_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αααα να βάλεις.Θα τους λατρέψεις απλά.Κι εγώ για να βλέπω στο πίνακα του αμφιθεατρου πήγα να τα αλλάξω. Απο Σεπτέμβρη λέω να βάλω και φακούς.![]()

Απλώς μία συμβουλή: Σιλικόνης υδρογέλης να΄ναι. Είναι πιο γαμάτοι.

Εγώ παρουσιάζω πρόβλημα με το υγρό μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Βλέπω τον αδερφό μου που τους φοράει άνετα πια μετά απο τόσα χρόνια και τον ζηλεύω. Ελπίζω να συνηθίσω όταν τους πάρω, διότι όταν περπατάω θέλω να βλέπω κι όχι να περνάω τον άντρα για γυναίκα και το αντίστροφο.Αααα να βάλεις.Θα τους λατρέψεις απλά.
Απλώς μία συμβουλή: Σιλικόνης υδρογέλης να΄ναι. Είναι πιο γαμάτοι.
Εγώ παρουσιάζω πρόβλημα με το υγρό μου.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Για αρχή ετοιμάσου να παίζεις με τον κάθε φακό για κανά 10λεπτο.Βλέπω τον αδερφό μου που τους φοράει άνετα πια μετά απο τόσα χρόνια και τον ζηλεύω. Ελπίζω να συνηθίσω όταν τους πάρω, διότι όταν περπατάω θέλω να βλέπω κι όχι να περνάω τον άντρα για γυναίκα και το αντίστροφο.![]()

Θέλει εξάσκηση βασικά. Εγώ την πρώτη φορά είχα δακρύσει τόσο πολύ θαρρείς πως έκλαιγα.
Εγώ δεν περνάω άντρα για γυναίκα ή αντίθετα.
Χαιρετάν τον μπροστινό και νομίζω ότι χαιρετάνε εμένα,

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπίζω.Για αρχή ετοιμάσου να παίζεις με τον κάθε φακό για κανά 10λεπτο.
Θέλει εξάσκηση βασικά. Εγώ την πρώτη φορά είχα δακρύσει τόσο πολύ θαρρείς πως έκλαιγα.
Εγώ δεν περνάω άντρα για γυναίκα ή αντίθετα.
Χαιρετάν τον μπροστινό και νομίζω ότι χαιρετάνε εμένα,![]()
Άσε κι αυτό. Συνήθως αν είναι να συναντηθώ με κάποιο άτομο του λέω να έρθει εκείνο σε εμένα , γιατί πιθανότατα δεν θα τον δώ απο μακρυά. Τραγική η κατάσταση.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Λες και ακούω την περιγραφή μέχρι πριν λίγους μήνες.Ελπίζω.
Άσε κι αυτό. Συνήθως αν είναι να συναντηθώ με κάποιο άτομο του λέω να έρθει εκείνο σε εμένα , γιατί πιθανότατα δεν θα τον δώ απο μακρυά. Τραγική η κατάσταση.

Guest 515609
Επισκέπτης

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Αποθεώστε με.

Gate4
Επιφανές μέλος

Χαχαχαχα σε νιώθω και εγώ έτσι ήμουν όταν έβαλα πρώτη φορά φακούςΤην πρώτη φορά που πήγα να βάλω φακούς μου πήρε μισή ώρα για το κάθε μάτι.
Αποθεώστε με.![]()

Σχεδόν μία ώρα έκανα να τους βάλω

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ ήμουν λες και έκλαιγα.Την πρώτη φορά που πήγα να βάλω φακούς μου πήρε μισή ώρα για το κάθε μάτι.
Αποθεώστε με.![]()
Αφού με ρωτούσε ο γιατρός: "Καλός ο μακαρίτης;"

Gate4
Επιφανές μέλος

χαχαχαχαχαχαχαχαχα υπέρτατοΕγώ ήμουν λες και έκλαιγα.
Αφού με ρωτούσε ο γιατρός: "Καλός ο μακαρίτης;"![]()

Εμένα παραδόξως δεν δάκρυζαν τα μάτια μου ούτε κοκκίνισαν όταν έβαλα πρώτη φορά φακούς

