Εντάξει και πού ξέρουμε αν πριν δεν τα είχε με άλλον άσχημο 50αρη; Και είναι και λίγο άδικο για τους ευκατάστατους άνδρες να λέμε ότι όσες είναι μαζί τους είναι για τα λεφτά τους. Παίζει αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε καθένας για ποιο λόγο είναι με κάποιον.
Pattern, ξεpattern αυτό είναι που λένε οι μισογυνηδες, ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο ή βασικά τα λεφτά.
Kαλα σοβαρολογείς τωρα.... θα κάτσω να σκεφτώ τι ειναι δίκαιο και τι άδικο για έναν άνθρωπο ο οποίος ασκεί με τέτοιο θράσος την ισχύ και τη θέση του ; δε πα να γαμήθει με το συμπάθειο κιολας. Στα φρύδια μας.
Καμία ανάγκη δεν έχει ο συγκεκριμένος... και τα σχόλια ηταν για τον συγκεκριμένο, δε ξέρω γιατί το ανέλυσες τόσο πολύ ώστε να φτάσεις στο σημείο να εξάγεις το συμπέρασμα οτι το σχόλιο αφορουσε όλες τις γυναικες και ΟΛΟΥΣ τους ευκατάστατους άντρες. Αμα ηταν σοβαρός ανθρωπος θα ειχε μια γυναικα της ηλικίας του... ή κοντα σε αυτην και θα ειχαν μια σταθερή σχέση και με οικογενεια κτλ... δηλαδη ποιο το πρότυπο ; τι προτυπο δινει αυτός ας πούμε. Ότι στα 55 μου θα τρέχω με 29χρονες ;;;!!!!
Και αυτα δε τα γράφω σε ενα φόρουμ μόνο πριν κανα χρονο ειχα συναντησει εναν πρώην μεγαλόσχημο στο ασανσερ ενος Υπουργείου και οταν με ρωτησε αν εχω παντρευτει και "αντε... μη το αργείς"
πήρε την απάντηση.... σε χιουμοριστικό πλαίσιο μέν .... "εεεε όταν όλες τις έχουν ανεβάσει στον Χ όροφο... να κάνουν παρέα στους..... που να βρούμε να παντρευτούμε καλε μου κύριε;"
εντάξει μου την σπάνε οι υποκρισίες...
τύπου Α "να σ λένε γέροι που μασάνε μικρές" ατακες οπως αυτή
και τύπου Β " Να σ λένε τύπισες που δεν κάνουν σταθερές σχέσεις... ελα ελα εσυ του χρονου μπορει να χεις κ παιδάκι."
να της γυρίσεις ένα "Αμα ειναι όλες σαν και σένα... ΣΙΓΟΥΡΑ". !!!!
αυτό μου θυμίζει υποκρισία τύπου ενος που συναντησα τυχαια στο δρόμο μετά απο χρονια και έκανε σαν να βρηκε το χαμενο του αδερφό (ενω ποτέ δεν σήκωσε ενα τηλέφωνο να δει τι κάνουμε)... άντε ρε kai esy απο εκει του λέω, δεν παρατάς το θέατρο !
Γενικα μ τη σπάνε τα θέατρα! αυτό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 11:48
Αυτό είναι ανώμαλο, αλλά ένας 40αρης-45αρης γιατί όχι;
Γιατί ένας 45αρης θα βρει μια μονη της 35αρα για αυτό... η 25αρα ας πάει με εναν της ηλικίας της πχ 25-30 άντε 35.
Δε πολυ προχωράνε αυτές οι σχέσεις τα χουμε ξαναπεί. Ενας 35 κατα πάσα πιθανότητα θέλει και να προχωρήσει πιο σοβαρά μετά ειδικα αν ξεκινάει στα 35 τη σχέση... ενω μια 25 δεν ειναι καθόλου σίγουρο οτι θέλει κάτι τέτοιο για τα επομενα 2-3 χρόνια.
Μια 30αρα ομως ακομη περισσοτερες πιθανοτητες στα 32-33 της να πει θέλω να κάνω και μια οικογένεια.
Σκεφτειτε ρε σεις λιγο λογικά... μη χάνετε το χρονο σας με ηλικίες που θέλουν πειραματισμούς κτλ.