Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Γιατί; Μια χαρά συμφωνία. Η μία δίνει κορμί, ο άλλος φράγκα. Σάματις δεν ξέρει ο Πανταζής ότι γι' αυτά "έπεσε ξερή" μαζί του. Οι πιο ξηγημένες περιπτώσεις είναι αυτές.
Οχι κάποιοι έχουν και παραισθήσεις. Νομίζουν πως έχουν ακόμα πέραση.

Ξέρεις τι είναι να ακούς ζευγάρι να λέει η γυναίκα για τον άντρα:

"αν δεν είχε αυτο το επάγγελμα δεν θα τον πρόσεχα"

ή το εξίσου εμετικό

"στην αρχή δεν μου άρεσε, αλλά με τον καιρό τον αγάπησα"

και ο άλλος να κάθεται παναγίτσα χαρουμενέητορ;

Οι άντρες δεν νιώθουν πολλες φορές. Είτε δεν το καταλαβαίνουν καν οτι τους θενε για τα χρήματα και για το στατους κλπ ενω νομίζουν ότι έπεσαν από τη γοητεία τους, είτε το καταλαβαίνουν αλλά το θεωρούν φυσιολογικό ότι έτσι κερδίζεις γυναίκες σήμερα, με τα λεφτά.

Οχι κάποιοι έχουν και παραισθήσεις. Νομίζουν πως έχουν ακόμα πέραση.

Ξέρεις τι είναι να ακούς ζευγάρι να λέει η γυναίκα για τον άντρα:

"αν δεν είχε αυτο το επάγγελμα δεν θα τον πρόσεχα"

ή το εξίσου εμετικό

"στην αρχή δεν μου άρεσε, αλλά με τον καιρό τον αγάπησα"

και ο άλλος να κάθεται παναγίτσα χαρουμενέητορ;

Οι άντρες δεν νιώθουν πολλες φορές. Είτε δεν το καταλαβαίνουν καν οτι τους θενε για τα χρήματα και για το στατους κλπ ενω νομίζουν ότι έπεσαν από τη γοητεία τους, είτε το καταλαβαίνουν αλλά το θεωρούν φυσιολογικό ότι έτσι κερδίζεις γυναίκες σήμερα, με τα λεφτά.
Έλα ντε. Μ' αρέσει που έχω δεδομένη την αυτογνωσία. Λες και δεν βλέπω γύρω μου. Δυστυχώς, υπάρχουν κι αυτοί που δεν λένε να πατήσουν connect με την πραγματικότητα. Ισχύει.

Τα χρήματα και το στάτους δίνουν μια γοητεία αναμφίβολα γιατί σημαίνει οτι ο Χ πέτυχε κάτι μόνος του και δεν είναι μόνο θεωρίες πχ ή άσκοπο τρέξιμο.

Μέσες άκρες ειναι θεμιτό και λογικό.... εδω βέβαια έχουμε το άλλο άκρο.

Απο την άλλη αυτό με το ότι όλοι και όλες ψάχνουν το... κατάλληλο... εντάξει κουραζει.

Βλέπεις ότι πέρασαν 2-3 χρόνια... μάλλον πρέπει να συμβιβαστείς με κάτι αλλο και να αλλάξεις και εσύ κάτι (ο κάθε σύ) γιατί μάλλον το κατάλληλο που ψάχνεις έχει καπαρωθεί χρόνια τώρα...

το συνεχές dating ειναι ψυχοφθόρο απο μια ηλικία και μετά οπότε οι πραγματικα ώριμοι και μυαλωμένοι το χουν λύσει χωρις να κάνουν κατάχρηση του χρόνου αλλα και των επιλογων που τους έχουν παρουσιασθεί προγενέστερα ή τους παρουσιάζονται στο παρόν αλλα εν πάση περιπτωση αυτή ειναι μια κουβέντα που έχω κάνει πολλάκις εδω μέσα και δεν έχει και νόημα.

Ναι να είσαι σίγουρος πως η πλειοψηφία όσων έχουν φράγκα πέτυχαν κάτι εντελώς μόνοι τους
Και θα στο πουνε κι όλας ότι τα βρήκανε έτοιμα, δε θα στο παίξουν οτι το πέτυχαν εντελώς μόνοι τους.

