αρες και ρωτας άλλους, με τι διαολο σκεπτικό του 40άρη διαφωνείς; Με αυτο που φανταζεσαι στο μυαλό σου;

Όταν λες εχω θεμα με το σκεπτικο ενός 40άρη, θα επρεπε να έχεις κατα νου ακομα κι ενα λαθος σκεπτικό. Οτι δηλαδη θελει απλα να πηδηξει ταχα μια μικρη γιατι ειναι διανοητικα ταχα ευπλαστη, που δεν συμφωνω με αυτη τη μαλακια επιχειρημα μια χαρα μυαλο εχει ενα κοριτσι 20 ετων, δεν ειστε θυματα ούτε δέντρα.

Ποτέ δε φανταζόμουν οτι θα ειχες θέμα με κατι που δεν ξερεις καν πως ειναι και αμεσως μετα θα ζηταγες και πληροφορίες. Δηλαδη θα μας κουφάνετε εδω μέσα κάποιοι.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Χαχα, ακριβως αυτή την ερωτηση είχα κάνει στον 40αρη και μου είπε «ξέρεις πολλούς 40αρηδες να θέλουν γυναίκες της ηλικίας τους;»
Δεν ηξερα πως να το μεταφράσω ακριβως αυτό, ούτε μπορώ να πω πως αυτή η απάντηση με είχε αφήσει ικανοποιημένη. Είναι κάπως προβληματικό ένας 40αρης να την πεφτει συνεχώς σε τοσο νεοτερές του. Από την άλλη, ίσως ένας 40αρης να θέλει δίπλα του κατι το πιο νεανικό. Να νιώσει εκείνος πιο νέος; Να νιώσει ότι μπορεί να προσφέρει; Να ξέρει ότι μπορεί πιο εύκολα να φτιάξει οικογένεια και να κάνει παιδιά; Δεν ξέρω.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Εγώ αν ήμουν 40 επουδενί δεν θα τα έφτιαχνα με έναν 20χρονο. Θα τον έβλεπα σαν γιο μου. Εδώ βλέπω τα 17χρονα και τα θεωρώ μωράκια ακόμα, με 5 χρόνια διαφορά.

Αυτό θα πω και το σταματάω εδώ.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
Εγώ αν ήμουν 40 επουδενί δεν θα τα έφτιαχνα με έναν 20χρονο. Θα τον έβλεπα σαν γιο μου. Εδώ βλέπω τα 17χρονα και τα θεωρώ μωράκια ακόμα, με 5 χρόνια διαφορά.

Αυτό θα πω και το σταματάω εδώ.
Δε θα ήσουν γιατί είναι κατακριτέα και επισύρει αρνητικό σχολιασμό η 20 χρόνη διαφορά γυναίκας μεγάλης με άνδρα μικρό.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Να νιώσει εκείνος πιο νέος; Να νιώσει ότι μπορεί να προσφέρει; Να ξέρει ότι μπορεί πιο εύκολα να φτιάξει οικογένεια και να κάνει παιδιά; Δεν ξέρω.
Ε στα λόγια μου έρχεσαι. Αυτά ήθελα να πω κι εγώ.

Άρα όπως καταλαβαίνουμε όλοι, οι δρόμοι δεν συναντιούνται! Δεν μπορεί ο 40αρης να πάρει την 20χρονη και να της φάει την ζωή με οικογένειες και παιδιά από τέτοια ηλικία. Εγώ αυτό το βλέπω σαν μια τεράστια καταπίεση, ένα πνίξιμο..

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

Καταρχας πριν σου απαντήσουμε τελικά... τωρα δεν έχεις θέμα με τους μεγαλύτερους ; γιατι πρίν μας έγραψες οτι θές 22-23 μάξ. Πες λιγο αυτο και θα σου απαντήσουμε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Χαχα, ακριβως αυτή την ερωτηση είχα κάνει στον 40αρη και μου είπε «ξέρεις πολλούς 40αρηδες να θέλουν γυναίκες της ηλικίας τους;»
Δεν ηξερα πως να το μεταφράσω ακριβως αυτό, ούτε μπορώ να πω πως αυτή η απάντηση με είχε αφήσει ικανοποιημένη. Είναι κάπως προβληματικό ένας 40αρης να την πεφτει συνεχώς σε τοσο νεοτερές του. Από την άλλη, ίσως ένας 40αρης να θέλει δίπλα του κατι το πιο νεανικό. Να νιώσει εκείνος πιο νέος; Να νιώσει ότι μπορεί να προσφέρει; Να ξέρει ότι μπορεί πιο εύκολα να φτιάξει οικογένεια και να κάνει παιδιά; Δεν ξέρω.
Το προβλημα εκλιπς, θα ηταν αν ο εκαστοτε 40άρης θα ήθελε τιποτα περιεργα γουστα, ή ακόμα και στοχευμένα 18 και μιας ημέρας, που ναι μεν δε θα ηταν παράνομο, αλλά θα έδειχνε μια μπαταριά, μια εσωτερική ανεκπλήρωτη ανάγκη.

