venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΩΡΓΟΣ95
Νεοφερμένο μέλος

1-Στην Κερκυρα!
2-Στην Λευκαδα!
3-Στην Θασο(3 φορες)!
4-Στην Σαμοθρακη!
5-Στην Αμμουλιανη(7 φορες)!
6-Στον Πορο!
7-Στις Σπετσες!
8-Στην Σκοπελο!
9-Στην Σκιαθο(μονο πατησα με τα δυο μου ποδια(σταση πλοιου))!
10-Στην Ευβοια(μετραει για νησι)!
Για σχολιασμους....!
16 χρονων ειμαι και πηγα σε 10 νησια(σε καποια περισσοτερες απο 2 φορες)
Σε ολα ηταν απλα υπεροχα!
Μακαρι να επαναληφθει καποτε αυτος ο κυκλος διακοπων και σε αλλα νησια...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σκιάθος
Σύρος
Τήνος
Μύκονος
Κέρκυρα
Λευκάδα
Ιθάκη
Κεφαλλονιά
Σύμη
Εύβοια(την ξέρω σα 2η πατρίδα μου,ειδικά τη βόρεια).
Κέρκυρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xkorko
Νεοφερμένο μέλος

Λευκαδα
Ιθακη
Κεφαλλονια
Σκορπιος (Του Ωνασση αν κ δν επιτρεπεται η προσβαση σ ολο τ νησι)
Ζακυνθος
Σκιαθος
Σκοπελος
Θασος
Ευβοια
Ναξος
Παρος
Σιφνος
Μηλος
Κιμωλος
Αχ Ελλαδα μου.

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ έχω πάει στη Πάτμο και στη Σύρο. Καλά και στη Λέσβος, αλλά δε πιάνεται γιατί εδώ ζω.....

ρανιααααα
Δραστήριο μέλος

- λευκαδα
- παρο
- σαμο
- σκορπιος
- μυκονο
- κεφαλονια
- ζακυν8ο
- ευβοια
- κερκυρα
- ικαρια
- παξοι
- αντιπαρο

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα

ἅλς
Διάσημο μέλος

Είμαστε ταξιδιάρηδες

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Κεφαλλονιά (σχεδὸν ὁλόκληρη πλὴν Ληξουρίου)
Ζάκυνθος (ὄχι μεγάλο μέρος της, περισσότερο κοντὰ στὴν πρωτεύουσα του νησιοῦ)
Λευκάδα (πρωτεύουσα, Νυδρί, περιήγηση στὸ Σκορπιό, παραλία «κάθισμα»)
Ἰθάκη (ἤμουν πολὺ μικρὸς, δὲ θυμᾶμαι πολλά. Εἴχαμε ἐπισκεφθεῖ πάντως ἕνα πολὺ ὡραῖο μοναστῆρι, τὴν Παναγία τῶν «Καθαρῶν»
Νησιὰ Ἀργοσαρωνικοῦ
Πόρος (σύντομη ἐκδρομὴ μὲ τὸ σχολεῖο καθὼς καὶ 15 μέρες στὸ ὁμώνυμο Κ.Ε. τοῦ ναυτικοῦ. Δὲν μπορῶ νὰ πῶ ὅτι γύρισα τὸ νησί...)
Νησιὰ Ἀνατολικοῦ Αἰγαίου
Χίος (Βροντάδο καὶ Χίος καὶ κάποιες γύρω περιοχές. Δυστυχῶς δὲν τὸ γύρισα...)
Δωδεκάνησα
Ῥόδος (οὐσιαστικὰ τὴ Ῥόδο τὴν εἶδα μόνο μία ἡμέρα ὅταν πῆγα νὰ πάρω τὸ ἀπολυτήριο τοῦ ναυτικοῦ. Τὸ μόνο ποὺ ἔκανα ἦταν μιὰ καλὴ περιήγηση στὴν παλιὰ πόλη καὶ τὶς γύρω περιοχές)
Κάρπαθος (8 μῆνες θητεία στὸ ἀνεμοδαρμένο αὐτὸ νησί. Προφανῶς λόγῳ ἀνωτέρας βίας δὲ γύρισα μεγάλο μέρος του ἀλλὰ μόνο τὴν περιοχὴ ἀνάμεσα σὲ Πηγάδια-Μενετὲς-Ἀρκάσα, ὅλα αὐτὰ στὸ νότιο ἄκρο τοῦ νησιοῦ)
Κρήτη
Τὴ γύρισα σχεδὸν ὁλόκληρη ἐκτὸς ἀπὸ τὸ νομὸ Χανίων ὅπου πῆγα μόνο στὰ Χανιὰ. Φωτογραφίες ἀπὸ τὸ ταξίδι μου ὑπάρχουν σὲ ἄλμπουμ στὸ προφίλ μου...
Δυστυχῶς δὲν ἔχω ἐπισκεφθεῖ ἀκόμη τὶς Κυκλάδες καὶ τὶς Σποράδες καὶ τὸ θέλω πολύ. Ἐπίσης τὸ ἔχω καημὸ νὰ ἐπισκεφθῶ τὴ Λέσβο καθὼς καὶ τὴν Κέρκυρα ἐνῷ κάποια μέρα θὰ προσπαθήσω νὰ γυρίσω τὴν Κάρπαθο πρᾶγμα τὸ ὁποῖο δὲν κατάφερα λόγῳ τῆς στρατιωτικῆς θητείας...
Myrtle
Διάσημο μέλος

