Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.

13-01-23

15:10
πρόταση της εισαγγελέως ήταν. Υπάρχουν και δικαστές.Το να λες κάποια πράγματα για μια δίκη χωρίς να ξέρεις καν την δικογραφία είναι παιδιάστικο παραλήρημα.
Και δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, οπότε εγώ πιστεύω το θύμα. Δεν ήταν μια, δεν ήταν δύο, βγήκαν πάρα πολλές
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.226 μηνύματα.

13-01-23

15:13
Εσύ πίστευε και τα χαλίκια, το θέμα είναι αν έγιναν όσα λένε.πρόταση της εισαγγελέως ήταν. Υπάρχουν και δικαστές.
Και δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, οπότε εγώ πιστεύω το θύμα. Δεν ήταν μια, δεν ήταν δύο, βγήκαν πάρα πολλές
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.

13-01-23

15:19
Ε άσε με να έχω την άποψη μου τότε. Εγώ δεν πιστεύω ότι σηκώθηκε ξαφνικά το μισό ΣΕΗ για να ρίξουν από το βάθρο τον "σπουδαίο ηθοποιό".Εσύ πίστευε και τα χαλίκια, το θέμα είναι αν έγιναν όσα λένε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

13-01-23

15:27
πρόταση της εισαγγελέως ήταν. Υπάρχουν και δικαστές.
Καλά , δεν ειναι και βάσιμες οσες υποθέσεις πάνε στα δικαστήρια. Χωρις να πιστευω και τον Φιλιππίδη , θα δουμε τι θα πεί το δικαστήριο. Αλλα μια και δεν εμπιστευεσαι τη δικαιοσυνη με ποια βαση συζηταμε δεν μπορω να καταλάβω. Με ποιες αρχές ; Το φερομενο ως θυμα και ο φερομενος ως θυτης έχουν πάντα δίκιο κ άδικο αντιστοιχα ; το λές και δογματισμό αυτο το πράγμα

Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.226 μηνύματα.

13-01-23

15:28
Η σωστή ορολογία για αυτό το πράγμα είναι άλλη αλλά ας όψεται που δεν θέλω να φάω κι άλλο μπαν.ο λές και δογματισμό αυτο το πράγμα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

13-01-23

15:33
Η σωστή ορολογία για αυτό το πράγμα είναι άλλη αλλά ας όψεται που δεν θέλω να φάω κι άλλο μπαν.
Απλά θελω να καταλαβω με ποιές βάσεις και υπο ποιές αρχες διέπεται μια κουβεντα. Για να ξέρουμε αν έχει κ νοημα να συζηταμε τέτοια θέματα ή να το ριξουμε σε πιο ανάλαφρα. Δεν εχω τιποτα με την Εριφυλη ας εχει οτι γνώμη θέλει. Βαριέμαι τις παρεξηγησεις - ειδικα απο εδω μέσα-.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-02-23

18:16
Καλά, δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο.
Η χώρα που διαλύει τον πολιτισμό της και την δημοκρατία της και την δικαιοσύνη της.
Άλλη μια πετυχημένη μέρα στην Ελλάδα.
Η χώρα που διαλύει τον πολιτισμό της και την δημοκρατία της και την δικαιοσύνη της.
Άλλη μια πετυχημένη μέρα στην Ελλάδα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

08-02-23

18:42
O Φιλιππίδης κατάφερε με ένα πολύ κακού επιπέδου δικηγόρο να αθωωθεί για βιασμό. Χωρίς στοιχεία δεν μπορείς να καταδικάσεις κανέναν. Πρέπει να αποζημιωθεί από τις τηλεοπτικές εκπομπές που τον αποκαλούσαν βιαστή.
Ανεξάρτητα από την απόφαση ο ίδιος έχει καταστραφεί γιατί αποκαλύφθηκε στα μάτια του κόσμου ο παλιοχαρακτήρας του.
Ανεξάρτητα από την απόφαση ο ίδιος έχει καταστραφεί γιατί αποκαλύφθηκε στα μάτια του κόσμου ο παλιοχαρακτήρας του.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-02-23

