Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ακριβώς βρε Valder!
Για τους φίλους, τις κουμπάρες, τα ξεκαρφώματα, τους κουνιάδους από Αμέρικα και τον ντελιβερά με το βερνίκι στο μαλλί, είμαι απλά ο Βαλ ή ο Λυκ.

Αυτό λέω και γω: ο ένας φέρνει τη φρατζόλα και ο άλλος τη βάζει στο τραπέζι (ανεξαρτήτως φύλου και για τις 2 περιπτώσεις) για να τη χλαπακώσουν μαζί! Αλλά δεν γίνεται ο ένας να κάθεται όλη μέρα, να βαράει ντάγκλες και να τα θέλει και όλα έτοιμα! Αυτό τότε δεν είναι σύντροφος (ή σύζυγος) αλλά κακό σπυρί στον κώλο!
Που διαφωνούμε; Α και μη μου κλέβεις την κακοσπυριάρικη έκφραση γιατί θα γίνουμε από δυο στέκια στεκίτες.

Στην περίπτωση που αναφέρεις με τον πατέρα και τη μάνα: σαφώς και αν ο πατέρας το παίζει ξυσταρχ....ης θα επηρεάσει αρνητικά και τους γιους. Και πρόσεξε: μόνο τους γιους του. Γιατί εκεί θα βοηθήσει και η μάνα (υπηρετώντας τους).
Πιστεύεις ότι αν ο πατέρας είναι τεμπελόσκυλο θα επηρεάσει έτσι και τις κόρες του ή εκεί θα επέμβει η καλή πάντοτε μανούλα να τις βάλει στο σωστό δρόμο? Θα επιτραπεί σε πολλές ελληνικές οικογένειες η κόρη να είναι τεμπελόσκυλο?
Και θα μου πεις ότι τα θηλυκά μέλη μιας οικογένειας τείνουν να μιμηθούν τη μητέρα και τα αρσενικά τον πατέρα. Άρα φταίνε και οι 2 γονείς: που ανατρέφουν τα παιδιά τους βάσει έμφυλων στερεοτύπων....Και ξέρεις ότι τα στερεότυπα συχνά απέχουν από την πραγματικότητα.
Πιο πολύ όμως φταίνε οι γυναίκες: που αποδέχονται άντρες - παράσιτα.
Κοίταξε να δείς, μην το γενικεύουμε γιατί μπορεί να παίζουν πολλά ρόλο. Εγώ έχω δει και το άλλο στερεότυπο. Όσο πιό προοδευτική είναι μια κοπέλα, τόσο πιό λίγα πράγματα κάνει στο σπίτι της, γιατί αυτά τα θεωρεί ότι είναι για τις συντηρητικές κυρούλες. Δεν είναι άδικο αυτό για τον άντρα που θα την πάρει; Όπως βλέπουμε λοιπόν, όλοι μπορούν να γίνουν τεμπέληδες και όλοι φταίνε. Και αυτοί που δεν βελτιώθηκαν, και αυτοί που τους ανέχτηκαν ή τους ανέθρεψαν. Όλοι έχουν ένα μερίδιο ευθύνης. Όχι απλά μια μανούλα. Εκεί ήθελα να καταλήξω. Ότι άλλο συζητάμε, κύκλο κάνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Σίγουρα επηρεάζουν πολλά. Και οι δύο περιπτώσεις (τόσο ατόμων που κάνουν όλη μέρα το χαμάλη του άλλλου όσο και ατόμων που όλη μέρα τα ξύνουν) είναι σίγουρα ακραίες και άδικες. Η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο στο εάν ένα άτομο θα στραφεί προς το ένα ή το άλλο άκρο.
Δεν λέω ότι αρκεί μόνο η οικογένεια αλλά ως ένα βαθμο (σημαντικό) επηρεάζει. Πάντως η οικογένεια δεν είναι και ένας τόσο αθώος κοινωνικός θεσμός

