Ναι αυτο το εχω σκεφτει... θα ήταν οντως κουραστικοοοοοο ειδικα ενω ξερω οτι ειναι Φεβρουαριος κ απο Ιουλιο πχ δε εχουμε στείλει τίποτα παρα μονο στα γενέθλια!!! απλα ισως υπηρχαν πολλα μνμτα κ μου εμεινε.....
δηλαδη επρεπε να γινει ολο αυτο ομως για να καταλάβει οτι ηταν λαθος να μιλάει μαζι της;;;; μετα σκέφτομαι αυτο κ νευριαζω.. η συγκεκριμένη ειναι παρτα ολα τωρα!!!! και μου λεει δεν μου ειχε πει κατι για να της κοψω τοτε τον αερα του έστελνε κ καλα να τον ρωταει περι ανεμων κ υδάτων..... αλλα πολλα μνμτα!!!! καλλιο αργα παρα ποτε βεβαια.... καταλαβε το λάθος του κ οτι δεν ηταν σωστος.... αλλα επρεπε να ζηλεψω τόσο πολυ εγω να το καταλαβει.... μου είπε οτι κ εκεινος αν έστελνα με καπιον έτσι θα ζηλευε... ναι πρέπει να το ξεπερασω κ να τον εμπιστευτώ.... κ οχι να τον πριζω με τις ιδιες ερωτήσεις... απλα ζω με ενα φοβο.. λεω μη γυρίσει κ δω το κινητο του κ βρω μνμτα!!! δεν το θέλω να γίνει αυτο.... που οκ δε θα γινει.... αλλα κ να γινόταν καλυτερα κ καλα για να καταλαβεις τι ειναι ο αλλος!!!! λεμε τωρα.... αν κ ξέρει την γνώμη μου εχει φαει ωρες αυτη η κουβεντα... δεν θα το εκανε ποτε... εγω μετανιώνω ωρες ωρες για το πρηξιμο που του χω κανει..... δυστυχώς....
σε καταλαβαινω κι εγω το ιδιο θα ενιωθα κι ας σου εγραψαν καποιοι εκει που μας πρωτοεγραψες για ανασφαλειες.
Μα δεν ειναι καθολου ανασφαλειες,ειναι απλα επειδη εγω ειμαι ενταξει και σωστη θελω και τον αλλον να συμπεριφερεται το ιδιο σε μια νορμαλ σχεση,αμα ειναι να τα καταργησουμε ολα τοτε δεν κανουμε σχεσεις δεν κανουμε τιποτα,απλα παμε και φευγουμε απο οποιον μας αρεσει και ειναι ολα μια χαρα.
Δεν ειναι ετσι ομως τα πραγματα.
Κι εγω θα ρωτουσα αν εβρισκα μηνυματα αν αυτος το ξεκαθαριζε δεν θα ξαναασχολιομουν.
Μονο αμα το ξαναεβλεπα.
Μπορει και να μην το ξαναεβλεπα ποτε καταλαβες.
Απο τη στιγμη που ο αλλος ειναι οκ και δε σου δειχνει ενδειξεις οτι παιζει παραλληλο,να μην αγχωνεσαι και να μη φρικαρεις.
Σε σενα πιστευω επιδεινωνει αν θες την κατασταση αυτη η απουσια που σε τρωνε οι σκεψεις τι να κανει τωρα αν της μιλαει και δεν τον βλεπω εγω κλπ κλπ.
Απο τη στιγμη που στο ξεκαθαρισε βαζεις μια τελεία.Και δεν του ξαναμιλας γιαυτο.
Γιατι τον σεβεσαι.Οτι αυτο που σου ειπε αυτο ηταν και τελειωσε.
Μη χαλιεσαι καλη μου,θα τον κουρασεις και θα φυγει απο ολο αυτο,και πιστευω δεν θα ειναι επειδη δεν τον θελεις,θα ειναι επειδη φοβασαι μη στειλει μηνυμα η αλλη.
Ξεκαθαρισε τα μεσα σου.
Εγινε οτι εγινε τωρα ειστε οι δυο σας.Χαρειτε το .
Και μην του ξαναπεις για το συγκεκριμενο περιστατικο.
Να χαλαρωσεις απλα και να το ζησεις ολο αυτο που ξεκινησατε.
Και να εισαι καλα.