- Κρήτη
- Εύβοια
- Σκιάθος
- Μήλος
- Αστυπάλαια
- Ρόδος
- Αίγινα
- Πόρος
- Σαλαμίνα
- Ύδρα
- Σπέτσες

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

- Σαλαμίνα
- Αίγινα
- Αγκίστρι
- Πόρος
- Ύδρα
- Σπέτσες
Από Κυκλάδες:
- Μήλος
- Πάρος
- Νάξος
- Σαντορίνη
- Χίος
- Κως
- Ρόδος
- Πάτμος
- Λέρος
- Νίσυρος
- Κάλυμνος
- Τήλος
- Κεφαλονιά
- Κέρκυρα
- Σκιάθος
(Α, και Κρήτη που υπηρέτησα)
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Πετρη...ξεχασες την Πελοπονησο...Ἰόνια νησιά:
Κεφαλλονιά (σχεδὸν ὁλόκληρη πλὴν Ληξουρίου)
Ζάκυνθος (ὄχι μεγάλο μέρος της, περισσότερο κοντὰ στὴν πρωτεύουσα του νησιοῦ)
Λευκάδα (πρωτεύουσα, Νυδρί, περιήγηση στὸ Σκορπιό, παραλία «κάθισμα»)
Ἰθάκη (ἤμουν πολὺ μικρὸς, δὲ θυμᾶμαι πολλά. Εἴχαμε ἐπισκεφθεῖ πάντως ἕνα πολὺ ὡραῖο μοναστῆρι, τὴν Παναγία τῶν «Καθαρῶν»
Νησιὰ Ἀργοσαρωνικοῦ
Πόρος (σύντομη ἐκδρομὴ μὲ τὸ σχολεῖο καθὼς καὶ 15 μέρες στὸ ὁμώνυμο Κ.Ε. τοῦ ναυτικοῦ. Δὲν μπορῶ νὰ πῶ ὅτι γύρισα τὸ νησί...)
Νησιὰ Ἀνατολικοῦ Αἰγαίου
Χίος (Βροντάδο καὶ Χίος καὶ κάποιες γύρω περιοχές. Δυστυχῶς δὲν τὸ γύρισα...)
Δωδεκάνησα
Ῥόδος (οὐσιαστικὰ τὴ Ῥόδο τὴν εἶδα μόνο μία ἡμέρα ὅταν πῆγα νὰ πάρω τὸ ἀπολυτήριο τοῦ ναυτικοῦ. Τὸ μόνο ποὺ ἔκανα ἦταν μιὰ καλὴ περιήγηση στὴν παλιὰ πόλη καὶ τὶς γύρω περιοχές)
Κάρπαθος (8 μῆνες θητεία στὸ ἀνεμοδαρμένο αὐτὸ νησί. Προφανῶς λόγῳ ἀνωτέρας βίας δὲ γύρισα μεγάλο μέρος του ἀλλὰ μόνο τὴν περιοχὴ ἀνάμεσα σὲ Πηγάδια-Μενετὲς-Ἀρκάσα, ὅλα αὐτὰ στὸ νότιο ἄκρο τοῦ νησιοῦ)
Κρήτη
Τὴ γύρισα σχεδὸν ὁλόκληρη ἐκτὸς ἀπὸ τὸ νομὸ Χανίων ὅπου πῆγα μόνο στὰ Χανιὰ. Φωτογραφίες ἀπὸ τὸ ταξίδι μου ὑπάρχουν σὲ ἄλμπουμ στὸ προφίλ μου...
Δυστυχῶς δὲν ἔχω ἐπισκεφθεῖ ἀκόμη τὶς Κυκλάδες καὶ τὶς Σποράδες καὶ τὸ θέλω πολύ. Ἐπίσης τὸ ἔχω καημὸ νὰ ἐπισκεφθῶ τὴ Λέσβο καθὼς καὶ τὴν Κέρκυρα ἐνῷ κάποια μέρα θὰ προσπαθήσω νὰ γυρίσω τὴν Κάρπαθο πρᾶγμα τὸ ὁποῖο δὲν κατάφερα λόγῳ τῆς στρατιωτικῆς θητείας...

