Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Πιστεύω ότι δεν αγαπάμε μόνο μία φορά....
Αγαπάμε πολλές φορές... απλά κάθε φορά είναι διαφορετικά... τα αισθήματα μας διαφοροποιούνται, μεγαλώνουν, εξιδανικεύονται...
Μόνο όταν έρθει μια νέα αγάπη στη ζωή μας μπορούμε να "ζυγίσουμε" πόσο αγαπούσαμε πραγματικά ή όχι τον άλλον....
Σίγουρα εγώ τουλάχιστον όσες φορές το είπα το πίστευα... ότι αγαπάω... όταν όμως μετά ήρθε μια πιό δυνατή αγάπη είπα ναι... τον αγαπούσα αλλά αυτόν τον αγαπάω αλλιώτικα... ίσως περισσότερο
Προσωπικά αν νιώσω πράγματα για κάποιον που στο μυαλό μου μεταφράζονται με την έννοια της αγάπης το λέω... πάρα πολύ εύκολα... χωρίς φόβο αλλά με πάθος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Kαι καλά να το λένε επειδή ενθουσιάστηκαν, συγχωρείται.
Το τελείως απαράδεκτο που έχω ακούσει (κυρίως για τους άντρες) είναι να το λένε και να λένε συνειδητά ψέματα για να "τους κάτσει η γκόμενα"![]()
Μόνο αυτός φταίει βρε Λια, γιατί η κοπέλα δηλαδή να περιμένει να ακούσει το σ'αγαπώ για να κάτσει στο άλλο? Έπρεπε να μην παίζει σημασία καθόλου αυτό άλλο το σ' αγαπώ και άλλο το "κάτσιμο" Ντρίν ντριν , κύριε Μπαμπινιώτη έχουμε γεννητούρια... βρήκα καινούργια λέξη
Το (ουσ.) Κάτσιμο. : Η εκούσια αποδοχή σεξουαλικής πράξεως μεταξύ δύο ατόμων ιδίου και και διαφορετικού φύλου. Χρησιμοποιείτε κυρίως απο νεαρές ηλικίες και αποτελεί προπήγιο σχέσης. Συνήθως χρησιμοποιείτε μεσα σε πρόταση που υποδουλώνει πρόταση σεξουαλικής πράξης, παραδείγματα
Δεν μου κάθετε ρε πούσ*** μου!
Να του κάτσω άραγε ?
Και, αν σου κάτσει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:.....
Το (ουσ.) Κάτσιμο. : Η εκούσια αποδοχή σεξουαλικής πράξεως μεταξύ δύο ατόμων ιδίου και και διαφορετικού φύλου. Χρησιμοποιείτε κυρίως απο νεαρές ηλικίες και αποτελεί προπήγιο σχέσης. Συνήθως χρησιμοποιείτε μεσα σε πρόταση που υποδουλώνει πρόταση σεξουαλικής πράξης, παραδείγματα
Δεν μου κάθετε ρε πούσ*** μου!
Να του κάτσω άραγε ?
Και, αν σου κάτσει?

ΑΜΑΝ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ...ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ

συνεχάω:
Του Κίτσου η μάνα κάθονταν...
Κάτσε κάτω από τη μπάρα
μου 'κατσε στραβή/κουλή/ανάποδα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πιστεύω ότι αν κάποιον/α σύντροφο τον/την αγαπάμε το ίδιο με τον/την πρώην τότε πολύ απλά δεν έχουμε ξεπεράσει τον/την πρώην.. μιας ο κάθε άνθρωπος έχει την δικία του ιδιοσυγκρασία και σίγουρα θα τον αγαπήσουμε για διαφορετικούς λόγους....Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Μόνο όταν έρθει μια νέα αγάπη στη ζωή μας μπορούμε να "ζυγίσουμε" πόσο αγαπούσαμε πραγματικά ή όχι τον άλλον....
Σίγουρα εγώ τουλάχιστον όσες φορές το είπα το πίστευα... ότι αγαπάω... όταν όμως μετά ήρθε μια πιό δυνατή αγάπη είπα ναι... τον αγαπούσα αλλά αυτόν τον αγαπάω αλλιώτικα... ίσως περισσότερο
Scandal
Διαχειριστής

Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να πω ποτέ τη λέξη ''σ'αγαπώ'' σε κάποιον. Αλλά ξέρω πως αν δε το εννοώ πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να τη πω..Αρχική Δημοσίευση από nikita13:Είπα να βάλω και εγώ ένα θεματάκι
Σας έχει τύχει να πείτε σ' αγαπώ και να μην τον εννοείτε? Και αν ναι γιατί το είπατε;Πίεση ψυχολογική από την άλλη πλεύρα, λάθος εκτίμηση ή για να κερδίσετε κάτι;
tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

αγαπώ =νοιάζομαι ενδιαφερομαι ανησυχώ
Την φραση "ειμαι ερωτευμένος" δεν την χρησιμοποιούμαι σπάνια γιατι ειναι λίγο πιο δυνατή????