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Και όταν λέω άσχημο εννοώ ότι αν ο άλλος πχ αδυνατεί να κατανοήσει πώς πλένεται ένα πιάτο αν μείνει 10,20,30 μέρες χωρίς πιάτα τότε θα αναγκαστεί να τα πλύνει..ή και να μη φάει.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είτε πρέπει να ασκηθεί έντονη πίεση αφήνοντας την κατάσταση στο σπίτι να βγει εκτός ελέγχου είτε πολύ ντόμπρο ξεκαθάρισμα του στυλ 'εγώ δεν γουστάρω αυτή την κατάσταση και πρέπει να αλλάξει'.

Παντρεύτηκες από έρωτα ε; Κακομοιρούλη...![]()
Χθες δεν ολοκλήρωσα την απάντηση. Αρχικά δεν είμαι ακόμα παντρεμένη. Είμαι αρραβωνιασμένη. Παντρεύομαι σε ένα χρόνο. Θα τον παντρευτώ από έρωτα, άλλωστε όπως ξαναέγραψα αυτό είναι μονόδρομος. Από τί άλλο θα μπορούσα να τον παντρευτώ? Και δεν έχει σημασία αν στην τελική δεν πλένει τα πιάτα. Δεν λέω ότι δεν με ενοχλεί. Με ενοχλεί και το παραδέχομαι. Όμως όποτε με παίρνει ο ύπνος έρχεται και με σκεπάζει, και μου κάνει "ντου" στο γραφείο για να μου φέρει παγωτάκι τις ζεστές μέρες, και μου μαγειρεύει κάθε χρόνο του Αγίου Βαλεντίνου και όταν έχασα τον σκύλο μου, επί 10 μέρες μου κρατούσε το χέρι, χωρίς να χρειάζεται να πει τίποτα άλλο.
Gilda, είναι battle of wills. Προσπάθησε για ένα διάστημα να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να μην κάνεις καθόλου δουλειές (ή όσες αυτός). Ρίξτο σε φόρτο εργασίας. Κάποια στιγμή δεν θα αντέξει την ακαταστασία και θα αρχίσει να κάνει πράγματα. Ο λόγος που οι περισσότεροι άντρες δεν κάνουν, είναι γιατί αντέχουν περισσότερο mess από τη μέση γυναίκα, οπότε πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο, έχει ήδη καθαρίσει η γυναίκα, γιατί τη νοιάζει περισσότερο.
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβουλή σου. Το έκανα μία φορά. Δεν έπιασε. Αντέχει περισσότερο από εμένα. Το χω φιλοσοφήσει αλλιώς. Ξέρω πως εγώ σε καμία περίπτωση δεν είμαι τέλεια. Ε, ας είναι αυτό ενα από τα δικά του ελαττώματα. Με ενοχλεί, γκρινιάζω, αλλά το τέλειο δεν υπάρχει. Έχει τόσα άλλα χαρίσματα που μπορώ αυτό να το κάνω γαργάρα.
Κοπελα καλε ειναι! Κακομοιρουλα!![]()
Ναι καλέ, κοπέλα είμαι..

