amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

22-09-23

16:29
Ρε Γιάννη, είσαι είδωλο ρε γμτAmerica History X.

Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

22-09-23

16:29
Πολίτικη κουζίνα
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

22-09-23

16:31
Oppenheimer .
Απογοήτευcηc
Απογοήτευcηc
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

22-09-23

16:36
America History X.
Γιατί;
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

22-09-23

16:42
Το επεισόδιο στο θαψε το σενάριο είναι όλα τα λεφτά.Πολίτικη κουζίνα
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

22-09-23

16:47
Έχω ακούσει τα καλύτερα για το ΟπενχάιμερOppenheimer .
Απογοήτευcηc
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

22-09-23

17:09
Κοίταξε , σκηνοθεσία δεν ξέρω . Αλλά ξέρω την ιστορία και ξέρω και την φυσική . Σαν αποτέλεσμα η ταινία απο τεχνικής άποψης ( εφέ / ήχο κτλπ. ) είναι άρτια .Έχω ακούσει τα καλύτερα για το Οπενχάιμερ
Ωστόσο κατά την γνώμη μου δεν θεωρώ οτι στάθηκε στο ύψος της ιστορίας και της επιστήμης πίσω απο την πυρηνική βόμβα αυτό που είδαμε . Καταρχάς κάποιος ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα απο τα δύο , θα παρακολουθήσει είτε με μεγάλη δυσκολία γιατί δεν θα καταλαβαίνει τι γίνεται είτε χωρίς να αντιλαμβάνεται τα γεγονότα . Μπορεί κάποιος να πει τι να πρωτοπρολάβει να βάλει σε μια ταινία ή τι να εξηγήσει ; Η γνώμη μου είναι οτι σε 3 ώρες ταινία έχεις πολύ χρόνο να τα χωρέσεις όλα αυτά .
Θεωρώ επικώς απαράδεκτο το οτι δεν εξηγήθηκε καν στοιχειωδώς πως διαφέρει μια βόμβα που στηρίζεται σε μια χημική αντίδραση απο μια βόμβα που στηρίζεται σε μια πυρηνική αντίδραση . Δεν είναι ειλικρινά τόσο δύσκολο να το εξηγήσει κάποιος , σε ένα απλό φυσικά επίπεδο . Έπειτα επίσης απαράδεκτο το γεγονός οτι δεν υπήρξε κάποια αναπαράσταση της ρίψης της βόμβας , και δεν έγινε καμία προσπάθεια να δειχθεί η καταστροφή και ο ανθρώπινος πόνος που ακολούθησε .
Έχω huge respect για τον Nolan σαν σκηνοθέτη , αλλά απλά δεν ήταν ο κατάλληλος για να γυρίσει τέτοια ταινία . Αμέσως μετά την χαρά των Αμερικανών που η βόμβα λειτούργησε , έπρεπε να δείχνανε την ρίψη της . Ταπεινή μου άποψη , ως απλός θεατής .

22-09-23

18:06
Σχεδόν όλες τις μαρβελ. Με εξαίρεση μια-δύο, όλες οι υπόλοιπες μου είναι από αδιάφορες μέχρι εκνευριστικές.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

22-09-23

23:17
Πραγματικά!Σχεδόν όλες τις μαρβελ. Με εξαίρεση μια-δύο, όλες οι υπόλοιπες μου είναι από αδιάφορες μέχρι εκνευριστικές.
Κούραση άπλετη.
Πολύ controversial άποψη αλλά βαριέμαι πολύ με το Godfather, δεν μπορώ να πω πως δεν μου αρέσει αναγνωρίζω πως είναι καλογυρισμένη ωστόσο είναι πολύ.. πολύ… πολύ αργή και κάπου κοιμάμαι
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

