Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Είστε για κλάματα αν θεωρείτε τη μέση γυναίκα 50 ετων γρια. Μπορεί να είναι άκρως ενεργητική, σεξουαλική όσο ποτε στη ζωή της, αντιθέτως με την πλειοψηφία των ανδρών αυτής της ηλικίας που έχουν προβληματα στύσης και χαπακωνονται.
Εκτός από την @amarelia δε βλέπω κάναν άλλο εδώ μέσα ν' αναφέρεται σε γυναίκες αυτής της ηλικίας μ' αυτό το χαρακτηρισμό πάντως...

Εκτός από την @amarelia δε βλέπω κάναν άλλο εδώ μέσα ν' αναφέρεται σε γυναίκες αυτής της ηλικίας μ' αυτό το χαρακτηρισμό πάντως...
Εγω είπα εχθες τη λεξη γρια διπλα στον αριθμό 27 (επίτηδες, δεν το εννοουσα πραγματικά).

Γρια και γέρος ειναι πάνω απο τα 65. Αντικειμενικά μιλώντας.

Αν παω και το πω στους γονεις μου βεβαια εκει βλέπουμε κατι το αναμενόμενο:

α) Ο πατέρας μου λεει "ναι παιδι μου το ξερω πως δεν ειμαι νεος πια"
β) Η μάνα μου "γρια να πεις τη μούρη σου, εγω δεν είμαι γριά".

Είστε για κλάματα αν θεωρείτε τη μέση γυναίκα 50 ετων γρια. Μπορεί να είναι άκρως ενεργητική, σεξουαλική όσο ποτε στη ζωή της, αντιθέτως με την πλειοψηφία των ανδρών αυτής της ηλικίας που έχουν προβληματα στύσης και χαπακωνονται.
Semantics, θεωρώ τις γυναικές στα 50 μεγάλες. Αν ήμουν 61 μπορεί να μην το έβλεπα έτσι.

Εγώ πάντως πιστεύω οτι κάθε νέος και νέα πρέπει μια φορά τουλάχιστον να κάνει σχέση με κάποιον μεγαλύτερο για την εμπειρία. Μαθαίνεις πράγματα, από κοινωνικά, σεξουαλικά μέχρι εμπειρίες ζωής κλπ. Εντάξει μπορεί ο μεγάλος να εκμεταλλευτεί τη νεανικότητα του νέου, αλλά μην τα δραματοποιούμε, σε μια σχέση ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον λίγο πολύ αν το δούμε πολύ κυνικά.

Γενικά είμαι κατά των κάθετων απαγορεύσεων. Να τα δοκιμάσει κανείς όλα στη ζωή και να δει τί του ταιριάζει (εννοείται μιλάω για νόμιμα πράγματα).

Semantics, θεωρώ τις γυναικές στα 50 μεγάλες. Αν ήμουν 61 μπορεί να μην το έβλεπα έτσι.
Μα φυσικά για ένα άνθρωπο της ηλικίας σου ( αν είσαι όσο λες) είναι μεγάλες . Άλλο ομως να θεωρούμε πως απέχουμε μια γενιά με έναν άνθρωπο και πχ μας φαίνεται μεγάλος για παρέα ή για ερωτικός σύντροφος και άλλο να θεωρουμε ξοφλημενη γρια μια παραγωγικοτατη γυναίκα. Όπου έλεος πια η παραγωγή δεν ισοδυναμεί με παιδομηχανη ( για όσους εστιάζουν σε θέματα μη γονιμότητας πια ).

Μα φυσικά για ένα άνθρωπο της ηλικίας σου ( αν είσαι όσο λες) είναι μεγάλες . Άλλο ομως να θεωρούμε πως απέχουμε μια γενιά με έναν άνθρωπο και πχ μας φαίνεται μεγάλος για παρέα ή για ερωτικός σύντροφος και άλλο να θεωρουμε ξοφλημενη γρια μια παραγωγικοτατη γυναίκα. Όπου έλεος πια η παραγωγή δεν ισοδυναμεί με παιδομηχανη ( για όσους εστιάζουν σε θέματα μη γονιμότητας πια ).
Τώρα θες να τα ακούσεις λίγο, κακά τα ψέμματα.

Άντε και το γρια ειναι υποτιμητικό σου λεω εγω και δεν κανει να το ακούς. Άντε και ενας λογος παραπανω οτι δεν ισχυει, κι ενας ακόμα οτι σε στενοχωρεί.