Χωρίς παρεξήγηση κιόλας, αλλά είναι παράσιτο! Ως άνεργος οφείλει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού..... Αλλά αλλιώς τον έμαθε η μανούλα του.....![]()
Εδώ θα διαφωνήσω τελείως μαζί σου. Δεν θεωρώ καθόλου ότι είναι παράσιτο. Δεν μιλάω ως θιγμένη αρραβωνιάρα τώρα, καμία σχέση. Απλά δεν θεωρώ ότι πρέπει να τιμωρούμε τους άνεργους, ή να τους θυμίζουμε ότι "κάθονται" όλη μέρα. Θα μου άρεσε πολύ να βοηθούσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάω και θα τον τσιγκλάω ότι επειδή είναι άνεργος, πρέπει να κάνει φασίνα. Ίσα ίσα πιστεύω πως αυτή είναι η φάση που χρειάζεται στήριξη, να μη νιώθει ο άλλος ότι έχασε τα γαλόνια του επειδή δεν εργάζεται. Πιστεύω δηλαδή πως είναι σημαντικότερο να τον στηρίξω εγώ ψυχολογικά σ' αυτή τη φάση, παρά να με στηρίξει εκείνος με τις δουλειές του σπιτιού.
Δηλαδή ο άνεργος πρέπει να κάνει τα πάντα, επειδή είναι άνεργος. Εντάξει, αλλά ας τον πληρώνει η γυναίκα του. Όπως ακριβώς γίνεται σε μερικές παλιές οικογένειες. Ο άντρας φέρνει τα λεφτά και η γυναίκα κάνει τα οικιακά. Έτσι και τώρα. Η γυναίκα πληρώνει, ο άντρας κάνει τα οικιακά.![]()
Ο δικός μου έχει ελεύθερο επάγγελμα που αυτή τη στιγμή έχει πληγεί πολύ. Ασχολείται με κατασκευές ακινήτων. Παρόλο που η οικοδομή τώρα έχει "κάτσει", εκείνος εξακολουθεί να φέρνει το ψωμί στο σπίτι. Και να μην το έφερνε όμως, δεν θα χε σημασία για μένα.
Μιλάμε για το άτομο που χρησιμοποιούσε πλαστικά πιάτα/ποτήρια/πηρούνια και έτρωγε μόνο κονσέρβες και delivery όσο ήταν μόνος του για για να μην πλένει πιάτα? Που σφουγγάριζε (όταν θα πήγαινα σπίτι μόνο, για να το δω καθαρό) με αναλογία 1 νερό 1 χλωρίνη, δεν ξέπλενε κουβά/σφουγγαρίστρα και πιτσίλαγε πάνω του το υγρό, με αποτέλεσμα να κάνει όλα τα ρούχα με βούλες? Εβαζε πλυντήριο και τα άπλωνε 1-2 μέρες μετά με αποτέλεσμα να σαπίζουν όλα τα ρούχα και να βρωμάνε μούχλα? Αυτά επί περίπου 5 χρόνια έτσι...Ο άνθρωπος απλά "δεν το'χει".
Πω πω βρε Christinelle μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κατά τη γνώμη μου καλά κάνεις. Νομίζω ζούμε την ίδια φάση. Δεν μας αρέσει το να τα κάνουμε όλα εμείς, αλλά κάπως το έχουμε αποδεχτεί και ζούμε με αυτό. Στο δικό μας σπίτι γίνεται το εξής. Εκείνος δεν κάνει δουλειές. Εγώ δεν τις κάνω κάθε μέρα. Καθαρίζω μόνο τις Κυριακές. Το σπίτι μένει απόλυτα καθαρό για πολύ λίγο, μέχρι την Τρίτη ας πούμε. Μετά εναι τακτοποιημένο, αλλά όχι καθαρό. Έχει σκονη κτλ. Ε ο καλός μου δεν μου λέει τίποτα. Δεν μπορεί να μου πει τίποτα, γιατί σκίζομαι στη δουλειά. Εκείνος κανει πως δεν βλέπει ότι το σπίτι έχει σκόνη, εγώ κάνω πως δεν βλέπω ότι δεν σηκώνει το χεράκι του να βοηθήσει, και είμαστε μια χαρά. Το ξαναλέω, κανείς δεν είναι τέλειος..

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δεν ειπα κατι τετοιο. Λολ. Βασικα δεν αναφερθηκα καν στο κομματι προτεραιοτητων. Και για να απαντησω επι τη ευκαιρια, ισως ειμαι κι απο τις τυχερες γυναικες γιατι συνηθως- μη σου πω σχεδον παντα- πεφτω σε νοικοκυρηδεςmidcircus, αν δεν σε ενοχλεί να κάνεις εσύ τα πάντα, για πάντα, δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.

