Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

04-04-21

15:04
Κρίμα κι ήθελα να φτάσω το 2100 :/
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

04-04-21

15:37
γιατι εσυ να πεθανεις πιο μετα απο εμενα οταν εγω ειμαι πιο μικροςView attachment 78753
Κρίμα κι ήθελα να φτάσω το 2100 :/
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

04-04-21

15:39
Ελα ντε κατι λαθος εχει η σελιδαγιατι εσυ να πεθανεις πιο μετα απο εμενα οταν εγω ειμαι πιο μικρος
Γιαυτο ειναι ανακριβη
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-04-21

15:54
Χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

04-04-21

15:59
Χμμ στο κομμάτι του extrovert μάλλον πέφτει λίγο έξω. Θα το έβαζα 50%-50% . Κατά τα άλλα 99% on point.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

04-04-21

17:38
γιατι εσυ να πεθανεις πιο μετα απο εμενα οταν εγω ειμαι πιο μικρος
Αυτό που έκανα εγώ δε ζητάει μόνο ηλικία
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

26-04-21

22:46
Έκανα το τεστ προσωπικότητας με τα μπαρμπαδελάκια.
link
Story time:
Να ψάχνετε πάντα το παιδί που κρύβετε μέσα σας, γιατί είναι ο καθρέφτης του πραγματικού εαυτού σας! 
link
Story time:
Που λέτε, εγώ στο δημοτικό ήμουν πάρα πολύ κοινωνικό παιδάκι, με πολλούς φίλους, παρέες, ξεφαντώματα, ενέργεια! Το σπίτι μου δεν με έβλεπε ποτέ γιατί συνεχώς έτρεχα, έπαιζα μπάλα, βόλει, πήγαινα βόλτες με ποδήλατο, κλπ.
Ξαφνικά, μού τα 'σκασε η εφηβεία, που συνέπεσε με την οικονομική κρίση, οπότε στο γυμνάσιο (2009-2012) πραγματικά υπέφερα, γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω όλες τις αλλαγές που υφίσταντο το σώμα μου και η προσωπικότητά μου, και συνάμα να αλλάξω ολόκληρη την κοσμοθεωρία μου, καθώς ο τρόπος ζωής της οικογένειάς μου άλλαξε άρδην. Τα χρόνια του γυμνασίου ήταν πραγματικά ένα μεγάλο χτύπημα στον ψυχισμό μου, γιατί κλείστηκα στον εαυτό μου και μείωσα πάρα πολύ τις κοινωνικές συναναστροφές μου. Αυτό έκανε τρομερή εντύπωση σε όλους τους ανθρώπους που με γνώριζαν, γιατί ξαφνικά το ζωηρό και γεμάτο ενέργεια παιδί, έγινε ένας σοβαρός και συνεσταλμένος έφηβος (--->τέρμα φλώρος
).
Από το λύκειο και μετά, κάθε φορά που άλλαζα κοινωνικό περιβάλλον (μετάβαση στο λύκειο, στο πανεπιστήμιο, στον στρατό, στο εργασιακό περιβάλλον), προσπαθούσα να γίνομαι ολοένα και καλύτερος, σκεπτόμενος πάντα την θετική έκβαση των πραγμάτων. Έτσι, άρχισα να ανοίγομαι περισσότερο, ώστε να αποκτήσω μία πλούσια κοινωνική ζωή, να αντιμετωπίζω με χαμόγελο τα προβλήματά μου, να μιλάω με κόσμο που απλώς συναντώ στον δρόμο κλπ. Και μπορώ να πω ότι αυτό πήγε καλά στο πανεπιστήμιο.
