Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη (28/2/23)

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Καλά ο Νίκος ώρες ώρες ειναι σαν να έχει κάψει φλατζα.
τουλάχιστον ασέβεια αυτό που γράφει προς τα θύματα και τις οικογένειες τους, είτε έχει κάψει φλατζα είτε όχι. Καλύτερα να κλείνουμε το στοματάκι μας και να σκεφτόμαστε προτού γράψουμε το οτιδήποτε.
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 6,606 μηνύματα.
Αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να λυπαμαι για ενα συμβαν ατυχηματος τρενου με 56 θανατους κι οχι που την εβδομαδα φευγουν απο κοβιντ 100 ατομα και δεν μας κεγεται καρφι?...σαν να εκτροχιαζεται ενα τρενο την εβδομαδα. Ο @Volkswagen Fan καλα τα λεει οτι καθε μερα φευγουν τοσοι και τοσοι απο πολλα αιτια , τι να κανουμε τωρα ?
Να το σκέφτεσαι; Okay… Να το γράφεις όμως δημόσια; So not okay. Είσαι σε thread που αφορά το δυστύχημα αυτή τη στιγμή. Μάλλον έχεις καύλα με τον Covid και θες να τον αναφέρεις με κάθε ευκαιρία που σου δίνεται. Ποιος ξέρει; Οι ζωές νέων ανθρώπων ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χάνονται, είτε από Covid, είτε από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα.
 

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Να το σκέφτεσαι; Okay
κατ'εμε ούτε να το σκέφτεται είναι ωραίο.Είναι αδιανόητο. Δηλαδή τόσο αναίσθητος είναι κανείς που δεν ταρακουνιέται από τα όσα έχουν γίνει ; Τόσες ζωές , όνειρα , φιλοδοξίες χάθηκαν... νέα παιδιά στην ηλικία των περισσότερων μας. Μανούλες που δεν θα ξαναδουν τα παιδάκια τους και τελευταία χαρούμενη ανάμνηση των αδικοχαμένων το 3ημερο του καρναβαλιού , η επίσκεψη σε γονείς , μια έξοδος το βράδυ πριν , μία αγκαλιά πριν την αναχώρηση. Και όχι δεν το δραματοποιώ , διότι έτσι είναι δυστυχώς. Εγώ όσο τα σκέφτομαι αυτά βυθίζομαι στην θλίψη, αυτοί οι γονείς , τα αδέρφια, οι σύντροφοι πώς θα ξεχάσουν ; πώς θα προχωρήσουν στην ζωή τους; Σήμερα ήταν αυτά τα παιδάκια, αύριο ;;
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Οι ζωές νέων ανθρώπων ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χάνονται
@BeatrixKiddo .....ενσυναισθηση σε αλλο επιπεδο .Γιατι οι μεγαλοι τι εχουν δλδ που δεν μαζ νοιαζουν ?


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ IN ACTION ALERT :P
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

τι διαβαζω εδω μεσα , γαμω αυτο το φορουμ πια.
Θρηνω τα 100 ατομα που φευγανε καθημερινα και συνεχιζουν να φευγουν .....παρολα αυτα ακομα υπαρχουν κομεντς , η ζωη μας συνεχιζεται κλπ

Σκετη υποκρισια το φορουμ γιατι σκεφτεσται με το συναισθημα και οχι με την λογικη !
 

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Σκετη υποκρισια το φορουμ γιατι σκεφτεσται με το συναισθημα και οχι με την λογικη
image.png
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
1678207000375.png


Πως κανεις ετσι για ενα τρενο οταν δεν εκανες ετσι για τα 1389 τρενα ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλά ο Νίκος ώρες ώρες ειναι σαν να έχει κάψει φλατζα.
Αν εμενα εχει καει η φλατζα τι ,εσενα τι σου εχει καει ?:P.....οταν πεθενανε(και πεθαινουν)100 ατοαμ την μερα τοτε μια χαρα πανηγυρίζαμε ....και τωρα μας πιασανε οι συμπαθιες για 56 ατομα ?
1678207329415.png





ΥΓ:Μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι 100 ατομα που φευγουν ειτε απο κοβιντ , ειτε απο ατυχημα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.Με το ενα αιτιο να κανουμε γλεντια και με το αλλο να εχουμε ενσυναισθηση , δεν γινεται .Η το λες υποκρισια ή οχι .