Ε οχι κι εμμονη βρε Λια! Πολυς βαρυς χαρακτηρισμος πιστευω! Αμα ειμαστε εμμονικες οσες θελουμε ταξη σε νορμαλ πλαισια οπως ειπα μεσα στο σπιτι, με την ιδια λογικη που χαρακτηριζεις, τις γυναικες που την αντεχουν την αταξια στο σπιτι τους θα τις πω τσαπατσουλες κι ανοικοκυρευτεςτην εμμονή των περισσότερων γυναικών με αυτό το θέμα. Ίσως να είναι ένας από τους λόγους που εν γένει τα πηγαίνω καλύτερα με άντρες.

Καταλαβα πως απαντησες, αφορμη μου δοθηκε για να πω κι εγω πως μου φαινεται η ακαταστασια στο σπιτι

*Γενικως κανω δουλειες σχεδον καθημερινα... οταν εχω χρονο.
Αυτο που ομως δεν μπορω ειδικα τωρα το καλοκαιρι ειναι η ηλιθια σκονη που δεν μπορεις να κανεις κι αλλιως εφοσον ανοιγεις. Αλλα το καλοκαιρι το υπομενω και κανω ξεσκονισμα πιο αραια - μερα παρα μερα- μπορει και καθε 3 μερες. Το καλοκαιρι ειμαι πιο χαλαρη απο αποψη δουλειας κι ετσι εχω τον χρονο. Το χειμωνα γινομαι λιγο.... Βεγγος οποτε εκει, χρειαζομαι βοηθεια που συνηθως την εχω..
**Ρε παιδια με τη σκονη τι κανετε? Ξεσκονιζετε καθε μερα??
Βασικα υπαρχει θεμα με δουλειες σπιτιου να μη χρησιμοποιω αυτο γιατι εχει αλλη διασταση το συγεκριμενο?
Johnny15
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

.... φανταστικη εικονα θα ελεγα. Οντως ''φανταστική'' γιατι αν περιμενετε να μαστε ετσι, καλυτερα ονειρευτειτε το μονο, εκτος αν ειναι εποχη καρναβαλιου

Πολυ σωστα τα λες Τζιλντα, παρα πολυ ωραια! Ουδεις τελειος! Δηλαδη ρε παιδια, εμενα ας πουμε μου αρεσει το νοικοκυριο αλλα δε μαρεσει το μαγειρεμα. Πολλες φορες το κανω απο αγγαρεια. Οταν μου ρθει να μαγειρεψω κανω πολυ ωραια φαγητα, αλλα ειναι να μου ρθει και να μου δινεται ενα καλο κινητρο. Βασικα μου τη σπανε τα κατσαρολικα μετα κι ολος αυτος ο χαμος! Δηλαδη οι αντρες πρεπει να με κρεμανε??

Άγγελος
Επιφανές μέλος

οχι μονο ντοματεςΑν ντυθει καποια ετσι, ποσες τοματες θα φαει?

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ με σύντροφο (αν τύχει και συγκατοικήσω με αυτόν που είμαι τώρα δεν θα έχω πρόβλήμα,είναι πιο καθαρός και απο εμένα).. αλλά έχω συγκατοικήσει με φοιτητές και φοιτήτριες (σε εστίες, σε σπίτι με άλλα 10 άτομα).. ένα συμπέρασμα έχω βγάλει απο αυτά τα χρόνια.. αν δεν πατήσεις πόδι, τα κακομαθημένα κοριτσόπουλα που δεν έχουν πιάσει σφουγγαρίστρα στο χέρι τους γιατί τα εκανε όλα η "μανούλα" ή τα τεμπελόσκυλα που έχουν μεγαλώσει με την "μάνα-δούλα" στο σπίτι, θα σε καβαλήσουν..
Johnny15
Επιφανές μέλος

τα κακομαθημένα κοριτσόπουλα που δεν έχουν πιάσει σφουγγαρίστρα στο χέρι τους γιατί τα εκανε όλα η "μανούλα"... θα σε καβαλήσουν..
Θα τις καβαλήσω εγώ πρώτος αν το πάνε έτσι

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα τις καβαλήσω εγώ πρώτος αν το πάνε έτσι![]()
μη χάσεις εσύ..!!