Η περίοδος που ένιωσα ξανά αυτή την ζωηράδα και την κοινωνικότητα της παιδικής μου ηλικίας ήταν όταν πήγα στον στρατό. Ο στρατός με βοήθησε αρκετά να κοινωνικοποιηθώ, να μάθω να μη φοβάμαι την έκθεση, να λέω την γνώμη μου, να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κι επειδή όλοι ήμασταν σε μία παρόμοια φάση της ζωής μας, φαινόταν κάπως ότι συναγωνιζόμαστε σε όνειρα, φιλοδοξίες, κλπ. Θα μπορούσε να ήταν ραγδαία η εξέλιξη της κοινωνικής μου ζωής, αν το τέλος του στρατού δεν συνέπιπτε με την πρώτη καραντίνα. Αλλά δεν παραπονιέμαι, γιατί και οι ατυχίες μέσα στη ζωή είναι και επιπλέον είχα ζήσει ήδη μία παρόμοια φάση κρίσης, που με λύγισε περισσότερο, άρα τώρα ήμουν πιο δυνατός για να αντιμετωπίσω την νέα κατάσταση.
Για να καταλήξω κάπου (
), θυμάμαι όταν έκανα παρόμοια τεστάκια όταν ήμουν 14-15-16 ετών, που ακόμη παρέμενε το συστατικό του introvert/εσωστρεφούς ατόμου, που φοβόταν να ζήσει τη ζωή, που έβαζε πολλά πρέπει και στεγανά. Κι αυτό με πείραζε και με επηρέαζε πάρα πολύ, γιατί αυτό δεν ήμουν εγώ... Γι' αυτό και τώρα χαίρομαι που σε πολλά τέτοια test έχει επιστρέψει η εξωστρέφειά μου και που κι εγώ ο ίδιος είμαι εντάξει με τον εαυτό μου πια 
Long story short: Προσπάθησα πολύ όλα αυτά τα χρόνια να αποκτήσω τα social skills και την ενέργεια που είχα σαν μικρό παιδάκι. Είναι κρίμα να αφήνουμε τον (συνήθως) έφηβο εαυτό μας να μας στερεί τις χαρές τις ζωής, γιατί θέλει να δείξει έναν "μικρομέγαλο" τρόπο σκέψης. Η κάθε στιγμή μετράει, είτε είναι θετική, είτε αρνητική. Από όλες τις εμπειρίες της ζωής μας μαθαίνουμε κάτι
Ξαφνικά, μού τα 'σκασε η εφηβεία, που συνέπεσε με την οικονομική κρίση, οπότε στο γυμνάσιο (2009-2012) πραγματικά υπέφερα, γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω όλες τις αλλαγές που υφίσταντο το σώμα μου και η προσωπικότητά μου, και συνάμα να αλλάξω ολόκληρη την κοσμοθεωρία μου, καθώς ο τρόπος ζωής της οικογένειάς μου άλλαξε άρδην. Τα χρόνια του γυμνασίου ήταν πραγματικά ένα μεγάλο χτύπημα στον ψυχισμό μου, γιατί κλείστηκα στον εαυτό μου και μείωσα πάρα πολύ τις κοινωνικές συναναστροφές μου. Αυτό έκανε τρομερή εντύπωση σε όλους τους ανθρώπους που με γνώριζαν, γιατί ξαφνικά το ζωηρό και γεμάτο ενέργεια παιδί, έγινε ένας σοβαρός και συνεσταλμένος έφηβος (--->τέρμα φλώρος