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

πηγα γρηγορα στον οπτικο και μου ειπε οτι το κρεμοσαπουνο που χρησιμοποιω αφηνει σαπουνι στο χερι και αυτο παει στο φακο και στο ματι.
τους φακους θα τους βαλεις στην αρχη οπως θα σου δειξει η οπτικος η ο γιατρος. μετα θα το συνηθησεις και θα τους βαζεις σε 30 δευτερα και τους 2( 10 δευτερα τριψημο ο καθενας και 5 η τοποθετηση για τον καθενα :p)
Guest 515609
Επισκέπτης

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

1. Τρίβετε.Για ποιον λογο τους τριβεται? Και πως τους τριβεται?
Δεύτερον,το μάτι σου παράγει πρωτεϊνικές συνθέσεις οι οποίες "κάθονται" στην επιφάνεια του φακού.
Θα πρέπει να ξέρεις ότι με τον καιρό οι πρωτεϊνικές συνθέσεις μαζεύονται στο φακό και δεν είναι ό,τι καλύτερο.
Αυτός είναι και ο λόγος που όταν βγάζεις τους φακούς πρέπει να τους τρίβεις.
Ενδεικτικά σου στέλνω αυτό.
Η επωνυμία του υγρού είναι άκυρη μην την κοιτάς.

rakels
Δραστήριο μέλος

Τι λέτε βρε παιδιά?1. Τρίβετε.
Δεύτερον,το μάτι σου παράγει πρωτεϊνικές συνθέσεις οι οποίες "κάθονται" στην επιφάνεια του φακού.
Θα πρέπει να ξέρεις ότι με τον καιρό οι πρωτεϊνικές συνθέσεις μαζεύονται στο φακό και δεν είναι ό,τι καλύτερο.
Αυτός είναι και ο λόγος που όταν βγάζεις τους φακούς πρέπει να τους τρίβεις.
Η επωνυμία του υγρού είναι άκυρη μην την κοιτάς.![]()

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Το έχω ξαναδεί αυτό το βίντεο και θα πω πάλι το ίδιο...

Σιγά μην κάθομαι να χρονομετράω πόσα δευτερόλεπτα ριχνω υγρο στους φακούς και αμα ακολουθησεις κατα γράμμα τις αρλούμπες που λέει ενα μπουκαλάκι των 300ml σε 5 μέρες θα έχει τελειώσει

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το γράφει στις οδηγίες στα υγρά.Τι λέτε βρε παιδιά?Εγώ δεν ήξερα καν ότι τους τρίβουμε!
Εμένα μου το΄χαν πει και προαιρετικά αλλά επειδή έχω ετησίους επιβάλλεται.

Δε σου΄πα μωρέ και΄συ να χρονομετράς.Το έχω ξαναδεί αυτό το βίντεο και θα πω πάλι το ίδιο...
Σιγά μην κάθομαι να χρονομετράω πόσα δευτερόλεπτα ριχνω υγρο στους φακούς και αμα ακολουθησεις κατα γράμμα τις αρλούμπες που λέει ενα μπουκαλάκι των 300ml σε 5 μέρες θα έχει τελειώσει...
Λίγο τρίβεις την κάθε πλευρά έχοντας βάλει μερικές σταγόνες στον φακό μετά μέσα στη θήκη αμέσως.

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Πώς στο διάολο σου κρατάει τόσο;δεν κάθεται κανένας να χρονομετρησει,πρέπει να τους τρίβεις όμως πριν τους φορέσεις και πριν τους βάλεις στη θήκη. Λίγες σταγόνες ρίχνεις, εγώ με ένα μπουκαλι των 10 ευρώ βγάζω άνετα πάνω από 1μιση μήνα

Nami
Νεοφερμένο μέλος

Πώς στο διάολο σου κρατάει τόσο;![]()
Εμένα το μπουκάλι το μεγάλο μου κρατάει και 6 μήνες και χρησιμοποιώ φακούς καθημερινά. Πάντως όσον αφορά το πως τους βάζεις, βρίσκω πολύ εύκολη την εξής τεχνική :
Βάζω στο δεξί χέρι τον καθαρό φακό στο μεσαίο δάχτυλο και τραβάω το κάτω μέρος του ματιού με τον παράμεσο. Γέρνω το κεφάλι πίσω, γουρλώνω τα μάτια και τον ακουμπάω πάνω στο μάτι χωρίς να βλεφαρίσω. Μετά κλείνω τα μάτια και έχει μπει.
Όλα δηλαδή με το ένα χέρι. Όταν μπλέκω και τα δύο μπερδεύομαι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.