chris_90
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Γιατι? επειδη θελω να παω στην Μυκονο?![]()
Όχι πως σου πέρασε αυτό από το μυαλό:p
Πάντως αν πας μην πας στο Super Paradise, δεν έχω αηδιάσει πιο πολύ στη ζωή μου

guess
Δραστήριο μέλος

Τι σε εκανε να αηδιασεις?:xixi:
djimmakos
Διάσημο μέλος

Αληθεια...και ελεγα να κλεισω απο τωρα ξαπλωστρα...ειναι και ακριβες...!!!
Τι σε εκανε να αηδιασεις?:xixi:
Βρομούσε αφόρητα..

Το μόνο που μου άρεσε ήταν ότι έβλεπα μεθυσμένους που χορεύανε πάνω στα βράχια να γλιστράνε και να πέφτουνε στη θάλασσα

Πάντως για ξαπλώστρα κοντά στη θάλασσα δεν το συνιστώ. Είναι που είναι πανάκριβες (200+)...να σου έρθει και κανα κύμα στη μάπα δεν θα είναι και ότι το καλύτερο..
Το μόνο που μου άρεσε στη Μύκονο ήταν τα νυχτοπερπατήματα και οι λουκουμάδες της κυρίας Αργυρώς με σοκολάτα

Choco
Νεοφερμένο μέλος

SWEET HEART
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

SWEET HEART
Νεοφερμένο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

δηλαδη απο οτι καταλαβα εχεις παει μονο στη μυκονο.
Mπράβο, είσαι πολύ έξυπνος:p
Η σωστή σειρά είναι Μύκονος-Τήνος. Πρώτα κάνουμε τα αίσχη και μετά περνάμε απ΄τη Μεγαλόχαρη για τη συγχώρεση. Αντίστροφα δεν έχει νόημα.![]()
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

SWEET HEART
Νεοφερμένο μέλος

*MARAKI*
Νεοφερμένο μέλος

αχαχαχα!αχ αυτα τα νυχτοπερπατηματα στη μυκονο αξεχαστα!:no1:Βρομούσε αφόρητα..
Το μόνο που μου άρεσε ήταν ότι έβλεπα μεθυσμένους που χορεύανε πάνω στα βράχια να γλιστράνε και να πέφτουνε στη θάλασσα
Πάντως για ξαπλώστρα κοντά στη θάλασσα δεν το συνιστώ. Είναι που είναι πανάκριβες (200+)...να σου έρθει και κανα κύμα στη μάπα δεν θα είναι και ότι το καλύτερο..
Το μόνο που μου άρεσε στη Μύκονο ήταν τα νυχτοπερπατήματα και οι λουκουμάδες της κυρίας Αργυρώς με σοκολάτα![]()
-----------------------------------------
ρε παιδια ενταξει μη το παρακανουμε δε λεω στη μυκονο γινονται πολλα...αλλα ειναι ωραιο νησι και τελοσπαντων δε πας για να δεις τα αισχη αλλα για να διασκεδασεις και να περασεις καλα κυριως.Εγω αυτο πιστευω.Η σωστή σειρά είναι Μύκονος-Τήνος. Πρώτα κάνουμε τα αίσχη και μετά περνάμε απ΄τη Μεγαλόχαρη για τη συγχώρεση. Αντίστροφα δεν έχει νόημα.![]()
stargirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Λες να κανω κοτζαμ ριπορτ για αυτο;
Απλα εχει παραγινει το πραγμα.
Ελπιζω τουλαχιστον να βοηθησα κανα συντονιστη με το λινκ. Τι να πω, ειχα καλη προθεση:p
Δεν είπα ότι είχες κακή.Απλά με την αναφορά φτάνουν πιο γρήγορα στους συντονιστές από ότι να βάλεις ένα λίνκ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- taketrance
- Corfu kitty
- Libertus
- Kate1914
- thenutritionist
- Wonderkid
- touvlo
- camil
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- johnsala
- Fernando_A
- American Economist
- giannhs2001
- chester20080
- charmander
- Ωρορα
- Δροσουλίτης
- Paragontas7000
- Maria_Xagorari
- Sosstoss
- Λάβος
- Ariana2018
- orchidea
- harry akritas
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- tslef8
- Κλημεντίνη
- cortomaltese
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- Έμμα
- T C
- gwgw_5
- louminis
- JohnGreek
- iminspain
- itisjustme
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.