Εγω τωρα και που δεν εχω παει...

Αργοσαρωνικος....(ολος πλην Σαλαμινας....ζεν εχω κανει Ναυτικο

Κυκλαδες(Ανδρο

Κρητη (Νομο Λασιθιου ,Χανια,Ρεθυμνο)....μετριες εντυπωσεις γενικα ....

Ευβοια (ειδικα Βορεια..

Χιος

Ικαρια

Σποραδες (Σκιαθος, Σκοπελος ,Αλονησος )

Ιονια νησια (Λευκαδα πολλα .....απειρα like....

Ελαφονησος....Λατρεια....

Αμουλιανη....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και Πελοπονησο καλε....

τωρα αν ξεχασα και κανενα....

Να το....τη Ροδο ξεχασα και ειναι ωραια η ατιμη...
IreneGr
Δραστήριο μέλος

- Σαλαμίνα
- Αίγινα
- Αγκίστρι
- Πόρος
- Σπέτσες
- Νάξος
- Μυτιλήνη
- Τήνος
- Ζάκυνθος
- Γαλατάς
- Εύβοια
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Οινούσσες

despoina_92
Νεοφερμένο μέλος

Σκιάθο-Σκόπελο (γειτονιά

Α! ..Και Κύπρο ( τέλεια

Δεν έτυχε να πάω σε άλλα δυστυχώς, όμως θα το επιδιώξω σίγουρα στο μέλλον

ἅλς
Διάσημο μέλος

Οινούσσες. Πολύ μακρυά, στου διαόλου τη μάνα, ένα βήμα από Τουρκία, λίγος κόσμος και καλός, αρκετοί εφοπλιστές, 999 κάτοικοι το 2001. Ελπίζω του χρόνου το Σεπτέμβρη να πάω. Αλλιώς Ιθάκη. Τις Κυκλάδες τις θεωρώ φριχτές, με εξαίρεση ίσως τη Σαντορίνη.
Οινούσσες
Πως και πήγες εκεί; Χιώτης;
Όμορφο νησί!
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Τις Κυκλάδες τις θεωρώ φριχτές, με εξαίρεση ίσως τη Σαντορίνη.
Λίαν ἀμφιλεγόμενη θέση (δὲν ἔχω ἐπισκεφθεῖ πάντως κάποιο νησὶ τῶν Κυκλάδων γιὰ νὰ ἔχω δική μου ἄποψη). Ἐπειδὴ λοιπὸν ἡ θέση αὐτὴ εἶναι ἀμφιλεγόμενη, καλὸ θὰ ἦταν νὰ μπῇς στὴ διαδικασία νὰ τὴν τεκμηριώσῃς περισσότερο...
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Tα έχω γυρίσει είναι πολύ ωραία όπως και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- taketrance
- Corfu kitty
- Libertus
- Kate1914
- thenutritionist
- Wonderkid
- touvlo
- camil
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- johnsala
- Fernando_A
- American Economist
- giannhs2001
- chester20080
- charmander
- Ωρορα
- Δροσουλίτης
- Paragontas7000
- Maria_Xagorari
- Sosstoss
- Λάβος
- Ariana2018
- orchidea
- harry akritas
- Vold
- Μί–Κά-Ἔλ
- tslef8
- Κλημεντίνη
- cortomaltese
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- Έμμα
- T C
- gwgw_5
- louminis
- JohnGreek
- iminspain
- itisjustme
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.