Τι μπορει να παράγει βιολογικά όμως ένας 50άρης και μια 50άρα; Ξοφλημένοι δεν είναι, αλλά ειναι μεγάλοι πχ για να ξεκινησουν να κανουν μωρά και να έχουν διαφορά 50 ετων απο ενα μωρο που στα 15 θα χει μπαμπά και μαμα 65 και δε θα υπάρχει επικοινωνία.

Αυτο το πράγμα οτι "τα 50s ειναι τα καινουρια 30s και κοιτάχτε τι σεξουαλικά κατορθώματα κάνουμε ακόμα στα 50" αυτο δεν αφορά κανέναν άλλο πέρα απο τη δική σας αυτοπεποίθηση.

Για τους έξω, τους παρατηρητές, 50 θα είστε ακόμα και το οτι δουλεύετε το κορμί στα 50 μπράβο σας αλλά και πάλι η υπερσεξουαλικότητα δεν ειναι και ιδιαιτερο παράσημο ουτε και θα έπρεπε να ειναι, για άντρες και γυναίκες. Κάνουν οι ανθρωποι "πλιτς" στα 50 και κατι εγινε. Total of people who care: ()

Αυτά είναι προσωπικά σας, προσωπικά μας, προσωπικά του καθε ανθρωπου. Αλιμονο μην αρχισουμε να βγαινουμε στα φορα με επιχείρημα "μη με λέτε γέρο, ακόμα κανω τρελό σεξ". Who asked you? And why is this a valid argument?

Ειναι σα το επιχείρημα μη με λέτε χοντρό, ακόμα μπορώ και κάνω τρεξιματάκι.

Εγώ πάντως πιστεύω οτι κάθε νέος και νέα πρέπει μια φορά τουλάχιστον να κάνει σχέση με κάποιον μεγαλύτερο για την εμπειρία. Μαθαίνεις πράγματα, από κοινωνικά, σεξουαλικά μέχρι εμπειρίες ζωής κλπ. Εντάξει μπορεί ο μεγάλος να εκμεταλλευτεί τη νεανικότητα του νέου, αλλά μην τα δραματοποιούμε, σε μια σχέση ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον λίγο πολύ αν το δούμε πολύ κυνικά.
Οχι βρε Χιμελα, μου θυμίζει αυτο που λενε "σε όποιον δάσκαλο καθίσεις αυτο θα μάθεις" ή κατι τετοιο, μιλάμε για δυο διαφορετικά ατομα με διαφορετικές εμπειρίες, μια νεα κοπέλα ή ενα νεαρό αγόρι πρεπει να μάθουν μαζι με ατομα απο την ηλικία τους.
Ένας με περισσότερη εμπειρια μπορει ευκολα να εκμεταλλευτει το νεαρό ατομο οπως ειπες και να βγει στο τελος με ψυχολογικά προβλήματα.
ΟΧΙ

Νομίζω πως είναι στα όρια της πλάκας το βλέπεις και στο νετ εγώ για αυτούς που τώρα είναι 20 είμαι έκθεμα στο τζουρασικ παρκ. Αυτοί που είναι 50 είναι σε άλλο plane of existence.

Εμένα πάντως ο πατέρας μου ήταν στα 69 του ετοιμοθάνατος στο κρεβάτι και σούζα του στεκόταν...
Τα τελευταία χρόνια εμφανίζουν περισσότερα θέματα οι άνδρες λόγω κακής ζωής. Δηλαδή και παλιά κάπνιζαν και έπιναν αβερτα αλλά το φαγητό ήταν φρέσκο και είχαν λιγότερο καθιστική ζωή.
Σε διάλεξη της ανδρολογίας που είχαμε μας είπε ανδρολογος τα παθολογικά σπερματογραφηματα έχουν αυξηθεί ραγδαία (κυρία παθολογία η χαμηλή ταχύτητα σπέρματος), και συμβουλεψε τους νεαρους στο ακροατήριο να μην φοράνε στενά παντελόνια, να μην κρατάνε συσκευές ασύρματων (ορισμένα επαγγέλματα) στην τσέπη, και να προσέχουν το βάρος τους.
Ο γιατρός ήταν άνδρας μεγάλης ηλικίας οπότε δεν υπάρχει καμία bias πρόθεση σε αυτά που είπε.