ΥΓ2: Μπορω να το εξηγησω αλλα δεν μπορω να σας το καταλαβω
 
Τελευταία επεξεργασία:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,385 μηνύματα.
Ναι προσωπικα το βρισκω υποκρητικο (οχι για εσενα ...γενικα η ανθρωποτητα ετσι ειναι) διοτι ο συναισθηματικός παρορμητισμος είναι ο θάνατος της ορθολογικής σκέψης. Εχω γραψει εδω την γνωμη μου γιατι πιστευω οτι ολο αυτο που γινεται ειναι υποκριτικο. HERE I EXPLAIN EVERYTHING

Αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να λυπαμαι για ενα συμβαν ατυχηματος τρενου με 56 θανατους κι οχι που την εβδομαδα φευγουν απο κοβιντ 100 ατομα και δεν μας κεγεται καρφι?...σαν να εκτροχιαζεται ενα τρενο την εβδομαδα. Ο @Volkswagen Fan καλα τα λεει οτι καθε μερα φευγουν τοσοι και τοσοι απο πολλα αιτια , τι να κανουμε τωρα ?
View attachment 113659









Εχω ηδη απαντησει και σε αυτο τι θα εκανα

Νικο δεν είπαμε να μην στεναχωρηθούμε για τους νέους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα. Αν δεν στεναχωρηθούμε δεν θα αλλάξει τίποτα στη χώρα αυτή και θα είναι συνήθεια να έχουμε θανάτους λόγω της αμέλειας του κράτους. Σκέψου ότι στη θέση των ανθρώπων αυτών θα μπορούσε να ήταν δικά μας πρόσωπα η ακόμα χειρότερα εμείς οι ίδιοι.

Εγώ είπα ότι δεν συμφωνώ με την ψεύτικη λύπη των καναλιών και των δημοσιογράφων. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,113 μηνύματα.
αυτο που εγω φοβαμαι ομως σε αυτο, ο κινδυνος σε αυτο, ειναι πως αν προβαλλονται αυτα τα επιμερους περισσοτερο απο τη γενικη εικονα που ειναι η ελλειψη υποδομων ασφαλειας και η ανικανοτητα των κυβερνησεων, τοτε ο απλος ο κοσμος θα κατευθυνθει παλι στο επιμερους και θα ξεχασει τους πραγματικους ιθυνοντες, αν βρουν αποδιοπομπαιους τραγους στον σταθμαρχη, στον προισταμενο, στον γιατρο, στον ταδε ενικο
Γιατί θεωρούμε τον κόσμο τόσο χαζό; Εκτός από κάποια κομματόσκυλα που θα ακολουθούν το κόμμα τους ακόμα και φόνο να κάνει που λέει ο λόγος, ο κόσμος μια χαρά ξέρει τί γίνεται. Απλά και οι υπόλοιποι άνθρωποι (που ενδιαφέρονται για τα πολιτικά δρώμενα) έχουν τις ίδιες απορίες με μένα και με σένα, αυτά που διερωτάσαι εσύ και λες "μα ποιον να ψηφίσω; όλοι τα ίδια είναι" τα διερωτώνται πολλοί.

Εύχομαι να βγει κάποιο συμπέρασμα από όλο αυτό.
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,818 μηνύματα.
O Nίκος θέλει να πει ότι για άλλα παρόμοια γεγονότα αρχής ...γέννησης του Ελληνικού κράτους που βύθισαν στο πένθος οικογένειες με ασύλληπτα δράματα απασχόλησαν την επικαιρότητα για ορισμένο διάστημα και μετά ξεχάστηκαν γιατί πάντα μια νέα τραγωδία καλύπτει μια παλαιά τραγωδία, ο κόσμος λυπάται πάντα την τρέχουσα τραγωδία μέχρι να έρθει μια νέα τραγωδία για να ξαναλυπάται. Πριν 2-3 βδομάδες κλαίγαμε για τους Τούρκους και τώρα το ξεχάσαμε. Όπως θα ξεχάσουμε και αυτό το δράμα. Η οικογένεια των θυμάτων δυστυχώς στην ανθρώπινη ιστορία θα ζήσει με αυτό μόνη και ξεχασμένη μόλις πάψουν οι θεατρινισμοί των ημερών από τα τηλεοπτικά μέσα που λυπούνται και τους Λιάγκες να φωνάζουν για το υπεύθυνο κράτος. Η απλή ερώτηση είναι μια: τι διάολο έγινε 200 χρόνια σε αυτό το κράτος για να μην ανακαλύπτουμε τον τροχό της αμάξης το 2023; Στο Μάτι δεν είδα τέτοια λύπη και αναλύσεις σχετικά με την ανύπαρκτη πολιτική προστασία και αν είδα, μείναμε στο είδα. Προχθές κάτι κλαδιά με ευθύνη του δήμου ήταν πάλι παραπεταμένα σε φρεάτια ή η αστική δόμηση πάνω σε κήτη ποταμού δεν έχει αλλάξει. Πάλι θα κλαίμε νεκρούς και θα βρίζουμε το κράτος. Γνωστή η ιστορία. Αλλά μέχρι πότε αντέχετε να λέμε τα ίδια;