μα καλά τα κακομαθημένα κοριτσόπουλα... αλλά και τα τεμπελόσκυλα??

mindcircus
Περιβόητο μέλος

σκληρή η yperoxi στις απόψεις της, αλλά ομολογώ οτι συμφωνώ απόλυτα μαζί της..
δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ με σύντροφο (αν τύχει και συγκατοικήσω με αυτόν που είμαι τώρα δεν θα έχω πρόβλήμα,είναι πιο καθαρός και απο εμένα).. αλλά έχω συγκατοικήσει με φοιτητές και φοιτήτριες (σε εστίες, σε σπίτι με άλλα 10 άτομα).. ένα συμπέρασμα έχω βγάλει απο αυτά τα χρόνια.. αν δεν πατήσεις πόδι, τα κακομαθημένα κοριτσόπουλα που δεν έχουν πιάσει σφουγγαρίστρα στο χέρι τους γιατί τα εκανε όλα η "μανούλα" ή τα τεμπελόσκυλα που έχουν μεγαλώσει με την "μάνα-δούλα" στο σπίτι, θα σε καβαλήσουν..
Ναι οκευ αλλα ισως να της αρεσει της Τζιλντα να τον περιποιειται με αυτον τον τροπο γιατι κι εκεινος την περιποιειται με αλλον τροπο. Ασε που χαρακτηρισμους τυπου ''παρασιτα, εμμονικοι κοκ'' δε τους συμπαθω. Προσωπικα μιλωντας δε μ'αρεσει να βλεπω αντρα με σφουγγαριστρα στο χερι. Κι απο την αλλη αναρωτιεμαι. Με την απαιτηση να σας καθαριζουν (τα μισα εστω) κερδιζετε κατι? Αν δεν το καταλαβαινει ο αλλος απο μονος του οντας σε μια ηλικια, τοτε πως θα του τι διδαξετε εσεις? Το ζητημα ειναι να το θελει. Αν δεν το θελει, με το ζορι δε γινεται. Προτιμας να σου εχει καθαρισει και να στε φαγωμενοι ή να εχετε κανει οσα θελει ο καθενας και ηρεμοι? Αποριες μου θεωρητικες μιας κι οπως ειπα δεν ειχα ποτε τετοια θεματα (Ισως τελικα να τα χειριστηκα οπως τωρα το σκεφτομαι εγω σωστα και να μην ειχα, δεν ξερω, ισως. Ισως απλως να ετυχε.) Γενικά, ''μοιραζομαστε'' ειναι το μοττο μου κι αν κατι καποιος ΔΕΝ θελει, δεν το επιβαλλω! Το κανω εγω κι αναλαμβανει κάτι αλλο! Γνωμη μου....
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