Πέρα απο αυτοδημιούργητοι, ειναι και 100% ειλικρινείς όλοι οι άνθρωποι.

Μάλλον δεν έχουμε αρκετό passion for hard work.

Μπορεί να πρέπει να αλλάξω κύκλο ναι αλλά έχω συναντήσει ΠΑΡΑ πολλές με τέτοια νοοτροπία και δεν θεωρώ πως είναι θέμα κύκλου-απλά άλλαξαν οι καιροί. Πρέπει να προσαρμοστείς σε τέτοιες καταστάσεις.
Εεε σαν δαπιτης που φαίνεσαι...(Πλάκα κάνω):laugh::P
Ανθρώπινη συντροφιά ειναι και οι φίλοι/ες όχι μόνο οι σύντροφοι
Ναι μόνο που με τους φίλους δεν μπορείς να έχεις το φουλ πακ της συντροφιάς εκτός αν πάτε για αλαμπαμα.
Καλά 8 μήνες είμαι ελευθερος όχι 7 χρόνια. Πιο πριν ήμουν 2 χρόνια - δεν υπηρχε πρόβλημα (αν και κατα φάσεις με έπιανε μια μελαγχολία λόγω πίεσης δουλειάς αλλά χαλάρωσα).
Νταξει μια χαρά χρόνοι είναι αυτοί.
εκεί έχω δείγμα και όσες κοπέλες έχω συναναστραφεί ε δεν θα τους χάλαγε ο 30χρονος...
25 με 30 δεν είναι και εξωπραγματική διαφορά btw. Τώρα πιο μικρές είναι και λίγο γούστα.
Έχω φίλους που κάνουν σαν απελπισμένοι...ε και αυτό δεν είναι κατάσταση...
Αυτό θα καταλήγει ποτέ σε καλό

Ναι μόνο που με τους φίλους δεν μπορείς να έχεις το φουλ πακ της συντροφιάς εκτός αν πάτε για αλαμπαμα.
Ναι σε αυτό συμφωνώ αλλά θεωρώ πως για να περνάς καλύτερα με τη συντροφο παρά με τους φίλους θα πρέπει η άλλη να σε κάνει να νιώθεις πραγματικά όμορφα και μαζί της να ξεχνάς τα όποια θέματα σου.
25 με 30 δεν είναι και εξωπραγματική διαφορά btw. Τώρα πιο μικρές είναι και λίγο γούστα.
Το 18 με 27 ; Το 19 με 30 ; Γιατί εκεί παίζουν μπάλα οι περισσότερες που ξέρω. Συμφωνώ πως το 30 με το 25 δεν είναι μεγάλη διαφορά

Υ.Γ Εδώ εγώ ήμουν 20 και η πρώην μου ήταν 24...
Αυτό θα καταλήγει ποτέ σε καλό
Το έχω ξαναγράψει εδώ αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο θρεντ. Έχω ένα φίλο μάγκες...27χρονών μαντράχαλος και κάνει σαν μωρό..τον έχει πιάσει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ απελπισία από τότε που χώρισε...τι στορυ στο ινστα με σποντες για τη πρωην , τι κλαψοστορυ του στυλ "εμας τα καλά παιδιά δεν μας εκτίμησε καμία αλλά στα 35+ θα μας παρακαλάτε" , τι μου στελνε τα χριστουγεννα να του κάνω κονέ με καμια φίλη μου...με το σημερινό αποκορύφωμα...Ξυπνάω σήμερα από το χθεσινό ξενύχτι...και μ έχει στείλει ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ αυτο

"Γιωργάρα, οι φίλες σου καλές είναι εεε; Είδα τα ριποστ σου και δεν άντεξα τους έκανα αίτημα..."

