Η πλειοψηφία των ντελιβεραδων είναι τίμια παιδια.
Εννοώ τους κλασσικούς αεργους, ψιλοδουλεια, κάθομαι όλο το πρωί στο καφέ με τα λεφτά του μπαμπά.
Είμαι από επαρχία ξέρω πολύ καλά για ποιο στυλ μιλώ.
Αλίμονο κι αν δεν ήξερες. Εναν δεν έχω βρει που να πει "δεν ξέρω". Όλοι ξέρουν.
Η μόνη είσαι απο επαρχία βρε, οι άλλοι ειναι απο το Παρίσι και δεν ξέρουν, ζούσαν σε γυάλα.
Έλα σε παρακαλώ, κρίνουμε τους ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε. Φοράει ο άλλος πλατια παντελόνια και τον θεωρεί η άλλη αλήτη και δεν του καθεται, και ειναι το καλύτερο παιδί. Και μετα παει στον καθωσπρεπίστα Μπάμπη και τη βρίσκουνε σφαγμένη.
Μόνο αν είναι στην ίδια φάση ζωής. Υπάρχουν και 18 χρονες και 18χρονοι που ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται. Όπως υπάρχουν και 27χρονοι που δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και σταμάτησε η ανάπτυξη τους στα 15.
Χαίρω πολύ, τι μου λες. Οπως υπάρχουν και 18χρονες που ειναι μπαργούμεν και 30άρηδες που δεν έχουν βγει απο τα περίχωρα του γραφειου τους με τρια διδακτορικά. Ποιον να κρεμάσουμε πρώτο;
Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεις να τσουβαλιάσεις ολες τις ηλικιες ή άλλα χαρακτηριστικα σε ένα ποστ; Πάντα θα υπάρχει η 18χρονη που θα σου τιναξει τα μυαλά απο τον τροπο που σκέφτεται, και παντα θα υπάρχει ο 40άρης κορποραιος που δε θα ξέρει να πλύνει ενα ποτήρι.
Ρωτα και καμια 30+ γιατι παίρνουν τα διαζύγια αβέρτα απο τους συνομήλικούς τους. Μην κάνεις μόνο την έξυπνη και την ξερόλα.
Τι λες ρε μλκ βαλ η 27 χρονη είναι γρια; Έλα Παναγία μου.
Μαλάκα ναι. Μλκ όχι.
Τα ελληνικά σου τα θέλω πλήρη.
Μπες στον προαστιακό να δεις τι μυαλό έχουν και πως μιλάνε τα περισσότερα 18χρονα σήμερα και θα σε περιμένω λολ.
Διακρίνω ότι είσαι pressed με το θέμα γιατί ίσως είναι του γούστου σου και δεν σου αρέσει η κατακραυγή αλλά δεν θα αναπτύξω το θέμα γιατί ίσως βγω κακία στα μάτια κάποιων.
Τι pressed; Με συνομήλική μου είμαι.
Μάλλον εσυ δεν δέχεσαι οτι ενας ανθρωπος μπορεί να ειναι Παναθηναικός και ακόμα να θεωρεί την ΑΕΚ φανταστική ομαδα στο ποδοσφαιρο.
Νομίζεις οτι επειδή έχω μια άποψη, αυτή αντικατοπτρίζει μια εμμονή μου με συγκεκριμενο τυπο γυναίκας.
Δεν ειναι ωραιο αυτο που κάνεις. Προυποθέτεις τον άλλο χωρίς να τον ξερεις.
Το ίδιο κρίνω και τις 40+ που κυνηγάνε μικρούς πάντως.
Μην κρίνεις γιατι αν κρίνεις θα κριθείς κι εσυ μετά. Αυτο γουστάρουνε. Θα τους πουμε εμείς τι θα κάνουν;
Κάτσε ρε φίλε.
Ε ναι μπας και στρώσει λίγο αυτή η γενιά και κάνουμε καμιά οικογένεια και κάνα παιδί (πρώτο εμπόδιο η οικονομική δυσχέρεια, ιδού η καλή δουλειά), θα εξαφανιστει η Ελλάδα.
Διαφωνώ. Αυτο μας έφαγε. Η πρεμουρα να μπουμε υπάλληλοι ειτε στο δημοσιο, ειτε καταξιωμενοι σε μια ιδιωτική εταιρία. Τι θα πει ο κόσμος.
"Laissez faire, telle devrait être la devise de toute puissance publique, depuis que le monde est civilisé ... Détestable principe que celui de ne vouloir grandir que par l'abaissement de nos voisins! Il n'y a que la méchanceté et la malignité du coeur de satisfaites dans ce principe, et l’intérêt y est opposé. Laissez faire, morbleu! Laissez faire!!"