Ταινίες που δεν σας άρεσαν

Jim175

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 844 μηνύματα.
Πολίτικη κουζίνα
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.
Oppenheimer .
Απογοήτευcηc
 

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,031 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,258 μηνύματα.
Έχω ακούσει τα καλύτερα για το Οπενχάιμερ
Κοίταξε , σκηνοθεσία δεν ξέρω . Αλλά ξέρω την ιστορία και ξέρω και την φυσική . Σαν αποτέλεσμα η ταινία απο τεχνικής άποψης ( εφέ / ήχο κτλπ. ) είναι άρτια .

Ωστόσο κατά την γνώμη μου δεν θεωρώ οτι στάθηκε στο ύψος της ιστορίας και της επιστήμης πίσω απο την πυρηνική βόμβα αυτό που είδαμε . Καταρχάς κάποιος ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα απο τα δύο , θα παρακολουθήσει είτε με μεγάλη δυσκολία γιατί δεν θα καταλαβαίνει τι γίνεται είτε χωρίς να αντιλαμβάνεται τα γεγονότα . Μπορεί κάποιος να πει τι να πρωτοπρολάβει να βάλει σε μια ταινία ή τι να εξηγήσει ; Η γνώμη μου είναι οτι σε 3 ώρες ταινία έχεις πολύ χρόνο να τα χωρέσεις όλα αυτά .

Θεωρώ επικώς απαράδεκτο το οτι δεν εξηγήθηκε καν στοιχειωδώς πως διαφέρει μια βόμβα που στηρίζεται σε μια χημική αντίδραση απο μια βόμβα που στηρίζεται σε μια πυρηνική αντίδραση . Δεν είναι ειλικρινά τόσο δύσκολο να το εξηγήσει κάποιος , σε ένα απλό φυσικά επίπεδο . Έπειτα επίσης απαράδεκτο το γεγονός οτι δεν υπήρξε κάποια αναπαράσταση της ρίψης της βόμβας , και δεν έγινε καμία προσπάθεια να δειχθεί η καταστροφή και ο ανθρώπινος πόνος που ακολούθησε .

Έχω huge respect για τον Nolan σαν σκηνοθέτη , αλλά απλά δεν ήταν ο κατάλληλος για να γυρίσει τέτοια ταινία . Αμέσως μετά την χαρά των Αμερικανών που η βόμβα λειτούργησε , έπρεπε να δείχνανε την ρίψη της . Ταπεινή μου άποψη , ως απλός θεατής .
 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,743 μηνύματα.
Σχεδόν όλες τις μαρβελ. Με εξαίρεση μια-δύο, όλες οι υπόλοιπες μου είναι από αδιάφορες μέχρι εκνευριστικές.
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,276 μηνύματα.
Σχεδόν όλες τις μαρβελ. Με εξαίρεση μια-δύο, όλες οι υπόλοιπες μου είναι από αδιάφορες μέχρι εκνευριστικές.
Πραγματικά!
Κούραση άπλετη.




Πολύ controversial άποψη αλλά βαριέμαι πολύ με το Godfather, δεν μπορώ να πω πως δεν μου αρέσει αναγνωρίζω πως είναι καλογυρισμένη ωστόσο είναι πολύ.. πολύ… πολύ αργή και κάπου κοιμάμαι
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,048 μηνύματα.
Σταμάτησα στην Phase 3 της Μάρβελ στο Σπάιντερμαν του 2019 νομίζω, στην 23η ταινία. Ειλικρινά κάτι Ant-man και δεν ξερω κι εγω τι, μου προκάλεσαν "ΤΕΛΕΙΩΝΕΓΑΜΩ"-ίτιδα.

Βασικά το τελείωσα το πακέτο με τις ταινίες γιατι είμαι ψυχαναγκαστικός και completionist, ας όψεται.

Αν ήταν στο χέρι μου θα τις έκανα όλες Iron Man και Thor. Βαριά και Avengers.

ΥΓ: Πχ το Guardians of the Galaxy το έβλεπα για να δω αν θα τα φτιάξει η πράσινη εξωγήινη* (έρωτας) με τον πρωταγωνιστή. Άντε και για τον αστειο σκίουρο.

1695414684520.png
 
Τελευταία επεξεργασία:

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,964 μηνύματα.

σκηνοθέτης ποιητής, αλλά εμένα με κούρασε. και το στοιχείο του νερού, που ήταν για κάποιο λόγο πολύ έντονο στην ταινία, μου έφερνε τσίσα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top