Το να μη θελει ενας ελευθερος 40χρονος να τα φτιάξει με μια 40άρα που εχει 5% πιθανοτητα να πιάσει παιδί, ειδικα αν δεν εχει αλλη εγκυμοσυνη πιο πριν (εκει ειναι πιο ευκολο να πιασει και 45 να ειναι) ή να μη θελει λογω εμφάνισης, αυτο ειναι υποκειμενικη αρέσκεια και δεν θα την ποινικοποιήσουμε.

Τσίτα δέρμα, στητά βυζιά, κλεψύδρα σώμα, νεανικό πρόσωπο, γόνιμος οργανισμός, αρκετα χρόνια πριν τις κρισιμες βιολογικά ηλικίες για να δειτε αν ταιριάζετε, μη ύπαρξη πρωην συζύγου παιδιών και άλλων υποχρεωσεων (με κάθε σεβασμό στις κυριες που έχουν, αναφέρω τι σκέφτονται οι πιο πολλοί).

Επίσης, ανάλαφρη συμπεριφορά χωρίς ψυχολογικά μπαγκάζια (παλιοτερα, πλέον αυτο εχει αλλαξει, οι περισσοτεροι ανθρωποι σε καθε ηλικια έχουν ψυχολογικα). Νεανικότητα, δραστήρια, σε γεμιζει ενεργεια, δε σε ψυχοπλακωνει, ειναι πιο θηλυκή καθως οι μεγάλες αντροφέρνουν και κακοφορμίζουν όσο μεγαλώνουν κλπ.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ο 40αρης την έχει ζήσει την ζωή του. Η 20χρονη όχι. Οπότε αν ψάχνει την 20χρονη για οικογένεια και παιδιά, εγώ τον θεωρώ γαμωμαλάκα. Δεν θα το αναλύσω περαιτέρω.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ε στα λόγια μου έρχεσαι. Αυτά ήθελα να πω κι εγώ.

Άρα όπως καταλαβαίνουμε όλοι, οι δρόμοι δεν συναντιούνται! Δεν μπορεί ο 40αρης να πάρει την 20χρονη και να της φάει την ζωή με οικογένειες και παιδιά από τέτοια ηλικία. Εγώ αυτό το βλέπω σαν μια τεράστια καταπίεση, ένα πνίξιμο..

Σε αυτο έχεις απόλυτο δίκιο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το προβλημα εκλιπς, θα ηταν αν ο εκαστοτε 40άρης θα ήθελε τιποτα περιεργα γουστα, ή ακόμα και στοχευμένα 18 και μιας ημέρας, που ναι μεν δε θα ηταν παράνομο, αλλά θα έδειχνε μια μπαταριά, μια εσωτερική ανεκπλήρωτη ανάγκη.

Το να μη θελει ενας ελευθερος 40χρονος να τα φτιάξει με μια 40άρα που εχει 5% πιθανοτητα να πιάσει παιδί, ειδικα αν δεν εχει αλλη εγκυμοσυνη πιο πριν (εκει ειναι πιο ευκολο να πιασει και 45 να ειναι) ή να μη θελει λογω εμφάνισης, αυτο ειναι υποκειμενικη αρέσκεια και δεν θα την ποινικοποιήσουμε.

Τσίτα δέρμα, στητά βυζιά, κλεψύδρα σώμα, νεανικό πρόσωπο, γόνιμος οργανισμός, αρκετα χρόνια πριν τις κρισιμες βιολογικά ηλικίες για να δειτε αν ταιριάζετε, μη ύπαρξη πρωην συζύγου παιδιών και άλλων υποχρεωσεων (με κάθε σεβασμό στις κυριες που έχουν, αναφέρω τι σκέφτονται οι πιο πολλοί).

Επίσης, ανάλαφρη συμπεριφορά χωρίς ψυχολογικά μπαγκάζια (παλιοτερα, πλέον αυτο εχει αλλαξει, οι περισσοτεροι ανθρωποι σε καθε ηλικια έχουν ψυχολογικα). Νεανικότητα, δραστήρια, σε γεμιζει ενεργεια, δε σε ψυχοπλακωνει, ειναι πιο θηλυκή καθως οι μεγάλες αντροφέρνουν και κακοφορμίζουν όσο μεγαλώνουν κλπ.

