Καλημέρα! Τώρα ξύπνησα! Ή μάλλον θα έπρεπε να πω "καλησπέρα" τέτοια ώρα που ξυπνησα...
Λοιπόν θα σας απαντήσω με τη σειρά γιατι βαριέμαι να κάνω τόσα quotes...
yannis:
1) Χρονικά διαστήματα δεν έβαλα γιατι αφενός μεν δεν είναι και πολύ μεγάλα οπότε σκέφτηκα ότι καλύτερα να μην το γράψω και αφετέρου δεν είμαι και σίγουρη.
Το κακό είναι ότι πάντα ρωτάνε για πόσο καιρό. Είναι στάνταρ σε όσα interview έχω πάει, τουλάχιστον να έχεις έτοιμη κάποια απάντηση όταν θα σε ρωτήσει κάτι τέτοιο να μην δείξεις αβεβαιότητα.
3) Αν προσέξεις δεν είναι και τις 2 φορές σε μαθητή. Η μια είναι σε μαθήτρια. Το έβαλα 2 φορές γιατι μόνο σε 2 άτομα το έκανα. Επίσης, όσον αφορά αυτό το θέμα να προσθέσω και "αφιλοκερδώς" που είναι η αλήθεια ή να το αφήσω έτσι κι ας υποθέσει ο,τι θέλει?
Δεν νομίζω το αφιλοκερδός πρέπει να το προσθέσεις.
5) Χμμμ δεν ξέρω, δεν φαίνεται πιο μεγάλο όπως το έχω τώρα?
Απλά είναι πιό συγκεντρωμένο και φαίνεται πιό εντυπωσιακό το κομμάτι σπουδες είναι πολύ δυνατό στο βιογαφικό σου, μεγάλο θα είναι και πάλι ίδιο χώρο πιάνουν η σειρά αλλάζει μόνο
6) οκ, αν και χάνω 2 σειρές

Ο σκοπός δεν έιναι να είναι 2 η 1 σελιδα αλλα το τι λέει μέσα, για εμένα το σωστό βιογραφικό πρέπει να είναι μιάμιση σελίδα, δύο σελίδες η και παραπάνω έιναι πιθανον να κουράσει αυτό που το διαβάζει. Σκέψου ότι εκτός απο το δικό σου θα έχει και πολλά άλλα
7) πώς να το αναπτύξω? Όσο για τη μαθηματική λογοτεχνία όντως υπάρχει τέτοιο. Δες και στον υποπίνακα "Μαθηματικά", υπάρχει και thread γι'αυτό. Οπότε είπα να το βάλω μιας και μου φάνηκε ψαρωτικό
Α, καλά δεν το κατάλαβα απλά μου φάνηκε περίεργο.