Κουκλιτσα ζωγραφιστη είμαι, ναι

Εσυ δεν κλαίγεσαι ρε Τζακ για το ότι δεν βρίσκεις μια «σωστή» για σένα; Καμια κοτσάνα δεν εχω πετάξει, ολα βασίζονται σε αυτά που λες. Τα έχεις βάλει με ολο το γυναικείο φύλο του στεκιού που σου εξηγεί γιατί είσαι λάθος αλλα επιμενεις. Αυτό δεν σου λεει κάτι;
Όχι ρε Eclipse δεν «κλαίγομαι» κι αν βρεις ΕΝΑ post μου που το κάνω αυτό όπως το περιγράφεις αποχωρώ απ' το forum την αμέσως επόμενη στιγμή της παράθεσης...έχω γνωρίσει πολλές και πολύ καλές γυναίκες μέχρι σήμερα, πέρασα πολύ όμορφα μαζί τους όσο κράτησε, παντρεύτηκα, χώρισα κ.λπ. είμαι πλήρης και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ακόμη κι αν για την υπόλοιπη ζωή μου απλώς πηδάω από 'δω κι από 'κει (ή δεν πηδάω όταν πάψει να περνάει η μπογιά μου)...
Θα τονίσω όμως το εξής: μια γυναίκα που είναι «γεμάτη» από επιβεβαίωση και θετικά συναισθήματα κι ο άντρας της της φέρεται όπως πρέπει, τη βγάζει ωραία ραντεβού και (κυρίως) την πηδάει όπως πρέπει είναι απλά μια χαμογελαστή κ.λπ. γυναίκα που τα 'χει γραμμένα όλα στη νάρα της, πόσο δε μάλλον το τι γράφει κάποιος Jack of Spades σε κάποιο forum...τροφή για σκέψη λοιπόν!
Τα έχεις βάλει με ολο το γυναικείο φύλο του στεκιού που σου εξηγεί γιατί είσαι λάθος αλλα επιμενεις. Αυτό δεν σου λεει κάτι;
Μου λέει α)ότι δεν έχετε επιχειρήματα (ή ότι η επιχειρηματολογία είναι σαθρή, off-topic κ.λπ.) και β)αυτό που τόνισα προηγουμένως...και σημειωτέον, εγώ δεν τα «βάζω» με καμία, γράφω απλώς την άποψή μου (η οποία προφανώς και θα «τσούζει», γι' αυτό είμαστε εδώ άλλωστε, όχι για ν' ανταλλάσσουμε pleasantries πίσω από ανώνυμα προφίλ λες κι είμαστε τίποτε sociopaths που ψάχνουν μια καλή κουβέντα γιατί δεν την ακούν από πουθενά αλλού

) και σχολιάζω τις άλλες απόψεις με συγκεκριμένα επιχειρήματα όμορφα κι ωραία χωρίς στραβοστομιές...από εκεί και πέρα οκ, αν κάποιες έχετε ανάγκη για ξεκατίνιασμα be my guest, απλώς μην περιμένετε ότι θα πέσω σ' αυτό το επίπεδο!
Συγγνώμη που θα σοκαρω μερικούς αλλά δεν σκεφτόμαστε όλοι " εγώ ιδανικά θα ήθελα τον Αργυρό αλλά αφού δεν πρόκειται να με κοιτάξει ας κάτσω με τον Γιώργο". Είναι πραγματικά θλιβερό να σκέφτεται κάποιος έτσι και για τις δύο πλευρές . Και έστω ότι έχει κάποιος τόσο επιφανειακά κριτήρια που θέλει η άλλη να είναι αψεγάδιαστη.
Δεν έχει καμία λογική αυτό που λες...ο κάθε άνθρωπος επιλέγει σύντροφο κυρίως με βάση το κατά πόσο μπορεί ρεαλιστικά να τον έχει ή όχι, δεν είναι «επιφανειακό» ούτε «θλιβερό» κάτι τέτοιο, είναι απλά η πραγματικότητα...
Κι αν υποθέσουμε ότι κάποιος είναι «αψεγάδιαστος», προφανώς και θ' αναζητήσει κάποια «αψεγάδιαστη» (κι αντιστρόφως) ΑΝ υπάρχει τέτοια γυναίκα κι ΑΝ μπορεί να την έχει...
Τι θα γίνει αν στην πορεία βρει κάποια ακόμα πιο αψεγάδιαστη? Ή όταν αυτή πάει 30-5?Θα την αφήσει ?
Αν η «αψεγάδιαστη» τον θέλει κι έχει τόσο πολύ μεγαλύτερη αξία για εκείνον (όπου «αξία» βάλε ό,τι θες) σε σχέση με τη γυναίκα που ήδη είναι μαζί του (ώστε να υπερκαλύπτει το χρόνο που πέρασαν κι όσα έχτισαν μαζί κ.λπ.), τότε προφανώς και θα την αφήσει για να πάει με την «αψεγάδιαστη»...
Μα τώρα...τί λέμε ; Σαφώς και "την λες", με τον τρόπο σου. Αμφισβητώντας, συνεχώς, την άλλη άποψη (τη διαφορετική από τη δική σου...), τί κάνεις ; Αυτό δεν κάνεις, στην ουσία ; Αυτό ακριβώς κάνεις, λοιπόν...
Ακόμη και τώρα (που ξεκάθαρα με αδικείς) δε θα κάτσω να «στην πω», κάνε ό,τι νομίζεις...τα πράγματα όμως μιλούν από μόνα τους!
Γυρίζει η
@Kate1914 και γράφει σε κάποια φάση «αν βρείτε σωστή κοπέλα κ.λπ.» τη ρωτάω «τι πάει να πει σωστή (πως το ορίζεις δηλαδή)» δεν έχει τι να γράψει κάνει τουμπεκί κι αρχίζει τα μιαχ μιαχ μιαχ, γυρίζει η
@Chem2000 και γράφει «πως μπορεί να με γοητεύσει ένας 40χρονος;» τη ρωτάω «πως μπορεί να σε γοητεύσει ένας 25χρονος» δεν έχει τι να γράψει κάνει τουμπεκί κι αρχίζει τα μιαχ μιαχ μιαχ και πάει λέγοντας...λυπάμαι αλλά αυτό είναι το σύνηθες «μοτίβο» και το επίπεδο συζήτησης κι επιχειρηματολογίας εδώ μέσα και δε φταίω εγώ γι' αυτό!
Ποιές θεωρείς "μεγάλες κουβέντες" ; Το να πει κάποια ότι δε θέλει μεγαλύτερο, είναι "μεγάλη κουβέντα" ;
Εδώ μέσα κι αν ακούγονται άλλες κι άλλες "μεγάλες κουβέντες"...
Ναι, 100%...
Αν ήσουν 25χρονος και διάβαζες αυτό που έγραψες από κάποιον μεγαλύτερο ηλικιακά, αμάσητο θα το δεχόσουν/κατάπινες ;
Ναι γιατί κι όταν ήμουν 25χρονος αυτή ήταν η εικόνα του μέσου 25χρονου (και η δική μου πάνω κάτω) όπως ακριβώς την περιγράφει ο 35χρονος Jack, δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο σοβαρό (αντ)επιχείρημα...