18:43
Ας καταστραφεί, σκασιλα μαςO Φιλιππίδης κατάφερε με ένα πολύ κακού επιπέδου δικηγόρο να αθωωθεί για βιασμό. Χωρίς στοιχεία δεν μπορείς να καταδικάσεις κανέναν. Πρέπει να αποζημιωθεί από τις τηλεοπτικές εκπομπές που τον αποκαλούσαν βιαστή.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

08-02-23

18:44
Κλασική αριστεροτραφής που γουστάρει τη δικαιοσύνη όταν το πάει σε λαϊκά δικαστήρια και καταστάσεις vigilante αλλιώς είναι "στημένη".Ας καταστραφεί, σκασιλα μας
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-02-23

18:48
Ναι, ειδικά αυτό είμαιαριστεροτραφής

το βρήκες
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

08-02-23

18:54
Κλόουν;Ναι, ειδικά αυτό είμαι
το βρήκες
Και το λέω γιατί ξέρω ότι αν ο Φιλιππίδης καταδικαζόταν σε κάθειρξη για βιασμό (δηλ. επιβεβαιώνονταν οι δικές σου εικασίες) θα μιλούσες τώρα για πανηγυρική αποκατάσταση της δικαιοσύνης, για χαμένα πτώματα και δεν συμμαζεύεται.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-02-23

18:54
Αγαπητέ, εγώ είμαι της άποψης ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δεν πιστεύω ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση ότι ξαφνικά σύσσωμο το ελληνικό θέατρο, 40.000 ατόμων, θέλησε να κατηγορήσει το ιερό τέρας υποκριτικής (μη ξεράσω) χωρίς λόγο. Μόνο κάτι ξεχασμένοι βγήκαν να τον υποστηρίξουν μπας και τους δώσει κάνα ρολακι όταν βγει.Κλασική αριστεροτραφής που γουστάρει τη δικαιοσύνη όταν το πάει σε λαϊκά δικαστήρια και καταστάσεις vigilante αλλιώς είναι "στημένη".
Εγώ πιστεύω τους ηθοποιούς, τους καθηγητές μου, που τον κατηγορούν ΔΙΚΑΙΩΣ.
Δεν είμαι ούτε αριστερή, ούτε δεξιά ούτε τίποτα. Δεν ανήκω πουθενά, δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκειται. Οπότε μη βάζεις τέτοιες ταμπέλες χωρίς να σου έχω δώσει το δικαίωμα
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

08-02-23

18:58
Αυτό δεν συνιστά δικανικό συλλογισμό βέβαια, το αντίθετο: επικροτεί φαινόμενα συκοφαντίας.εγώ είμαι της άποψης ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-02-23

19:54
Βέβαια καμια φορα είναι δυσκολο ακόμη κ για τους ίδιους τους δικαστές να καταλάβουν τι έγινε. Και δεν ειναι κ 100% σιγουρο πως οποίος αθωωνεται το άξιζε κ αντίστροφα οποίος καταδικάζεται.

08-02-23

20:59
Αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών που είναι συνηθισμένο σε περιπτώσεις βιασμών. Καταδικάστηκε όμως για 2 απόπειρες βιασμού και αυτό τα λέει όλα. Τώρα το ότι καταστράφηκε η καριέρα του, τί μας νοιάζει; Ας ήταν σωστός να μην καταστραφόταν.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-02-23

21:01
Μαλακας ο τυπος. Αντί να παει να βγάλει τα γουστα του με καμια κωλομπαρου εφόσον ήταν άπιστος γυναίκας καθοταν κ την έπεφτε στη κάθε άσχετη κοπελιτσα.
Ως προς αυτό ναι καλά τα επαθε.
Τα γουστα σ τα βγάζεις εκεί που σε παιρνει κ εκεί που είναι προσφορο το έδαφος για αυτό.
Τα γουστα σ τα βγάζεις εκεί που σε παιρνει κ εκεί που είναι προσφορο το έδαφος για αυτό.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-02-23

23:30
Δεν θα τα έβγαζε στην "κωλομπαρου" όπως λες, γιατί πολύ απλά ο "άνθρωπος" γουσταρε να εξουσιάζει και να επιβάλλεται σε κοπελίτσες που είχαν την ανάγκη του επαγγελματικάΜαλακας ο τυπος. Αντί να παει να βγάλει τα γουστα του με καμια κωλομπαρου εφόσον ήταν άπιστος γυναίκας καθοταν κ την έπεφτε στη κάθε άσχετη κοπελιτσα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