22-09-23

23:22
Σταμάτησα στην Phase 3 της Μάρβελ στο Σπάιντερμαν του 2019 νομίζω, στην 23η ταινία. Ειλικρινά κάτι Ant-man και δεν ξερω κι εγω τι, μου προκάλεσαν "ΤΕΛΕΙΩΝΕΓΑΜΩ"-ίτιδα.
Βασικά το τελείωσα το πακέτο με τις ταινίες γιατι είμαι ψυχαναγκαστικός και completionist, ας όψεται.
Αν ήταν στο χέρι μου θα τις έκανα όλες Iron Man και Thor. Βαριά και Avengers.
ΥΓ: Πχ το Guardians of the Galaxy το έβλεπα για να δω αν θα τα φτιάξει η πράσινη εξωγήινη* (έρωτας) με τον πρωταγωνιστή. Άντε και για τον αστειο σκίουρο.
Βασικά το τελείωσα το πακέτο με τις ταινίες γιατι είμαι ψυχαναγκαστικός και completionist, ας όψεται.
Αν ήταν στο χέρι μου θα τις έκανα όλες Iron Man και Thor. Βαριά και Avengers.
ΥΓ: Πχ το Guardians of the Galaxy το έβλεπα για να δω αν θα τα φτιάξει η πράσινη εξωγήινη* (έρωτας) με τον πρωταγωνιστή. Άντε και για τον αστειο σκίουρο.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

22-09-23

23:49

σκηνοθέτης ποιητής, αλλά εμένα με κούρασε. και το στοιχείο του νερού, που ήταν για κάποιο λόγο πολύ έντονο στην ταινία, μου έφερνε τσίσα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

10-05-24

23:32

Κακό σενάριο, κακή σκηνοθεσία, συνεχής μουσική που ενοχλεί, μη φυσικοί διάλογοι, κακό ντυσιμο. Προσπαθούν να γεμίσουν το χρόνο με ανούσιες σκηνές για να φτάσουμε σε ένα ακόμα ανούσιο τέλος.
3/10
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

28-07-24

12:33
Ο Κυνόδοντας του Λάνθιμου (απλά γιατί;!)
Το σπιρτόκουτο του Οικονομίδη (απλά όχι)
Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς πάλι του Οικονομίδη (ασχολίαστο)
Το suntan (ό,τι χειρότερο έχω δει)
Και πάμε στη ταινία που στοίχειωσε τα παιδικά μου χρόνια και δεν είναι άλλη από το serbian film, που τότε δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται, και την έβαλε ένας μλκας φίλος μου. Μετά διάβασα ότι είχε απαγορευτεί γενικά από παντού.. (μη τη δείτε)
Το σπιρτόκουτο του Οικονομίδη (απλά όχι)
Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς πάλι του Οικονομίδη (ασχολίαστο)
Και πάμε στη ταινία που στοίχειωσε τα παιδικά μου χρόνια και δεν είναι άλλη από το serbian film, που τότε δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται, και την έβαλε ένας μλκας φίλος μου. Μετά διάβασα ότι είχε απαγορευτεί γενικά από παντού.. (μη τη δείτε)
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

28-07-24

12:39
αυτό το έχω δει σχετικά πρόσφατα. καλό ήταν και μου άρεσε πολύ και ο Παπαδημητρίου και η Τρίγκου

είχε και αυτή η ταινία ωραίους συμβολισμούς ή ωραίο συμβολισμό (αν θες).

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

28-07-24

12:41
Έλα μη με τρελαίνεις τώρα, ήταν κάκιστη ταινίααυτό το έχω δει σχετικά πρόσφατα. καλό ήταν και μου άρεσε πολύ και ο Παπαδημητρίου και η Τρίγκου
είχε και αυτή η ταινία ωραίους συμβολισμούς ή ωραίο συμβολισμό (αν θες).![]()

dum dum boy
Διάσημο μέλος

28-07-24

12:45
Έλα μη με τρελαίνεις τώρα, ήταν κάκιστη ταινίατην είχα δει κάπου στα 14-15 μου.
να την ξαναδείς αν ποτέ κάνεις σχέση και χωρίσεις. μπορεί να σου πει κάτι διαφορετικό. όχι απαραίτητα. αλλά μπορεί.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-07-24