Τελευταία επεξεργασία:

Γενικά είμαι κατά των κάθετων απαγορεύσεων. Να τα δοκιμάσει κανείς όλα στη ζωή και να δει τί του ταιριάζει (εννοείται μιλάω για νόμιμα πράγματα).
debatable ο πατερας μου ειναι μικρότερος από την μάνα μου 13 χρόνια. Δεν δουλεύει είναι κάτι που δεν θα το έκανα ποτέ

αν ήταν το σπέρμα το πρόβλημα κι όλες αυτές οι υπερβολές (που γράφονται από συγκεκριμένες πηγές) ευσταθούσαν τότε το 80%+ των νέων ανθρώπων στον πλανήτη αυτή τη στιγμή θα ήταν έγκλειστο σε ιδρύματα για ΑμεΑ!:rolleyes:
Τζακ, μιλάμε για το σπέρμα των 50+. Οι περισσότεροι δεν γίνονται πατεράδες σε αυτήν την ηλικία, σε νεότερες μια χαρά είναι. Μην διαβάζετε επιλεκτικα.

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζουν περισσότερα θέματα οι άνδρες λόγω κακής ζωής. Δηλαδή και παλιά κάπνιζαν και έπιναν αβερτα αλλά το φαγητό ήταν φρέσκο και είχαν λιγότερο καθιστική ζωή.
Οχι για να λέει ετοιμοθάνατος οντως θα ηταν ετοιμοθάνατος, σε αυτη την περιπτωση υπαρχει vasodilation των αιμοφορων αγγείων με συνέπεια να υπάρχει erection. Το ιδιο και όταν κάποιος πέφτει σε αναισθησία, το πρώτο πράγμα που βλεπεις αν λειτούργησε η αναισθησία ειναι η στυση.

Η καθιστική ζωη όντως ειναι ενας αρνητικός παράγοντας αλλα οχι τόσο απόλυτος. Επισης οπως και στις γυναίκες οπου οσο μεγαλώνουν τόσο μεγαλώνουν τα αυγά και υπαρχει μεγαλύτερη πιθανότητα γεννητικής μεταλλάξεις όπως Down Syndrome ετσι και στους άντρες τα σπερματοζωαρια χάνουν ενα ποσοστό δυνατότητας να γονιμοποιησουν, μπορούν φυσικα αλλα οχι τόσο ευκολα

Με 50mg spermatex hydrocloride πρωι βραδυ εχεις ξανα σπερμα 18χρονου ο,τι ηλικια και να εισαι. Ζητηστε το απο τον γιατρο σας, βγαινει και σε σιροπι

Οχι για να λέει ετοιμοθάνατος οντως θα ηταν ετοιμοθάνατος, σε αυτη την περιπτωση υπαρχει vasodilation των αιμοφορων αγγείων με συνέπεια να υπάρχει erection. Το ιδιο και όταν κάποιος πέφτει σε αναισθησία, το πρώτο πράγμα που βλεπεις αν λειτούργησε η αναισθησία ειναι η στυση.

Η καθιστική ζωη όντως ειναι ενας αρνητικός παράγοντας αλλα οχι τόσο απόλυτος. Επισης οπως και στις γυναίκες οπου οσο μεγαλώνουν τόσο μεγαλώνουν τα αυγά και υπαρχει μεγαλύτερη πιθανότητα γεννητικής μεταλλάξεις όπως Down Syndrome ετσι και στους άντρες τα σπερματοζωαρια χάνουν ενα ποσοστό δυνατότητας να γονιμοποιησουν, μπορούν φυσικα αλλα οχι τόσο ευκολα
Ναιπ, βέβαια όσοι ξέρουν insiders σε κέντρα εξωσωματικής θα σου πουν ότι πλέον σήμερα τα θέματα είναι 50-50 στο ποιος οφείλεται για την δυσκολία.
Έχουν αλλάξει οι εποχές ειδικά το ανδρικό σώμα έχει υποστεί μεγάλη πτώση υγείας, ήμαστε η πρώτη γενιά που κάνει τόσο καθιστική ζωή.

Πάντως οι γυναίκες τρελαίνονται πολύ περισσότερο με το «γριά» από ό,τι οι άντρες με το αντίστοιχο «μπάρμπας» ξέρω' γω. Το βλέπεις κι εδώ μέσα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back