Υ.Γ 2 Η πλάκα είναι αυτές των οποίων τα στόρυ έκανα ριποστ ΔΕΝ είναι ελευθερες και στις φωτο είμαι Εγω , τα αγόρια τους και εκείνες (είμαστε συμφοιτητές)

Του έχω εξηγήσει ότι δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που κάνει αλλά συνεχίζει στο ίδιο τεμπο

Το 18 με 27 ; Το 19 με 30 ; Γιατί εκεί παίζουν μπάλα οι περισσότερες που ξέρω. Συμφωνώ πως το 30 με το 25 δεν είναι μεγάλη διαφορά
Αλλαξε κυκλους χθες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εχεις διαστρεβλωμενη εικονα της πραγματικοτητας

Υ.Γ Εδώ εγώ ήμουν 20 και η πρώην μου ήταν 24...
Ναι οι πρώτες διάφορες είναι ιου.
Καταρχάς δεν καταλαβαίνω πως στο ** το αντέχουν, βλέπω φωτό από την σχολή μου στο πρώτο έτος και ακόμη όλοι είχαμε φάτσες μπεμπε.
Να είσαι καταξιωμένος με δουλειά και να ασχολείσαι με το straight out of highschool, καταρχάς τι στο καλό συζητούν;😂
Δεν είναι τυχαίο που όλοι αυτοί που μπλέκουν με αυτές τις οριακά νόμιμα ηλικίες, δεν είναι καλά για την ηλικία τους στη ζωή. Δεν έχω δει νορμαλ 27χρονο με σπουδές και καλή δουλειά να ασχολείται με 18χρονο. Κριντζ. Τύπου φοιτήτριες 22-23 ναι. Αλλά όχι και πρώτο έτος.
στορυ στο ινστα με σποντες για τη πρωην , τι κλαψοστορυ του στυλ "εμας τα καλά παιδιά δεν μας εκτίμησε καμία αλλά στα 35+ θα μας παρακαλάτε" , τι μου στελνε τα χριστουγεννα να του κάνω κονέ με καμια φίλη μου...με το σημερινό αποκορύφωμα...Ξυπνάω σήμερα από το χθεσινό ξενύχτι...και μ έχει στείλει ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ αυτο

"Γιωργάρα, οι φίλες σου καλές είναι εεε; Είδα τα ριποστ σου και δεν άντεξα τους έκανα αίτημα..."
Αχ Παναγίτσα μου.
Βρε συ που τους βρίσκεις αυτούς και κανείς παρέα ειλικρινά. Άλλαξε κύκλο οπωσδήποτε. Και τις κοπέλες και τους νεαρους.
Του έχω εξηγήσει ότι δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που κάνει αλλά συνεχίζει στο ίδιο τεμπο
Ε Άστον μια ζωή έτσι θα κάνει αυτός.

Να είσαι καταξιωμένος με δουλειά και να ασχολείσαι με το straight out of highschool, καταρχάς τι στο καλό συζητούν;
Η συντριπτική πλειοψηφία όσων 30+ κοιτάνε τέτοιες ηλικίες έχουν είτε performative issues (σεξουαλικά) ή θέλουν κάποιον να τον χειραγωγήσουν

Να είσαι καταξιωμένος με δουλειά και να ασχολείσαι με το straight out of highschool, καταρχάς τι στο καλό συζητούν;😂
Δεν είναι τυχαίο που όλοι αυτοί που μπλέκουν με αυτές τις οριακά νόμιμα ηλικίες, δεν είναι καλά για την ηλικία τους στη ζωή. Δεν έχω δει νορμαλ 27χρονο με σπουδές και καλή δουλειά να ασχολείται με 18χρονο. Κριντζ. Τύπου φοιτήτριες 22-23 ναι. Αλλά όχι και πρώτο έτος.
Καταξιωμένος, αξιοπρεπής, με καλη δουλειά

Τυφλα να χουν οι ντελιβεράδες, λογικά μονο 18χρονες θα κυνηγάνε. Ή οι ...πεχ μακριά απο μας, υδραυλικοι, ψυκτικοί, μπλιαχ ηλεκτρολόγοι, πλέμπα...