09-02-23

06:41

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού
Εκτός φυλακής θα μείνει ο Πέτρος Φιλιππίδης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΤΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΘΩΟΘΗΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ,ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ..ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....
ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ Η ΑΘΩΟΣΗ....τουτεστιν κανεις δεν ειδε το τσουτσουνι του μαλάκα να μπαινει στο απαυτο του θυματος.
Οχι μισες δουέιλιες θα βγητε ενοχοι λοιπον
Ολοκληρωσετε την πραξη για να αθωοθητε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

09-02-23

07:45
![]()
Πέτρος Φιλιππίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού
Εκτός φυλακής θα μείνει ο Πέτρος Φιλιππίδης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό.www.enikos.gr
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΤΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΘΩΟΘΗΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ,ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ..ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....
ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ Η ΑΘΩΟΣΗ....τουτεστιν κανεις δεν ειδε το τσουτσουνι του μαλάκα να μπαινει στο απαυτο του θυματος.
Οχι μισες δουέιλιες θα βγητε ενοχοι λοιπον
Ολοκληρωσετε την πραξη για να αθωοθητε.
Το θυμά έχει δικαίωμα έφεσης αν θεωρεί ότι έγινε λάθος από το δικαστήριο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν θα τα έβγαζε στην "κωλομπαρου" όπως λες, γιατί πολύ απλά ο "άνθρωπος" γουσταρε να εξουσιάζει και να επιβάλλεται σε κοπελίτσες που είχαν την ανάγκη του επαγγελματικά
Αυτό σου λεω. Κ εγώ ο τυπος ήταν μαλάκας καθώς δεν τον ενδιέφερε το πηδημα ως άθλημα αλλά να εξουσιαζει αυτό είπε κ η εισαγγελέας.
Καλά δεν το συζητάμε πως από τη στιγμή που ήταν παντρεμενος δεν θα έπρεπε να γαμαει άλλες κ να είναι σοβαρός.
Αλλά ένας σοβαρός κ αξιοπρεπής εργενης θα έλεγε... Η δουλειά δουλειά κ η διασκέδαση διασκέδαση. Εχω να δώσω λόγο σε κανέναν από τη στιγμή π δεν είμαι παντρεμενος ; οχι.
Στη δουλειά απόλυτα σοβαρός κ μόλις τελείωνε ας νυχτοπερπατουσε. Είναι απλά τα πραγματα απλά δυστυχώς μερικοί κ μερικές το χουν να δημιουργουν παντου προβληματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- eukleidhs1821
- taketrance
- fmarulezkd
- Scandal
- giannhs2001
- charmander
- Fernando_A
- camil
- Joji
- Εριφύλη
- hirasawayui
- Memetchi
- johnsala
- back2967
- Sosstoss
- Wonderkid
- Ilma
- User2350
- thenutritionist
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- tsiobieman
- Ryuzaki
- Libertus
- Ωρορα
- kalhkardia
- Paragontas7000
- Meow
- Εχέμυθη
- ΘανάσοςG4
- Athens2002
- American Economist
- grtt
- constansn
- _pathfinder_
- Αρίκος
- Ariana2018
- Dreamer_SW
- i11i1i1i1ii1i1i
- BFPSS
- m.kannavia3
- Mt73
- fockos
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Unboxholics
- Thundergirl
- Loozen
- louminis
- Slytherin
- harry akritas
- jj!
- Cupid
- ag97
- Maraki4you
- Νηματολάγνος
- fretoe
- Jocaste
- CiNeFiL
- orchidea
- gwgw_5
- ctsiou
- Metalhead_4_life
- nucomer
- don_vito
- T C
- kastoras
- Ace of Spades
- Johnny15
- leo41
- Γατόπαρδος.
- panagiotis econ
- aye
- Griff
- Αλκης Κ.
- me lene
- GeorgiosMS
- Unseen skygge
- Satan Claus
- Dim1234
- Snoopy Doo
- igeorgeoikonomo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.