12:47
Ποια σχέση καλέ; Αυτός ήταν ένας stalker 45αρης μου κυνηγούσε ένα hippie 20χρονο (μπορεί και μικρότερη δεν θυμάμαι) και στο τέλος έφτασε να κάνει και κακό.να την ξαναδείς αν ποτέ κάνεις σχέση και χωρίσεις. μπορεί να σου πει κάτι διαφορετικό. όχι απαραίτητα. αλλά μπορεί.
Δεν μου άρεσε, δεν μου πέρασε τίποτα προσωπικά.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

28-07-24

12:49
Ποια σχέση καλέ; Αυτός ήταν ένας stalker 45αρης μου κυνηγούσε ένα hippie 20χρονο (μπορεί και μικρότερη δεν θυμάμαι) και στο τέλος έφτασε να κάνει και κακό.
Δεν μου άρεσε, δεν μου πέρασε τίποτα προσωπικά.
αυτά που περιγράφεις είναι το "μέσο" της ταινίας.
ο συμβολισμός αφορούσε την κτητικότητα και όλα τα δεινά που μπορεί να φέρει, ως και τον θάνατο μιας σχέσης.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-07-24

12:53
Η σειρά αφορούσε έναν μεσήλικα, που δεν έχει ζήσει τίποτα και αποφάσισε να βγάλει τα απωθημένα του σε ένα πιτσιρίκι. Αν θυμάμαι καλά, το λέει κιόλας στην ταινία ότι δεν είχε πολλές σχέσεις με γυναίκες, κάτι που τον έκανε να κολλήσει με την μικρή.αυτά που περιγράφεις είναι το "μέσο" της ταινίας.
ο συμβολισμός αφορούσε την κτητικότητα και όλα τα δεινά που μπορεί να φέρει, ως και τον θάνατο μιας σχέσης.
![]()
Η κτητικότητα του ήρθε πολύ αργότερα, όταν η μικρή τον παράτησε και τον έδιωχνε. Καθ' όλη την ταινία βλέπουμε έναν άντρα με πολλά ανεκπλήρωτα, για αυτό και ερωτεύτηκε (ίσως) την απελευθερωμένη πιτσιρίκα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

28-07-24

13:07
Η σειρά αφορούσε έναν μεσήλικα, που δεν έχει ζήσει τίποτα και αποφάσισε να βγάλει τα απωθημένα του σε ένα πιτσιρίκι. Αν θυμάμαι καλά, το λέει κιόλας στην ταινία ότι δεν είχε πολλές σχέσεις με γυναίκες, κάτι που τον έκανε να κολλήσει με την μικρή.
Η κτητικότητα του ήρθε πολύ αργότερα, όταν η μικρή τον παράτησε και τον έδιωχνε. Καθ' όλη την ταινία βλέπουμε έναν άντρα με πολλά ανεκπλήρωτα, για αυτό και ερωτεύτηκε (ίσως) την απελευθερωμένη πιτσιρίκα.
ναι. ένας γιατρός, σε ένα νησί, χωρίς ζωή. ξαφνικά ερωτεύεται μια πιτσιρίκα, η οποία απλά ήθελε μια μικρή περιπέτεια μαζί του, και έφτασε μέχρι τον φόνο, επειδή αυτός την ήθελε δική του. πόσες γυναικοκτονίες έχουν γίνει για παρόμοιους λόγους... άλλοι τις σκοτώνουν κυριολεκτικά, άλλοι συναισθηματικά. φαντάζομαι γίνονται και ανδροκτονίες για ανάλογους λόγους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- AggelikiGr
- camil
- Kate1914
- Debugging_Demon
- Hased Babis
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- fourkaki
- melmel
- Wonderkid
- Scandal
- rafaela11
- taketrance
- Abiogenesis
- Joji
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- Memetchi
- giannhs2001
- Jim175
- A350
- velentzakoss
- chester20080
- GeorgePap2003
- Steliosgkougkou
- spring day
- Μαυρίκιος
- User2350
- thenutritionist
- charmander
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.