Καλή δουλειά και καταξίωση. Αξιοπρέπεια. Και αμα είσαι 27 save a lady που πλησιάζει τα 30, σώσε ένα ωάριο και κάντο παιδί, έστω και στο τελευταιο σφυριγμα πριν το 90'. Γίνε ιπποτέζος, επαγγελματέζος, ουα ουα σφιξε το παπιγιόν και τη γραβάτα μέχρι να σε πνίξει η αξιοπρέπεια. Διάλεξε τη γρια μέχρι να σε πνιξει η καταξίωση.

Το καταλαβαίνετε ότι με αυτά που λέτε ακούγεστε σαν κυρίες της επαρχίας του 1940. Και ειναι σα να υπαινίσσεστε ότι οι 18χρονες δεν ξέρουν να μιλήσουν σε εναν 27χρονο, αλλά πρέπει να μιλάνε μόνο σε άλλα 18χρονα και μάλιστα σε βρεφική διάλεκτο. Σα να τους λέτε "ειστε ηλίθιες και δε μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας".

Καλά για την άλλη απο πάνω που μιλάει για performative issues και χειραγωγήσεις δεν εχω να πω τίποτα, καθρέφτη καθρεφτάκι γιατί δε διαλέγει η φεμινιστρια μεγαλύτερο άντρα αλλα μικρότερο.

Αντι να αφήσετε τον κόσμο να πάει με ότι ηλικια αγαπά, κάθεστε και ψιψιρίζετε όλο στερεότυπα.

Η μια για επαγγελματικες καταξιώσεις (σε θεμα για σεξ αν έχεις το Θεο σου) και η άλλη να βλέπει σε κάθε άντρα τον Φρέντι Κρούγκερ.

Εχει προβλήματα ο κόσμος.

Ναι οι πρώτες διάφορες είναι ιου.
Ναι οι μισες και βάλε συμφοιτητριες μου απο το 1ο-2ο έτος με τέτοιους εμπλεκαν.
Να είσαι καταξιωμένος με δουλειά και να ασχολείσαι με το straight out of highschool, καταρχάς τι στο καλό συζητούν;
Τίποτα. Ενας 30αρης πχ μπορει να εντυπωσιασει μια 20χρονη αν εχει αμαξι/δουλεια /λεφτα,κατι που ο μεσος συνομιλικος της λογικα δεν εχει,τουλαχιστον σε αυτο το βαθμο.Επισης ο μεσος 30αρης αναμενεται να κυνηγησει ατομα απο το φοιτητικο κοσμο διοτι και λιγοτερες υποχρεωσεις εχουν(οχι δουλεια) και ενδεχεται να μην εχουν εμπειρια με αποτελεσμα να τα χειραγωγησουν τοσο ευκολα(καπως ετσι δημιουργουνται κακοποιητικες σχεσεις)

Ενας 30αρης πχ μπορει να εντυπωσιασει μια 20χρονη αν εχει αμαξι/δουλεια /λεφτα,κατι που ο μεσος συνομιλικος της λογικα δεν εχει,τουλαχιστον σε αυτο το βαθμο.Επισης ο μεσος 30αρης αναμενεται να κυνηγησει ατομα απο το φοιτητικο κοσμο διοτι και λιγοτερες υποχρεωσεις εχουν(οχι δουλεια) και ενδεχεται να μην εχουν εμπειρια με αποτελεσμα να τα χειραγωγησουν τοσο ευκολα(καπως ετσι δημιουργουνται κακοποιητικες σχεσεις)
Δεν έχεις άδικο, συμβαίνουν αυτά που λες, αλλά είναι στανταράκι πως απλά τον δουλεύουν πισώπλατα με τις φίλες της. Για μια 18 χρονη πάντα ο 30+ θα είναι μπάρμπας. Είναι οι ηλικίες τέτοιες και το χάσμα αγεφύρωτο. Όταν ήμουν εγώ 18 και μας πλησίαζε 30άρης είτε ρίχναμε γέλια και δούλεμα είτε ήμασταν με το κινητό σε εκγρήγορση για αστυνομία. Να μη μιλήσω για 40άρηδες που είναι απευθείας αστυνομία.
Λίγο μυαλό να έχει μια κοπέλα σε αυτή την ηλικία θα καταλάβει πως ένας τόσο μεγαλύτερος δεν έχει αγνούς σκοπούς.