Skeftomilos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δυστυχώς η βιολογία του είδους μας είναι αμείλικτη. Οι άντρες αγαπάνε το βράδυ πριν, αλλά παύουν να αγαπάνε το πρωί μετά. Για τις δύσμοιρες γυναίκες δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από τη σχιζοφρένεια.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

μέχρι στιγμής το έχω πει 2 φορές

Λέω τυπική, γιατί μπορεί να τύχει να πέσει κεραυνός και να ειπωθούν λόγια πάθους από τον πρώτο μήνα, έχει τύχει να θέλω να πάω από τον πρώτο μήνα για γάμο... Ή να πρέπει να περάσει καιρός (είτε λόγω απόστασης ή άλλων παραγόντων) ώστε πέρα από το σ'αγαπώ ή το είμαι ερωτευμένος να μιλήσει κανείς για "την πιο μεγάλη αγάπη" και με λέξεις όπως "πάντα", κλπ.
Προσοχή, δε λέω για δεσμεύσεις... Απλά να προσδιορίσουμε τη στιγμή, χρονικά και ποιοτικά, όπου συνειδητοποιείς ότι έχεις κάτι μεγάλο κι ότι θες να κρατήσει για πάντα...
Ελπίζω να έγινα αντιληπτή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Αχ βρε Γιδάκι σε προβληματισμούς με έβαλες νυχτιάτικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Είμαι κατά όλου αυτού, δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια..προτιμώ τις ΜΕΓΑΛΕΣ πράξεις...Και σίγουρα όλα αυτά έρχονται μετά από 6-7 μήνες όταν γνωρίζεις ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου. Πιο πριν όλα είναι ενθουσιασμός/έρωτας/πάθος..ΒΑΣΙΚΟ στοιχείο είναι το σωστό timing..Εκεί όλα μπορούν να έρθουν πιο γρήγορα..Πολύ βασικό δύο άνθρωποι να έχουν κοινά θέλω.Αρχική Δημοσίευση από DrJ7000:Για τα "λόγια τα μεγάλα" δεν υπάρχει "πότε". Σημασία έχει να τα πιστεύει αυτός που τα λέει και να είναι σίγουρος γι αυτα που λέει. Και συνήθως έχουν σημασία όταν αρχίσει να ξεφτίζει ο ενθουσιασμός της αρχής μιας καλής σχέσης.

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Για μένα δεν κάνεις απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!!και αυτό δεν το ξέρεις..μπορεί ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να έχει πολλά περισσότερα πράγματα στο μυαλό του από όλα αυτά που εσύ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχει και απλά να μην στα έχει εκφράσει για πολλούς ευνόητους λόγους...Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Ναι, αλλά τι γίνεται αν εσύ έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα (οκ, όχι "θέλω να κάνω τα παιδιά σου", αλλά κάτι πιο μεγάλο από απλά σ' αγαπώ), κι ο άλλος.. δεν; Έχει δίκιο το Χαμστεράκι, το βασικό είναι αυτό, αλλά αν δεν ξέρεις πού βρίσκεται ο άλλος... τι κάνεις;;;

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:Είμαι κατά όλου αυτού, δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια..προτιμώ τις ΜΕΓΑΛΕΣ πράξεις...Και σίγουρα όλα αυτά έρχονται μετά από 6-7 μήνες όταν γνωρίζεις ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου. Πιο πριν όλα είναι ενθουσιασμός/έρωτας/πάθος..ΒΑΣΙΚΟ στοιχείο είναι το σωστό timing..Εκεί όλα μπορούν να έρθουν πιο γρήγορα..Πολύ βασικό δύο άνθρωποι να έχουν κοινά θέλω.
Δε κατάλαβα που είσαι "κατά" σε αυτά που έγραψα.

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Έβαλα κατα λάθος παράθεση το μήνυμά σου!!!Αρχική Δημοσίευση από DrJ7000:Δε κατάλαβα που είσαι "κατά" σε αυτά που έγραψα.![]()

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Νι, καλό μου... Μάλλον αυτό θα κάνω... εμ, εννοώ, θα ήταν καλό να κάνει κανείς...! Εκτός αν "σκάσει" πρώτα... Ή πρέπει να κάνει την αρχή..;;;
Βρε γιδάκι μου αν το έχεις πραγματικά ανάγκη να του πεις τι αισθάνεσαι απλά καν' το...Όταν το αναλύουμε μερικές φορές χάνουμε όλη την ουσία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.