Την άλλη φορά που έγιναν κάτι πλυμμήρες και πνίγηκαν άνθρωποι πάλι το ίδιο. Δεν έμαθα ποτέ αν οι άνθρωποι όσοι δεν πνίγηκαν επούλωσαν τις ζημιές τους. Έπαιξε 3-4 μέρες, ο Εισαγγελάτος είχε μείνει έκπληκτος και όλα τελείωσαν εκεί. Λυπάμαι αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Λυπάμαι εδώ και 2 αιώνες που δεν κάνει τίποτα το κράτος από το να λυπούνται οι πολίτες του μόλις γίνονται εκατόμβες με νεκρούς λόγω προβληματικής υποδομής. Το κράτος όμως δεν φτιάχνει. Σήμερα λυπούμαστε και μετά από 3-4 μήνες θα το ρίχνουμε στον αμανέ γιατί η ζωή προχωράει. Δεν αντέχω άλλη υποκρισία από το ανθρώπινο είδος..
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Το ζήτημα ότι ήταν ασθενης στο τμημα το προσπερνάς. Μιλαμε γι Βολο- Λάρισα όχι για πχ Λάρισα- Ρόδο. Μπορεί να πρόκειται για απλο πόνο στη μεση μέχρι και βαρια δισκοπαθεια με στένωση μεσοσπονδύλιου σωλήνα, η οποία όχι μονο βδομαδες αλλά και μηνες μπορεί να προκαλεί οξύτατο πόνο , ακομα να χρήζει και οπιοειδή. Δεν ξέρουμε ακριβώς για τι πρόκειται και βγαζουμε συμπεράσματα.

Συμφωνω ότι μπορεί να την πήρε όχι μονο τυχαία αλλά με κάποια σκοπιμότητα. Αν πρόκειται για μι βαρια πάθηση ομως η αναρρωτική και η κάθε αναρρωτική έχει βαση , ανεξάρτητων κινήτρων που αυτή λαμβάνεται από τον ασθενή.

Ο Πλεύρης φαινεται ότι το αυγό του μπήκε στον κωλο στην συνέντευξη που έδωσε για το θέμα και ότι ψάχνει κάποιον να ξεφορτωθεί την ευθυνη, λέγοντας ότι «δεν συνδέεται με κατι χρόνιο η οξυ», ενώ πολυ καλα μια παραπάνω κατάσταση μπορεί να ειναι τόσο χρονια όσο και να κάνει βαριές οξειες εξάρσεις.

Η απαντησις είναι μια και ο μπακλαβάς γωνίαν.

Σε αλλά νέα... @paskmak η @Nelliel είχε δίκιο φίλε.


Αντε και καλή τυχη σε όλους τους εμπλεκόμενους. Καλά μυαλά δεν θα πω για τι δεν νομίζω ότι έχουν για να κάνουν τέτοια αυτή τη περιοδο ειδικά.

Σε ολο τον κόσμο άνθρωποι βγαίνουν μ αναρρωτική εφόσον πρόκειται για γνωστό χρόνιο πρόβλημα χωρίς απαραίτητα να γίνεται κάποια κλινική εξέταση ή κάποια προσέλευση στο γραφείο.

