Τις δουλειές του σπιτιού ποιος θα τις κάνει;

Μεγάλη συζήτηση και δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις....καταρχήν είναι ένα στερεότυπο που όλοι κουβαλάμε ότι με το σπίτι ασχολείται η γυναίκα. Και είναι τόσο βαθιά ριζωμένο μέσα μας που κι όσες θέλουμε να το αποτινάξουμε τελικά κάνουμε τα πάντα. Στο σπίτι δουλειές πρέπει να κάνουν ΟΛΟΙ. Γιατί όλο λερώνουν. Όλοι χρησιμοποιούν πιάτα, όλοι λερώνουν ρούχα, όλοι ρίχνουν ψίχουλα κάτω, όλοι ανακατεύουν τα πράγματα. Τώρα πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό.....

εγω και ολες τις δουλειες του σπιτιου ξερω να κανω και εχω την ανεση να φερνω γυναικα για να τα κανει.
ειμαι στα 34 και οταν ημουν μικρος επαιζα με αυτοκινητακια και ακομα ετσι παραμενω.........................
τωρα βεβαια να βαλω μια γυναικα στο σπιτι που θα θελει να με κανει να παιζω με κουκλες και για ανταλαγμα να μου στερησει και ολες τις αλλες γυναικες το θεωρω τουλαχιστον παραλογη απαιτηση και μου ακουγεται αστειο..............................................

φανταστειτε κοριτσια να γνωριζατε αντρες που να ζητουσαν να στρογυλοκαθισουν διπλα σας και να τους δινεται τα χρηματα σας για να αλλαζουν αυτοκινητα....
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.........................................................

υ.γ. ΑΝ ο κοσμος ηταν ετσι οπως τον φανταζονται μερικες θα ειχα κανει αλλαγη φυλλου και θα ειχα λυσει ολα μου τα προβληματα...:)
Τόσα χρόνια μετά βλέπω πως μπορώ να απαιτώ τα ίδια πράγματα γιατί έχω τις δυνατότητες.. Έχει πλάκα να βλέπω τα ναυάγια να ρωτάνε για ζώδια 🤣😂
Άραγε πόσες επαναστάτριες του πληκτρολογίου έχουν αναθεωρήσει και πόσες κατέληξαν με γάτες 🤔🤔

Τα...ναυάγια ;

Άλλος ένας ευγενικός, ανάμεσά μας...

Ζάχαρο θα πάθουμε στο τέλος, απ' την τόση γλύκα...

Τόσα χρόνια μετά βλέπω πως μπορώ να απαιτώ τα ίδια πράγματα γιατί έχω τις δυνατότητες.. Έχει πλάκα να βλέπω τα ναυάγια να ρωτάνε για ζώδια 🤣😂
Άραγε πόσες επαναστάτριες του πληκτρολογίου έχουν αναθεωρήσει και πόσες κατέληξαν με γάτες 🤔🤔

Φανταστικές δυνατότητες. Ούτε να βρεις κάτι άλλο πέρα από το κλισέ με τις γάτες...

Σκεψου ποσος καημος ....να μπαινεις μετα απο 18 χρονια και να βρισκεις το θεμα εκεινο που προσπαθουσες ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να δειξεις ποσο αντρακλας εισαι και δεν μασας λεμε..και δεν ειναι οι αντρακλες για τις δουλειες του σπιτιου... :whatever: και να σε καιει τοσο πολυ που να ξαναμπαινεις στο ιδιο θεμα...να δειξεις παλι ποσο αντρακλας εισαι και να εχεις συμμετασχει με 17 μηνυματα ΜΟΝΟ σε θεματα που δειχνουν ΠΑΛΙ ποσο αντρακλας εισαι.
Τι να δειχνει αραγε αυτο;
giphy-1.gif

Μαλακα επι 18 χρονια αυτο σκεφτεται το ατομο!!!!!!!!!

Ήρθες μετά από 18 χρόνια, έριξες τη ναπάλμ και έφυγες.
Κλαίω :laugh:

Ήρθες μετά από 18 χρόνια, έριξες τη ναπάλμ και έφυγες.
Κλαίω :laugh:
Καμια ναπαλμ δεν εριξε.. το κομπλεξ του εδειξε αγαπουλα..για καποιο λογο ειναι πολυ αντρακλας λεμε...να ξερουμε τι λεμε..ταπωθηκε απο τις απαντησεις και εφυγε τρεχοντας.Εμεις εδω πολυ γελασαμε.

Τί, δε θα κάτσει να τσακωθεί; Κλασικό alpha male, τί περιμένεις...

καλά ανεξαρτητα με το ποιος και τι, μη θεωρούμε δεδομένο πως κάνουν δουλειές στα σπίτια τους. Υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι που δεν κάνουν τίποτα και ζουν μες τη μπίχλα. Και είμαι πεπεισμένη πως έτσι μεγάλωσαν. αηδία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back