Πριν στον βγάλει σου δίνει αντιβίωση; Γιατί εμένα δεν μου είπε κάτι για πριν και θα πάω την Παρασκευή (ΔΕΝ ΘΕΛΩ
)
εγώ δεν πήρα καν αντιβίωση, ούτε πριν, ούτε μετά.
Μη φοβάσαι, δεν είναι τιποτα. Ούτε πόνος ιδιαίτερος είναι. Λίγο το τράβηγμα του δοντιού είναι άσχημη αίσθηση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Απριλίου 2024
α, είναι ημιέγκλειστος.... εμένα ήταν κανονικός.
όμως για να σε παρηγορήσω, και ημιέγκλειστος, νομίζω ο Γιάννης στα λέει καλά με την τομούλα. Λίγο περισσότερο ούλο θα πληγώσει.
Παλαιότερα, στα 26 μου είχα απόστημα και αυτό είναι εντελώς κλεισμένο. Σ αυτό πήγα σε κανονικό οδοντοχειρούργο και έκανα κανονική <επεμβασούλα>. Επίσης δεν ήταν τραγική. Μου έκαναν τοπική αναισθησία και έπειτα κάτι σκάλιζαν, ούτε πονούσα, ούτε τιποτα. Επίσης ο επαναστατης οδοντοχειρούργος δε μου έδωσε καν αντιβίωση, πράμα που συνηθιζεται στο απόστημα, απορώ γιατί. Ίσως με είδε γερή, ίσως επειδή έπαιρνα τότε αντισυλληπτικό χάπι, μη σταματήσει η δράση του.... δεν έμαθα ποτέ το γιατί. Εντάξει και γω δεν έσκαγα για φάρμακα. Μόνο παυσίπονα μου έδωσε. Επίσης θυμάμαι μόνο εκείνο το απόγευμα, δεν μπορούσα να φάω απ τον πόνο και πεινούσα (αυτό το θυμάμαι) και μούσκευα φρυγανιές σε κρύο γάλα, μήπως και ξεγελάσω την πείνα μου. Επίσης απαγορεύονταν τα ζεστά φαγητά. Από την επόμενη, υποχώρησε ο πόνος και όλα καλά
Μη φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε. Εμπιστέψου το γιατρό σου
Ναι, αυτό με το σπρώξιμο είναι κατά τη γνωμη μου κάτι. Κάνε το τωρα, που το πήρες απόφαση.
Ο μεγάλος μου έκανε ορθοδοντική θεραπεία στα 13 με 15 του. Τοτε είχε πει ο ορθοδοντικός, όταν βγουν οι φρονιμήτες, να τους αφαιρέσει. Εμείς το ξεχάσαμε. Ε, τωρα στράβωσαν ξανά τα κάτω. Ευτυχώς τα πάνω, που είναι και η βιτρίνα, δε στράβωσαν γιατί βγήκε ο ένας πάνω φρονιμήτης και δεν έκανε μεγαλη ζημιά. Τωρα στα 27 του, ούτε το σκέφτεται για επέμβαση