Ναι οι μισες και βάλε συμφοιτητριες μου απο το 1ο-2ο έτος με τέτοιους εμπλεκαν.

Τίποτα. Ενας 30αρης πχ μπορει να εντυπωσιασει μια 20χρονη αν εχει αμαξι/δουλεια /λεφτα,κατι που ο μεσος συνομιλικος της λογικα δεν εχει,τουλαχιστον σε αυτο το βαθμο.Επισης ο μεσος 30αρης αναμενεται να κυνηγησει ατομα απο το φοιτητικο κοσμο διοτι και λιγοτερες υποχρεωσεις εχουν(οχι δουλεια) και ενδεχεται να μην εχουν εμπειρια με αποτελεσμα να τα χειραγωγησουν τοσο ευκολα(καπως ετσι δημιουργουνται κακοποιητικες σχεσεις)
Copium 50mg BID

Δεν χρειαστηκα τίποτε απο αυτά για να πετύχω ότι έχω πετύχει.

Νομίζω οτι ψάχνεις δικαιολογίες αντί να βελτιωθείς στο λέγειν και στον τροπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι. Δίνεις πολύ βάση στην εμφάνιση και στα στερεοτυπικά κριτήρια και ψωνίζεις γυναίκες απο τα LIDL, αντι να πας να βρεις καμια ήπια κοπελίτσα με λίγο μυαλό παραπάνω από τη μέση Μπάρμπι.

Φταις και φταις πολύ Γιώργη.

Τυφλα να χουν οι ντελιβεράδες, λογικά μονο 18χρονες θα κυνηγάνε. Ή οι ...πεχ μακριά απο μας, υδραυλικοι, ψυκτικοί, μπλιαχ ηλεκτρολόγοι, πλέμπα...
Η πλειοψηφία των ντελιβεραδων είναι τίμια παιδια.
Εννοώ τους κλασσικούς αεργους, ψιλοδουλεια, κάθομαι όλο το πρωί στο καφέ με τα λεφτά του μπαμπά.
Είμαι από επαρχία ξέρω πολύ καλά για ποιο στυλ μιλώ.
Και ειναι σα να υπαινίσσεστε ότι οι 18χρονες δεν ξέρουν να μιλήσουν σε εναν 27χρονο
Μόνο αν είναι στην ίδια φάση ζωής. Υπάρχουν και 18 χρονες και 18χρονοι που ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται. Όπως υπάρχουν και 27χρονοι που δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και σταμάτησε η ανάπτυξη τους στα 15.
Διάλεξε τη γρια μέχρι να σε πνιξει η καταξίωση.
Τι λες ρε μλκ βαλ η 27 χρονη είναι γρια; Έλα Παναγία μου.
18χρονα και μάλιστα σε βρεφική διάλεκτο. Σα να τους λέτε "ειστε ηλίθιες και δε μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας".
Μπες στον προαστιακό να δεις τι μυαλό έχουν και πως μιλάνε τα περισσότερα 18χρονα σήμερα και θα σε περιμένω λολ.

Διακρίνω ότι είσαι pressed με το θέμα γιατί ίσως είναι του γούστου σου και δεν σου αρέσει η κατακραυγή αλλά δεν θα αναπτύξω το θέμα γιατί ίσως βγω κακία στα μάτια κάποιων.
καθρέφτη καθρεφτάκι γιατί δε διαλέγει η φεμινιστρια μεγαλύτερο άντρα αλλα μικρότερο.
Το ίδιο κρίνω και τις 40+ που κυνηγάνε μικρούς πάντως.
Καλή δουλειά και καταξίωση
Ε ναι μπας και στρώσει λίγο αυτή η γενιά και κάνουμε καμιά οικογένεια και κάνα παιδί (πρώτο εμπόδιο η οικονομική δυσχέρεια, ιδού η καλή δουλειά - στα χρήματα και όχι στο φαίνεσθαι μονο-), θα εξαφανιστει η Ελλάδα.

