Εγώ έχω μία μικρότερη αδερφή είναι 21.
Στα παιδικά μας χρόνια δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά, για την ακρίβεια δεν μπορούσα να κάνω παρέα μαζί της. Είμασταν τόσο διαφορετικές που με ενοχλούσε.Ήταν πολλές φορές νευρική και απότομη απέναντι μου, σε σημείο που με μείωνε μπροστά σε άλλους, έτσι ενώ αυτή ήθελε να περνάμε χρόνο μαζί, εγώ το απέφευγα.
Όταν έφυγα από το σπίτι για σπουδές, είχα πραγματικά ηρεμήσει απ τη γκρίνια της

, μπορεί να μου έλειπε αλλά δεν αναζητούσα τη συντροφιά της.
Τον επόμενο χρόνο ήρθε και αυτή Αθήνα και στην αρχή τσακωνόμασταν συνεχώς! Απ την πιο απλή διαφωνία δημιουργόταν μεγάααλοι καβγάδες!

Όμως όλα αυτά τα χρόνια που μένουμε μαζί έχουμε έρθει τόσο κοντά, που δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια στιγμή θα χωρίσουμε! Ανησυχίες, φόβοι, χαρές.. σε όλα είναι η μία το στήριγμα της άλλης.

Την αγαπάω περισσότερο απ΄τον καθένα! Μπορεί βέβαια ακόμα να τσακωνόμαστε για χαζά πραγματάκια, αλλά πλέον το πολύ σε ένα μισάωρο καταλήγουμε να γελάμε με αυτό!
Πρόσφατα μου είπε το εξής συγκλονιστικό: " Από τότε που γεννήθηκα ήσουν και εξακολουθείς να παραμένεις το πρότυπό μου, γνωρίζοντας πως ποτέ δεν πρόκειται να σε φτάσω... θα ήθελα πολύ να μου μάθεις τον τρόπο που σκέφτεσαι!"
Ουφφ.. συγκινήθηκα
Το αστείο είναι πως τώρα τελευταία καθόμαστε και πλάθουμε ιστοριούλες για το πως θα είμαστε στο μέλλον. Μας φανταζόμαστε λοιπόν γριές ξεδοντιάρες

να πίνουμε καφεδάκι και να λέμε :
-θυμάσαι μαρή ένα γκομενάκι που χες χτυπήσει στο super paradise?,
-Αααααααχ ξεχνιέται ο Μπάμπης? τι να κάνει...... λες να πέθανε?

-Οχι μαρή Σάκη τον λέγανε!
Και άλλα τέτοια χαζά!