οταν συζείς ή συγκατοικείς με κάποιον δεν μπορείς να αποφεύγεις τις δουλειές επειδή "δεν θες"..
" Με την απαιτηση να σας καθαριζουν (τα μισα εστω) κερδιζετε κατι?"
κάτσε βρε συ, το λες λες και τα βρώμικα πιάτα, το βρώμικο πάτωμα, η λεκάνη, ανήκουν στο ένα άτομο.. τι σημαίνει "να σας καθαρίζουν"? δικα΄μου είναι? μαζί δεν ζούμε?
μου θύμισες μια φίλη μου που μου είπε "τι θέλει η μάνα μου και γκρινιάζει? της τα έπλυνα τα πιάτα".. λες και είναι της μάνας τα πιάτα, λες και έφαγε μόνη της..
Επαναλαμβάνω: δεν θέλεις να σφουγγαρίσεις? (εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου η εικόνα του άντρα με την σφουγγαρίστρα στο χέρι).. σκούπισε! η κάνε κάτι άλλο..
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Γυρνάω το θέμα λίγο πίσω και προσθέτω πως αν δεν θέλει να μάθει, δεν θα μάθει.
Α γεια σου. Αυτο πιστευω κι εγω... Και γενικως θεωρω ηλιθιο να προσπαθεις να ''μαθεις'' καποιον κάτι που δεν ξέρει ή δε θελει να μαθει να το κανει. Γι'αυτο ψαχνεις την ισορροπια, ζυγιζεις και κανεις οσα θες εσυ κι ο αλλος οσα θελει. Οταν δει πως ενδιαφερεσαι, ισως απο μονος του φιλοτιμηθει και βοηθησει. Το ιδιο κι εμεις σε αλλα θεματα πχ. Αλλα παραπονα, γκρινιες, καυγαδες για τετοια θεματα, τα θεωρω πολυ ανουσια γι'αυτο κι εγω ειδικα τα αποφευγω
Κι εμενα το ιδιο .... Εσυ καθε ποτε ξεσκονιζεις αν επιτρεπεται? Εγω τωρα το καλοκαιρι μπορει ν'αφησω μερικες μερες.εγώ ας πούμε, η μόνη δουλειά που δεν μου αρέσει να κάνω είναι να σκουπίζω την σκόνη!
Ε αμα δε θελει ομως;;;σκούπισε! η κάνε κάτι άλλο..
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικά αμα ο αντρας μαγειρευει για μενα είναι μεγαλο μπονους. ως γνησιο ταυρακι δινω μεγαλη σημασία στο φαι

αμα κανει κ αλλες δουλειες δε ακόμα καλύτερα. είναι σεξυ ο άλλος να είναι γενικά εργατικός, να πιανουν τα χερια του, να νοιαζεται για το σπιτι κλπ. και τοτε με κανει κ μενα να θελω να τον κακομαθω, να κανω περισσοτερες δουλειες κλπ
(υπαρχει πιο σεξυ σκηνη από το να του πετας κατω τη σφουγγαριστρα μπας κ ασχοληθειτε με τίποτε αλλο;;

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ποιος θα κανει τις δουλειες του σπιτιου;Η Φιλλιπινεζα.:-P
Ακομα κι αυτη επιφανειακα τα κανει. Αμα δε βαλεις εσυ το χερακι σου....
Εκτος αν την εχεις εσωτερικη και γινει μελος του σπιτιου, το αγαπησει, το πονεσει και το φροντιζει ιδιαιτερα οπως θα φροντιζε το δικο της σπιτι....
(!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Μήτσος10
- iren
- teacher_40
- Joji
- fourkaki
- A350
- Ryuzaki
- Scandal
- johnsala
- charmander
- thenutritionist
- Ilma
- Paragontas7000
- Libertus
- American Economist
- Kate1914
- taketrance
- rafaela11
- Luludaki
- Destiny3
- lugar
- Jack of Spades
- Appolon
- camil
- sofoula2430
- Sevasti
- giannhs2001
- Kassiopi
- Insertcoin
- Angelo27
- harry akritas
- iminspain
- Scott
- ag97
- Ariana2018
- Αντικειμενικός
- Viedo
- orchidea
- Memetchi
- jj!
- aggelosst9
- Nickx
- Mhtrogoal
- ΘανάσοςG4
- το κοριτσι του μαη
- Athens2002
- fockos
- hirasawayui
- nucomer
- apathier
- prinCess.
- jims
- kogba
- fmarulezkd
- Johnny15
- NightOwl
- louminis
- kauphy
- Εχέμυθη
- Βλα
- gwgw_5
- McManus
- Dimitris9
- fretoe
- Rene2004
- Meow
- athinouli
- Μάρκος Βασίλης
- Devina
- tslef8
- Mary Jane
- Μαυρίκιος
- uni77
- Κλημεντίνη
- tomicrotroll
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.