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων 30+ κοιτάνε τέτοιες ηλικίες έχουν είτε performative issues (σεξουαλικά) ή θέλουν κάποιον να τον χειραγωγήσουν
Καλά το υποτιθέμενο σεξουαλικό το ξέρουμε εδώ και αιώνες.

Copium 50mg BID

Δεν χρειαστηκα τίποτε απο αυτά για να πετύχω ότι έχω πετύχει.

Νομίζω οτι ψάχνεις δικαιολογίες αντί να βελτιωθείς στο λέγειν και στον τροπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι. Δίνεις πολύ βάση στην εμφάνιση και στα στερεοτυπικά κριτήρια και ψωνίζεις γυναίκες απο τα LIDL, αντι να πας να βρεις καμια ήπια κοπελίτσα με λίγο μυαλό παραπάνω από τη μέση Μπάρμπι.

Φταις και φταις πολύ Γιώργη.
Εδώ θα συμφωνήσω πάντως με αυτό που του λες, αν δεν σου αρέσει μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων απλά δεν ασχολείσαι να μπλεχτείς μαζί της.

απο το φοιτητικο κοσμο διοτι και λιγοτερες υποχρεωσεις εχουν(οχι δουλεια) και ενδεχεται να μην εχουν εμπειρια
Αυτό ναι μεγάλο σχολείο.
Γενικά όσο πιο αψητος είναι κάποιος τόσο πιο πολύ εύκολο είναι να φάει μπούρδα.

Ή οι ...πεχ μακριά απο μας, υδραυλικοι, ψυκτικοί, μπλιαχ ηλεκτρολόγοι, πλέμπα...
Ηλεκτρολόγοι και γενικά blue collar workers είναι από τους λίγους πρακτικούς άνδρες που έχουν μείνει πλέον έχω τρελο σεβασμό γι'αυτους. Δεν ασχολούνται με χαζομάρες πάνε δουλεύουν για να βγάλουν χρήματα. Τα καλύτερα παιδια. Και κάνουν και καταπληκτικούς συζύγους και πατεράδες.

Τελευταία επεξεργασία:
Η πλειοψηφία των ντελιβεραδων είναι τίμια παιδια.
Εννοώ τους κλασσικούς αεργους, ψιλοδουλεια, κάθομαι όλο το πρωί στο καφέ με τα λεφτά του μπαμπά.
Είμαι από επαρχία ξέρω πολύ καλά για ποιο στυλ μιλώ.
Αλίμονο κι αν δεν ήξερες. Εναν δεν έχω βρει που να πει "δεν ξέρω". Όλοι ξέρουν.

Η μόνη είσαι απο επαρχία βρε, οι άλλοι ειναι απο το Παρίσι και δεν ξέρουν, ζούσαν σε γυάλα.

Έλα σε παρακαλώ, κρίνουμε τους ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε. Φοράει ο άλλος πλατια παντελόνια και τον θεωρεί η άλλη αλήτη και δεν του καθεται, και ειναι το καλύτερο παιδί. Και μετα παει στον καθωσπρεπίστα Μπάμπη και τη βρίσκουνε σφαγμένη.

Μόνο αν είναι στην ίδια φάση ζωής. Υπάρχουν και 18 χρονες και 18χρονοι που ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται. Όπως υπάρχουν και 27χρονοι που δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται και σταμάτησε η ανάπτυξη τους στα 15.
Χαίρω πολύ, τι μου λες. Οπως υπάρχουν και 18χρονες που ειναι μπαργούμεν και 30άρηδες που δεν έχουν βγει απο τα περίχωρα του γραφειου τους με τρια διδακτορικά. Ποιον να κρεμάσουμε πρώτο;

Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεις να τσουβαλιάσεις ολες τις ηλικιες ή άλλα χαρακτηριστικα σε ένα ποστ; Πάντα θα υπάρχει η 18χρονη που θα σου τιναξει τα μυαλά απο τον τροπο που σκέφτεται, και παντα θα υπάρχει ο 40άρης κορποραιος που δε θα ξέρει να πλύνει ενα ποτήρι.

