love_angel
Επιφανές μέλος

και απο μικρη ηθελα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sukerakos13
Νεοφερμένο μέλος

dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Δεν ειμαστε τα φιλαρακια που βγαινουν μαζι, κανουν/ρανουν, ουτε μιλαμε για τα προσωπικα μας. Ισως στο μελλον "ανοιχτουμε" πιο πολυ ο ενας στον αλλον.

Αλλα ουτε γω θα τον αλλαζα. Ειναι ωραιο να' χεις μεγαλο αδερφο. Lol.

fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι είμαι η μικρότερη

Δεν με χαλαει καθόλου είχα όλα τα ατού να κανουν τα χατήρια μου όλα....
Ασχέτος ότι ήρθα απρόοπτα..έτσι λένε ο μπαμπας και η μαμά αλλά χάρη σε ένα θείο μου(συγχωρεμένος λυπάμαι για αυτό).. είμαι εδώ και σας γράφω...
Άσχετο!!! η αδελφή μου είναι ελέυθερη..!!!!! χαχαχα
moonlight
Διάσημο μέλος

Έχω μία μεγαλύτερη αδερφή (9,5 χρόνια) και πλεον είμαστε πολύ αγαπημένες...Δεν θα την αλλαζα με τίποτα!!!
το ιδιο και γω

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Με την αδερφή μου τα πάμε πολύ καλά. Με τον μικρό εξαρτάται από το πως έχει ξυπνήσει την συγκεκριμένη μέρα...
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

δεν εχω αδερφακια.
και απο μικρη ηθελα.![]()
και εγώ το ίδιο....

ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος

elenaki92
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis03.06.09
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Γενικά έχουμε καλές σχέσεις, αλλά νταξ μεγάλωσα ουσιαστικά σαν μοναχοπαίδι και εγώ, αφού όταν γεννήθηκα ήταν ήδη μεγάλος ε, και μετά παντρεύτηκε και νωρίς οπότε δεν μπορώ να πω ότι τον έζησα όσο θα ήθελα...Αλλά είμαστε πολύ καλά έτσι και αλλιώς οπότε δεν με απασχολεί πια...
eva.p
Νεοφερμένο μέλος

annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν μπορώ να πιστέψω πως από ένα μικρό μπιζέλι στον υπέρυχο προήλθε αυτό το μικρόβιο που μου πειράζει τον υπολογιστή,θέλει να παίζει με το κινητό μου,δεν με αφήνει να φοράω χαμηλοκάβαλα παντελόνια(!!!!),μου λέει ότι θα πλακώσει όποιον με πειράξει,μου σπάει τα νεεύρα γενικότερα

Ααααχ και εγώ μερικές φορές,ειδικά όταν τον πιάνει λογοδιάρροια!Όσο μεγαλώνουν τα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα αν και κάποιες φορές είναι η αλήθεια ότι νοσταλγώ τις εποχές που δεν μιλούσαν καθόλου και ήταν τόόόόόόσο γλυκά!!![]()

Η σχέση μας δεν είναι απόλυτα ειρηνική αλλά ευτυχώς που αποφάσισαν οι γονείς μου-μετά απο 5ετή δική μου πίεση-να τον φέρουν στον κόσμο,γιατί η μοναξιά δεν παλεύεται

Μου βγαίνει και μια περίεργη προστατευτικότητα όσο μεγαλώνει ο αδερφός μου...να τον συμβουλέψω για τα πάντα,να μην τον κοροιδέψει ποτέ κανείς,να κρατήσει τη ζωή στα χέρια του,να στηριχθεί στις δυνάμεις του..και άλλα τέτοια ''υπαρξιακά''!

Αυτά,γιατί αν αρχίσω δεν τελειώνω

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω την ίδια διαφορά με μια ξαδέρφη μου και έχουμε τέτοιου είδους σχέση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Paragontas7000
- rafaela11
- Unboxholics
- synthnightingale
- Debugging_Demon
- American Economist
- Reader
- Scandal
- Kate1914
- Memetchi
- Joji
- iew
- giannhs2001
- ROM32
- Jack of Spades
- charmander
- johnsala
- taketrance
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- χημεια4λαιφ
- louminis
- AggelikiGr
- touvlo
- teacher_40
- User2350
- Alma Libre
- CiNeFiL
- harry akritas
- orchidea
- sokliap
- tslef8
- DimitraA.
- kogba
- jj!
- Forgetit
- Griff
- Κλημεντίνη
- Miriam01
- panagiotis econ
- eleni236
- Jocaste
- Libertus
- Εχέμυθη
- fockos
- fmarulezkd
- Nickx
- ioannaion
- Unseen skygge
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.