Είναι οφφ τοπικ, ξέρω..
Αυτό πρώτη φορά το ακούω Gilda!
Ξέρω ότι είναι καλό να βάζεις στο βιογραφικό σου όλα αυτά που έχεις κάνει.
Όταν είχα ρωτήσει και εγώ το γιατί, μου είπαν ότι ακόμα και αν δεν σε προσλάβουν για την θέση που θέλεις, μπορεί μέσα στην εταιρεία/μαγαζί να βρεις κάτι άλλο να κάνεις σύμφωνα με κάτι που έχεις βάλει στο βιογραφικό σου.
Ή κάποια στιγμή στη θέση που ήθελες εξ αρχής ας πούμε, να προκύψει κάτι εκτός των συνηθισμένων που ο εργοδότης σου θα απευθυνθεί αμέσως σε εσένα.
Υπάρχουν εργοδότες και εργοδότες...
Ο καθένας το κρίνει διαφορετικά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Υπαρχει το προτυπο ευρωπαϊκο βιογραφικό εδώ και χρόνια και όλοι ετσι φτιαχνουμε το βιογραφικό μας!μηπως εχει καποιος να προτηνει καποιο προτηπο το οποιο να ειναι στα αγγλικα και να περιεχει και χωρο για συνεδρεια,ημεριδες κτλ
βιογραφικό
βιογραφικο1
Κι αν γκουκλαρεις πρότυπο ευρωπαϊκο βιογραφικό θα δεις πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπαρχει το προτυπο ευρωπαϊκο βιογραφικό εδώ και χρόνια και όλοι ετσι φτιαχνουμε το βιογραφικό μας!
βιογραφικό
βιογραφικο1
Κι αν γκουκλαρεις πρότυπο ευρωπαϊκο βιογραφικό θα δεις πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα!
βρηκα απλα το ειδα την ελληνικη εκδοση οτι δεν ειχε και φανταστικα οτι η αγγλικη δεν θα ειχε και αυτη .

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Το κακο με το ποστερ ειναι οτι εφανιζετε στο προγραμμα μονο το ονομα ενς καθηγητη και οχι ολων μας

και κατι ακομα οι ημεριδες πανε στα σεμιναρια η στα συνεδρεια ;(χρησιμοποιω τα προτημα που δοθηκαν παρα πανω)
Το κακο με το ποστερ ειναι οτι εφανιζετε στο προγραμμα μονο το ονομα ενς καθηγητη και οχι ολων μας
Διαχώρισέ τα με βάση το αν πέρασες από επιτροπή για να γίνει αποδεκτή η συμμετοχή σου, αν ήσουν καλεσμένος, ή αν ήταν ελεύθερη συμμετοχή (ενδεχομένως με πληρωμή). Εγώ έχω κατηγορία peer-reviewed, όπου είναι ακαδημαϊκές δραστηριότητες για τις οποίες είχα στείλει αίτηση, και έγινα δεκτή μετά από εξέταση από ειδικούς. Εκεί έχω και συνέδρια, και ημερίδες. Μετά είναι άλλα τα invited talks, δηλαδή όταν σε καλούν είτε να δώσεις ένα σεμινάριο, είτε να μιλήσεις στα πλαίσια ενός συνεδρίου. Τέλος, αν έκανα κάποια επιμόρφωση, δηλαδή σεμινάριο managment, το βάζω σαν ξεχωριστή κατηγορία
Τι εννοείς με το πόστερ;
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Διαχώρισέ τα με βάση το αν πέρασες από επιτροπή για να γίνει αποδεκτή η συμμετοχή σου, αν ήσουν καλεσμένος, ή αν ήταν ελεύθερη συμμετοχή (ενδεχομένως με πληρωμή). Εγώ έχω κατηγορία peer-reviewed, όπου είναι ακαδημαϊκές δραστηριότητες για τις οποίες είχα στείλει αίτηση, και έγινα δεκτή μετά από εξέταση από ειδικούς. Εκεί έχω και συνέδρια, και ημερίδες. Μετά είναι άλλα τα invited talks, δηλαδή όταν σε καλούν είτε να δώσεις ένα σεμινάριο, είτε να μιλήσεις στα πλαίσια ενός συνεδρίου. Τέλος, αν έκανα κάποια επιμόρφωση, δηλαδή σεμινάριο managment, το βάζω σαν ξεχωριστή κατηγορία
Τι εννοείς με το πόστερ;
Παρουσιασει εργασιας σε μορφη αφισας καποιες βεβαια απο αυτες της εργασιες ππαρουσιαστηκαν και ποιο διευρημενα αλλα οχι η δικη μας εργασια .Για να γινει η παρουσιασει η εργασια ειχε περασει απο την επιτροπη του σενεδρειου.Τωρα η ημεριδες ηταν ελευθερης συμμετοχης.

