Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Επεξεργασία υπογραφής >> Επιλογές (κάτω από τα ***ticons).Καλέεε; Πού ανεβάζω εικόνεεεες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

<CTRL> + <F5>

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

F5 είχες γράψει αρχικά, αλλά anywayctrl + F5
edit
Με πρόλαβε![]()

Ευχαριστώ πολύ!!!

Το Edit μου στο άλλο μου μήνυμα το είδατε; Γιατί δε μου εμφανίζει καλά το παράθυρο των emoticons;
crazy_balloon
Νεοφερμένο μέλος

Θέλω να βάλω την εικόνα δεξιά και το κειμενάκι μου δίπλα όπως είναι στο ποστ από πάνω μου και δεν μπορώ...
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....
Διάβασα όλο το θέμα! Έκανα αυτό με τα align και πάλι τίποτα! Τι κάνω λάθος;

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

[imgalign=right]https://tn1-4.pv.deviantart.com/fs22/150/f/2007/336/1/4/1415783d3e194fbc.jpg[/imgalign]
I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice,
Give me reason, but don't give me choice,
Cos I'll just make the same mistake again
[imgalign=right]https://tn1-4.pv.deviantart.com/fs22/150/f/2007/336/1/4/1415783d3e194fbc.jpg[/imgalign]
[CENTER][FONT=Verdana][I][SIZE=2][COLOR=#a50575][SIZE=3] I'm not calling for a second chance,[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]
[FONT=Verdana] [I][SIZE=2][COLOR=#a50575][SIZE=3] I'm screaming at the top of my voice,[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]
[FONT=Verdana] [I][SIZE=2][COLOR=#a50575][SIZE=3] Give me reason, but don't give me choice,[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]
[FONT=Verdana] [I][SIZE=2][COLOR=#a50575][SIZE=3] Cos I'll just make the same mistake again[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/I][/FONT][/CENTER]
Αν δεν τα καταφέρεις και πάλι, πες μου να στην φτιάξω εγώ

crazy_balloon
Νεοφερμένο μέλος

Έκανα αντιγραφή αυτού που μου έγραψες αλλά τίποτα!
Θα ήταν πολύ να ζητήσω να μου τη φτιάξεις;

Ευχαριστώ πάααααααααααααρα πολύ
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Μάλλον είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως! Ή κάνω αυτό που λέει η υπογραφή μου... I just make the same mistake again
Έκανα αντιγραφή αυτού που μου έγραψες αλλά τίποτα!
Θα ήταν πολύ να ζητήσω να μου τη φτιάξεις;
Ευχαριστώ πάααααααααααααρα πολύ
έχεις κάνει ένα πολύ απλό λάθος....
δεν στο φτιάχνω για να το δεις μόνη σου
έχεις γράψει imgalign=left ... εφόσον όμως θες την εικόνα δεξιά απ το κείμενο.... θα πρέπει να γράψεις right

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

πώς μικραίνει??
Το πιο απλό είναι μάλλον να βάλεις μικρότερη γραμματοσειρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πώς μικραίνει??
Θα μπορούσες να την ανεβάσεις ως εικόνα υπογραφής σου , που κάνει αυτόματα resize την εικόνα στα όρια της υπογραφής.Όσο για το κείμενο μπορείς να χρησιμοποιησεις alignment.

προσπάθησα να το ανεβάσω ως εικόνα υπογραφής, αυτό που γράφει [SIGPIC ] [ /SIGPIC]αλλά δεν δούλευε με τίποτα το alignment

προσπάθησα να το ανεβάσω ως εικόνα υπογραφής, αυτό που γράφει [SIGPIC ] [ /SIGPIC]αλλά δεν δούλευε με τίποτα το alignment![]()
To [SIGPIC ][/SIGPIC] δε δουλεύει με το imgalign.
Στο παραπάνω λινκ που έδωσα λέει στοίχιση εικόνας για υπογραφές.Εκεί έχει κάτι σαν το παρακάτω:
[PLAIN] [imgalign=left]https://www.e-steki.gr/image.php?u=<id_μέλους>&type=sigpic[/imgalign][/PLAIN]
Πηγαίνοντας εκεί, το link εμφανίζεται με το id που αντιστοιχεί στο μέλος που το βλέπει.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Βάλε τη δεύτερη.

εμένα με βοήθησε πολύ, ειδικά το κομμάτι "Οι firefox users μπορούμε να κάνουμε δεξί κλικ στην προεπισκόπηση της εικόνας (βλέπε συνημμένο) και να πατήσουμε το "Αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας" / "Copy image location"."
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.