Ρωτα και καμια 30+ γιατι παίρνουν τα διαζύγια αβέρτα απο τους συνομήλικούς τους. Μην κάνεις μόνο την έξυπνη και την ξερόλα.
Τι λες ρε μλκ βαλ η 27 χρονη είναι γρια; Έλα Παναγία μου.
Μαλάκα ναι. Μλκ όχι.

Τα ελληνικά σου τα θέλω πλήρη.
Μπες στον προαστιακό να δεις τι μυαλό έχουν και πως μιλάνε τα περισσότερα 18χρονα σήμερα και θα σε περιμένω λολ.

Διακρίνω ότι είσαι pressed με το θέμα γιατί ίσως είναι του γούστου σου και δεν σου αρέσει η κατακραυγή αλλά δεν θα αναπτύξω το θέμα γιατί ίσως βγω κακία στα μάτια κάποιων.
Τι pressed; Με συνομήλική μου είμαι.

Μάλλον εσυ δεν δέχεσαι οτι ενας ανθρωπος μπορεί να ειναι Παναθηναικός και ακόμα να θεωρεί την ΑΕΚ φανταστική ομαδα στο ποδοσφαιρο.

Νομίζεις οτι επειδή έχω μια άποψη, αυτή αντικατοπτρίζει μια εμμονή μου με συγκεκριμενο τυπο γυναίκας.

Δεν ειναι ωραιο αυτο που κάνεις. Προυποθέτεις τον άλλο χωρίς να τον ξερεις.

Το ίδιο κρίνω και τις 40+ που κυνηγάνε μικρούς πάντως.
Μην κρίνεις γιατι αν κρίνεις θα κριθείς κι εσυ μετά. Αυτο γουστάρουνε. Θα τους πουμε εμείς τι θα κάνουν;

Κάτσε ρε φίλε.
Ε ναι μπας και στρώσει λίγο αυτή η γενιά και κάνουμε καμιά οικογένεια και κάνα παιδί (πρώτο εμπόδιο η οικονομική δυσχέρεια, ιδού η καλή δουλειά), θα εξαφανιστει η Ελλάδα.
Διαφωνώ. Αυτο μας έφαγε. Η πρεμουρα να μπουμε υπάλληλοι ειτε στο δημοσιο, ειτε καταξιωμενοι σε μια ιδιωτική εταιρία. Τι θα πει ο κόσμος.

"Laissez faire, telle devrait être la devise de toute puissance publique, depuis que le monde est civilisé ... Détestable principe que celui de ne vouloir grandir que par l'abaissement de nos voisins! Il n'y a que la méchanceté et la malignité du coeur de satisfaites dans ce principe, et l’intérêt y est opposé. Laissez faire, morbleu! Laissez faire!!"

Έλα σε παρακαλώ, κρίνουμε τους ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε. Φοράει ο άλλος πλατια παντελόνια και τον θεωρεί η άλλη αλήτη και δεν του καθεται, και ειναι το καλύτερο παιδί. Και μετα παει στον καθωσπρεπίστα Μπάμπη και τη βρίσκουνε σφαγμένη.
Τσου. Γαβγίζεις στο λάθος δέντρο, μου αρέσουν τυποι με προσωπικότητα, και στην ενδυμασία. Στα μυαλά να τα βρίσκουμε κι καλά ήμαστε.
Πάντα θα υπάρχει η 18χρονη που θα σου τιναξει τα μυαλά απο τον τροπο που σκέφτεται, και παντα θα υπάρχει ο 40άρης κορποραιος που δε θα ξέρει να πλύνει ενα ποτήρι.
Βεβαίως.
Μην κρίνεις γιατι αν κρίνεις θα κριθείς κι εσυ μετά. Αυτο γουστάρουνε. Θα τους πουμε εμείς τι θα κάνουν;