Εντάξει μια χαρά 20χρονες εχω δει με κυτταρίτιδα και χαλαρότητα λογω κακης διατροφής και ελλειψης γυμναστικής.... δεν θα πήγαιναμε για εναν τέτοιο λογο με μια 25χρονη.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ο 40αρης την έχει ζήσει την ζωή του. Η 20χρονη όχι. Οπότε αν ψάχνει την 20χρονη για οικογένεια και παιδιά, εγώ τον θεωρώ γαμωμαλάκα. Δεν θα το αναλύσω περαιτέρω.
Το μόνο που θα καταφέρει είναι να της ρουφήξει την ζωή και τα όνειρα και στα 30 να την καταντήσει μια καταθλιπτική νοικοκυρά.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
Βρε παιδιά δεν είναι λίγο αυταπάτη ενός 40 αρη να νομίζει ότι ένα κορίτσι 20 χρονών τον διάλεξε ,γιατί καίγεται σε αυτήν την ηλικία να διαιωνιστει μαζί του ;;;κάπου πρέπει να έχουμε και επίγνωση της κατάστασης .

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Το μόνο που θα καταφέρει είναι να της ρουφήξει την ζωή και τα όνειρα και στα 30 να την καταντήσει μια καταθλιπτική νοικοκυρά.

ΝΑΙ ουυυ δε βλέπεις αναγκη έχουμε τις γυναικες να μας κάνουν τις δουλειες...

μονος μου μαγειρευω , πλένω , σφουγγαριζω , σκουπιζω, απλωνω ρούχα και πηγαινω σουπερ μάρκετ, επιλεγω τα ψωνια της εβδομάδας κανω το προσωπικο μου κουμάντο για να κρατάω και κατι στην ακρη αυτη τη περιοδο που δεν ειμαι στο ενοίκιο και για λίγο ακομη.... πιστευεις οτι θα ειχα ανάγκη μια γυναικα να τη βαλω μεσα στο σπιτι να μου κάνει το νοικοκυριό ; καμία απολύτως. Αμα λάχει ξεσκατίζω και γέρους δεν σιχαίνομαι.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

ΝΑΙ ουυυ δε βλέπεις αναγκη έχουμε τις γυναικες να μας κάνουν τις δουλειες...

μονος μου μαγειρευω , πλένω , σφουγγαριζω , σκουπιζω, απλωνω ρούχα και πηγαινω σουπερ μάρκετ, επιλεγω τα ψωνια της εβδομάδας κανω το προσωπικο μου κουμάντο για να κρατάω και κατι στην ακρη αυτη τη περιοδο που δεν ειμαι στο ενοίκιο και για λίγο ακομη.... πιστευεις οτι θα ειχα ανάγκη μια γυναικα να τη βαλω μεσα στο σπιτι να μου κάνει το νοικοκυριό ; καμία απολύτως. Αμα λάχει ξεσκατίζω και γέρους δεν σιχαίνομαι.
Έλα ρε Ντέβιλ καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω. Δηλαδή εσύ θα τα έφτιαχνες με μια 20χρονη για να σου γεννήσει παιδιά;

Για σκέψου, ποιανού η ζωή θα καταστραφεί για πάντα;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Έχετε επαφή με την πραγματικότητα; Αμα ο αλλος ειναι γυμνασμενος και υγιης στα 35-40 του μια χαρά μπορει να ζησει μπόλικη ζωή μπροστά του, η ζωή δεν τελειώνει στα 40.

Επίσης δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να πέσει λογοκρισία στο ποιος θέλει τι και για ποιο λόγο. Αμα δεν μας αρέσει κατι απλά δεν το προτιμάμε.

Μηπως μετα τα 40 να μας κανετε και ευθανασία;

Άκου "γαμωμαλάκα" κι όλας. :lol:

Α καλά...

Αμα δε θες, κι αμα σε σέβεται ο άλλος, δε στα ρουφάει κανείς τα όνειρα. Εχετε πολλές προκαταλήψεις.

Βρε παιδιά δεν είναι λίγο αυταπάτη ενός 40 αρη να νομίζει ότι ένα κορίτσι 20 χρονών τον διάλεξε ,γιατί καίγεται σε αυτήν την ηλικία να διαιωνιστει μαζί του ;;;κάπου πρέπει να έχουμε και επίγνωση της κατάστασης .
'Αλλη προκατάληψη απο δω. Δε θελουν ολες μεγαλυτερους για τα λεφτά.

Αρκετές ναι, αλλά όλες όχι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια