Σύνδεση ΑΦΜ με IP: Επίσημα πλέον πρόστιμα για πειρατικό περιεχόμενο

akis_95

Νεοφερμένο μέλος

Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα.
αρα αφορα σε καθαρα διευκρινισεις, οχι στην εφαρμογη αυτη καθαυτη. Αρα ο νομος κανονικα εφαρμοζεται ηδη απο τελη Φεβρουαριου, αρα να μην επαναπαυομαστε στο πότε θα βγει η ΚΥΑ.
Χωρις ΚΥΑ προστιμο δεν πεφτει.Ειναι ενας αγραφος νομος δημοσιου....

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.227 μηνύματα.
Χωρις ΚΥΑ προστιμο δεν πεφτει.Ειναι ενας αγραφος νομος δημοσιου....

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.
Προς το παρόν, οι αρμόδιες Αρχές συλλέγουν στοιχεία, καταρτίζουν λίστες και παρακολουθούν τις κινήσεις των χρηστών που παραβιάζουν τον νόμο, με στόχο τη μαζική επιβολή των πρώτων προστίμων όταν το νομικό πλαίσιο τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.
SmartSelect_20250506_214429_Chrome.jpg

Αυτά είναι παιδιά, τέλεια πφφ..

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

View attachment 147749

Αυτά είναι παιδιά, τέλεια πφφ..
Και πιο κάτω λέει

1746559961689.png

Πρώτα εισαγγελική εντολή απ οτι κατάλαβα.

Δηλαδή θα εργάζονται οι εισαγγελείς ολη μερα να εκδιδουν για τον καθένα εντολή;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.112 μηνύματα.
Δηλαδή θα εργάζονται οι εισαγγελείς ολη μερα να εκδιδουν για τον καθένα εντολή;
Γιατί όχι αν τσεπώνουν από ένα 100ρικάκι από τα 750 ευρώ, για τον καθένα από εμάς; :stereo:
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΝΑΜΕ ΕΥΡΟΠΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΑΙΩΣΙΣ ΟΧΙ ΜΩΝΩ ΔΕΙΚΕΟΜΑΤΑ

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.
Γιατί όχι αν τσεπώνουν από ένα 100ρικάκι από τα 750 ευρώ, για τον καθένα από εμάς; :stereo:
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΝΑΜΕ ΕΥΡΟΠΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΑΙΩΣΙΣ ΟΧΙ ΜΩΝΩ ΔΕΙΚΕΟΜΑΤΑ
Πράγματι μπορει να γινει, αλλα ολοι οι άλλοι που εχουν υποθεσεις θα πανε στη δεκαετία αμα κυνηγάνε τον απλό κόσμο επειδη κατέβασε.

ΥΓ: Βάλατε VPN εσεις; :bleh:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.112 μηνύματα.
Εγώ περιμένω να δω τα πρώτα πρόστιμα για τον χαμό που θα γίνει στο διαδίκτυο, στα social και στην TV. :stereo: :stereo: :stereo:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εγώ περιμένω να δω τα πρώτα πρόστιμα για τον χαμό που θα γίνει στο διαδίκτυο, στα social και στην TV. :stereo: :stereo: :stereo:
Ποντάρεις οτι θα φοβηθούν το πολιτικό κόστος και θα αφησουν τους χρήστες ήσυχους;

Εγω μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά τους έχω για φοβερά παραδόπιστους και αλήτες.

Έχουμε μπλέξει σε αυτό το κράτος. Στο τέλος θα μας τα πάρουν κι απο τον αέρα που αναπνέουμε.

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 329 μηνύματα.
Πέρασε τόσος καιρός και δεν έχει πει κανένας στορυ για πρόστιμο πάντως , μέχρι τώρα απλά φοβίζουν τον κόσμο

Btw ευτυχώς μου είχαν ρίξει το μήνυμα της προσφοράς της Nord στο G2A κ ευτυχώς δεν το πήρα και εγώ , σε αρκετούς άρχισαν να λήγουν τα VPN πριν καν κλείσει μήνα ενώ η προσφορά ήταν για 2 έτη