Κάτσε ρε φίλε.
Ας κάνουν ο,τι θέλουν, αλλά δεν αναιρεί το γεγονός ότι στα μάτια μου θα είναι μεχ. Οι δύο πλευρές ας είναι εντάξει μεταξύ τους βέβαια, και εμάς τι μας νοιάζει.
Και καταλαβαίνω το κονσεπτ πίσω από την γοητεία με το νέο που είναι και πιο όμορφο τις περισσότερες φορές.
Διαφωνώ. Αυτο μας έφαγε. Η πρεμουρα να μπουμε υπάλληλοι ειτε στο δημοσιο, ειτε καταξιωμενοι σε μια ιδιωτική εταιρία. Τι θα πει ο κόσμος.
Αλλο το τι θα πει ο κόσμος και άλλο να βρίσκεις νόημα στη ζωή σου. Το να έχεις και να ταΐζεις μια οικογένεια τουλάχιστον για μένα (και πολλούς άλλους) είναι πολύ μεγάλο έργο και δίνει μεγάλο νόημα στη ζωή κάποιου και κάποιας. Πέρα από το αίσθημα ότι ανήκεις κάπου, βλέπεις τους κόπους σου να ανθίζουν, να μεγαλώνουν, και να βγάζουν φτερά μόνα τους. Και εννοείται ότι όσο καλύτερο μισθό έχεις τόσο καλύτερα θα προσφέρεις σε αυτά τα παιδια. Και όταν φύγεις δεν θα στα φάνε ξενοι, πάνε στα παιδάκια σου.
Υπάρχουν πολλά άλλα όμορφα πράγματα στη ζωή, αλλά δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από την οικογένεια (με τον σωστό άνθρωπο εννοείται).

Εννοείται ότι αν κάποιος πιστεύει ότι δεν θέλει να έχει την ευθύνη μιας οικογένειας, δεν το επιχειρεί, δημιουργεί τραύματα στα παιδιά του.

Δεν έχεις άδικο, συμβαίνουν αυτά που λες, αλλά είναι στανταράκι πως απλά τον δουλεύουν πισώπλατα με τις φίλες της. Για μια 18 χρονη πάντα ο 30+ θα είναι μπάρμπας. Είναι οι ηλικίες τέτοιες και το χάσμα αγεφύρωτο. Όταν ήμουν εγώ 18 και μας πλησίαζε 30άρης είτε ρίχναμε γέλια και δούλεμα είτε ήμασταν με το κινητό σε εκγρήγορση για αστυνομία. Να μη μιλήσω για 40άρηδες που είναι απευθείας αστυνομία.
Λίγο μυαλό να έχει μια κοπέλα σε αυτή την ηλικία θα καταλάβει πως ένας τόσο μεγαλύτερος δεν έχει αγνούς σκοπούς.
Εδώ τους κοροιδευω εγώ
Δίνεις πολύ βάση στην εμφάνιση και στα στερεοτυπικά κριτήρια και ψωνίζεις γυναίκες απο τα LIDL, αντι να πας να βρεις καμια ήπια κοπελίτσα με λίγο μυαλό παραπάνω από τη μέση Μπάρμπι.
Εντωμεταξύ δεν δίνω πολύ βάση στην εμφάνιση ( αν σου δείξω τις κοπέλες που μ αρέσουν θα καταλάβεις τι εννοώ) . Απλα οι κοπελίτσες που λες προσωπικά δεν τις έχω δει ούτε εγώ ούτε η παρέα μου που αν εξαιρέσεις 2-3 ατομα πέρα από τη βασική παρέα της σχολής που είναι λίγο στον κόσμο τους μια χαρά άτομα είμαστε

(Δεν ξέρω αν θα φάω Μπαν αν γράφω τέτοιες λέξεις ολογράφως οπότε το γράφω σύντομα)
Το θέμα δεν ειναι να αποφευγουμε μια λέξη έντεχνα για να μη φάμε ποινή. Το θέμα ειναι να αποφεύγουμε μια λέξη εντελώς γιατί ο άλλος δεν μας αποκάλεσε εξ αρχής έτσι, οπότε δεν είναι σωστό να τον αποκαλούμε κι εμείς έτσι.

Ειναι ομορφο να μιλάμε όπως μας μιλάνε. Και αυτο στο λεει καποιος που υποπίπτει πολύ συχνά σε σφάλματα τρόπων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back