αααα ειδες οτι εχει ολες τις δικαιολογιες μονο για σενα ετοιμες?Εσυ φταις και οι επιλογες σου για παραδειγμα,ο ιδιος ειναι αψογος σε ολα τι να λεμε τωρα.Και κατι αλλο ο τοξικος σε κανει συνεχεια να απολογεισαι για πραγματα που δεν φταις καν μονο και μονο για να τονωσει το εγω του και να συνεχισει την επαοριστον επιβολη της τοξικοτητας.Λοιπον Λινα φευγεις.Μην προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι ολο αυτο που μας περιγραφεις ειναι τερμα λαθος και θα τον εχεις δικαιολογησει ξανα.Ποσες φορες τον εχεις δικαιολογησει και εχεις βαλει τον εαυτο σου στη θεση εκεινου που φταιει?Πολλες.
Βρες τι ειναι σημαντικο για σενα στο τωρα,αξιολογησε τη σχεση σου και αυτον και φυγε.Φυγε να γλιτωσεις δεν αξιζει να το υπομενεις ολο αυτο,εισαι μια χαρα γυναικα αξιζεις καλυτερες συμπεριφορες καταλαβες.Και θα τις βρεις κιολας.
Και κατι τελευταιο σορρυ που εβαλα την προτροπη φυγε,εσυ η ιδια εισαι που θα σταθμισεις ολα αυτα τα δεδομενα και τις γνωμες αν θες που σου γραψαμε και θα αποφασισεις η ιδια τι θελεις και τι σε εκφραζει ως Λινα περισσοτερο.Θα ελεγα να ψαξεις να βρεις τι θελει η Λινα πιο πολυ και αυτο να επιλεξεις.
Η προτροπη μου ηταν αυθορμητη αντεδρασα οπως θα απαντουσα στην κολλητη μου γιαυτο και το αυθορμητο αν θες και ζητω συγνωμη.Εσυ η ιδια θα επιλεξεις αν ολο αυτο σε ικανοποιει ως Λινα και να βρεις ή να κανεις εκεινα τα βηματα που πρεπει για να το πετυχεις.Να εισαι καλα!

Ειμαστε μαζι σου