Σχετικά με τα κινούμενα σχέδια!

Πώς σας αρέσουν τα κινούμενα σχέδια;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 75)
  • Ζωγραφιστά

Ψήφοι: 38 50,7%
  • CGI (ψηφιακά)

Ψήφοι: 9 12,0%
  • Δεν έχω πρόβλημα

Ψήφοι: 28 37,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    75
Στην αρχή ήμουν πολύ θανατικός με Simpsons, τώρα με έχουν κουράσει. Ειδικά μετά από την ταινία ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θανατικός ή φανατικός; Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν είναι και κοντά τα γράμματα στο πληκτρολόγιο...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοει οτι του αρεσουνε του θανατα :hehe:

Τα ζωγραφιστά μ' αρέσουν πιο πολύ απ' τα ψηφιακά για να πω την αλήθεια. :redface:

Μεγάλος λάτρης των Ducktales παρεμπιπτώντως! :D

Τα ζωγραφιστά μ' αρέσουν πιο πολύ απ' τα ψηφιακά για να πω την αλήθεια. :redface:

Μεγάλος λάτρης των Ducktales παρεμπιπτώντως! :D

Aχ, ξερεις που μπορουμε να βρουμε κανενα επεισοδιο απο το Ducktales;

Aχ, ξερεις που μπορουμε να βρουμε κανενα επεισοδιο απο το Ducktales;
Μπορείς προφανώς να αγοράσεις τα DVDs με τα επεισόδιά τους, πχ από το amazon. :)

Μπορείς προφανώς να αγοράσεις τα DVDs με τα επεισόδιά τους, πχ από το amazon. :)

Να' σαι καλα, αυριο πρωϊ- πρωϊ θα τα παραγγειλω:crazy:

Παρακολουθούσα πολύ τα : φρουτοπιά, κάντι, το μικρό μου πόνυ, τους
Thunder.. thunder.. thunercats!!!:D

και αυτό που μου έχει μείνει πολύ έντονα.. σε σημείο που ακόμα και τώρα να πιάνω τον εαυτό μου.. να σιγοτραγουδάω το τραγουδάκι της εισαγωγής.. είναι το " του κουτιού τα παραμύθια"

Τι να κάνει η Παρασκευούλα; :worry: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Thundercats ftw
Transformers (ναι ήμουν λίγο αγοροκόριτσο :P)
Talespin (Αυτό με τον κάπταιν Μπαλού)
Darkwing Duck (Ετσι γράφεται;;;:redface:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και αυτό που μου έχει μείνει πολύ έντονα.. σε σημείο που ακόμα και τώρα να πιάνω τον εαυτό μου.. να σιγοτραγουδάω το τραγουδάκι της εισαγωγής.. είναι το " του κουτιού τα παραμύθια"
Ήταν πακέτο με το "Κάποιος, κάπου, κάποτε" που είχε επίσης ωραία εισαγωγή :D

Η Φρουτοπία πάντως, ήταν αρκετά τρομακτική τότε που την έβλεπα :worry:

Ναι, όταν εισαι μικρός είναι λίγο τραυματική εμπειρία indeed :P

Δν εχω προβλημα.Και το κλασικο σκιτσο μου αρεσει αλλα και τα ψηφιακα. Βεβαια ο συνδυασμος τους ειναι οτι καλυτερο σε ορισμενα ανιμε πχ (βλεπε steamboy).

International day of cartoon - Διεθνής ημέρα κινούμενων σχεδίων στις 28 Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου 1892 θεωρείται σημαδιακή ημερομηνία για το είδος, επειδή στο Παρίσι προβλήθηκε η δεκαπεντάλεπτη ταινία του Εμίλ Ρενό «Ο φτωχός κλόουν» (Pauvre Pierrot (1892) Dir: Emile Reynaud) , που θεωρείται η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων.
tumblr_lc1rqqJ5ET1qzdzano1_500.jpg

Pauvre_Pierrot-1.png

πηγή

SnowWhite-1.jpg

πηγή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω τρέλα με τα κινούμενα σχέδια

Τα αγαπημένα μου είναι:
1.Spongebob Squarepants
2.Family Guy
3.Duck Dodgers

εσάς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπομπ σφουγκαρακης. τομ και τζερυ, μικυ μαους

Tιμον και Πουμπα
Μαρσουπιλαμι
Διαλλειμα

Aπο κινουμενα σχεδια μονο το Βaby Looney Tunes μου αρεσε... :clapup:

λοιπον για ενα διαστημα εβλεπα μανιωδως "skooby doo".:redface:βεβαια μετα παρατηρησα οτι σχεδον ολα τα επεισοδια ειναι πανω κατω τα ιδια και το σταματησα..:P

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω τρέλα με τα κινούμενα σχέδια

Τα αγαπημένα μου είναι:
1.Spongebob Squarepants
2.Family Guy
3.Duck Dodgers

εσάς;

Προφανος αναφερεσε και σε "παιδικα" και σε "μεγαλων"
Οι animated σειρες λοιπον μ'αρεσουν πολυ! Τα παιδικα τα εχω βαρεθει πλεων, τα καινουργια δεν μ'αρεσουν και αυτα που εβλεπα παλιοτερα ειτε εχω δει τοσες φορες το καθε επεισοδιο που παυει να εχει ενδιαφερων, ειτε το χιουμορ τους δεν ταιριαζει με το δικο μου πλεων.

Οποτε, εχουμε και λεμε:
South park
Family Guy
American Dad
Futurama
Cleaveland show
Metalocalypse
Ugly Americans

Βασικα οτι εχω δει μεχρι στιγμης εκτος απο Simpsons! Αυτους τους βαριεμε:P

Βασικα οτι εχω δει μεχρι στιγμης εκτος απο Simpsons! Αυτους τους βαριεμε:P

Μου εχουν πει να δω αλλα ακομα δεν εχω ασχοληθει καθολου..

Πιστευω οτι δεν θα ειναι οπως το Family Guy.

Επισης τελευταια εχω κολλησει με anime. Ειδα το Death Note και το λατρεψα!
Και τωρα εχω αρχισει Naruto.

Αναφερομαι σε οτιδηποτε. Απο Looney Tunes μεχρι Death Note ολα αποδεκτα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back