Από το λύκειο και μετά, κάθε φορά που άλλαζα κοινωνικό περιβάλλον (μετάβαση στο λύκειο, στο πανεπιστήμιο, στον στρατό, στο εργασιακό περιβάλλον), προσπαθούσα να γίνομαι ολοένα και καλύτερος, σκεπτόμενος πάντα την θετική έκβαση των πραγμάτων. Έτσι, άρχισα να ανοίγομαι περισσότερο, ώστε να αποκτήσω μία πλούσια κοινωνική ζωή, να αντιμετωπίζω με χαμόγελο τα προβλήματά μου, να μιλάω με κόσμο που απλώς συναντώ στον δρόμο κλπ. Και μπορώ να πω ότι αυτό πήγε καλά στο πανεπιστήμιο.
Η περίοδος που ένιωσα ξανά αυτή την ζωηράδα και την κοινωνικότητα της παιδικής μου ηλικίας ήταν όταν πήγα στον στρατό. Ο στρατός με βοήθησε αρκετά να κοινωνικοποιηθώ, να μάθω να μη φοβάμαι την έκθεση, να λέω την γνώμη μου, να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κι επειδή όλοι ήμασταν σε μία παρόμοια φάση της ζωής μας, φαινόταν κάπως ότι συναγωνιζόμαστε σε όνειρα, φιλοδοξίες, κλπ. Θα μπορούσε να ήταν ραγδαία η εξέλιξη της κοινωνικής μου ζωής, αν το τέλος του στρατού δεν συνέπιπτε με την πρώτη καραντίνα. Αλλά δεν παραπονιέμαι, γιατί και οι ατυχίες μέσα στη ζωή είναι και επιπλέον είχα ζήσει ήδη μία παρόμοια φάση κρίσης, που με λύγισε περισσότερο, άρα τώρα ήμουν πιο δυνατός για να αντιμετωπίσω την νέα κατάσταση.
Για να καταλήξω κάπου (

Long story short: Προσπάθησα πολύ όλα αυτά τα χρόνια να αποκτήσω τα social skills και την ενέργεια που είχα σαν μικρό παιδάκι. Είναι κρίμα να αφήνουμε τον (συνήθως) έφηβο εαυτό μας να μας στερεί τις χαρές τις ζωής, γιατί θέλει να δείξει έναν "μικρομέγαλο" τρόπο σκέψης. Η κάθε στιγμή μετράει, είτε είναι θετική, είτε αρνητική. Από όλες τις εμπειρίες της ζωής μας μαθαίνουμε κάτι

SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

19-08-21

01:34
Μιας και έτυχε να κάνω το bdsm test:
Δεν βρέθηκα προ εκπλήξεως ομολογώ 
== Results from bdsmtest.org ==
98% Dominant
86% Degrader
84% Brat tamer
68% Owner
67% Master/Mistress
67% Rigger
61% Sadist
61% Non-monogamist
59% Voyeur
53% Experimentalist
45% Primal (Hunter)
41% Vanilla
38% Exhibitionist
30% Degradee
28% Daddy/Mommy
22% Masochist
13% Slave
12% Ageplayer
7% Switch
4% Pet
4% Rope bunny
0% Brat
0% Primal (Prey)
0% Boy/Girl
0% Submissive
98% Dominant
86% Degrader
84% Brat tamer
68% Owner
67% Master/Mistress
67% Rigger
61% Sadist
61% Non-monogamist
59% Voyeur
53% Experimentalist
45% Primal (Hunter)
41% Vanilla
38% Exhibitionist
30% Degradee
28% Daddy/Mommy
22% Masochist
13% Slave
12% Ageplayer
7% Switch
4% Pet
4% Rope bunny
0% Brat
0% Primal (Prey)
0% Boy/Girl
0% Submissive

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

13-11-21

13:44
Personality Test, Personality Assessment: VIA Survey

Το δικό μου νούμερο 1 δυνατό χαρακτηριστικό:
Prudence
TEMPERANCE
Being careful about one's choices; not taking undue risks; not saying or doing things that might later be regretted.

13-11-21

14:52
Kinda knew that.Perspective
Your top strength is Perspective which means you see the big picture, and people come to you for advice or counsel. You are insightful, and you have a way of looking at the world that helps make sense of things.

13-11-21

19:04
Για νά είμαι ειλικρινής μου φάνηκε ψιλοαναμενομενο
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

01-08-22

09:10
Ψιλό χαζό τεστάκι αλλά είναι στο pop culture εδώ και καιρό, προσωπικά το βρίσκω χαριτωμένο.
5lovelanguages.com
Υπάρχουν 5 διαφορετικά love languages (acts of service, receiving gifts, quality time, words of affirmation, physical touch) με τα οποία θέλουμε να εκφράζουμε και να λαμβάνουμε αγάπη. Το τεστ δεν κατηγοριοποιεί τον συμμετέχοντα σε ένα συγκεκριμένο love language αλλά του βγάζει μια λίστα που διαβαθμίζει την προτίμησή του για την κάθε υποκατηγορία.