Αλλά έχει πλάκα πάντως ποσό γρήγορα διεξάγονται έρευνες και βγαίνουν και πορίσματα σ αυτή την χώρα όταν κινδυνεύει ο κωλος μας η θελουμε να αποποιησουμε καπια ευθύνη. Αυτή η πράξη ούτε επαναφέρει τους νεκρούς Ούτε βελτιώνει το σιδηροδρομικό δίκτυο η οποιονδήποτε αλλο τομέα που μπάζει σ αυτή την χώρα. Απλα δίνει ανασα ζωής στο ηδη σαθρό σύστημα και μετακυλιει όλες τις ευθύνες σ άτομα που κάνουν απλα την δουλειά τους, ακομα και στους τραγουδιστές.
Αναρρωτική χωρίς να έχεις εξεταστεί, ακόμα και αν έχεις ιστορικό, δεν παίρνεις σε καμία σοβαρή χώρα. Ειδικά όταν πρόκειται για 1 μήνα άδεια.

Είναι όλοι διεφθαρμένοι. Σταθμάρχης, επιθεωρητής, γιατροί, πολιτικοί.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,113 μηνύματα.
Εγώ αντιλαμβάνομαι τί θέλει να πει ο Νίκος. Δε λέει οτι δε στεναχωριέται για τα θύματα στα Τέμπη, αλλά θεωρεί υποκρισία να μη στεναχωριόμαστε και για τα θύματα από άλλα δυστυχήματα ή αρρώστιες. Ας τα διαχωρίσουμε αυτά τα δύο, δεν υπάρχει μόνο μαύρο και μόνο άσπρο. Άλλο "δε στεναχωριέμαι για τα θύματα στα Τέμπη αλλά μόνο για τα θύματα covid" κι άλλο "στεναχωριέμαι για όλα τα θύματα το ίδιο". Ομοίως, άλλο "φταίει ο σταθμάρχης, ο επόπτης, ο γιατρός που έδωσε άδεια αλλά φταίνε κι όλοι οι ανώτεροι και το σύστημα που δε λειτουργούσε" κι άλλο "είναι μόνο ευθύνη του σταθμάρχη και του επόπτη που πήρε άδεια".

Ζούμε στη χώρα του αυτονόητου.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Νικο δεν είπαμε να μην στεναχωρηθούμε για τους νέους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα. Αν δεν στεναχωρηθούμε δεν θα αλλάξει τίποτα στη χώρα αυτή και θα είναι συνήθεια να έχουμε θανάτους λόγω της αμέλειας του κράτους. Σκέψου ότι στη θέση των ανθρώπων αυτών θα μπορούσε να ήταν δικά μας πρόσωπα η ακόμα χειρότερα εμείς οι ίδιοι.

Εγώ είπα ότι δεν συμφωνώ με την ψεύτικη λύπη των καναλιών και των δημοσιογράφων. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Σε κατάλαβα .Και η σκέψη σου είναι πολύ σωστή και σε αυτούς βάζω και όλους τους υπόλοιπους που αντιδρανε και τους πιάνει υ ενσυναίσθηση ότι θέμα πολυσυζητιεται στα ΜΜΕ .

Δεν μιλάω αποκλειστικά για τον κοβιντ αλλά για κάθε αίτιο.Σημερα στην δουλειά ένας έκρινε για ένα ατύχημα σύγκρουση με μηχανάκι .....όταν ο ίδιος πίνει και οδηγάει.Τωρα τι να το πεις αυτό ενσυναίσθηση ή υποκρισία? Έτσι και με αυτό το θέμα ,με το να γλενταμε για ένα θέμα και να αισθανόμαστε λύπη για ένα άλλο τι να το πεις ?


Τεσπα δεν είπε κανείς ότι δεν λυπάμαι για το συγκεκριμένο συμβάν αλλά δεν βλέπω απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για αλλαγή..... ούτε απ' το κράτος ούτε απ' την κοινωνία


Κια επίσης δεν σχολιάζω καν ότι με το που έγινε το ατύχημα άμεσα βγήκαν νέα για το ποιο κόμμα έβαλε τον συγκεκριμένο κλπ .Λες και σε δυστύχημα ψάχνεις πρώτα ποιος τον έβαλε στην δουλειά παρά να ψάξεις τι πήγε στραβά (πολιτικές επιθέσεις.....αυτό και αν είναι ενσυναίσθηση)
 