Οι ημερίδες είναι τότε άλλη κατηγορία εντελώς
Για το όνομα δεν κατάλαβα...

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Δες αν αξίζει να κάνεις υποκατηγορία στα συνέδρια (peer-reviewed) για τις αφίσες
Οι ημερίδες είναι τότε άλλη κατηγορία εντελώς
Για το όνομα δεν κατάλαβα...![]()
η εργασια(οπως και ολες) ειχε κατατεθει σε ενα μονο ονομα αυτο που εφανιστηκε τελικα και στο προγραμμα

merry poppins
Δραστήριο μέλος

και κατι ακομα οι ημεριδες πανε στα σεμιναρια η στα συνεδρεια ;(χρησιμοποιω τα προτημα που δοθηκαν παρα πανω)
ΜΑγκακος ο καθηγητης; ΚΑι πως προεκυψε αυτό; και γω εχω ποστερ με καθηγητη αλλα εχει τα ονοματα ολων μας...Και αν εσυ το γραψεις γιατι οντως το κανες με καθηγητη πως θα το αποδειξεις αν αυριο μεθαυριο στο ζητησουν;

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο poster πάνω ποια ονόματα φαίνονται; Πιστοποιητικό πήρες από το συνέδριο; Μπορείς να επικοινωνήσεις με τους διοργανωτές να σου στείλουν μία βεβαίωση
ολων τα ονοματα φενονται στo poster και πιστοποιητικο συμμετοχης πηρα
merry poppins
Δραστήριο μέλος

ολων τα ονοματα φενονται στo poster και πιστοποιητικο συμμετοχης πηρα
Πιστοποιητικο συμμετοχης στο συνεδριο οτι το παρακολουθησες η οτι παρουσιαζες ποστερ; Παντως θα το ξαναπω αλλα δνε θεωρω σωστο να φαινεται ενα ονομα μονο στο προγραμμα του συνεδριου οταν εχουν δουλεψει και αλλοι

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστοποιητικο συμμετοχης στο συνεδριο οτι το παρακολουθησες η οτι παρουσιαζες ποστερ; Παντως θα το ξαναπω αλλα δνε θεωρω σωστο να φαινεται ενα ονομα μονο στο προγραμμα του συνεδριου οταν εχουν δουλεψει και αλλοι
Το πιστοποιητικο που πηρα αναφερετε και οτι παρακολουθησα και το abstract code του poster
merry poppins
Δραστήριο μέλος

Το πιστοποιητικο που πηρα αναφερετε και οτι παρακολουθησα και το abstract code του poster
α, οκ τοτε, γιατι πχ σε εμενα δεν μου εδωσαν πιστοποιητικο για το ποστερ αλλα εχω τ προγραμμα που εχει το ονομα μου. Να ξερεις δεν δινουν σε ολα γιαυτο φροντισε να εχεις στο προγραμμα το ονομα σου ...ποτε δε ξες

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Υπερβολή να βαλεις στο βιογραφικό τοσα ονοματα...θελω να βαλω στο βιογραφικο μου μια παρουσριασει ποστερ που εκανα μαζι με καποιος συμφοιτητες και καθηγητες σε ενα συνεδρειο αλλα δεν ξερω αν θα πρεπει να αναφερω τα ονοματα τους και σε ποιες θεσης να τα βαλω
Το βιογραφικο σου που θελεις να το στείλεις;
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης το βιογραφικό δεν είναι καλό να βγαίνει πάνω από μια σελίδα γιατί καταντάει κουραστικό, οπότε μην γράψεις άχρηστα πράγματα.
Τα ονόματα αυτά είναι παντελώς άχρηστα πράγματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.