The Love Language® Quiz
Discover your primary love language and how you can use it to better connect with your loved ones.

01-08-22

09:20
Ψιλό χαζό τεστάκι αλλά είναι στο pop culture εδώ και καιρό, προσωπικά το βρίσκω χαριτωμένο.
Υπάρχουν 5 διαφορετικά love languages (acts of service, receiving gifts, quality time, words of affirmation, physical touch) με τα οποία θέλουμε να εκφράζουμε και να λαμβάνουμε αγάπη. Το τεστ δεν κατηγοριοποιεί τον συμμετέχοντα σε ένα συγκεκριμένο love language αλλά του βγάζει μια λίστα που διαβαθμίζει την προτίμησή του για την κάθε υποκατηγορία.![]()
The Love Language® Quiz
Discover your primary love language and how you can use it to better connect with your loved ones.5lovelanguages.com
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

01-08-22

10:33
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

01-08-22

14:31
Μα ναι, το τεστ δεν σε βάζει σε κατηγορίες. Δηλαδή δεν σημαίνει πως δεν εκφράζεσαι με τα υπόλοιπα love languages. Απλά τα υπόλοιπα τα προτιμάς λιγότερο συγκριτικά με τα άλλα.Απ ότι φαίνεται κάποιον προτιμώ τον ποιοτικό χρόνο και τις πράξεις. Βέβαια, νομίζω ότι και η φυσική επαφή είναι κάτι που μ αρέσει αλλά τα δύο πρώτα είναι by far πιο σημαντικά

01-08-22

14:38
Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά touchy άνθρωπος ειδικά με τις ερωτικές μου σχέσεις (στα νιάτα μου ίσως το παρακανα, πλέον είμαι αρκετά διακριτικήΜα ναι, το τεστ δεν σε βάζει σε κατηγορίες. Δηλαδή δεν σημαίνει πως δεν εκφράζεσαι με τα υπόλοιπα love languages. Απλά τα υπόλοιπα τα προτιμάς λιγότερο συγκριτικά με τα άλλα.

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.303 μηνύματα.

01-08-22

16:21
Πολλές ίδιες ερωτήσεις, προσπαθεί προφανως να έχιε καλύτερο δείγμα για να βγάλει συμπέρασμα, αλλά...
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Η miss marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 859 μηνύματα.

01-08-22

19:36
Εμένα με έπιασε καλά νομίζω 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- AggelikiGr
- synthnightingale
- p************.gr
- elenakara85
- ghоul
- katia1
- jj!
- Πύρος
- fretoe
- rafaela11
- johnsala
- Ariana2018
- fourkaki
- Δροσουλίτης
- medousa
- charmander
- camil
- Scandal
- Στεφανος56
- Wonderkid
- Pessimist
- Psychologist
- Εχέμυθη
- Joji
- Citylights
- giannhs2001
- Meow
- SlimShady
- Memetchi
- Εριφύλη
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Μεγάρα
- NatashaLP
- CiNeFiL
- Athens2002
- Theodora03
- louminis
- VasoGrimes
- Ria99
- Paragontas7000
- American Economist
- Unseen skygge
- tslef8
- harry akritas
- grtt
- Έμμα
- travelingirl
- aggelosst9
- ΘανάσοςG4
- το κοριτσι του μαη
- Mhtrogoal
- orchidea
- tsiobieman
- Nikos 7
- edouardos
- taketrance
- panamixagr97
- Ace of Spades
- Christinehvk
- Νηματολάγνος
- Viedo
- Ermina's
- Libertus
- Liza19
- Alexandros36k
- Αλκης Κ.
- Αγάπη_Πλατωνική
- mrbench
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.