chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.126 μηνύματα.
Την είδατε την ταινία «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή; Πώς σας φάνηκε ως ταινία, ιστορικό περιεχόμενο και μήνυμα;
www.athinorama.gr
www.protothema.gr
Γιάννης Σμαραγδής για τον 'Καποδίστρια': 'Δεν επιλέγουμε εμείς τα πρόσωπα, αλλά αυτά εμάς'
Με αφορμή την πρεμιέρα της ιστορικής βιογραφίας "Καποδίστριας", το "α" συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη στο ανακαινισμένο Athinaion Experience για μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.
Γεωργιάδης: Ο Σμαραγδής με τον «Καποδίστρια» δείχνει τον δρόμο που θα έπρεπε να ακολουθούμε
Ο υπουργός Υγείας σχολιάζει σε ανάρτησή του ότι «οι κατηγορίες των θολοκουλτουριάρηδων για την ποιότητα της ταινίας είναι απόλαυση, γιατί τους ενοχλεί το θέμα της»
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.442 μηνύματα.
Εγώ όχι και δεν ξέρω αν θα τη δω, αλλά νομίζω πρέπει να είναι καλή παραγωγή.
Ειδικά αν ισχύουν όντως τα περί απειλών, μάλλον κάτι σωστό θα έκαναν.
Ειδικά αν ισχύουν όντως τα περί απειλών, μάλλον κάτι σωστό θα έκαναν.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.126 μηνύματα.
Είναι δυνατόν ούτε ένα κρατικό ευρώ στον «Καποδίστρια»; | ΤΟ ΒΗΜΑ
Σε αντίθεση με τις αμέτρητες ελληνικές παραγωγές που επιχορηγούνται από το Κράτος και μετά τις βλέπουν μόνο όσοι τις έφτιαξαν, αυτή η ταινία, ο «Καποδίστριας», την οποία έχει δει όλη η Ελλάδα δεν έχει πάρει ως τώρα ούτε ένα ευρώ από το ελληνικό κράτος
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.762 μηνύματα.
Θέλω πάρα πολυ να πάω να τη δω και δεν βρίσκω εισιτήριο ούτε με τάμα!!
chester20080
Επιφανές μέλος
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.948 μηνύματα.
Και γιατί να παρει λεφτά? Αν μπορεί, ας πουλήσει![]()
Είναι δυνατόν ούτε ένα κρατικό ευρώ στον «Καποδίστρια»; | ΤΟ ΒΗΜΑ
Σε αντίθεση με τις αμέτρητες ελληνικές παραγωγές που επιχορηγούνται από το Κράτος και μετά τις βλέπουν μόνο όσοι τις έφτιαξαν, αυτή η ταινία, ο «Καποδίστριας», την οποία έχει δει όλη η Ελλάδα δεν έχει πάρει ως τώρα ούτε ένα ευρώ από το ελληνικό κράτοςwww.tovima.gr
chester20080
Επιφανές μέλος
Σάρωσε ο «Καποδίστριας» το τετραήμερο των Χριστουγέννων – Πάνω από 144.000 εισιτήρια
Απανωτά sold out και ρεκόρ μεγαλύτερου ανοίγματος για το 2025 σημείωσε η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.858 μηνύματα.
Είδα χθες την ταινία στον κινηματογράφο. Μολονότι σε κάποια σημεία φαίνεται σαν να κάνει μία αγιογραφική παρουσίαση του βίου του Καποδίστρια, παραμένει μία ταινία που σε βάζει στο κλίμα της ιστορικής περιόδου στην οποία αναφέρεται και αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της προσφοράς αυτού του μεγάλου άνδρα. Ίσως πάει λίγο αργά σε κάποια σημεία και η παραγωγή να μπορούσε να ήταν καλύτερη, αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα αποθάρρυνα κάποιον από το να την παρακολουθήσει. Από εμένα ένα τίμιο 6,5/10 (μπορεί να σας φαίνεται χαμηλό, αλλά βαθμολογώ λίγο αυστηρά
).
).Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool