Ακριβως !
Καθε ανθρωπος εχει αναπτυξη τον δικο του αμυντικο μηχανισμο και προσαρμοζεται αναλογα με το περιβαλλον που ζει και συναναστρεφεται
Ο πυρηνας ,οι βασεις δηλαδη δεν αλλαζουν ποτε ,απλα αλλαζει ο τροπος σκεψης που βλεπουμε καποια πραγματα ..
Τωρα τι σημαινει η λεξη κακός ?
Εγω ξερω οτι ολοι οι κακοι ειναι στην φυλακη ...Ποσοι απο αυτους λες να αλλαξουν ή να μετανιωσαν ?
Εμενα μου βγαζει και το " κακο " ,ισως μεσα απο ενα τελειως προσποιητό χαμογελο που εκει το αντιλαμβανεσαι πληρως ,μεσα απο ενα επικριτικό βλεμμα ,το γνωστο σκαναρισμα που λεω εγω και καθε φορα που το κανει ανατριχιαζεις οταν το αντιλαμβανεσαι

μεσα απο ενα ¨τι ομορφη που εισαι " και το οτι βραζει απο μεσα της καθρεπτιζεται στα ματια της και πολλα πολλα αλλα ..
Ναι ισως εισαι και πλεον αυτο με τους αντιστοιχους ανθρωπους ειναι μεγαλο λαθος γιατι στο τελος εσυ πληγωνεσαι ,αυτο να το θυμασαι ..
Προτιμω τον ντομπρο ανθρωπο ,αυτο που εχει οτι ειναι να στο πει κατάμουτρα, παρα τον διπρόσωπο που μεσα στο σπιτι του θαβει τους παντες και βγαινοντας απο την πορτα του σπιτιου του τον μονο που τον νοιαζει ειναι η εικονα του και μιλα ψευτικα ακομα και γι αυτους που πριν λιγο του κατακεραυνωνε ..
Να ξερεις αυτοι οι ανθρωποι το μονο που ψαχνουν ειναι αποδοχη και γι αυτο ειναι ικανοι να τα εχουν καλα ακομα και με αυτον που αργοτερα θα βγαλουν μαχαιρι και θα τον μαχαιρωσουν πισωπλατα με την ιδια ευκολια που μπροστα τους ,τους μιλουσαν με ευγενεια και θαυμασμο