X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana
Δραστήριο μέλος

Έχω πάει Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Θάσο και Σαμοθράκη πιο μικρή...
Έχω πάει και Χαλκιδική και Εύβοια...!Αν μετράνε...
Έχω πάει Κέρκυρα,Κύθηρα,Σαμοθράκη,Θάσο,Σαντορίνη,Σίφνο.....
και μένω στην πανέμορφη Κρήτη(!!!!):no1:
Δεν μπορώ να κρίνω αν η Κρήτη είναι πανέμορφη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν,έχω πάει στα εξής:Μύκονο(εντάξει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο),Τήνο(ωραία),Σύρο(ωραία),Κρήτη(καλά εντάξει τέλεια: P),Ζάκυνθο(πολύ ωραίες παραλίες),Λευκάδα(δε μου άρεσε),Σαντορίνη(φοβερή),Πόρο(μου αρεσε πάρα πολύ),Ύδρα(ξεραίλα: P),Εύβοια(δεν είναι κάτι ιδιαίτερο),Αίγινα(ωραία),Σαλαμίνα(δε μου αρέσει καθόλου),Παξοί-Αντίπαξοι(φανταστικά).
Αυτά νομίζω.Αν θυμηθώ κάποιο άλλο,θα το πω.![]()
Έτσι ρε! Κρήτη ftw!

maraki
Δραστήριο μέλος

Έτσι ρε! Κρήτη ftw!![]()
Χαίρομαι που συμφωνείς.

"Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου,θα πέσει να σε πλακώσει".

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Μ' ένα σμπάρο, δυο τριγώνια. Είπα τη μλκία μου, βγήκα και off topic.

chrisnats16
Νεοφερμένο μέλος

abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα ήταν μια επιλογή αν η ερώτηση αναφερόταν σε νησιά της Μεσογείου.
-------
Πάτμος
Σαντορίνη
Λέσβος
δε θυμάμαι άλλα.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος

(μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....)
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε.Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά
), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα
)και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά!
![]()

-----------------------------------------
Αν είναι δυνατόνΠάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!)

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε.![]()
Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς.Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα το θυμηθηκα.

Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ
Να μας ξαναρθεις.

Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς.
Συμφωνω.
Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(:
(αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου)
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ...
Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα.
Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω...
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο).
+φωνω!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- taketrance
- Corfu kitty
- Libertus
- Kate1914
- thenutritionist
- Wonderkid
- touvlo
- camil
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- johnsala
- Fernando_A
- American Economist
- giannhs2001
- chester20080
- charmander
- Ωρορα
- Δροσουλίτης
- Paragontas7000
- Maria_Xagorari
- Sosstoss
- Λάβος
- Ariana2018
- orchidea
- harry akritas
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- tslef8
- Κλημεντίνη
- cortomaltese
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- Έμμα
- T C
- gwgw_5
- louminis
- JohnGreek
- iminspain
- itisjustme
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.