Guest 220514

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Άνθρωποι είμαστε μπορούμε να επικεντρώσουμε την προσοχή κ ενέργεια μας σε ένα συγκεκριμένο γεγονός κάθε φορά.Το ότι δινουμε αξία σε ένα χ γεγονός μια δεδομένη στιγμή δεν σημαίνει ότι παραγνωρίσουμε ένα άλλο...
Αυτό επείγει τώρα και χρονικα όποτε και μ αυτό θα ασχολούμαστε. κάποιοι απλα είναι ριακτιοναρι χωρις λόγο κ πετάγονται απλα για να πετάξουν την κοτσάνα τους. eleos.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
O Nίκος θέλει να πει ότι για άλλα παρόμοια γεγονότα αρχής ...γέννησης του Ελληνικού κράτους που βύθισαν στο πένθος οικογένειες με ασύλληπτα δράματα απασχόλησαν την επικαιρότητα για ορισμένο διάστημα και μετά ξεχάστηκαν γιατί πάντα μια νέα τραγωδία καλύπτει μια παλαιά τραγωδία, ο κόσμος λυπάται πάντα την τρέχουσα τραγωδία μέχρι να έρθει μια νέα τραγωδία για να ξαναλυπάται. Πριν 2-3 βδομάδες κλαίγαμε για τους Τούρκους και τώρα το ξεχάσαμε. Όπως θα ξεχάσουμε και αυτό το δράμα. Η οικογένεια των θυμάτων δυστυχώς στην ανθρώπινη ιστορία θα ζήσει με αυτό μόνη και ξεχασμένη μόλις πάψουν οι θεατρινισμοί των ημερών από τα τηλεοπτικά μέσα που λυπούνται και τους Λιάγκες να φωνάζουν για το υπεύθυνο κράτος. Η απλή ερώτηση είναι μια: τι διάολο έγινε 200 χρόνια σε αυτό το κράτος για να μην ανακαλύπτουμε τον τροχό της αμάξης το 2023; Στο Μάτι δεν είδα τέτοια λύπη και αναλύσεις σχετικά με την ανύπαρκτη πολιτική προστασία και αν είδα, μείναμε στο είδα. Προχθές κάτι κλαδιά με ευθύνη του δήμου ήταν πάλι παραπεταμένα σε φρεάτια ή η αστική δόμηση πάνω σε κήτη ποταμού δεν έχει αλλάξει. Πάλι θα κλαίμε νεκρούς και θα βρίζουμε το κράτος. Γνωστή η ιστορία. Αλλά μέχρι πότε αντέχετε να λέμε τα ίδια;

Την άλλη φορά που έγιναν κάτι πλυμμήρες και πνίγηκαν άνθρωποι πάλι το ίδιο. Δεν έμαθα ποτέ αν οι άνθρωποι όσοι δεν πνίγηκαν επούλωσαν τις ζημιές τους. Έπαιξε 3-4 μέρες, ο Εισαγγελάτος είχε μείνει έκπληκτος και όλα τελείωσαν εκεί. Λυπάμαι αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Λυπάμαι εδώ και 2 αιώνες που δεν κάνει τίποτα το κράτος από το να λυπούνται οι πολίτες του μόλις γίνονται εκατόμβες με νεκρούς λόγω προβληματικής υποδομής. Το κράτος όμως δεν φτιάχνει. Σήμερα λυπούμαστε και μετά από 3-4 μήνες θα το ρίχνουμε στον αμανέ γιατί η ζωή προχωράει. Δεν αντέχω άλλη υποκρισία από το ανθρώπινο είδος..
Ακριβώς ....δλδ ας πούμε το 2025 που οι έρευνες βγάζουν ότι τα 2/3 του πλανήτη θα πίνουν μολυσμένο νερό ,διότι τα αποθέματα νερού στην γη μειώνονται (λόγω σπατάλης,κακης παιδείας μας κλπ)........τότε τι θα λέμε ,θα αισθανόμαστε και εκεί sad (ενώ κάνουμε οι ίδιοι τις βλακείες τώρα )?


Τεσπα επειδή βγαίνω εκτός θέματος .Σε κάθε πρόβλημα ισχύει κοινωνική πλεονεξία βραχυπρόθεσμα>>> κοινωνικής ευθύνης, αειφορίας και αρχών μακροπρόθεσμα
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
Αναρρωτική χωρίς να έχεις εξεταστεί, ακόμα και αν έχεις ιστορικό, δεν παίρνεις σε καμία σοβαρή χώρα. Ειδικά όταν πρόκειται για 1 μήνα άδεια.

