Δε με πειράζει η διαφορά ηλικίας. Πριν της πάρει σπίτι έλεγα οκ, καλά να είναι οι άνθρωποι. Αλλά στη δική μου αξιοπρέπεια δε χωράει να σου πάρει ο άντρας σου σπίτι. Να δουλέψεις να το πάρεις ή να το πάρετε μαζί και στων δύο το όνομα 50-50. Εγώ προσωπικά και τώρα μετά από 13 χρόνια με τον άντρα μου, α ν μου έλεγε να μου πάρει ένα σπίτι στο όνομά μου, όχι θα του έλεγα. Τζάμπα σπίτια παίρνουν μόνο οι πουτάνες.
Kατσε βρε αγαπη τι ειναι αυτα που λες ?
Μετα απο τοσα χρονια γαμου ο αντρας μονος του τ απεκτησε τα λεφτα ?(γενικα το λεω )
Τι παει να πει δικα μου και δικα σου σε ενα γαμο ,λογιστικα βιβλια κρατατε ?
Κοινο ταμειο δεν υπαρχει ωστε να βγαινουν απο κοινου εξοδα ?
Δηλαδη αν μια γυναικα αναγκαστικά καθισει στο σπιτι εφοσον αποφασισουν να κανουν παιδια ή για αλλο λογο και αργοτερα αγοραστει ενα σπιτι απο εκείνων ,η γυναικα που το δεχετε ειναι πουτανα ?
Πραγματικα ενα μετρο καποια στιγμη ...
Σε ενα γαμο εφοσον αναφερθηκε σαν παραδειγμα μετα απο καποιια χρονια γινονται καποιες αγορες ...ενα μεγαλο μερος των χρηματων ή και ολο μπορει να δωθει μονοπλευρα ..Το γεγονος οτι η αλλη πλευρα δεν μπορουσε να εργαστει αυτο ΔΕΝ την καθιστά ανήθικη, ξεκαθαρα ...
Πουτανα ειναι να σε πηδαω και να σε πληρωνω
μονο γι αυτο ,,,σε ενα γαμο σε μια σχεση μονο τον πηδας τον συντροφο σου ?
Ακομα και στην εν λογο περιπτωση ειναι το μονο που προφανως δεν μπορει να της κανει
,αντιθετα η γυναικα θα κανει πολλα περισσοτερα οσο αφορα την φροντιδα του !Περισσοτερο αμοιβη φροντιστη -νοσοκομας θα το χαρακτηριζα παρα αυτος ο βαρύς χαρακτηρισμος που δοθηκε ...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023
Μαργαρίτα, αμα το ανοιξω το βόθρο είμαι unhinged τελείως sui generis φάση.
Για τον ίδιο λόγο που μου χανε πρήξει εμενα τα συκωτια "γιατι τις θες τοσο όμορφες και νεες".
Οι μεν άντρες "Πηγαινε παντρεψου ρε καράφλα να κανεις κανα παιδί" -- Μετάφραση: Ασε τις 20αρες σε μας γιατι έχει πέσει πείνα.
Οι μεν μεγάλες γυναίκες "Βρες καμια στην ηλικία σου και οχι τοσο ομορφη, τι τις θες τοσο ομορφες" (εντωμεταξυ εγω απλά γλυκούλες τις ήθελα) -- Μετάφραση: Κοιτα κι εμενα λιγο εδω, τόσο αόρατη σου είμαι;
Η δημιουργία ενοχών και κοινωνικών καθωσπρεπισμών.
Κι όλο αυτο δεν ήταν για το τι πρέπει να βρω εγω, ο πόνος που λεμε να τις πιάνει για το καλό μου, όχι. Είναι ο εσωτερικευμενος πόνος "γιατι δεν κοιτας κι εμενα λίγο που μαι σαν αναποδο γαμώτο" ή η ελπίδα οτι "αν συμβει αυτο σε σένα, τότε εχω κι εγω ελπίδες στη ζωή ακόμα".
Εγω σου λεω, και το χω δει με τα ματια μου, δε τα βγαζω απο τα οπίσθιά μου αυτα που λεω, αν στις καθωσπρεπίστριες, τους την πέσει ενας σαν τον Πλεύρη με βίλες, θα του ρουφήξουν τα κάκαλα μέχρι το μεδούλι.
ΥΓ: Εντωμεταξυ αν ο Πλεύρης παντρευόταν καμια στα 70, ή που δε θα ανοιγε μυτη και δε θα έλεγαν ενα μπράβο να ζήσουν, ή που θα τους βρωμαγε το "τι θελουν δυο γεροι και παντρευονται, μήπως να τους ευχηθούμε και καλούς απογόνους;".
Γι αυτο σου λεω ο κοσμος παντα θα βρει κατι για να σε χέσει οπότε γράψτους και ζησε οπως σε κανει ευτυχισμένο/η.
Να τον ανοιγεις πιο συχνα ,ετσι βιωματικες εμπειριες να λεμε και οχι θεωρειες για αγριους στις ζωες των αλλων και στην δικη μας τα εχουμε κανει μανταρα ουκ ολιγες φορες αλλα παντα φταινε οι αλλοι
(σορυ για την καθιστερηση αλλα εφυγα σχετικα νωρις απο το γραφειο για να σου απαντησω
)
Οτι γουσταρεις και αγαπας ειδικα στην ηλικα που εισαι δεν συμβιμβαζεσαι με τιποτα στο θελω σου ,με τιποτα και για κανενα στερεοτυπο που εχει υιοθετησει η καθως πρεπει δηθεν κοινωνια μας !
Ενα περισσοτερο οταν δεν εχεις και παιδια που για εμενα εκει ειναι που πρεπει να ¨λογοδοτουμε ¨ ωστε να μας καταλαβουν και να τα εχουμε στο πλευρο μας ,σε κανεναν αλλων !
Μονο τα παιδια μας ειναι κριτες μας αλλα οταν υπαρχει ουσιαστικη επικοινωνια και αυτα διπλα μας θα ειναι με τον τροπο τους !