Μάλλον ζουμε σε παράλληλο σύμπαν τοτε εμείς που το κάνουμε εδώ.
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,818 μηνύματα.
Ήδη το θέμα πάει για θάψιμο σε επίπεδο κοινωνικής και εθνικής λύπης. Αυτό φαίνεται από τα εξής:

- οι κηδείες γίνονται και το θέμα τελειώνει (οι οικογένειες θα το ζήσουν μόνοι τους)
- η επικαιρότητα αρχίζει και εστιάζει στην πολιτική και κομματική ευθύνη με την φαγομάρα πολιτικών κτλ φορέων για να ξεχαστεί το θέμα και να αποκτήσει προκελογικό χαρακτήρα μέχρι τις εκλογές (μην είμαστε υποκριτές)
- οι δημοσιογράφοι αναλώνονται στα απόνερα: τι είπε ο σταθμάρχης, τι είπε η Πάολα, τι είπε η Γιολάντα και πόσο θλιμμένος ήταν ο Μητσοτάκης
- η Καινούριου έβγαλε στον αέρα τον Τσαλίκη

Το θέμα από την τραγωδία αρχίζει και μετατοπίζεται. Δηλαδή, κάτι τελείως αναμενόμενο για τα Ελληνικά δεδομένα. Σήμερα κλαίμε και αύριο ρίχνουμε γέλια. Αυτή η αντίθεση είναι η βασική αιτία για τις παθογένειες της χώρας και τον τρόπο που ο λαός συμμετέχει στην οργάνωση αυτού του είδους κοινωνίας την οποία και βρίζουμε. Δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό το είδος υποκρισίας του μέσου Έλληνα. Λυπάμαι αλλά περισσότερο λυπάμαι ότι θα λυπάμαι συνέχεια όσο θα συμβαίνουν τέτοια δράματα.


Το θέμα έχει βλέπω συγκινήσει πολύ τους ταγούς... :pianist: Δείγμα υποκρισίας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Μάλλον ζουμε σε παράλληλο σύμπαν τοτε εμείς που το κάνουμε εδώ.
Εμείς δεν το κάνουμε. Αν έχεις χρόνιο πρόβλημα τότε κλείνεις ραντεβού με τον γιατρό σου και παίρνεις το χαρτί κατόπιν εξετασης. Πώς γνωρίζεις ότι όντως έχει οσφυαλγία και σε τι βαθμό αν δεν τον εξετασεις; Ακόμα και ιστορικό να έχει πρέπει να τον δεις. Μπαστε σκύλοι αλεστε είστε.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Εμείς δεν το κάνουμε. Αν έχεις χρόνιο πρόβλημα τότε κλείνεις ραντεβού με τον γιατρό σου και παίρνεις το χαρτί κατόπιν εξετασης. Πώς γνωρίζεις ότι όντως έχει οσφυαλγία και σε τι βαθμό αν δεν τον εξετασεις; Ακόμα και ιστορικό να έχει πρέπει να τον δεις. Μπαστε σκύλοι αλεστε είστε.

Μπορεί να έχει αιμοροειδες. Πιάστηκε ο κωλος τους από το πολυ καθισιο. Δεν βλέπεις εκεί είχαν τρελαθει όλοι στη δουλειά.
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
Εμείς δεν το κάνουμε. Αν έχεις χρόνιο πρόβλημα τότε κλείνεις ραντεβού με τον γιατρό σου και παίρνεις το χαρτί κατόπιν εξετασης. Πώς γνωρίζεις ότι όντως έχει οσφυαλγία και σε τι βαθμό αν δεν τον εξετασεις; Ακόμα και ιστορικό να έχει πρέπει να τον δεις. Μπαστε σκύλοι αλεστε είστε.

Δεν έχει καμία σημασια αν τον δεις η όχι, αν σε λεει ψέματα η υποκρίνεται ειναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Οι εργαζόμενοι στον βολο καναν μονο την δουλειά τους, αλλο με τι σκοπιμότητα αυτός πήγε να ζητήσει αναρρωτική. Η ανεξάρτητη αρχη θα μπορούσε να εξετάσει το θέμα και ν αναίρεση την αναρρωτική αν κρίνεται εφικτό. Όχι ομως να ξεπατωθούν 3-4 υπάλληλοι του νοσοκομείου επειδή είχε καυλες ο Πλεύρης και ο κάθε Πλεύρης για πολιτικούς λόγους.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top